Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tώρα είδα ότι το τόπικ αυτό είναι λίγο παλιό...:blink:

:O

Έχει πάει κάποιος από εσάς στη Συγγρού να μας πει εμπειρίες?

:shifty: :shifty: :shifty:

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είμαι από τους πρώτους πιστεύω που αγόρασαν iRiver όταν είχαν ακόμα ένα μαγαζάκι κάπου στην Ηλιούπολη. Τώρα χρειάστηκα και εγώ το σέρβις γιατί έχει χαλάσει ένα κουμπί από το 390. Το έχω πάει στη Συγγρού από τις 4/1 και το έχουν στείλει Γερμανία. Μου είπαν και εμένα τα ίδια ότι θα με ειδοποιήσουν για κόστος κλπ. Ας κάνω ακόμα λίγο υπομονή...

Τα iRiver είναι από τα καλύτερα mp3 που κυκλοφορούν, οπότε καλό είναι να έχουμε από εδώ μία πληροφόρηση επιπλέον και για το σέρβις της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Δεν είχες αναφέρει όμως σε πια περιοχή πιάνεις τα κανάλια Ant1 και Star με ενδειξη Nicam.....και εκεί ήταν το πρόβλημα ,γιατί δεν ισχύει για όλες τις περιοχές (και παρεπιπτόντως όταν τύχει το Star να βγάζει Nicam (συνήθως σε βραδυνές ταινίες) ακούγονται παρεμβολές από Soho radio ...ενώ τις περισσότερες φορές είναι German stereo στο υπόλοιπο πρόγραμμα του ,πράγμα που δεν ισχύει στον Ant1 )

Tι να σου πω Niknik,

ελπιζω εσύ να είσαι πιο τυχερός από εμένα...

Προχθές τους πήρα τηλ. και μου είπαν οτι το περιμένουν.

Eίναι κρίμα πραγματικά τόσο καλές συσκευές να χαντακόνονται πίσω από τέτοια απαράδεκτη εξυπηρέτηση. Aπορώ πραγματικά...

Πριν αγορασω το δικο μου mp3 player είχα απευθυνθεί στην Hλιούπολη για πληροφορίες και οι άνθρωποι εκεί ήταν πιο πρόθυμοι να με ενημερώσουν. Aπό τότε που άνοιξε αυτό το ...να μην πω τώρα στη ΣYΓΓPOY δεν φαίνεται πουθενά τίποτα άλλο. Mήπως ξέρεις αν ακόμα υπάρχει αυτό το κατάστημα στην Hλιούπολη? Oδό, τηλεφωνο?

Tι να πω, οι τύποι είναι φριχτοί...

:mad:

Αχ! Τι είναι αυτά που διαβάζω!!! Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να το πάω εκεί.

Παρόλο που το αγόρασα από το μαγαζί στη Συγγρού δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω εκεί!

Βασικά το μόνο πρόβλημα που έχω με το δικό mp3 είναι ότι παρόλο που η ένταση λέει ότι φτάνει μέχρι το 40 από το 30 περίπου μέχρι το 40 εγώ νομίζω όι ακούγεται το ίδιο. Τους είχα πάρει τηλέφωνο να τουσ ρωτήσω και μου λέει ότι θα πρέπει να το αφήσω τουλάχιστον 15 μέρες για να το δουν και δεν το πήγα. Όλο το αναβάλλω, αλλά δεν νομίζω να το πάω με αυτά που διάβασα! Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση.

2-3 φορές έχει κάνει και reboot.

Μήπως θα έπρεπε να το πάρω τώρα που ισχύει ακόμα η εγγύηση?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερεις κανεις τον συνδυασμο για να μπω στο secret service menu σε τηλεοραση 29' Philips? Σημερα ηρθε ο τεχνικος της εταιρειας γιατι η τηλεοραση ειχε χασει την γεωμετρια της (μου ετρωγε δεξια και αριστερα) πατωντας κατι μετα το Menu απο το τηλεκοντρολ μπηκε στο menu που μπορεις να αλλαξεις την γεωμετρια της τηλεορασης ξερει κανεις να μου πει τι παταω για να μπω και εγω σε περιπτωση που το ξαναχασει? Ευχαριστω.

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Αχ! Τι είναι αυτά που διαβάζω!!! Τρέμω και μόνο στην ιδέα ότι θα χρειαστεί να το πάω εκεί.

Παρόλο που το αγόρασα από το μαγαζί στη Συγγρού δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη. Ελπίζω να μην χρειαστεί να ξαναπάω εκεί!

Βασικά το μόνο πρόβλημα που έχω με το δικό mp3 είναι ότι παρόλο που η ένταση λέει ότι φτάνει μέχρι το 40 από το 30 περίπου μέχρι το 40 εγώ νομίζω όι ακούγεται το ίδιο. Τους είχα πάρει τηλέφωνο να τουσ ρωτήσω και μου λέει ότι θα πρέπει να το αφήσω τουλάχιστον 15 μέρες για να το δουν και δεν το πήγα. Όλο το αναβάλλω, αλλά δεν νομίζω να το πάω με αυτά που διάβασα! Είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση.

2-3 φορές έχει κάνει και reboot.

Μήπως θα έπρεπε να το πάρω τώρα που ισχύει ακόμα η εγγύηση?

-Dokimase kai me deutero zeugari akoustika gia na vevaiotheis oti apo to 30 kai pano den exei diafora.

-Tsekare an yparxei anavathmisi apo to site.

An ontos exei provlima, ennoeitai oti tha to pas oso einai entos eggyisis!

sorry gia ta greeklish, to pc mou me egkateleipse:cry:

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

-Dokimase kai me deutero zeugari akoustika gia na vevaiotheis oti apo to 30 kai pano den exei diafora.

-Tsekare an yparxei anavathmisi apo to site.

An ontos exei provlima, ennoeitai oti tha to pas oso einai entos eggyisis!

sorry gia ta greeklish, to pc mou me egkateleipse:cry:

Για αναβάθμιση δεν το είχα κοιτάξει αλλά μου είχε πει ότι υπάρχει. ΄

Για να δοκιμάσω με άλλα ακουστικά δεν το είχα σκεφτεί. Θα το κοιτάξω και βλέπουμε. Αχ δεν θέλω να μπλεχτώ με αυτό το service :(

edit: Τελικά τα ακουστικά είχαν πρόβλημα. Έβαλα αυτά από το sony και ακούγεται πολύυυυυ δυνατά.

Όσο για την αναβάθμιση να το κάνω επειδή κάνει reboot?

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

OK to βρηκα....:D :D

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Είναι η ίδια εταιρία που -δυστυχώς- μεγάλωσε λίγο.

Ορίστε η παλιά διεύθυνση:

Τυσσάνδρου 18 - Ηλιούπολη

τηλ. 2109914171

Αν και απ'ότι βλέπω έχουν αλλάξει ΑΦΜ και μάλλον από ατομική έγινε Ε.Ε., το ονομ/νο της ιδιοκτήτριας είναι το ίδιο.

Για αναβάθμιση δεν το είχα κοιτάξει αλλά μου είχε πει ότι υπάρχει. ΄

Για να δοκιμάσω με άλλα ακουστικά δεν το είχα σκεφτεί. Θα το κοιτάξω και βλέπουμε. Αχ δεν θέλω να μπλεχτώ με αυτό το service :(

edit: Τελικά τα ακουστικά είχαν πρόβλημα. Έβαλα αυτά από το sony και ακούγεται πολύυυυυ δυνατά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η iriver την κάθε αναβάθμιση firmware, τουλάχιστον στο Η10 που έχω, (λογικά θα το κάνει και στα άλλα μοντέλα της) τη βγάζει σε 2 εκδόσεις : Μία για ευρωπαϊκή ένωση με περιορισμό στην ένταση του ήχου και μια, για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχει πρόβλημα ν'ακούει δυνατά μουσική, χωρίς περιορισμό. Εννοείται οτι προτιμώ την δεύτερη έκδοση η οποία, και εδώ είναι το περίεργο, έχει και ελληνικό μενού. Sorry για το :offtopic:

Δεν έχει να κάνει με τον τίτλο του thread όταν έθεσες και άλλο θέμα παρακάτω,που φαίνεται ισχύει διαφορετικά ανά περιοχή....

Πήγα και ρώτησα γιατί απότι φαίνεται και αλλοι είχαν την απορία..Είναι το παλιό σήμα που εκπέμπουν μονο το ANT1 και το Star.Όταν λέω παλιό σήμα εννοώ την κωδικοποίηση..THANX πάντως!

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, η iriver την κάθε αναβάθμιση firmware, τουλάχιστον στο Η10 που έχω, (λογικά θα το κάνει και στα άλλα μοντέλα της) τη βγάζει σε 2 εκδόσεις : Μία για ευρωπαϊκή ένωση με περιορισμό στην ένταση του ήχου και μια, για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχει πρόβλημα ν'ακούει δυνατά μουσική, χωρίς περιορισμό. Εννοείται οτι προτιμώ την δεύτερη έκδοση η οποία, και εδώ είναι το περίεργο, έχει και ελληνικό μενού. Sorry για το :offtopic:

Δεν ξέρω τι ισχύει στο Η10,

αλλά στο Η140 έπρεπε να σεβαστείς την περιοχή και να φορτώσεις την αρμόζοουσα αναβάθμιση.

Διαφορετικά υπήρχε περίπτωση μέχρι και να μπολκάρει η συσκευή.

Επίσης το service δεν αναλάμβανε συσκευή που δεν είχε το πρέπον firmware.

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

.....

Πες ενα ευχαριστώ ρεεεεε!:lol:

Σου έδωσα μια τόσο πανσπάνια συμβουλή:lol:

Η αναβάθμιση τις περισσότερες φορές είναι για καλό. Διορθώνει προβλήματα αλλά κι αρκετά "εσωτερικά" πράγματα που εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε. Οι επανεκινήσεις αρκετές φορές οφείλονται σε ασταθές firmware.

PMA

Τα αρχικά του παραφράζουν τον όρο PDA (Pocket Digitat Assistant) για να μας δώσουν το Pocket Media Assistant, κι όχι άδικα!

- Οθονη αφής 3.5" (touch screen όπως τις ξέρουμε από τα pda με γραφίδα)

- Σκληρός δίσκος 30 GB

- Επιτρέπει σύνδεση με WiFi και Ethernet και σερφάρισμα στο ίντερετ

- USB Host και IRDA για να ξεφορτώνουμε κατευθείαν την ψηφιακή μας φωτογρφική, flash μνήμες κτλ χωρίς τη μεσολάβιση pc

- Ανοίγει κατευθείαν pdf αρχεία, συγχρονίζεται με το outlook, δέχεται usb πληκτρολόγιο για εισαγωγή χαρακτήρων, σερφάρει στο ίντερνετ, καταβάζει τα email μέσω client email

- Μπορούμε να εγκαταστήσουμε Linux εφαρμογές!...

- Εγγράφει κατευθείαν από TV, έχει είσοδο/έξοδο για ΤV

- Eγγράφει μέσω line-in και μικροφώνου

- Αναπαράγει MP3, WMA, WAV, video MPEG-4, JPEG, PNG, GIF, BMP, λείπει το OGG

- Ενσωματωμένο ηχείο (και έξοδος ακουστικών φυσικά)

- Εννοείται κατευθείαν αντιγραφή αρχείων χωρίς μετατροπές και χρονοβόρα προγράμματα.

- Kάτι θα έχω ξεχάσει....:dizzy:

http://www.archos.com/img/pma_400/index.jpg

Tιμή στη Γαλλία γύρω στα 700 ευρώ

Μπορώ να μην ξανακούσω τίποτα για ipod? :drool:

Μέγεθος?

Βαρος?

Και είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει για μένα,όποιος θέλει ένα mp3 player για να ακούει την μουσική του σίγουρα δεν θα πάρει αυτό το πράγμα.

Μέγεθος?

Βαρος?

Και είναι ακριβό για αυτά που προσφέρει για μένα,όποιος θέλει ένα mp3 player για να ακούει την μουσική του σίγουρα δεν θα πάρει αυτό το πράγμα.

Mπήκες στον κόπο να ανοίξεις το link που υπάρχει στην πρώτη γραμμή του κειμένου? Θα έβρισκες όλα τα χαρακτηριστικά του.

Και σαφώς δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν μόνο να ακούνε μουσική, είναι πασιφανές. Υπάρχουν mp3 players με το 1/3 της τιμής.

Αλλά δεν μιλάμε για ενα mp3 player, γι'αυτό εξάλλου και δεν είναι στο thread των mp3 players;)

Mπήκες στον κόπο να ανοίξεις το link που υπάρχει στην πρώτη γραμμή του κειμένου? Θα έβρισκες όλα τα χαρακτηριστικά του.

Και σαφώς δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν μόνο να ακούνε μουσική, είναι πασιφανές. Υπάρχουν mp3 players με το 1/3 της τιμής.

Αλλά δεν μιλάμε για ενα mp3 player, γι'αυτό εξάλλου και δεν είναι στο thread των mp3 players;)

Σίγουρα δεν απευθύνεται σε αυτούς αλλά ήθελα να το πείς εσύ μιας και εσύ έκανες το σχόλιο περί να μην ακούσεις για ipod.;)

Το ipod και όλα τα άλλα είναι mp3 players αυτό δεν είναι μόνο αυτό οπότε και άσκοπη η σύγκριση δεν νομίζεις?

Φιλικά πάντα.:)

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned