Livas Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Να πέσεις σε χειρότερο panel είναι δύσκολο (αλλά πάντα πιθανό στις edge led). Θεωρητικά φέτος φαίνεται να υπάρχει βελτίωση στα θέματα των edge led όμως οπότε θεωρητικά θα είσαι σε καλύτερα επίπεδα. Σε κάθε περίπτωση εσύ αλλαγή θα κάνεις μέχρι να βρεις την τηλεόραση που ζητάς... Και ότι και να λένε στο μαγαζί ακόμη και αν δεν υπάρχει στην αποθήκη μπορείς να ζητήσεις αλλαγή με άλλη εταιρία/μοντέλο ή και επιστροφή χρημάτων. Μην κάνεις πίσω μέχρι να βρεις κάτι σωστό (και αυτό που βλέπω στην επισυναπτόμενη εικόνα σου είναι ΠΟΛΥ χάλια)! καταλαβα οπτε την πακεταρο σημερα και την παω απο εκει. το μονο που δεν εχω ειναι κανα 2 σακουλακια απο τις συσκευασιες !! :p:) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλά ξεμπερδέματα Lives, υπομονή κι επιμονή... Γράψε μας το αποτέλεσμα μόλις τακτοποιηθείς ώστε να κλειδωθεί το thread. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cmd Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 όχι να παίρνει ο αποκωδικοποιητής σήμα από ρουτερ και να μπαίνει στο ίντερνετ ο αποκωδικοποιητής να κάνει το ρουτερ και να δίνει σήμα σε ένα ταμπλετ πχ για να βλέπεις τν στο ταμπλετ η στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω USB στικακι (Avermedia H830) που κανει κατι τετοιο.Βαζεις το προγραμμα-σερβερ στο PC,παραλληλα με το υπολοιπο λογισμικο του TV Tuner,και στο android κινητο/ταμπλετ κατεβαζεις μια εφαρμογη της εταιριας.Παιζει κανονικα και αλλαζεις καναλια κτλ,δεν ξερω αν μπορει να δεχτει πολλες συσκευες-πελατες.Επισης αν δεν εχεις το PC ανοιχτο και το USB επανω δεν δουλευει. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polydefkis Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Γειά σας και Χρόνια Πολλά, το νέο μου project: καταφέραμε και χακέψαμε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης με το raspberry pi. Στράτος Παράθεση Οι android εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/developer?id=Stratos To youtube κανάλι μου: https://www.youtube.com/c/StratosBotsaris/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Ενδιαφέρομαι και εγώ για 2 outdoor ip wi fi κάμερες. Τι ανάλυση να δώ για να είναι της προκοπής; Exω βρεί πχ από ebay http://www.ebay.com/itm/Wireless-Pan-Tilt-Wireless-IP-Camera-Outdoor-WIFI-Cam-IR-LED-IP-Camera-Webcam-/191303550989?pt=US_Security_Cameras&hash=item2c8a94880d που αναφέρει Display Resolution VGA(640*480), Αρκεί ή΄δεν θα βλέπω τίποτα και πρέπει να πάω σε μεγαλύτερη αναλυση Επίσης να ρωτήσω 1) Υπάρχουν κάποιες που έχουν card slot για εγγραφή. Αξίζουν ή όχι 2) Μπορώ εκ των υστέρων να αγοράσω καταγραφικό που να συνδέεται πχ με το router.. Aκούω προτάσεις από τους ειδήμονες:) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 Ενδιαφέρομαι και εγώ για 2 outdoor ip wi fi κάμερες. Τι ανάλυση να δώ για να είναι της προκοπής; Exω βρεί πχ από ebay http://www.ebay.com/itm/Wireless-Pan-Tilt-Wireless-IP-Camera-Outdoor-WIFI-Cam-IR-LED-IP-Camera-Webcam-/191303550989?pt=US_Security_Cameras&hash=item2c8a94880d που αναφέρει Display Resolution VGA(640*480), Αρκεί ή΄δεν θα βλέπω τίποτα και πρέπει να πάω σε μεγαλύτερη αναλυση Επίσης να ρωτήσω 1) Υπάρχουν κάποιες που έχουν card slot για εγγραφή. Αξίζουν ή όχι 2) Μπορώ εκ των υστέρων να αγοράσω καταγραφικό που να συνδέεται πχ με το router.. Aκούω προτάσεις από τους ειδήμονες:) Ουδείς;:cry: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δεν ξερω καν αν υπάρχει συγκεκριμένη ονομασία για τη συσκευή που μετρά υψόμετρο. Με μια πρώτη αναζήτηση στο ίντερνετ δεν κατάφερα να βρω κάτι. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Ξέρετε ποιά είναι η minimum τιμή, στην οποία μπορώ να βρω μια αξιόπιστη τέτοια συσκευή; ΥΓ: Η αναζήτησή μου ξεκίνησε από τότε που σκέφτηκα πως εκτός από το Galaxy Note 2, θα μπορούσα να πάρω και το Galaxy Note 3 neo, που δε διαθέτει βαρόμετρο, ο οποίος είναι αισθητήρας και του υψομέτρου. Μου αρέσει η ορειβασία και ως εκ τούτου θα μου άρεσε να μπορώ να βλέπω ανά πάσα στιγμή το υψόμετρο. Επειδή δε διαθέτω πολλά ακόμη χρήματα, θα ήθελα να ξέρω πόσο θα μου πάει Note 3 Neo + όργανο μέτρησης υψομέτρου. Και όχι, δε μπορώ να διαθέσω τόσα, ώστε πάρω το Note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Υψος δειχνει και το gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Υψος δειχνει και το gps Δεν έχω και gps. Δεν έχω αυτοκίνητο/μηχανή. Όμως, έχω ποδήλατο και το λατρεύω. Τώρα που το σκέφτομαι, κανένα gps για ποδήλατο δε θα ήταν κακή ιδέα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κινητο με gps ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Κινητο με gps ισως; Αφού θα πάρω το Note 3 Neo, λογικά. Τι ακριβώς εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Smartphone με GPS,και καποιο προγραματακι που δειχνει τις πληροφοριες του GPS. Πχ για Android το δωρεαν προγραμμα GPS Test λεει και υψομετρο και σου δειχνει την αποκλιση αναλογα με το σημα που εχεις με τους "κλειδωμενους" δορυφορους. Αφου θα πας σε κινητο,μην κανεις τζαμπα εξοδα,αφου κατα 99% θα το κουβαλας μαζι σου στις βολτες. Ελπιζω να βοηθησα.Καλη χρονια Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Drag0n Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Smartphone με GPS,και καποιο προγραματακι που δειχνει τις πληροφοριες του GPS. Πχ για Android το δωρεαν προγραμμα GPS Test λεει και υψομετρο και σου δειχνει την αποκλιση αναλογα με το σημα που εχεις με τους "κλειδωμενους" δορυφορους. Αφου θα πας σε κινητο,μην κανεις τζαμπα εξοδα,αφου κατα 99% θα το κουβαλας μαζι σου στις βολτες. Ελπιζω να βοηθησα.Καλη χρονια Δηλαδή το κινητό βρίσκει το υψόμετρο, χωρίς να χρειάζεται αισθητήρα βαρομέτρου; Νόμιζα πως ο αισθητήρας βαρομέτρου είναι κυρίως για να εντοπίζει το υψόμετρο. Αν, όμως, το βρίσκει και χωρίς αυτόν, τότε σίγουρα πάω για Note 3 neo. Και σίγουρα βοήθησες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δηλαδή το κινητό βρίσκει το υψόμετρο, χωρίς να χρειάζεται αισθητήρα βαρομέτρου; Νόμιζα πως ο αισθητήρας βαρομέτρου είναι κυρίως για να εντοπίζει το υψόμετρο. Αν, όμως, το βρίσκει και χωρίς αυτόν, τότε σίγουρα πάω για Note 3 neo. Και σίγουρα βοήθησες :) Δεν ξερω πως γινεται ο υπολογισμος του υψομετρου με τη χρηση βαρομετρου,αλλα ολες οι συσκευες GPS ειναι σε θεση να προσδιορισουν τη θεση στο χαρτη (γεωγραφικη θεση) και ταυτοχρονα και το υψομετρο χρησιμοποιοντας τις πληροφοριες των "κλειδωμενων" δορυφορων,της πυξιδας του κινητου(αισθητηρας) και μαθηματικων υπολογισμων.Οποτε εφοσον το προγραμμα εχει τον κωδικα για αυτο θα σου δειξει και υψομετρο.Βεβαια εχει καποια αποκλιση,που εξαρταται απο τη συσκευη,και κυριως απο την ενταση του σηματος των δορυφορων και το ποσοι δορυφοροι ειναι "κλειδωμενοι".Εμπειρικα,σε βουνο που δεν εχεις κανενα εμποδιο δεξια-αριστερα και με καθαρη μερα-να μην εχει δηλαδη καταιγιδα- μια καλη συσκευη εχη αρκετα μεγαλη ακριβεια.Στο δικο μου GPS εχω δει ακριβεια μεχρι και 3μετρα.Πιστευω οτι μια αποκλιση +/-5μ ειναι μια χαρα,για την χρηση που θελεις. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δυστυχώς το υψόμετρο σε GPS δεν είναι ακριβείας..πολλές φορές έχει αρκετή απόκλιση....μιλάω και για gps καθαρά χειρός,πχ garmin ακόμη και τα στρατιωτικου τύπου έχουν απόκλιση Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Δηλαδή το κινητό βρίσκει το υψόμετρο, χωρίς να χρειάζεται αισθητήρα βαρομέτρου; Νόμιζα πως ο αισθητήρας βαρομέτρου είναι κυρίως για να εντοπίζει το υψόμετρο. Αν, όμως, το βρίσκει και χωρίς αυτόν, τότε σίγουρα πάω για Note 3 neo. Και σίγουρα βοήθησες :) Το βαρόμετρο είναι για να μετράει την ατμοσφαιρική πίεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 ρε παίδες η τιβί δεν είναι σμαρτ αλλά το wdtv media player υποστηρίζει miracast.στο πισι έχω chrome με το cast add on.αλλά θα πρέπει να αγοράσω chromecast στικακι να το βάλω στην τιβί για να στείλω από το πισι στην τιβί εικόνα.οκ αυτό το κατάλαβα.αλλά αφού έχει το media player miracast τι πρέπει να κάνω στο πισι με Windows 7 για να στείλω εικόνα στο media player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 δε μπορεις να κανεις κατι. καποια πολυ καινουρια λαπτοπς υποστηριζουν Mirroring καθως και οι περισσοτερες android σκυσεκυες με 4.2 και πανω. στα παλια pc και laptops δε γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 δε μπορεις να κανεις κατι. καποια πολυ καινουρια λαπτοπς υποστηριζουν Mirroring καθως και οι περισσοτερες android σκυσεκυες με 4.2 και πανω. στα παλια pc και laptops δε γινεται.δεν υπαρχει καποιο hardware να κοτσαρω στο πισι και σε συνδυασμο με το software add on στον chrome πχ να μπορω να στειλω στο media player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 δεν υπαρχει καποιο hardware να κοτσαρω στο πισι και σε συνδυασμο με το software add on στον chrome πχ να μπορω να στειλω στο media player? απ οσο γνωριζω εγω οχι. αν βρεις εσυ κατι τετοιο πες το μας κι εμας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 απ οσο γνωριζω εγω οχι. αν βρεις εσυ κατι τετοιο πες το μας κι εμας. ξερεις γιατι ξεκινησα να το ψαχνω ομως?με την τελευταια αναβαθμιση το media player wdtv live streaming υποστηριζει miracast.κατεβαζοντας την εφαρμογη popcorn time πλεον μπορω να στριμαρω live ταινιες απο το πισι που σου ανεφερα στο media player!παταω και παπ! αρχιζει η ταινια στο wdtv!αρα μηπως ειναι θεμα software?δεν ξερω ,λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 (edited) Για οσους ενδιαφερονται ειναι καλη περιπτωση. Το πηρα για ενα φιλο ειναι full pc με windows 8.1. Το μονο αρνητικο που ειδα ειναι οτι δεν εχει spdif και οτι δεν παιρνει δισκο αλλα καρτα μνημης για expand. Βεβαια σε αυτα τα λεφτα πολλα ζηταω... Edited January 10, 2015 by Mythozz Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 αλλο να κανει streaming ενα αρχειο βιντεο, αλλο να κανει streaming Ολη την εικονα της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αφού το πήρες κάνε μας μια παρουσίαση εδώ, με φωτογραφίες και τις εντυπώσεις σου. Links δεν χρειάζονται, ο καθένας μπορεί να ψάξει στο internet να βρει σε ποια μαγαζιά τον συμφέρει να το πάρει. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts