georgehh Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Μου έχει κλέψει την καρδιά αυτό το ρομποτάκι ποια η γνώμη σας? Πολύ πλάκα έχουν κάποια βιντεάκια youtube,θα το χτυπήσω κάποια στιγμή,έχει 3-4 modes και μπορείς να το χειριστείς με android η ios Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Γεια σας,θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει,εχω μια καινουργια τηλεοραση philips led 1080p full hd με εξοδο hdmi.Αν παρω ενα καλωδιο usb to hdmi,λογο του οτι τα 2 κινητα που εχω(android) δεν εχουν θυρα hdmi,μεταφερω κανονικα το κινητο στην τηλεοραση;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Γεια σας,θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει,εχω μια καινουργια τηλεοραση philips led 1080p full hd με εξοδο hdmi.Αν παρω ενα καλωδιο usb to hdmi,λογο του οτι τα 2 κινητα που εχω(android) δεν εχουν θυρα hdmi,μεταφερω κανονικα το κινητο στην τηλεοραση;. Ta κινητά σου πρέπει να έχουν θύρα microhdmi.An έχουν θα πάρεις καλώδιο microhdmi to hdmi. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Δοκίμασε με κάποια εφαρμογή για τηλεοράσεις philips από το google store. Υποθέτω μιάς και είναι καινούρια η tv σου ότι έχει wifi άρα dlna. Σύνδεσέ την στο δίκτυό σου καθώς και το τηλέφωνο και ψάξου μέσω της εφαρμογής. Πολύ εύκολο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ta κινητά σου πρέπει να έχουν θύρα microhdmi.An έχουν θα πάρεις καλώδιο microhdmi to hdmi. Δεν εχουν θυρα hdmi τα κινητα μου.Γι'αυτο ειπα για usb to hdmi. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασε με κάποια εφαρμογή για τηλεοράσεις philips από το google store. Υποθέτω μιάς και είναι καινούρια η tv σου ότι έχει wifi άρα dlna. Σύνδεσέ την στο δίκτυό σου καθώς και το τηλέφωνο και ψάξου μέσω της εφαρμογής. Πολύ εύκολο. Δεν εχει wifi.Και απο την θυρα usb,αν πχ συνδεσω ενα usb stick, μου δειχνει μονο τις φωτογραφιες οχι τα βιντεο.Γι'αυτο ψαχνω την λυση usb to hdmi ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με λιγα λογια αυτο ρωταω αν ισχυει για ολα τα android και tv με hdmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Δεν έχουν όλα τα κινητά usb mhl.Στη περίπτωση σου η μόνη λύση είναι με ασύρματη σύνδεση.Δες πχ αυτό ή ψάξε στο ebay για wifi display dongle Εδώ όμως μπαίνει η εξής παράμετρος.Αν το κινητό σου έχει android 4.2 και άνω και στις ρυθμίσεις--->προβολή υπάρχει η επιλογή "ασύρματη οθόνη" μπορεις με τα hdmi στικάκια που σου δείχνω να βλέπεις την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση σου.Αν δεν υπάρχει αυτή η επιλογή,τότε χρησιμοποιεις το dlna mode στο οποίο μπορείς με κάποιο πρόγραμμα απο το play store πχ bubble upnp να στέλνεις στην οθόνη της τηλεόρασης σου βίντεο και εικόνες απο το κινητό σου Στη πρώτη περίπτωση που βλέπεις όλη την οθόνη του κινητού στην tv χρησιμοποιείται το πρότυπο wifi display/miracast,ενώ στη δεύτερη το dlna.Aν ψάξεις σχετικά στο google θα βρεις τι γίνεται με το καθένα απο τα 2. Εγώ προσωπικά έχω αυτό το στικάκι και το συνδέω με την philips 221TE4LB με κινητό blackview jk809 και είμαι 95% ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα.Το 5% πάει στο γεγονός ότι η μετάδοση της εικόνας μέσω wifi display/miracast έχει μια μικρή καθυστέρηση και έτσι δεν μπορείς να παίξεις παιχνίδια δράσης χωρις να κοιτάς το κινητό και γενικά για το miracast mode πρέπει να εισαι το πολύ 3-4 μέτρα μακριά απο την tv λόγω του ότι η σύνδεση γίνεται απευθείας με την tv.Για ταινίες και internet browsing είμαι ικανοποιημένος απο το αποτέλεσμα.Στο dlna mode δεν παίζει ρόλο η απόσταση απο την tv μιας και το hdmi στικάκι συνδέεται στο wifi router σου και όχι απευθείας με το κινητό Προσοχή αν έχεις samsung galaxy κινητό με wifi display mode/mirror display.Το στικάκι που έχω και υπάρχουν αρκετά στο λινκ που δίνω στο ebay,δεν ειναι συμβατό με το wifi display των s/note galaxy κινητών. Edited January 18, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Καταλαβα.Πως μπορω να μαθω αν το κινητο μου υποστηριζει mhl;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ψάχνεις το μοντέλο στο ιντερνετ και στη σελίδα του κατασκευαστή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Ευχαριστώ ολους για την ενημερωση.Μαλλον δεν παιζει mhl στα δικα μου.Εγω νομιζα το'χουν ολα τα android.Θα'παιρνα τσαμπα και τα καλωδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια συσκευή που να αυξάνει ή να αναμεταδίδει το σήμα κινητής τηλεφωνίας; τι θέλω να πω. Στο μπαλκόνι του σπιτιού μου έχω full σήμα αλλά μέσα στο σπίτι δεν έχω καθόλου. Αυτό συμβαίνει με όλες τις εταιρίες (cosmote, wind, Vodafone). Ξέρω ότι μια λύση θα ήταν το full σήμα της Vodafone αλλά είμαι δεσμευμένος με συμβόλαιο σε άλλη εταιρία (πρόσφατη μετακόμιση, η ανανέωση είχε γίνει πριν μετακομίσω). Δυστυχώς το κινητό μου είναι απαραίτητο για τη δουλειά μου. Αυτό που κάνω τώρα είναι να το έχω κοντά στο μπαλκόνι και όταν μου τηλεφωνεί κάποιος να το βάζω έξω και να μιλάω με το hands free. Υπάρχει κάποιο μηχάνημα που θα μπορώ να βάλω στο μπαλκόνι για να μου ενισχύει το σήμα και να μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό στο σπίτι μέσα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 το πιο φθηνό που μπορώ να σκεφτώ είναι μια κεραία κινητής τηλεφωνίας από car kit στο παράθυρο...συνδεδεμένο με το κινητό σου από την μέσα πλευρά (για να μην κρυώνεις κι'όλας). Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Είδα ότι υπάρχουν κάποιοι ενισχυτές σήματος όπως αυτοί εδώ: http://plantron.gr/SB_GSM_3G?gclid=CJSYqtqclLwCFYFe3godE2UAEw Αλλά είναι πολύ ακριβοί. Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστοι τουλάχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Είδα ότι υπάρχουν κάποιοι ενισχυτές σήματος όπως αυτοί εδώ: http://plantron.gr/SB_GSM_3G?gclid=CJSYqtqclLwCFYFe3godE2UAEw Αλλά είναι πολύ ακριβοί. Ξέρει κανείς αν είναι αξιόπιστοι τουλάχιστον; υπάρχουν γενικά τύπου αναμεταδότες σήματος...αλλά όπως λες και εσύ είναι ακριβοί αν σκεφτεί κανείς ότι ίσως το χρειαστεί 1 άντε 2 συνδρομητές σε ένα σπίτι...:X Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Χαίρεται ελπίζω να μην είναι αργά φραουλίνα εγώ έχω το nook simple touch το οποίο το πήρα σε πολύ καλή τιμή και μέχρισ τιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν δεν έχεις πάρει κάποιο ρίξε και σ΄αυτό μια ματιά! εγώ είχα το πρώτο nook Κ πρόσφατα αναβαθμίστηκα με 49 λίρες είχα πάρει το NOOK Simple Touch GlowLight Illuminating Light E-reader Wi-Fi σε κατάσταση refurbished από την archos (so far so good!!) ta kindle είναι νομίζω πιο ακριβά χωρίς λόγο, το μόνο μεινέκτιμα των nook -- δεν έχουν landscape mode (μόνο αν τα ρουτάρεις) Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 εγώ είχα το πρώτο nook Κ πρόσφατα αναβαθμίστηκα με 49 λίρες είχα πάρει το NOOK Simple Touch GlowLight Illuminating Light E-reader Wi-Fi σε κατάσταση refurbished από την archos (so far so good!!) ta kindle είναι νομίζω πιο ακριβά χωρίς λόγο, το μόνο μεινέκτιμα των nook -- δεν έχουν landscape mode (μόνο αν τα ρουτάρεις) Πολύ καλό είναι το nook και εγώ το πήρα 29 λίρες Αγγλίας μακράν απ' τα καλύτερα value for money για τέτοιου είδους αντικείμενα. Με τίποτα δεν έδινα τόσα λεφτά για kindle ας πούμε. Να σε ρωτήσω κάτι το χεις κάνει root το nook; Πώς το κανες; Αξίζει; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Έχω ακούσει ότι υπάρχει συσκευή αναμετάδοσης σήματος wifi. Η κοπέλα μου θέλει να πιάνει σήμα από το απέναντι σπίτι που μένει ο αδερφός της αλλά είναι πολύ ασθενές και μόνο σε κάποια σημεία του σπιτιού είναι δυνατόν. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 wifi repeater θες http://www.skroutz.gr/c/125/access_points.html?from=most-popular&keyphrase=wifi+repeater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Μια μικρή βοήθεια παρακαλώ.. Γνωρίζει κανείς τη λύση, για να μπορείς να δεις στην παραπάνω toshiba τηλεόραση ελληνικούς υπότιτλους (.srt) από flash-άκι χωρίς να είναι κωδικοποιημένα σε ακαταλαβίστικα; Ευχαριστώ. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Θα πρέπει να σώσεις το srt (με save as) σε κωδικοποίηση UTF-8. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Βρίσκομαι προς αναζήτηση νέου Home Cinema με 4 βασικές προτεραιότητας: να έχει ισχύ RMS 1000W, ηχεία 5.1, Bluetooth και να υποστηρίζει αρκετές μορφές αρχείων. Για την ώρα μου άρεσαν τα εξής: Samsung HT - D5100 HT - D5100/ZF και Samsung F6500. Διαθέτω το πολύ 400 ευρώ, έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα (και άλλων εταιριών, δεν υπάρχει περιορισμός σε αυτό); Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 θέλει μια φίλη μια ψηφιακή κορνίζα με ποσό μέχρι 50 ευρώ. αξίζουν οι turbox του πλαισίου ή να κοιτάξουμε σε κάτι καλύτερο και ενδεχομένως λίγο πιο ακριβό?? έχετε καμιά πρόταση? ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο άσε τις λύσεις Turbo X! Εγώ τέλη Νοέμβρη έψαχνα να πάρω κορνίζα με όσο το δυνατόν ψηλότερη ανάλυση σε 8",χαρακτηριστικά και τηλεκοντρόλ!Αν γινόταν ήθελα να μπορούσα να επιλέξω χρώμα!Τα λεφτά που έδινα ήταν το πολύ μέχρι 50€ (ήθελα να πάρω 3!) και ταυτόχρονα δεν ήθελα να ήταν καμιά μούφα (κακής ποιότητας κινεζιά!) σαν μάρκα! Τελικά βρήκα την PHOTOFRAME ROLLEI 5084 8,4'' που υπήρχε σε λευκό/μαύρο/γαλάζιο/mint και προτίμησα τα 3 πρώτα χρώματα!Πήρα και από μια 16αρα κάρτα και με περίπου 55€ έκανα πλήρως την δουλειά μου!Μέχρι τώρα πάντως παράπονα δεν έχω ακούσει (για αυτές που έκανα δώρο εννοώ) ή γενικά προβλήματα δεν έχω παρατηρήσει! Ορίστε και το link http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=62213&selectedCategoryId=901 Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 (edited) γεια σας..τον Μαιο του 13 αγορασα τα ηχεια που βλεπετε http://www.plaisio.gr/periferiaka-ot...980-000413.htm Ενω ολα δουλευαν ρολοϊ ξαφνικα μια μερα αρχισαν τα ηχεια να βουιζουν οταν τα συνδεω με το λαπτοπ μου (Dell Inspiron 1545) με αποτελεσμα να μην μπορω να ακουσω ΤΙΠΟΤΑ απο μουσικη,ταινιες κτλπ.Χωρις να εχω αλλαξει θεση σε κανενα απο τα ρουτερ,ασυρματο τηλεφωνο,πολυμπριζο που ειναι συνδεμενο..ολα ηταν οπως τα ειχα συνδεσει. Στην αρχη νομιζα πως ειχαν χαλασει και τα πηγα πισω (απο το Πλαισιο απο οπου και τα πηρα) και μου τα αντικατεστησαν με αλλα ιδια..Το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο με τα αλλαγμενα ηχεια. Σε λιγο θα ποσταρω και βιντεο με το τι συμβαινει μπας και γνωριζει κανενας τι παιζει.. Nα προσθεσω πως οταν συνδεω ακουστικα (hands free η το headset μου) στο λαπτοπ παιζει κανονικα. ευχαριστω. Edited February 26, 2014 by three_brothers1 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Λιγο αργα φιλε sorry τωρα το ειδα Το πρόβλημα είναι στον υπολογιστη σου! Μαλλον εχει καψει την εξοδο ακουστικων ή εχεις κανει boost στην εξοδο των ακουστικων Πανε στον πινακα ελεγχου και ηχος και τσεκαρε για boost! ξετσεκαρε το εάν είναι τσεκαρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts