Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

Eγώ πάντως πιστεύω ότι οποιαδήποτε ενσωματωμένου τύπου κάλυμμα υποβιβάζει ακόμα περισσότερο την ήδη αδύναμη οθόνη με αποτέλεσμα να διακρίνεται ακόμα δυσκολότερα....Όχι, προτιμώ καλύτερα τις θήκες ζώνης, μιας που προσφέρουν και καλύτερη προστασία, μεταφορά και προπαντός, αναλλοίωτη οθόνη...

συμφωνω αλλα η θηκη στη ζωνη δεν το προστατευει οταν το κρατας!και προτιμω τη διαφανη θηκη που εγραψα παραπανω και καλυπτει ολο το κινητο, απο τα 200 ευρω που θα κανει η σπασμενη οθονη αν μου πεσει! ;)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@Johny-B

To mp3 που είχε βγει για το Τ68 δεν λειτουργεί και με το Τ610; Το ίδιο δεν είναι, ή άλλαξε;

΄Οχι δεν είναι το ίδιο..Όταν το ενωνεις με το τ68 αλλάζει μόνο του profil ενώ όταν το ενώσεις στο τ610 δεν το αναγνωρίζει... :worry:

@ZILIA

Και το φλας είναι λιγουλάκι ακριβο για 5-6 λαμπάκια κατα την γνώμη μου...Θα περιμένω λίγο μπας και πέσει η τιμή του! :rolleyes:

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x

To είχανε ρωτήσει και πρίν αλλά το ρωταω και εγώ πάλι γιατί δεν υπήρχε απάντηση...

Πώς θα καταλάβουμε αν η οθόνη μας έχει καμένο pixel ? Εγώ προσωπικά διακρίνω ένα μαύρο σε άσπρο φόντο αλλά δεν ξέρω αν είναι σκόνη που μπήκε μέσα στο κινητό και κάθεται πάνω στην οθόνη... :rolleyes:

Για να μπει σκονη στην οθονη στο κινητο αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο. Εμενα προσωπικα που ειχε καμενο pixel η οθονη και μου την αλλαξαν το ειχα προσεξει οταν κοιτουσα διαφορες φωτογραφιες που ειχα στο κινητο και παντα στο ιδιο σημειο της οθονης δεν εδειχνε τιποτα.

Παρεπιπτωντος καλο το κινητο μας αλλα προσοχη μην σας πεσει, ετσι μου καηκε εμενα το pixel , μου ειχε πεσει απο μισο μετρο περιπου μεσα στην θηκη του.Ευτυχως το δεχτηκαν στην εγγυηση. :whistle:

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Αρχικό Μήνυμα από τον memix

Για να μπει σκονη στην οθονη στο κινητο αυτο ειναι παρα πολυ δυσκολο. Εμενα προσωπικα που ειχε καμενο pixel η οθονη και μου την αλλαξαν το ειχα προσεξει οταν κοιτουσα διαφορες φωτογραφιες που ειχα στο κινητο και παντα στο ιδιο σημειο της οθονης δεν εδειχνε τιποτα.

Παρεπιπτωντος καλο το κινητο μας αλλα προσοχη μην σας πεσει, ετσι μου καηκε εμενα το pixel , μου ειχε πεσει απο μισο μετρο περιπου μεσα στην θηκη του.Ευτυχως το δεχτηκαν στην εγγυηση. :whistle:

...εμένα πάλι μου έχει πέσει καμιά 10αρια φορές...αλλά δουλεύει οκ .... λέτε να παίξω κανά λόττο?? :D ;) :lol:

Ένα σημείο της οθόνης -πολύ μικρό- είναι πάντα μαύρο (από πτώση :whistle: ) Λέτε να ζητήσω αλλαγή οθόνης ή κάτι ανάλογο;

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Ε και τί γίνετε με την τρύπα του ακουστικού ? Δεν μπαίνουν σκόνες απο εκει? Έχω προσέξει πως τραβάει σκόνη και δέν μπορώ να την βγάλω έξω.. :confused:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον haki

Kρεμονται δεκαδες απο αυτες και στα 300 μαγαζια του Γερμανου.

eisai sigouros?

exo psaxei se 10 kai den to vrika

mporeis na mou peis pou to exeis dei?

se efxaristo para poli gia tin apantisi sou

Η τελευταία έκδοση είναι η R3C .Την έβαλα σήμερα στο Vodafone live! κινητό μου.Άλλαξαν λίγο και τα εικονίδια,είναι κάπως καλύτερα,όχι βέβαια όπως τα κανονικά της SonyEricsson.

Αρχικό Μήνυμα από τον kostas-k

Η τελευταία έκδοση είναι η R3C .Την έβαλα σήμερα στο Vodafone live! κινητό μου.Άλλαξαν λίγο και τα εικονίδια,είναι κάπως καλύτερα,όχι βέβαια όπως τα κανονικά της SonyEricsson.

afti i version mporei an mpei kai sto kanoniko to t610 to notlive?

Δεν ξέρω,εκεί ρώτα κάποιον πιο ειδικό.Λογικά όμως θα υπάρχει!

Πάρε ένα τηλέφωνο σε ένα service point να δεις.

Σε ποιό service center πήγες?

Ξέρει κανείς αν υπάρχει το καινούριο firmware στη Βουλιαγμένης?

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

Αρχικό Μήνυμα από τον bettytsa

afti i version mporei an mpei kai sto kanoniko to t610 to notlive?

NΑΙ είναι διαθέσιμες και οι 2 εκδόσεις και vodafone live και κανονική. Μάλιστα βγήκαν μαζί την ίδια μέρα και ΝΑΙ η τελευταία πλέον είναι η R3C

Αρχικό Μήνυμα από τον emufear

Ένα σημείο της οθόνης -πολύ μικρό- είναι πάντα μαύρο (από πτώση :whistle: ) Λέτε να ζητήσω αλλαγή οθόνης ή κάτι ανάλογο;

Δεν εχεις να χασεις τιποτα,(εκτος απο το κινητο για περιπου 15 μερες) και εγω ετσι την επαθα αλλα το δεκτηκανε στην εγγυηση.Φυσικα τους ειπα οτι ειχε και αλλα προβληματα οπως το τρεμοπεγμα της οθονης. :) :)

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Λοιπόν, μιας και είπε κάποιος ότι στο Ηράκλειο έχουν την R3C πήγα να την βάλω κι εγώ.

Έγινε κανονικά το update αλλά με το που άνοιξα πάλι είδα το menu στα ελληνικά, το default wallpaper αλλαγμένο και την ημερομηνία 1-1-2003!!! Το έψαξα λίγο και τελικά ήταν σα να του είχαν κάνει master reset. Τα πάντα είχαν σβηστεί εκτός απο τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Πήγα πίσω νομίζωντας ότι μου έδωσαν λάθος συσκευή. Τελικά μου είπαν ότι επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις (ΟΧΙ maste reset) όταν περνιέται νέα έκδοση. Τους είπα ότι στην μετάβαση σε R1L το κινητό το πήρα όπως το άφησα και απάντησαν ότι μάλλον αυτό γίνεται R3C ενώ στην R1L όχι. Τι να πω; Δεν ξέρω.. Το πήρα κι έφυγα αφού δούλευε μια χαρά. :o

Aπώλειες: Ένα σημαντικό sms και όλα τα games που είχα περάσει (νομίζω χάθηκαν και μερικά που έρχονται μαζί με τη συσκευή) καθώς και όλες οι ρυθμίσεις, profiles κτλ που είχα περασμένα μέσα. Άντε πάλι από την αρχή να το φτιάξω όπως ήταν... :(

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Λοιπόν, μιας και είπε κάποιος ότι στο Ηράκλειο έχουν την R3C πήγα να την βάλω κι εγώ. Όντως την είχαν.

Με το που άνοιξα όμως πάλι το κινητό είδα το menu στα ελληνικά, το default wallpaper και την ημερομηνία 1-1-2003!!! Το έψαξα λίγο και τελικά ήταν σα να του είχαν κάνει master reset. Τα πάντα είχαν σβηστεί εκτός απο τον τηλεφωνικό κατάλογο.

Πήγα πίσω νομίζωντας ότι μου έδωσαν λάθος συσκευή πίσω. Τελικά μου είπαν ότι επανέρχονται οι εργοστασιακές ρυθμίσεις (ΟΧΙ maste reset) όταν περνιέται νέα έκδοση. Τους είπα ότι στην μετάβαση σε R1L το κινητό το πήρα όπως το άφησα και απάντησαν ότι μάλλον αυτό γίνεται R3C ενώ στην R1L όχι. Τι να πω; Δεν ξέρω.. Το πήρα κι έφυγα αφού δούλευε μια χαρά. :o

Aπώλειες: Ένα σημαντικό sms και όλα τα games που είχα περάσει (νομίζω χάθηκαν και μερικά που έρχονται μαζί με τη συσκευή) καθώς και όλες οι ρυθμίσεις, profiles κτλ που είχα περασμένα μέσα. Άντε πάλι από την αρχή να το φτιάξω όπως ήταν... :(

ego sou eipa gia to irakleio

mporeis na mou peis posi ora perimenes? kai an sou zitisan kai tin apodeixi agora?

dextikan na stin kanoun?

ego sou eipa gia to irakleio

mporeis na mou peis posi ora perimenes? kai an sou zitisan kai tin apodeixi agora?

dextikan na stin kanoun?

Τι είπες; Μήπως έχω χάσει κάποιο post σου; :o

Όχι δεν ζήτησαν τπτ. Την έκαναν με τη μια. 20 λεπτά περίμενα. Πάντως έχω κανονικό κι όχι Live αν υποννοουν τπτ οι ερωτήσεις σου.

sou grafo oti ego eipa gia to irakleio oti exoun tin R3C kai epeita se rotao ama sou zitisan tin apodeixi agoras kai an to ekanan amesos i to arnithikan

mipos diorthosan to exis: otan exeis anapantiti na fainetai otan emfanizetai to roloi stin othoni i den to eftiaxan afto?

sou grafo oti ego eipa gia to irakleio oti exoun tin R3C

Σε ποστ του kostas-k το είδα πρώτη φορά. :p

kai epeita se rotao ama sou zitisan tin apodeixi agoras kai an to ekanan amesos i to arnithikan

Σου απάντησα πιο πάνω. Γιατί να ζητήσουν απόδειξη ή να αρνηθούν; :worry:

mipos diorthosan to exis: otan exeis anapantiti na fainetai otan emfanizetai to roloi stin othoni i den to eftiaxan afto?

Δεν ξέρω. Αργότερα θα κοιτάξω για αλλαγές.

Το ολοκληρωμένο bug είναι πως όταν το κινητό δέχεται κλήση, μήνυμα ή απώλεια δικτύου και ο χρήστης βρίσκεται μακρυά από το κινητό και δεν το αντιληφθεί άμεσα, το screen saver ενεργοποιείται κανονικά με αποτέλεσμα να μην δίνει καμιά ένδειξη εκ των υστέρων στον χρήστη, ο οποίος κάθε φορά που έρχεται σε νέα επαφή με το κινητό πρέπει να πατάει κάποιο πλήκτρο γιά να τσεκάρει την κατάσταση...Δεν πιστεύω να διορθώθηκε!!! :'(

Η μόνη διαφορά που έχω δει έιναι μόλις βγάλεις φωτογραφία, το αριστερό πλήκτρο πλεόν σε παραπέμπει σε "αποστολη με ΜΜS" και για αποθήκευση χρησιμοποιείται μόνο το joystick.

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Η μόνη διαφορά που έχω δει έιναι μόλις βγάλεις φωτογραφία, το αριστερό πλήκτρο πλεόν σε παραπέμπει σε "αποστολη με ΜΜS" και για αποθήκευση χρησιμοποιείται μόνο το joystick.

To ίδιο συμβαίνει και στην R1L.....

Αρχικό Μήνυμα από τον christ-k

To ίδιο συμβαίνει και στην R1L.....

Δεν ξέρω. 10 μέρες έζησα με την R1L και μάλλον δε θα έτυχε να βγάλω καμία φώτο.. :o

• The title was changed to Sony Ericsson T610i