Itchrist86 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Το Nokia N95-2 (RM-320) κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Με sar 0.47 W/kg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Επειδή είμαι έτοιμος απο Ε65 να κάνω την αλλαγή σε Ν series, είστε ευχαριστημένοι οι κάτοχοι του 8Gb απο το τηλεφωνάκι σας? 1. Ποιότητα ομιλίας απο 1 ώς το 10, τι δίνεται? 2. Ανθεκτικότητα και τζόγος? 3. Ποιο RM είναι αυτο που πουλάνε στην Ελλαδα? ( #*0000#)? γιατι στο sar.nokia.com δείχνει διάφορες version. Eυχαριστώ προκαταβολικά παιδια! κατα την άποψη μου είναι ίσως το καλύτερο nokia s60 αυτη την στιγμή.. 1.Η ποιότητα ομιλίας είναι αρκετα καλή εγω θα έβαζα 8 2.Εδω τα χαλάει λίγο,θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο,ο τζόγος είναι αρκετός(εγω έκανα πατεντα και όλα είναι οκ)και γενικα θα πρέπει να το προσέχεις αρκετά. 3.οπως ήδη υποθηκε είναι RM-320 αυτο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 με την έκδοση 30 τα παιχνίδια του n-gage πως μπορούμε να τα σπάσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 ευχαριστώ παιδιά, με κάλυψατε φίλοι tyuio & chris στις απορίες μου. Μου φαίνεται οτι θα τα ακουμπήσω στην Νοκια :) Προσωπικά έψαχνα κάτι με GPS σε Νοκια (γιατι τα PDA κακά τα ψέματα δεν είναι τόσο καλά ως τηλέφωνα) και με χαμηλό SAR και να χωράει στην τσέπη, οπότε το Ν95-2 φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Ετσι, ετσι. Να το παρεις να το χαρεις sokos. με την έκδοση 30 τα παιχνίδια του n-gage πως μπορούμε να τα σπάσουμε; Στις παλιοτερες μπορουσαμε να τα σπασουμε; Εγω θελω να το κανω πιο γενικο το ερωτημα. Πως περναμε παιχνιδια. Κατεβαζεις τα trial τα εγκαθιστας και μετα αφου τελειωσουν μπορεις να τα ξαναεγκαταστησεις; Γενικα εχει αγορασει κανεις παιχνιδια; Μετα απο format μπορεις και τα ξαναπερνας; Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgmache Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 τελικά λύθηκε με αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικου Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 παιδιά μόλις το πήρα, είναι ΠΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή ποιότητα (το slider είναι βράχος προς το παρών), τώρα τρώει (φορτίζει) το μωρό. Μια ερώτηση? Σε ποιο μαγαζί μπορώ να πάω να του πάρω την πλαστική μεμβράνη που βάζεις στην οθόνη για να μην γρατζουνιέτε? (αθήνα είμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Screen Protector για 95 8gb, με μια γρηγορη ματια, εχει στα eshop με 4 ευρω. (http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003727) Τωρα για το κατα ποσο ειναι καλο και για πιο καλα προιοντα, θα σου πουνε οι κατοχοι του.. Επισης, καλοριζικο.! Πωπω.. ζηλευω.. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 παιδιά μόλις το πήρα, είναι ΠΑΚΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, δεν το περίμενα να είναι τόσο καλή ποιότητα (το slider είναι βράχος προς το παρών), τώρα τρώει (φορτίζει) το μωρό. Μια ερώτηση? Σε ποιο μαγαζί μπορώ να πάω να του πάρω την πλαστική μεμβράνη που βάζεις στην οθόνη για να μην γρατζουνιέτε? (αθήνα είμαι) μακαρι φίλε μου να παραμείνει βράχος!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasktm300 Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 To Screen Protector για 95 8gb einai poly kalo aplos theli prosoxi kata tin topothetisi. Παράθεση Nokia 8210,6610,7610,6600,N80,N95,N95 8GB,N97,N8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 δηλαδή? να μην πάρει φυσαλίδες? αυτο απο το eshop πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. November 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2008 Δεν χρειαζεται να ειναι για N95 8GB.Απλα να προμηθευτεις screen protector για οθονη 2,8 ιντσων.Βρισκεις και στο πλαισιο και στο e-shop οπως και στο e-bay.....Για την τοποθετηση θέλει υπομονονή, δεν ειναι κατι το τραγικο πάντως... Δεν θέλω να γρουσουζευω και γω μακαρι να μεινει βραχος...Εμενα φιλοξενεί ήδη μονωτική απο κάτω ύστερα απο εγχείρηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Σήμερα είδα και γω ένα N95 8GB μιας φίλης μου το οποίο πριν λίγους μήνες ήταν βράχος. Δυστυχώς το slide είχε αποχτήσει ένα μικρό τζόγο ο οποίος ήταν έντονος μόνο αν άνοιγες το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Σήμερα είδα και γω ένα N95 8GB μιας φίλης μου το οποίο πριν λίγους μήνες ήταν βράχος. Δυστυχώς το slide είχε αποχτήσει ένα μικρό τζόγο ο οποίος ήταν έντονος μόνο αν άνοιγες το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο. Βασικα, το θεμα ειναι να μην παθενε τιποτα και να μην "χαλαρωνε" καθολου το slide της συσκευης, αλλα αφου δεν γινεται, μπορεις να το φτιαξεις λιγο ή πολυ, με μια μικρη προσεκτικη και οχι και τοσο δυσκολη "εγχειρηση" στο κινητο.. :shifty: Υπαρχουν και βιντεακια στο youtube που εξηγουν τι πρεπει να κανεις και πως. Το πιο καλο βιντεακι για'μενα, ειναι " ". Και απ'οσο ξερω, κανει καλη δουλεια η ολη διαδικασια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 καλησπερα σε ολους να ρωτησω αυτους που ειχαν v20 και πηγαν στην 30,αν ειδαν καμια διαφορα προς το καλυτερο κυριως σε gps/wifi εχω χακαρισμενη την 20 εδω και αρκετους μηνες αλλα φοβαμαι την 30 αν ειναι συμβατη με ολα τα hacks κτλ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 τώρα μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Του πάτερα μου του πήρα ένα 6110 και έχει ωραίους ελληνικούς χάρτες (route66 νομίζω) απο την μάνα του, ενώ το N95 που πήρα χθές έχει το Nokia Maps το οποίο έχει τους ελληνικούς δρόμους στα αγγλικά και δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες. Τι μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 τώρα μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Του πάτερα μου του πήρα ένα 6110 και έχει ωραίους ελληνικούς χάρτες (route66 νομίζω) απο την μάνα του, ενώ το N95 που πήρα χθές έχει το Nokia Maps το οποίο έχει τους ελληνικούς δρόμους στα αγγλικά και δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση με ελληνικούς χαρακτήρες. Τι μπορώ να κάνω ? Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αφήσεις στην άκτη το nokia maps και να ασχοληθείς μόνο με τα Sygic και Garmin, είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για πλοήγηση σε κινητό. Δες τα θέματα Garmin Maps Mobile™ XT και Sygic GPS Navigator Mobile - S60 3rd Edition Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 σε ευχαριστώ stendor! τους δρόμους και τις αναζητήσεις τις κάνεις στα ελληνικά? Γιατι τα greeklish είναι θάνατος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 σε ευχαριστώ stendor! τους δρόμους και τις αναζητήσεις τις κάνεις στα ελληνικά? Γιατι τα greeklish είναι θάνατος! Ναι στα Ελληνικά γίνονται. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Δεν χρειαζεται να ειναι για N95 8GB.Απλα να προμηθευτεις screen protector για οθονη 2,8 ιντσων.Βρισκεις και στο πλαισιο και στο e-shop οπως και στο e-bay.....Για την τοποθετηση θέλει υπομονονή, δεν ειναι κατι το τραγικο πάντως... Δεν θέλω να γρουσουζευω και γω μακαρι να μεινει βραχος...Εμενα φιλοξενεί ήδη μονωτική απο κάτω ύστερα απο εγχείρηση.. επειδη το έψαξα λίγο το θέμα..απλα σου λέω οτι η μονωτική με τον καιρό θα χαλάσει και απλα θα βγεί απο μόνη της,εγω βάζω αλλο υλικό,είναι ενα είδος αυτοκόλλητου που όταν πέφτει πάνω του το φώς φωσφορίζει το βάζουν στα αυτοκίνητα στους προφυλακτίρες,στην συγκερκιμενη περίπτωση το χρησιμοποιω για να κάνω τον μηχανισμό να δουλευει πιο σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ανακαλώ αυτό που είχα γράψει πριν λίγες σελίδες για την μπαταρία του κινητού. Ίσως είχε μείνει σε αχρηστία από το παιδί που το αγόρασα, πάντως πλέον η μπαταρία του μου κρατάει 3 ημέρες άνετα (με την δική μου χρήση) οπότε είμαι μια χαρά!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Και μένα το τριήμερο το βγάζει άνετα, μπορεί και παραπάνω.. Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 5,5 ημερες με τηλεφωνα μην.και μπλουτουθ.χωρις 3g δικτυο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRITOS Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 και μενα κραταει αρκετα η μπαταρια για μεγαλυτερα εικονιδια επαφης κατα την εισερχομενη κληση ξερουμε κατι????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Full creen caller. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts