giouli_n91 Δημοσιεύτηκε November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2007 Εχω μια οθονη sony 19" CRT και στα καλα καθουμενα αρχιζει να τρεμοπαιζει και να θολωνει..με αποτελεσμα να ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια,σχεδον δεν ξεχωριζω να διαβασω...τι μπορει να εγινε ξαφνικα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landscape Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 dwstis kamia fapa pithanotata na einai kati pou sxetizete me to kanoni.I fapa-klotsia einai vasiki lisi se tetiou eidous provlimata me CRT:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Σε τι συχνότητα την έχεις να δουλεύει? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εχω μια οθονη sony 19" CRT και στα καλα καθουμενα αρχιζει να τρεμοπαιζει και να θολωνει..με αποτελεσμα να ειναι πολυ κουραστικο για τα ματια,σχεδον δεν ξεχωριζω να διαβασω...τι μπορει να εγινε ξαφνικα??? Αν το κάνει ξαφνικά, ενώ πριν είναι ΟΚ, τότε μάλλον είναι στα τελευταία της. Στείλτην στο Service (αν έχει εγγύηση ή αν σε συμφέρει), αλλιώς θα πρέπει να αγοράσεις καινούρια. Δοκίμασε πάντως να αλλάξεις ανάλυση ή/και refresh rate μήπως έτσι σταματήσει να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Χαχα μου θυμιζεις εμενα με μια 14αρα 10ετιας(και ομως αντεξε τοσο) που οταν ζεστενωταν χαλουσαν τα χρωματα και χωριζε στην μεση και τις βαζαμε εναν ανεμιστηρα δωματιου απο επανω και ολα καλα.τωρα για την λυση του προβληματος κατεβασε την αναλυση και δες.η δοκιμασε το κολπο με τον ανεμιστηρα μπας και αρχισε να εχει προβληματα θερμοκρασιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts