Jump to content

Sony Ericsson T610i

Tomby
 Κοινοποίηση

tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?  

38 members have voted

1. 1. tha pernate to risko na balete mia TFT othoni sto T610 sas?

• NAI
      13
    • OXI
      25

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε...

1) Πως μπορώ να αποθηκεύσω μια νέα επαφή στην SIM κάρτα, επιλεκτικά και μόνον?

Είναι ήδη γεμάτη η μνήμη της συσκευής και κάθε φορά που πάω να βάλω μια νέα επαφή μου λέει "Απέτυχε" ενώ σημειωτέον είναι "άδεια" η SIM.

Έχω δει το manual αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν υπάρχει καν αυτή η δυνατότητα...

2) Επίσης μπορεί να προγραμματιστεί το κουμπάκι επάνω δεξιά στο πλάι (wap browser) στο να κάνει κάτι άλλο? Π.χ. ηχογράφηση συνομιλίας όπως θα προτιμούσα?

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει....

Το 2) δεν γίνεται.

Για το 1) επειδή δε θυμάμαι πως γίνεται αυτό που ζητάς κάνε την αποθήκευση σε άλλο κίνητο αν έχεις πρόσβαση... :o

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

206xs δοκίμασε αυτό το προγραμματάκι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=36428

να ρωτήσω και κάτι εγώ... έχω ένα παλιό radio hands-free... δεν θύμαμαι ποίο ήταν ακριβώς αλλά έκανε για t29... το δοκίμασα στο t610 και δούλεψε κανονικά... όμως δεν το χρησιμοποιώ γιατί φοβάμαι μήμπως δημιουργήσει κάοποιο πρόβλημα στο t610 καθώς δεν είναι σχεδιασμένο για αυτό το κινητό...υπάρχει τέτοια περίπτωση?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος harryal (22 Ιούλ. 2004 , 17:26)

Είσαι τυχερός γιατί σήμερα πήγα για αναβάθμιση και ορίστε οι απαντήσεις:

1)Για να δεις την έκδοση και πριν και μετά, ενώ είσαι στην οθόνη αναμομής πάτα:

joystick right

press *

joystick left

joystick left

press *

joystick left

press *

2)Ένα πολύ καλό service που πήγα γιατί είχα πρόβλημα με την αναζήτηση ελληνικών στον κατάλογο είναι Λ.Αλεξάνδρας 63. Αν είσαι στην εγγύηση θα είναι δωρεάν (έχε μαζί σου την απόδειξη αγοράς)

Όντως την R6C005 μου βάλαν και μένα....

δεν είναι απαραίτητο να έχεις μάζι σου απόδειξη αγοράς... βρίσκουν αυτοί μόνοι τους αν είναι μέσα στηνν εγγύηση,,,

Paidia exo ena T610 apo ameriki (T-Mobile) pou mporo na tou kano anaba8misi?

Opos katalabaino etsi ki'allios 8a pliroso...kserete kanena ftino meros gia anaba8misi stin A8ina?

Μπα όχι εγώ χρησιμοποιώ hands free Τ28s στο Τ610 μου χωρίς πρόβλημα. Αφού ταιριάζουν οι επαφές it's ok... ;)

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος antonis_wrx ( 5 Αύγ. 2004 , 02:40)

206xs δοκίμασε αυτό το προγραμματάκι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=36428

To FMA δεν πρέπει να συνεργάζεται με Ir και windows 98 (από 2000 και πάνω).Με καλώδιο με το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν κατάφερε να δει το κινητό.Απομένει το bluetooth (μάλλον η πιο "σίγουρη λύση").

Η κύρια απορία μου είναι σε τί format διαβάζει τα μυνήματα (πχ διαβάζει .txt αρχείο ή πρέπει να μετατραπεί σε κάτι άλλο?).

όλα τα service νομίζω το ίδιο χρεώνουν την αναβάθμιση.... γύρω στα 15-20Ε..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 5 Αύγ. 2004 , 14:57)

Ναι.

Εγώ τα κάνω δωρεάν για τα μέλη εδω μέσα.

Ante eisai sostos ;)

Makari na eisoun kai pio konta...

BTW exeis agorasei kalodiakia i douleueis gia tin ericsson?

Τα καλωδιάκια αυτά κοστίζουν πολύ περισσότερο απ οτι φαντάζεσαι φίλε μου.

Για απόσβεση δεν το συζητάμε. Τώρα θα είχα αμάξι....

Σκοπεύω να φέρω joystick και για ένα άλλο μέλος εδώ, όποιος χρειάζεται κάτι ας μου στείλει μήνυμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος leosedf ( 6 Αύγ. 2004 , 01:18)

Τα καλωδιάκια αυτά κοστίζουν πολύ περισσότερο απ οτι φαντάζεσαι φίλε μου.

Για απόσβεση δεν το συζητάμε. Τώρα θα είχα αμάξι....

Σκοπεύω να φέρω joystick και για ένα άλλο μέλος εδώ, όποιος χρειάζεται κάτι ας μου στείλει μήνυμα.

To ksero den amfibalo ka8olou file mou, fysika den to kaneis gia ta leuta alla epidi sou aresei auto pou kaneis :) opos kai se allous emas tou "trelous" tou myphone...

Φίλε καλό θα ήταν πριν κάνεις οτιδήποτε να είσαι σίγουρος από πριν για να μην δημιουργήσεις βλάβη εάν ξέρεις τότε καλώς αλλιώς θα πρέπει να πάς στην αντιπροσωποία που αν το κινητό σου είναι στην εγγυήση δεν θα πληρώσεις τίποτα. Αλλά δεν πιστεύω πως χρείαζεται το κινητό σου update εκτός και αν σου κολλάει.
Ο καινούριος

Mia erwthsh ki apo mena. Exw to T630. Telika mipws to joystick einai men eyxristo, alla kai eyaisthito apo thn alli???

To rwtaw mias kai me th xrhsh pou kanw de blepw na antexei kai poli.

Exei kaneis parathrhsei problimata meta apo ektetamenh xrhsh toy joystick?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά βρήκα original sonyericsson joystick για Τ610/630 το εσωτερικό μέρος και το κουμπί απο πάνω. 18 ευρώ το ένα κομπλέ (πήρα 3) περισσότερο για κάποια μέλη (GreddyRx7, xagios)

τα jouystick Που δεν πιάνουν πολύ καλά δεν υπάρχει περίπτωση απλά να έχουν πάρει σκόνη? θέλουν ντε και καλά αντικατάσταση?

• The title was changed to Sony Ericsson T610i