Jump to content

Περί...digital gadgets γενικά

ipparxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκεφτομαι να αγορασω βιντεοκαμερα απο e-shop, που εχει πολυ χαμηλη τιμη . Ο λογος της χαμηλης τιμης ειναι πως δεν εχει εγγυηση αντιπροσωπειας ή μηπως ειναι ελλατωματικα τα προϊοντα.

Λιγη βοηθεια καποιος που να γνωριζει.

Ευχαριστω

exei thlefwno partous ena kai pes exei ellhnikhs antiproswpeias eggyhsh h dikia sas, kai tha sou poun.

twra an den exei den mporw na sou pw ti na kaneis giati den kserw ti kanoyn se periptosh blabhs!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thentax ( 7 Σεπ. 2004 , 00:36)

Και δεν εχει εγγυηση και δεν εχω παρει απαντηση στο mail.

η σελιδα ειναι http://www.digitalo.gr

Αν δεν κανω λαθος το digitalo.gr συνεργαζεται με καποιο μαγαζι στο εξωτερικο (νομιζω με Γερμανια)

Οποτε οπως καταλαβαινεις τα προιοντα τους δεν καλυπτονται απο την εγγυηση της Ελληνικης αντιπροσωπιας

Κοιταξε,

εγω προσωπικα εχω ψωνισει μερικες φορες απο e-shops και του εσωτερικου και το εξωτερικου και δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα.

Τα προιοντα ερχονται παντα σε σφραγισμενες συσκευασιες, οποτε δε νομιζω οτι παιζει περιπτωση να ειναι ελλατωμματικα. :)

Τωρα αν εχεις ενδοιασμους για το εν λογω καταστημα, προτιμησε καποιο αλλο πιο αξιοπιστο, κατα τη γνωμη σου :o

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thentax ( 7 Σεπ. 2004 , 21:48)

aytoi milane gia eyrvpaikh eggyhsh 1 etous, egv mporw na ftiaxv tyxon blabh sth antiprosopia sthn ellada h einai kati allo h eyrvpaikh eggyhsh

Ευρωπαικη εγγυηση σημαινει οτι αν παθει κατι την στελνεις πισω σε αυτους και αυτοι με τη σειρα τους στο service της χωρας απο οπου προηλθε η μηχανη :blink:

Κοινως να παρακαλας να μη σου παθει τιποτα!! :whistle:

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ UPDATE ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ PLEXTOR PX-708A ΣΕ DOUBLE LAYER?

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alex_mar ( 9 Σεπ. 2004 , 15:18)

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ UPDATE ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟ PLEXTOR PX-708A ΣΕ DOUBLE LAYER?

ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Για ψαξε στο http://www.rpc1.org εκεί έχει πολλά πράγματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

θελει πιατο κτλ?ή βγαινει κ ξεχωριστη συσκευη με οτι πιασει σαν gps?

poso κοστιζει κ αν εχει κανεις site ή μηχανημα να το δω...

τα ταξινομει συμγωνα με χωρες ή χυμα οπως αποκωδικοπιητες τν?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage (15 Σεπ. 2004 , 05:17)

θελει πιατο κτλ?ή βγαινει κ ξεχωριστη συσκευη με οτι πιασει σαν gps?

poso κοστιζει κ αν εχει κανεις site ή μηχανημα να το δω...

τα ταξινομει συμγωνα με χωρες ή χυμα οπως αποκωδικοπιητες τν?

Ρίξε μια ματιά εδώ...

Αντώνης

:: www.moschatoweather.eu ::

Kserei kaneis kanena site sto internet(ellhniko) h genika pou mporw na brw plhrofories gia kinhtha triths genias me DVB-T?Basika thelw tous tropous pou h pshfiakh thleorash(MPEG-2) Metaferetai se kinhto(diamorfwseis ktl)

To myphone exei kanena sxetiko thema?

thanks...

Για κινητά δεν ξέρω, αλλά οι διαμορφώσεις πάντως είναι οι 4-PSK, 16-QAM ή 64-QAM COFDM, σε φάσματα καναλιών των 8 MHz, 7 MHz ή 6 MHz, Guard Interval: 1/4 , 1/8 , 1/16 , 1/32, και τα υπάρχοντα tuner μπορούν να κάνουν λήψη οπουδήποτε μεταξύ 47~862MHz.

Τεχνικά, λόγω της διαμόρφωσης COFDM, μπορεί να γίνει mobile λήψη ικανοποιητικά! :)

http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakofonixx ( 7 Σεπ. 2004 , 23:43)

Ευρωπαικη εγγυηση σημαινει οτι αν παθει κατι την στελνεις πισω σε αυτους και αυτοι με τη σειρα τους στο service της χωρας απο οπου προηλθε η μηχανη :blink:

Κοινως να παρακαλας να μη σου παθει τιποτα!! :whistle:

Μεγα λαθος.Ποιος σου το ειπε αυτο?Ευρωπαικη εγγυηση σημαινει οτι σε οποιαδηποτε χωρα της Ε.Ε. αν εισαι και παθει η μηχανη σου στην επισκευαζουν δωρεαν.

Εχω μια P72 Sony cybershot, αγορασμενη απο το Αγγλικο amazon.Η μηχανη παρουσιασε σοβαρη βλαβη στην Ελλαδα και η εδω αντιπροσωπεια μου την αντικατεστησε με ολοκαινουργια.(μετα απο μανουρα βεβαια,οπως παντα στην Ελλαδα).

Συντομα προκειται να προβω στην αγορα δυο η τριων video projectors για τους φοιτητες μου στη σχολη.* Η χρηση τους θα ειναι γενικη, κυριως μεσω DVD player και VCR και λιγοτερο μεσω υπολογιστη. Δεν θα ηθελα η τιμη του ενος να υπερβαινει με το ΦΠΑ τα 2000 ευρω.

Εχετε καποιους συγκεκριμενους τυπους να προτεινετε;;

Απο μια προχειρη ερευνα που εκανα ειδα οτι διαφερουν ως προς την αναλυση, τη φωτεινοτητα, το contrast και την τεχνολογια (LCD, DLP κλπ).

Τι πρεπει να προσεξω απο τα παραπανω και ποιο ειναι πιο σημαντικο στοιχειο για την αγορα ενος video projector;

*Βλεπετε, ολο και περισσοτερο σημερα οι καλλιτεχνες κανουν χρηση της συγχρονης τεχνολογιας και ολο και πιο πολυ παραγουν εργα τα οποια βρισκονται στη σφαιρα της video art και video installation.

Ευχαριστω

Γειά σας παιδιά να ρωτήσω ξέρετε αν υπάρχει στην αγορά κανένα Mp3 player το οποίο να διαβάζει SD/MMC κάρτες?

Μιάς και έχουν φθηνίσει οι κάρτες, μου φαίνεται πολύ βολικό να αγοράσω ένα :)

Δεν με νοιάζει αν έχει εσωτερική μνήμη, απλά θέλω να έχει τα βασικά: να έχει οθόνη, SD/MMC slot και μιά υποτυπώδη αυτονομία.

Εννοείται δεν θα ήθελα κανένα πανάκριβο :p (100 ευρώ max)

Αν βρείτε κανένα πείτε μου !

Ευχαριστώ!

Πιστεύω ότι είναι χρήσιμοι για όσους είναι καιρό μακριά από πρίζες και κάνουν βαριά χρήση του κινητού τους...

Βρήκα στο http://www.iwantoneofthose.com το personal powerstation που είναι και ράδιο και φακός, αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα...

Υπάρχει το Motorola Freecharge, αλλά νομίζω ότι κάνει μόνο για κινητά Μoto...

Είδα ένα SOSCharger αλλά χρειάζεται πιστωτική...

Καμιά ιδέα για το που μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο στο Ελλάντα χωρίς πιστωτική;;;

Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά...

• The title was changed to Περί...digital gadgets γενικά
  • The topic was pinned