Gary Kokkin Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Eπειδή η Vodafone κάνει αναβάθμιση στο σύστημα της ,δεν στέλνουν προς το παρόν ρυθμίσεις με SMS για αποθήκευση, μόνο με email.....τα υπόλοιπα περί Live κλπ κάπου λάθος συννενόηση έγινε ,δεν χρειάζεται για αποστολή απλού ΜΜS..... Vodafone MMS settings for Sony Ericsson T610 1. Από το κυρίως μενού του τηλεφώνου επιλέγουμε "Connectivity" (Σύνδεση). 2. Επιλέγουμε την επιλογή "Data comm" (Επικοινωνία Δεδομένων). 3. Εμφανίζετε ένα υπομενού με 3 επιλογές. 4. Επιλέγουμε την πρώτη "Data accounts" (Λογαριασμοί δεδομένων). 5. Στην συνέχεια "new account" (Προσθήκη Λογαριασμού). 6. Στην συνέχεια επιλέγουμε "Gprs data" (δεδομ. Gprs) και το ονομάζουμε "MMS". 7. Στην συνέχεια μας ζητά "APN" και γράφουμε mms.vodafone.net . 8. Στην επιλογή "User ID" γράφουμε "user". 9. Στην επιλογή κωδικός "Password" γράφουμε "pass". 10. Και τέλος πατάμε "Save" (Αποθήκευση). 11. Πηγαίνουμε στην αρχική οθόνη του κινητού και επιλέγουμε "Connectivity" (Σύνδεση). 12. Επιλέγουμε "WAP options" (Επιλογές WAP). 13. Στη συνέχεια επιλέγουμε "WAP profiles" (Προφίλ WAP). 14. Επιλέγουμε "New profile" (Νέο προφιλ) και στο όνομα γράφουμε "MMS". 15. Στην ένδειξη "Connect Using" (Σύνδεση με) επιλέγουμε "MMS" και πατάμε το "Select" (επιλογή). 16. Στην ένδειξη "IP adress" γράφουμε τον αριθμό 213.249.019.049 και πατάμε το "ok". 17. Πατάμε το "Save" (Αποθήκευση) και μας εμφανίζεται το μήνυμα "New profile created" (Νέο Προφίλ) 18. Από το κυρίως μενού επιλέγουμε "Messaging" (Μηνύματα) και πατάμε "Select" (επιλογή). 19. Επιλέγουμε την ένδειξη "Picture" (Εικόνα) και πατάμε "Select" (επιλογή). 20. Επιλέγουμε την ένδειξη "Options" (Επιλογές) και πατάμε "Select" (επιλογή). 21. Επιλέγουμε την ένδειξη. "Message server" (Κέντρο μηνυμάτων) και πατάμε "Select" (επιλογή). 22. Πληκτρολογούμε http://mms.vodafone.gr και πατάμε "ok". 23. Επιλέγουμε την ένδειξη "Wap profile" (Προφίλ WAP) και πατάμε "Select" (επιλογή). 24. Επιλέγουμε την ένδειξη "Select" (επιλογή) και πατάμε "Select" (επιλογή). 25. Επιλέγουμε την ένδειξη "MMS" και πατάμε "Select" (επιλογή). Σε αυτό το σημείο οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί. Για να στείλουμε ένα μήνυμα MMS από το κινητό μας επιλέγουμε από το μενού της συσκευής «Messaging» στην συνέχεια picture και τέλος «create new». -(Σημ .Παρεμφερείς ρυθμίσεις που στέλνονται από το site της SE :http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?page=gsapopup&Redir=template%3DSP1_4%26B%3Die%26LM%3DSB_V ...για Vodafone ΜΜS, τελευταία δεν είναι σωστές, και δεν λειτουργούν ,ή κάποια "ιδιοτροπία" υπάρχει για Τ610 ,ή και αναβάθμιση από Vodafone....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aSMiLoN Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Εμενα οι ρυθμισεις wap και mms ειναι απο τo site της Sony Ericsson και δε ειχα αντιμετωπισει σημαντικο προβλημα (μονο το wap λιγο αλλα το εστρωσα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kamilaris ναι αλλα αν ενεργοποιησω τους εθνικους χαρακτηρες για να εισαγω την λεξη πχ μυστικα ακομα και αν απενεργοποιησω τους εθν.χαρακτ. ΑΜΕΣΩΣ μετα την εισαγωγη της λεξης το μεγεθος του μηνυματος μικραινει στους 70 χαρακτηρες!δηλ σαν να εχω γραψει ΟΛΟ το μηνυμα με εθνικους χαρακτηρες!!μυλος...δεν βγαζεις ακρη γαμω την π@@@@@ μου!υπαρχει αλλη λυση? Δοκίμασε να βγεις απο το μενού που γράφεις το μηνυμα και ξεκίνα να το γράψεις από την αρχή.Θα είναι εντάξει μετά με 160 χαρακτήρες.Τα κάνει αυτά τα τρελλά και οι λύσεις είναι μεσοβέζικες.Αλλά τι να κάνουμε? Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 εγω απλα εστειλα 1 sms για τα MMS και 1 sms για το GPRS μου ηρθαν δυο sms με τις ρυθμισεις και ολα λειτουργουν απλα και τελεια.βεβαια εχω στετ οχι vodafone... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον ponstan Δοκίμασε να βγεις απο το μενού που γράφεις το μηνυμα και ξεκίνα να το γράψεις από την αρχή.Θα είναι εντάξει μετά με 160 χαρακτήρες.Τα κάνει αυτά τα τρελλά και οι λύσεις είναι μεσοβέζικες.Αλλά τι να κάνουμε? ελα ντε ας ελπισουμε οτι σε καμμια επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει γιατι κατα τα αλλα ειναι ωραιο τηλεφωνο ρε γαμωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον perix7 phra sthn vodafone gia na energopoihsw ta mms kai mou eipan oti me symferei kalytera na graftw sto vodafone live ...........kserete an gia na ginei afto 8a prepei na valw kai to vodafone live menu...giati h gomena apo to help desk amolage aeto???????......to t610 pou exw den einai live opws katalavenete kai den 8elw na mpw se kana drouva me to live menu...........thx :blink: :wacko: :blink: :happy: :whistle: Στη συσκευή σου δε ν θα γίνει καμμία αλλαγή.Πράγματι σε συμφέρει να ενεργοποιήσεις vf live αφού θα έχεις δωρεάν wap over gprs για 1 μήνα.Ενεργοποιώντας το live αυτόματα ενεργοποιούνται και τα mms. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Γειά σας... Λοιπόν, σήμερα είπα να ασχοληθώ με το GPRS. :) Το MMS το έχω ενεργοποιήσει και το εικονάκι του GPRS εμφανίζεται όταν στέλνω MMS. Αν πατήσω όμως το κουμπί του internet δε μπαίνει. Μου γράφει "μη υποστήριξ. παραμέτρων GPRS". Απο το site της Sony Ericsson κατέβασα τις ρυθμίσεις για το Wap με GPRS και για το MMS αφού πρίν έσβησα όλα τα προφίλ γιατί είχα πολλά και δεν ήξερα ποιά είναι τα σωστά. Τώρα έχω: Μηνύματα > Εικόνα > Επιλογές > Προφίλ WAP > Επιλογή > Vodafone MMS Vodafone GPRS Σύνδεση > Επιλογές WAP > Προφίλ WAP > Vodafone MMS Vodafone GPRS Σύνδεση > Επικοιν. δεδομέν. > Λογαρ. δεδομ. > VF WAP+ Vodafone MMS Τι έχω κάνει λάθος και δε μπαίνει στο WAP με GPRS; :wacko: (CU έχω) Κάποιος που μπαίνει στο WAP με GPRS από το Τ610 και έχει vodafone ας μου πεί αν μπορεί τι έκανε... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την technology Γειά σας... Λοιπόν, σήμερα είπα να ασχοληθώ με το GPRS. :) Το MMS το έχω ενεργοποιήσει και το εικονάκι του GPRS εμφανίζεται όταν στέλνω MMS. Αν πατήσω όμως το κουμπί του internet δε μπαίνει. Μου γράφει "μη υποστήριξ. παραμέτρων GPRS". Απο το site της Sony Ericsson κατέβασα τις ρυθμίσεις για το Wap με GPRS και για το MMS αφού πρίν έσβησα όλα τα προφίλ γιατί είχα πολλά και δεν ήξερα ποιά είναι τα σωστά. Τώρα έχω: Μηνύματα > Εικόνα > Επιλογές > Προφίλ WAP > Επιλογή > Vodafone MMS Vodafone GPRS Σύνδεση > Επιλογές WAP > Προφίλ WAP > Vodafone MMS Vodafone GPRS Σύνδεση > Επικοιν. δεδομέν. > Λογαρ. δεδομ. > VF WAP+ Vodafone MMS Τι έχω κάνει λάθος και δε μπαίνει στο WAP με GPRS; :wacko: (CU έχω) Κάποιος που μπαίνει στο WAP με GPRS από το Τ610 και έχει vodafone ας μου πεί αν μπορεί τι έκανε... Ευχαριστώ... Pare to 1251 kai zhta na sou energopoihsoun to vf live kai na sou steiloun tis rythmiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Maniac Kamia lysh gia ayto yparxei?? :( :( και εμενα το ιδιο κανει αλλα δεν πειραζει.δεν σε ενοχλει!αστο να τις προσθετει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Λές να ενεργοποιήσω το Live... Για πες μου σε παρακαλώ λεπτομέριες για το Live. Το μενού του κινητού δεν θα αλλάξει, το ξέρω. Τι διαφορά θα έχει; Αν είναι να το ενεργοποιήσω να σβήσω πριν τα προφίλ; Έσυ έχεις Live; Το Τ610 σου ήταν Live ή το ενεργοποίησες μετά καλώντας 1251; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 :wacko: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 ενα ακομη bug[?] οταν βαζεις σε automatic την γλωσσα θα επρεπε να μπαινει η ελληνικη αλλα φευ...δεν!μενει η αγγλικη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andrew6 Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Ξέρει κανείς που μπορούμε να απαλλαχθούμε από το Live στα Β.Π. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Στη συσκευή σου δε ν θα γίνει καμμία αλλαγή.Πράγματι σε συμφέρει να ενεργοποιήσεις vf live αφού θα έχεις δωρεάν wap over gprs για 1 μήνα.Ενεργοποιώντας το live αυτόματα ενεργοποιούνται και τα mms. ;) Αρχικό Μήνυμα από τον technology Λές να ενεργοποιήσω το Live... Για πες μου σε παρακαλώ λεπτομέριες για το Live. Το μενού του κινητού δεν θα αλλάξει, το ξέρω. Τι διαφορά θα έχει; Αν είναι να το ενεργοποιήσω να σβήσω πριν τα προφίλ; Έσυ έχεις Live; Το Τ610 σου ήταν Live ή το ενεργοποίησες μετά καλώντας 1251; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου; Παραπάνω χρέωση έχουν τα ΜΜS μέσω του Vodafone Live GPRS, από αντίστοιχα ΜΜS με τις απλές ρυθμίσεις για ΜΜS (που λειτουργούν πάλι μέσω GPRS) .....λόγω της επιπλέον (ογκο) χρεώσεως μέχρι να μπείς στο ΜΜS μενού του Voda Live.. Επιπλέον πρέπει να "ξεγελάσεις" την Vodafone λέγοντας ότι έχεις Live συσκευή .-Η Voda "αποφεύγει" και να δώσει τις ρυθμίσεις Live ,και πρέπει να πείς έιτε ότι είχες Live συσκευή (ή και με συνδρομή) του τάδε (όνομα) και για κάποιο λόγο χάθηκαν οι ρυθμίσεις σε αναβάθμιση....το τσεκάρει με το όνομα ,αλλιώς σου δίνει τις ρυθμίσεις απλού GPRS που έχει άλλη χρέωση...... To κάνει για να πουλά Live συσκευές ότι δήθεν μόνο έτσι είναι προρυθμισμένο... Θα μπορούσα να γράψω τις ρυθμίσεις ,αλλά δεν λειτουργούν ,αν δεν τις ενεργοποιήσει από την SIM η Vodafone .....οπότε καλύτερα να τις στείλουν ... Περισσότερα για Live : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=603 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό μήνυμα από τον/την Gary Kokkin Αρχικό Μήνυμα από τον Gka Στη συσκευή σου δε ν θα γίνει καμμία αλλαγή.Πράγματι σε συμφέρει να ενεργοποιήσεις vf live αφού θα έχεις δωρεάν wap over gprs για 1 μήνα.Ενεργοποιώντας το live αυτόματα ενεργοποιούνται και τα mms. ;) Αρχικό Μήνυμα από τον technology Λές να ενεργοποιήσω το Live... Για πες μου σε παρακαλώ λεπτομέριες για το Live. Το μενού του κινητού δεν θα αλλάξει, το ξέρω. Τι διαφορά θα έχει; Αν είναι να το ενεργοποιήσω να σβήσω πριν τα προφίλ; Έσυ έχεις Live; Το Τ610 σου ήταν Live ή το ενεργοποίησες μετά καλώντας 1251; Ποιές είναι οι εντυπώσεις σου; Παραπάνω χρέωση έχουν τα ΜΜS μέσω του Vodafone Live GPRS, από αντίστοιχα ΜΜS με τις απλές ρυθμίσεις για ΜΜS (που λειτουργούν πάλι μέσω GPRS) .....λόγω της επιπλέον (ογκο) χρεώσεως μέχρι να μπείς στο ΜΜS μενού του Voda Live.. Επιπλέον πρέπει να "ξεγελάσεις" την Vodafone λέγοντας ότι έχεις Live συσκευή .-Η Voda "αποφεύγει" και να δώσει τις ρυθμίσεις Live ,και πρέπει να πείς έιτε ότι είχες Live συσκευή (ή και με συνδρομή) του τάδε (όνομα) και για κάποιο λόγο χάθηκαν οι ρυθμίσεις σε αναβάθμιση....το τσεκάρει με το όνομα ,αλλιώς σου δίνει τις ρυθμίσεις απλού GPRS που έχει άλλη χρέωση...... To κάνει για να πουλά Live συσκευές ότι δήθεν μόνο έτσι είναι προρυθμισμένο... Θα μπορούσα να γράψω τις ρυθμίσεις ,αλλά δεν λειτουργούν ,αν δεν τις ενεργοποιήσει από την SIM η Vodafone .....οπότε καλύτερα να τις στείλουν ... Περισσότερα για Live : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=603 Ta mms kai stis 2 periptoseis xreonontai 0.46. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 To μήνυμα ΜΜS έχει 0,46c+ΦΠΑ Στο Voda Live ΜΜS είναι πλέον το κόστος της σύνδεσης (περίπου 0,10C+ ...πλέον ΦΠΑ (ογκοχρέωσης ώσπου να πας στο Live μενού ΜΜS) ....απλά επειδή σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις παραπάνω θέματα μέσω Live , σε ξεγελά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Wirelessly posted (SonyEricssonT610/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Ξ€a mms pali apo to menou tou t610 tha ta stelnei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Δεν το δέχεται έτσι τουλάχιστον σε μένα .... Iσως φταίει η "παλαιά" SIM, είτε η μη Live (πλέον) συσκευή ....αλλά δεν θα είχαν καταργηθεί οι ξεχωριστές ΜΜS ρυθμίσεις από την Vodafone, αν ήταν ίδιες με του Live ? Μπορεί στις Live προ-ρυθμισμένες (μενού) συσκευές T610 να ισχύει....και είναι λογικό, αφού η Voda θέλει να βάλει σε πειρασμό να "παίξεις" και με Live ΜΜS ....για να εισπράτει.! Μια δοκιμή δεν βλάπτει πάντως, τουλάχιστον σε νέες συνδέσεις (SIM)Vodafone.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Δε θέλω να έχω Live. Θα σβήσω όλα τα προφίλ και θα πάρω τηλ. στο 1251 να τους πώ να μου ενεργοποιήσουν το MMS και το WAP με GPRS. Άν μου πούν οτι είναι ήδη ενεργοποιημένα θα τους πώ να μου ξαναστείλουν τις ρυθμίσεις... και ό,τι γίνει... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Δεν σε συμφέρει το απλό WAP με GPRS ,διότι έχει χρέωση 0,25c +ΦΠΑ αντί 0,01c +ΦΠΑ το 1ΚΒ ...(εκτός αν ταξιδεύεις εξωτερικό...) Το Live λειτουργεί με GPRS ...απλά μην μπαίνεις στο μενού Live αν δεν θες... Περισσότερα στο Link για τις λειτουργίες του Vodafone Live που έδωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Ευχαριστώ Gka και Gary Kokkin... :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 συγνωμη αν εχει ειπωθει ,που εχει αλλα δεν μπορω να το βρω, πως αλλαζει η αποκρυψη αριθμου η μη ?μονο πριν την κλιση ? :o Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamilaris Δημ. September 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xagios συγνωμη αν εχει ειπωθει ,που εχει αλλα δεν μπορω να το βρω, πως αλλαζει η αποκρυψη αριθμου η μη ?μονο πριν την κλιση ? :o δυστυχως ναι.δεν υπαρχει μονιμη επιλογη αποκρυψης :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Kalo tha itan na mia dimosieuoume sto forum prosopikes apopseis os gegonota... kai eksigoumai : legontas pos i egguhsh den isxuei epeidi allaxthike to menu se non-live einai lathos kai den exei kamia ipostasi... i anagnorisi tis egguisis ginetai meso tou bar-code sto piso meros tis siskeuis, kato apo tin bataria to kai os moni parametro gia tin liksi tis egguisis mporei na theorithei i blabi pou exei proklithei sto kinito apo mi-sosti xrisi tou. To logismikou tou kinitou einai grammeno apo tin sonyericsson kai den apotelei parabiasi ton oron egguisis i topothetisi authentikou logismikou. H alitheia einai omos oti se kapoia SC otan entopistei nonLive ekdosi logismikou se kinito pou einai kataxorimeno os live arnountai na sou anabathmisoun to kinito stin epomeni non-live ekdosi kai sto ksanakanoun live simfona me tis odigies tis sonyericcson. Ean to kinito "anoixtei" apo eksousiodotimeno prosopo tis SE i egguisi den ligei. Episis stis kainouries siskeues , se periptosi hardware problimatos i siskeui antikathistai (me non-branded) kainouria. Elegxste to kai monoi sas Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2003 Μάλλον δεν τα έχεις καταλάβει μερικά πράγματα σωστά ,και έχουν ξανασυζητηθεί και αρκετές φορές...Είναι πασίγνωστo (εδώ μέσα) πως "διασφαλίζεται" η συνεργασία της Vodafone με την SE, από τα SE center...... Δεν ανάφερες λοιπόν το πιό σημαντικό : Αμα αλλάξεις ("επίσημα" ή "ανεπίσημα") το software από Live.... και κολλήσει η συσκευή ....τι γίνεται ? -Τα περισσότερα εξουσ. service center το στέλνουν στα κεντρικά ,διότι με κάποιο τρόπο μπλοκάρει η συσκευή και δεν μπορούν (ή δεν τους επιτρέπεται) να το φτιάξουν .-Θεωρείται παραβίαση της εγγύησης (ή της συμφωνίας άμα θες, με Voda).... και σε χρεώνουν τουλάχιστον 80ε από ότι ξέρω σε περίπτωση.... Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν είναι να βρείς γνωστό σε SE service να σε εξυπηρετήσει "εγγυημένα" ,στην περίπτωση "αναβάθμισης" σε no live ,παρά σε " αγνώστους" που το υπόσχονται αυτό έναντι μικρής αμοιβής.... (εκτός αν σε βεβαιώσουν ότι έχουν "άκρες" σε επίσημο service,σε περίπτωση που γίνει "στραβή" ,αλλά και πάλι την χρέωση δεν θα την γλυτώσεις .....σε κάτι που γίνεται δωρεάν "επίσημα" ...) --> Σε περίπτωση αντικατάστασης στην εγγύηση, στο 90% των περιπτώσεων, παίρνεις ίδιου τύπου νέα συσκευή, με την χαλασμένη (δηλ . πχ σε Live πάλι Live ,απλή συσκευή-με απλή ) λόγω της "γνωστής" συμφωνίας ....άμα γινόταν όπως τα λές ,πολλοί "θα χάλαγαν" τις συσκευές τους ,να πάρουν Νο Live !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts