geo_1983petra Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 παιδια καποιος να ανεβασει καμια φωτο μετα την αναβαθμιση να δουμε ποσο βελτιωνεται η ποιοτητα του κινητου? το βιντεο βελτιωνεται και αυτο? κατι ακουσα οτι το κινητο ειναι αργο με της αναβαθμισης εχει βελτιωθει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παιδιά θα λαλήσω... :wacko: Στο άσχετο το κινητό μου πάει την ημερομηνία του 2 μέρες μπροστά! Νόμιζα ότι ήταν το update από το δίκτυο αλλά το απενεργοποίησα και το ξανάκανε. Επίσης νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση με τον υπολογιστή, αλλά το έκανε και χωρίς να το συνδέσω... Καμιά ιδέα; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Παιδιά θα λαλήσω... :wacko: Στο άσχετο το κινητό μου πάει την ημερομηνία του 2 μέρες μπροστά! Νόμιζα ότι ήταν το update από το δίκτυο αλλά το απενεργοποίησα και το ξανάκανε. Επίσης νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα στην σύνδεση με τον υπολογιστή, αλλά το έκανε και χωρίς να το συνδέσω... Καμιά ιδέα; Έχει παρατηρηθεί και σε άλλα κινητά με τα τελευταία firmwares που έχει διαθέσει η nokia. Η μόνη λύση αυτή την στιγμή είναι αντί να το κλείνεις να το βάζεις σε προφίλ Εκτός Σύνδεσης. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Άρα είναι στο άνοιγμα του κινητού το πρόβλημα; Όντως και εμένα αυτή είναι η εντύπωσή μου... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Απ' ό,τι έχω καταλάβει αυτό συμβαίνει διότι μένει κλειστό για πάνω από 8 ώρες το κινητό. Αυτό έχω καταλάβει διαβάζοντας το ίδιο πρόβλημα και γι' άλλα τηλέφωνα της nokia με τα τελευταία firmwares. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει 100%. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 πάντως εγω στο δικο μου δε το έχω παρατηρίσει ακόμα,λειτουργεί κανονικά,είναι δύνατον σε κάποιες συσκευες να συμβαίνει και σε κάποιες όχι?μήπως είναι ζήτημα συσκευής?γιατι αν ηταν ζήτημα firmware θα επρεπε να συμβαίνει σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lopsis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δοκιμασες να κανεις update? ------------------------------------ 2 months used 240 euro με το κουτι. Να το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Εννοείται εάν είναι σε καλή κατάσταση και δεν του έχει αλλάξει τα φώτα μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Και γενικά, να προσέξεις μην είναι κινεζικό γιατί κυκλοφορούν παρά πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 καλημερα.προβλημα.εχω ενα nokia n95 8g απο ιταλια.θελω να βαλω ελληνικα.τι product code βαζω?ιδου η απορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 καλημερα.προβλημα.εχω ενα nokia n95 8g απο ιταλια.θελω να βαλω ελληνικα.τι product code βαζω?ιδου η απορια Αν και αργησες να κανεις post καλως μας ηλθες :) Ειναι 0550801 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 καλημερα.προβλημα.εχω ενα nokia n95 8g απο ιταλια.θελω να βαλω ελληνικα.τι product code βαζω?ιδου η απορια Υπάρχει στη πρώτη σελίδα, στο 3ο κιόλας πόστ Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbill84 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 εισαι πρωτος δεν περιμενα αμεσα απαντηση.ευχαριστω πολυ κι αλλο προβλημα.ολα ενταξει με το nemesis αλλα δεν βρισκει την συσκευη το nokia software updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2009 Δοκίμασε και σε άλλη θύρα USB. Επίσης αν χρησιμοποιείς usb hub για να συνδέσεις το κινητό, είναι λογικό. Σύνδεσέ το σε θύρα κατευθείαν στο pc. Τέλος χρησιμοποίησε το αγγλικό NSU. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Παιδια την προηγουμενη βδομάδα το πήγα σε νοκια ......(λόγω αναβάθμισης γνώστο πρόβλημα δεν ανάβει κτλ)..... Πότε να περιμένω τηλέφωνο για παραλαβή???? σε καμμια βδομάδα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες το πόσο θα στο κρατήσουν και σίγουρα, δεν μπορούμε να σου δώσουμε μια σίγουρη απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Συνήθως, λένε 5 εργάσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicnos Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Καλησπερα Οσο αφορα αυτα για την ημερομηνια και αν παει 2 μερες μπροστα..προσωπικα δεν εχω δει κατι τετοιο στο κινητο μου. Δεν φταιει η εκδοση, v.31 εχω, αν ηταν θα το εκανε σε ολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ουτε σε μενα συμβαινει αυτο v31 super with N95 hacked! Αν μείνει κλειστό το βράδυ το κινητό σου για πάνω από 2 ώρες τότε εμφανίζεται το πρόβλημα και εμφανίζεται σε όλα (και σε Ν95 και Ν95-2 που έχω δει). http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=44872&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=46135&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=127387 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 παιδια γνωριζει καποιος ξεκλειδωνει κωδικος ασφαλειας σε Ν95 μεσω του nemesis? ειναι σιγουρο οτι γινεται, καπου καποτε το ειχα βρει αλλα τωρα δεν το βρισκω πουθενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Δες εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 καλο ακουγεται αλλα εχω κλειστο το κινητο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Tοτε δεν μπορεις να κανεις κατι απο μονος σου θα πρεπει να το πας για να σου το ξεκλειδωσουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drifterharis939 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 To ena apo ta 2 n95 8gb black mou ehi provlima me to music player den kani ananewsi kai den litourgoun ta pliktra tis mousikis eho kani kai update Xerete tpt?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Καταρχην καλως ηλθες :) Εαν εχεις χρονο δοκιμασε να το κανεις hard format λογικα θα στρωσει. Επισης καλο θα ηταν να εγραφες με ελληνικους χαρακτηρες. Ειναι δυσκολα στην αναγνωση τα greeklish και καθιστουν την αναζητηση αχρηστη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Αν μείνει κλειστό το βράδυ το κινητό σου για πάνω από 2 ώρες τότε εμφανίζεται το πρόβλημα και εμφανίζεται σε όλα (και σε Ν95 και Ν95-2 που έχω δει). http://discussions.europe.nokia.com/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=44872&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=swupdate&thread.id=46135&view=by_date_ascending&page=1 http://discussions.nokia.ie/discussions/board/message?board.id=smartphones&thread.id=127387 Θα ξαναναφέρω οτι στο δικο μου κινητο δεν παρουσιαζεται αυτο,το κινητο το κλείνω κάθε βράδυ για 6 τουλαχιστον ώρες,μήπως είναι ζήτημα συσκευής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts