bettytsa Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 paidia vgike kainourgia sw version gia to t610? R3B i paramenei i R1L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bettytsa paidia vgike kainourgia sw version gia to t610? R3B i paramenei i R1L Η R3B είναι η τελευταία έκδοση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Η R3B είναι η τελευταία έκδοση. :) Ξέρεις μήπως ποιες είναι οι διαφορές της με την R1L και πότε θα είναι διαθέσιμη στα ελληνικά service centers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 einai diathesimi pleon stin ericsson? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Η R3B είναι η τελευταία έκδοση. :) μολις τωρα πηρα το εξουσιοδοτημενο σερβις της sony-ericsson και μου ειπαν οτι η τελευταια βερσιον ειναι η R1L και οχι η R3B!ποιος λεει το σωστο? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Wirelessly posted (T610 live @myphone: SonyEricssonT610/R201 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την kamilaris Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Η R3B είναι η τελευταία έκδοση. :) μολις τωρα πηρα το εξουσιοδοτημενο σερβις της sony-ericsson και μου ειπαν οτι η τελευταια βερσιον ειναι η R1L και οχι η R3B!ποιος λεει το σωστο? :wacko: Kai emena auto mou lene alla sto site ths se alla leei.Epishs kapoios apo edw ebale thn r3b! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Μάλλον έχει βγει αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα. Το παιδί που την έβαλε, την έβαλε σε Service ή μόνος του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 H R3B, όπως έχει ξανααναφερθεί, διορθώνει μόνο τα προβλήματα συμβατότητας της java (πιστεύω να μην χαλάει κάτι άλλο!) και θα είναι πιστεύω σύντομα διαθέσιμη-αν δεν περιμένουν την επόμενη! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Παιδιά...απαντήστε μου αυτή την ερώτηση.... Στο calendar τα tasks ή τα appointments δεν κλειδώνουν έτσι ? Όπως για παράδειγμα βάζεις κωδικό για να δεις τις προσωπικές σου υποχρεώσεις και tasks.... :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik16v Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Καλώς σας βρήκα (1-ο post)! Επειδή τις επόμενες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω το Τ610 θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε διαπιστώσει κάτι αρνητικό (σοβαρό) στην εν λόγω συσκευή! Η μνήμη που έχει είναι αρκετή; Σκέφτομαι επίσης να προμηθευτώ "μπλε δόντι" ή υπέρυθρες! Υπάρχει κάποια λειτουργία που μπορεί να εκτελέσει το ένα ενώ το άλλο όχι; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Painter Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Με την R3B παντως τα AMR recordings που έχω τα παίζει πλέον δυνατά αν και δέν βρήκα να μπορείς να τα βάλεις σαν ringtones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Painter Με την R3B παντως τα AMR recordings που έχω τα παίζει πλέον δυνατά αν και δέν βρήκα να μπορείς να τα βάλεις σαν ringtones. που την εβαλες την νεα εκδοση αν επιτρεπεται?αφου μενεις αθηνα εδω την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Painter Με την R3B παντως τα AMR recordings που έχω τα παίζει πλέον δυνατά αν και δέν βρήκα να μπορείς να τα βάλεις σαν ringtones. Θελω και εγωωωωω!!!!! :'( Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον nik16v Καλώς σας βρήκα (1-ο post)! Επειδή τις επόμενες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω το Τ610 θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε διαπιστώσει κάτι αρνητικό (σοβαρό) στην εν λόγω συσκευή! Η μνήμη που έχει είναι αρκετή; Σκέφτομαι επίσης να προμηθευτώ "μπλε δόντι" ή υπέρυθρες! Υπάρχει κάποια λειτουργία που μπορεί να εκτελέσει το ένα ενώ το άλλο όχι; Ευχαριστώ! Kαλωςόρισες....και καλή διαμονή! :) Για τις απορίες σου και οτιδήποτε άλλο σχετικό με το 610, δες πρώτα και μελέτησε το FAQ και μετά τα ξαναλέμε....http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=3005 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Xerei kaneis pu na psaxw gia na vrw an exei i SE service centre edw sti liverpool gia na paw na kanw update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Πάντως βρε παιδιά, επειδή κάποιοι είχαν παράπονα από την διάρκεια της μπαταρίας, μπορώ να πω ότι η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή. Με την πρώτη φόρτιση μου έχει κρατήσει 3 συνεχόμενα 24ωρα με αρκετά τηλέφωνα, πολύ ψάξιμο, κανά 20λεπτο στο wap και αρκετή χρήση των υπέρυθρων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Μην ξεχνάμε και την ερωτησούλα μου 7 ποστ πιο πάνω! :rolleyes: Όπιος γνωρίζει απαντάει βέβαια... :) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Πάντως βρε παιδιά, επειδή κάποιοι είχαν παράπονα από την διάρκεια της μπαταρίας, μπορώ να πω ότι η μπαταρία φαίνεται πολύ καλή. Με την πρώτη φόρτιση μου έχει κρατήσει 3 συνεχόμενα 24ωρα με αρκετά τηλέφωνα, πολύ ψάξιμο, κανά 20λεπτο στο wap και αρκετή χρήση των υπέρυθρων. :) Τυχερέ :'( Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον emufear Τυχερέ :'( :eek: Φτου, φτου! Θα μου το ματιάξεις! :p Ούτε η καινούργια που σου έδωσαν στο service είναι καλή; @xraysr0x Κοίταξε έχουν γραφτεί διάφορες απόψεις. Σοβαρό πρόβλημα κατ'εμέ είναι μόνο το ότι η οθόνη κάτω από ήλιο είναι λιγάκι δύσκολο να δεις τι γράφει! Κατά τ'άλλα είναι ένα αρκετά πλήρες κινητό και σίγουρα στα λεφτά του δύσκολα βρίσκεις άλλο με τα ίδια χαρακτηριστικά + το πολύ καλό service της εταιρίας. Υπέρηθρες μπορείς να πάρεις για να συνδέεις το κινητό με το PC (σε αρκετά χαμηλή τιμή) ενώ μπορείς αν θες να χρησιμοποιήσεις κάποιο gadget με bluetooth όπως handsfree, car-kit κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emufear Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ούτε η καινούρια... Παράθεση Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων... Current User of: Samsung Omnia II Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Παιδιά επειδή δεν έχω χρόνο να ψάξω, μήπως μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές της R3B απο την R1A?? Σας παρακαλώ να μην απαντήσετε σε στυλ "Πολλές" κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 @dimant Δες το 3ο ποστ αυτής της σελίδας. ;) @emufear Μήπως δεν φταίει η μπαταρία; Δες μήπως δεν φορτίζει κανονικά. Μπορεί να φταίει ο φορτιστής, ή και το κινητό. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B @emufear Μήπως δεν φταίει η μπαταρία; Δες μήπως δεν φορτίζει κανονικά. Μπορεί να φταίει ο φορτιστής, ή και το κινητό. :worry: kai gw exw to idio provlima.den fortizei kanonika to diko m(+a8lios xronos anamonis) alla den 8a mantepsw egw ti ftaiei,ipoti8etai ekeinoi einai texnikoi kai ekeinoi otan tous to peis 8a katalavoun ti exei.ipoti8etai oti den 8a sou dwsoun kainopuria mpataria kai na vgei kai auti provlimatiki.poios tous eipe me tosi sigouria oti ftaiei i mpataria.8a dikaiologountan an toulaxiston elegxan to kinito tou filou mas,simpairenontas oti kai i deuteri mpataria itan elatomatiki.alla... mporei ontws na einai,alla den einai oti kalitero mera para mera na pigaineis sto service center... ekei pou 8elw na kataliksw einai gt na ksanapaei sto service deteri fora enw mporouse na li8ei ap tin prwti... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memix Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Οντως εχεις δικιο , αυτοι πρεπει να κοιταξουν το τηλεφωνο να δουν τι εχει αλλα συνηθως τα se service centers κοιτανε την ευκολη λυση και πως να σε διωξουν πιο γρηγορα .Η καλυτερη λυση ειναι να τους πεις να στειλουν το κινητο στο κεντρικο service που ειναι η σουιδικη τηλεφωνια. Εμενα στο κινητο τρεμοπαιζε η οθονη και ειχε καμενο pixel και ο τεχνικος του εκανε αναβαθμιση στο software μπας και φτιαξει (λες και ηταν μαγικο!!).Εντελει το κινητο πηγε στο κεντρικο service στην αθηνα και γυρισε μετα απο 2 εβδομαδες με καινουργια οθονη. Η οθονη ακομη τρεμοπαιζει λιγο στα παιχνιδια και οταν το ειπα στον τεχνικο στο se service center μου ειπε το κλασικο¨οταν ερθει η καινουργια εκδοση R3B να την περασουμε μπας και φτιαξει¨( αντε παλι τα ιδια ). :p :p :p Παράθεση Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο. Μέγας Αλέξανδρος Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Εγώ πάντως εχω εκνευριστεί 'Ολο χάνει σήμα ακόμα και σε μέρη που το ΜΕ45 μου είναι Φουλ σε σήμα (me vodafone κ τα 2 !!!) ... Τι να κάνω? Αναβάθμιση θέλει ? Τι %$%$#%$##%$ θέλει ??? R1L έχει πάντως Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts