Moralas Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλο... σκεφτομαι να αλλαξω το καλυμα της καμερας με 13$ γιατι εχει γεμισει με κατι σαν κουκιδες... Ειναι ομως εμπιστο γιατι το .cn (Κινα) δεν με πειθει και πολυ... Δες και εδώ: http://www.blueunplugged.com/p.aspx?p=121846 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 @ Moralas Στο κάνει σε όλες τις εφαρμογές που συνδέονται με wifi ή στο κάνει μόνο το live messenger? Stendor τώρα που το αναφέρεις εκεί το έχω παρατηρήσει.. Λες να φταίει αυτό? Θα δοκιμάσω και με άλλες εφαρμογές γιατί δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Stendor τώρα που το αναφέρεις εκεί το έχω παρατηρήσει.. Λες να φταίει αυτό? Θα δοκιμάσω και με άλλες εφαρμογές γιατί δεν είμαι σίγουρος. Αυτό είναι γιατί και στο δικό μου Ν95-1 το κάνει αυτό. Αργεί να τερματήσει την σύνδεση με το wifi. Με όποια άλλη εφαρμογή και αν συνδεθώ μέσω wifi μόλις την κλείσω την εφαρμογή θα κλείσει και η σύνδεση ενώ στο messenger δεν την κλείνει αμέσως και πρέπει ή να το αφήσω για λίγο και να την τερματήσει μόνο του ή να το κάνω χειροκίνητα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, είχα ρωτήσει και παλιότερα στο θέμα με τις εφαρμογές αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Αν και δεν είμαι σίγουρος με αλλά νομίζω ότι με την τελευταία αναβάθμιση στο Ν95-1 δεν πρέπει να το κάνει πια αλλά και πάλι σημειώνω ότι δεν είμαι 100% σίγουρος. Άσε με να το δοκιμάσω μόλις παώ σπίτι το απόγευμα και θα ποστάρω να σου πω αν όντως γίνεται ή όχι. Θα το δοκιμάσω και με το Ε66 που έχω. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Παιδιά τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα με το wifi του κινητού μου.Ενώ έχω ασύρματυο δίκτυο στο σπίτι και ενώ αναγνωρίζεται κανονικά απο τους υπολογιστές μου, το κινητό μου δεν το βρίσκει τις περισσότερες φορές ενώ είναι δίπλα απο το ρούτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εννοείς πως δεν βρίσκει το δίκτυο ή ότι δεν μπορείς να συνδεθείς στο internet παρότι συνδέεσαι στο ασύρματο δίκτυο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iraklis_ Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Δεν βρίσκει το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 παιδια μια ερωτηση....στο n95 ποια προγραμματα gps μπορεις να εγκαταστησεις...? μπορεις να βαλεις i-go,destinator η garmin..?? μπορεις να βαλεις περισσοτερα απο ενα προγραμματα σε symbian Λειτουργικο...εχω λειτουργικο windows στο κινητο μου και μπορω να εγκαταστησω τα παντα...απλως θελω να μαθω αν γινεται και σε κινητο symbian το ιδιο..?? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Εννοείται. Μπορείς να έχεις όσα προγράμματα πλοήγησης θέλεις και να χρησιμοποιείς κάθε φορά αυτό που σε βολεύει. Garmin, Nokia Maps, Sygic, Route 66, Mobile Google Maps, Navigon, Tom Tom κ.α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 @Moralas Δοκίμασα και μπήκα από το Ν95 και Ε66 στο live messenger και αυτό που έγινε όταν αποσυνδέθηκα από την εφαρμογή είναι να αποσυνδεθεί το ασύρματο δίκτυο μετά από 1 με 2 λεπτά, για την ακρίβεια από το Ν95 (με το τελυταίο firmware v30.0.015) αποσυνδέθηκε μετά από 1 λέπτο και στο Ε66 (με firmware 102.07.81) αποσυνδέθηκε μετά από σχεδόν 2 λεπτά. Με το προηγούμενο firmware στο Ν95 έπρεπε να το αποσυνδέσω χειροκίνητα. Αν έχεις το προήγουμενο firmware ίσως να φταίει αυτό, δεν μπορώ να σου πω σίγουρα. Απλά το αναφέρω γιατί με το δικό μου έφτιαξε με το τελευταίο firmware. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ένα σχετικο "θέμα" οσον αφορα στο ξεκλειδωμα μιας συσκευης, που ισως σε βοηθησει, ειναι αυτο.. Τελικά παραγγειλα μια καρτουλα Χ-Sim απο αγγλια με 9 ευρω γιατι δεν βρηκα ακρη με κατι αλλο.Καποια αλλη προταση υπαρχει? :confused: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Τελικά παραγγειλα μια καρτουλα Χ-Sim απο αγγλια με 9 ευρω γιατι δεν βρηκα ακρη με κατι αλλο.Καποια αλλη προταση υπαρχει? :confused: Με την αλλαγή product code σε 0550801 μέσω Nemesis και αναβάθμιση με το NSU δεν θα γίνει η δουλειά? Το έχεις δοκιμάσει ? Δες εδώ περισσότερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2355703#post2355703 γίνεται στο Vodafone κλπ.,τώρα για simlock τι να πώ.... Δοκιμασε το όμως. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2332901#post2332901 Οδηγός που ισχύει για όλα τα 60άρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Τελικά παραγγειλα μια καρτουλα Χ-Sim απο αγγλια με 9 ευρω γιατι δεν βρηκα ακρη με κατι αλλο.Καποια αλλη προταση υπαρχει? :confused: Με την αλλαγή product code σε 0550801 μέσω Nemesis και αναβάθμιση με το NSU δεν θα γίνει η δουλειά? Το έχεις δοκιμάσει ? Δες εδώ περισσότερα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2355703#post2355703 γίνεται στο Vodafone κλπ.,τώρα για simlock τι να πώ.... Δοκιμασε το όμως. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2332901#post2332901 Οδηγός που ισχύει για όλα τα 60άρια Δυστυχώς δεν γίνεται με αυτό τον σχετικά απλό τρόπο εάν είναι sim locked η συσκευή. Αν θέλεις μπορείς να ρωτήσεις και στο 9volto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Pictures Nokia N95 8GB vs Nokia N82 Black http://dailymobile.se/2008/10/25/pictures-nokia-n95-8gb-vs-nokia-n82-black/ http://img139.imageshack.us/img139/1075/nokian82blackvsnokian95hc3.th.jpghttp://img139.imageshack.us/images/thpix.gif Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Pictures Nokia N95 8GB vs Nokia N82 Black http://dailymobile.se/2008/10/25/pictures-nokia-n95-8gb-vs-nokia-n82-black/ http://img139.imageshack.us/img139/1075/nokian82blackvsnokian95hc3.th.jpghttp://img139.imageshack.us/images/thpix.gif καλο το 95 αλλα και το 82 σε μαυρο ωραιο και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 να κανω μια ερωτηση.μοθ επεσε καφες λιγος αλλα αρκετος μαλλον στο κεντρικο πληκτρο περασε μεσα και μαλλον μου εκαψε την οθονη.δεν ανοιγει καθολου απο εκεινη τη στιγμη η οθονη παρα μονο μια φορα για λιγο και αυτο σαν τηλεοραση με χιονια πολλα.Ποσο κοστιζει η αντικατασταση στα νοκια σοπσ? στην προηγουμενη σελιδα ειχε 2 online μαγαζια που πουλανε lcd oem display.αν παρω καποια απο εκει θα μπορεσω να το κανω μονος μου? υπαρχει καμια λυση να επανερθει? thank εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Το πρώτο που θα κάνεις, φυσικά, είναι να πας ή να πάρεις τηλέφωνο σε nokia shop και να ρωτήσεις πόσο κάνει η αλλαγή/επισκευή της οθόνης. Αν το κόστος είναι απαγορευτικό για σένα, τότε ψάχνεσαι για εναλλακτικές λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikerasovi Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μια ερώτηση για το gps: αγόρασα το Ν95 8 GB από ΟTEshop και όταν το είδα στο Media Markt, το gps δεν είχε καμία σχέση. Το δικό μου δεν κάνει απευθείας αναζήτηση διεύθυνσης, παρά μόνο μέσα από το μενού επιλογές και δεν δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες στην αναζήτηση. Επίσης, αν δε συνδεθεί, δε βρίσκει καμία οδό, προφανώς δεν έχει προεγκατεστημένους χάρτες; Φταίει η έκδοση του λογισμικού για τα προβλήματα αυτά ή δεν έχω κάνει κάτι που θα έπρεπε εγώ; Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μια ερώτηση για το gps: αγόρασα το Ν95 8 GB από ΟTEshop και όταν το είδα στο Media Markt, το gps δεν είχε καμία σχέση. Το δικό μου δεν κάνει απευθείας αναζήτηση διεύθυνσης, παρά μόνο μέσα από το μενού επιλογές και δεν δέχεται ελληνικούς χαρακτήρες στην αναζήτηση. Επίσης, αν δε συνδεθεί, δε βρίσκει καμία οδό, προφανώς δεν έχει προεγκατεστημένους χάρτες; Φταίει η έκδοση του λογισμικού για τα προβλήματα αυτά ή δεν έχω κάνει κάτι που θα έπρεπε εγώ; Το Ν95 8GB που πουλάει το Mediamarkt έχει την έκδοση λογισμικού 20.0.016 εγκατεστημένη και η έκδοση των Χαρτών δεν είναι η v.2.0,με την αναβάθμιση του κινητού στην v.30.0.018 μπαίνει αυτόματα η v.2.0 Χάρτες,αυτό σου συνιστώ να κάνεις και΄συ-αναβάθμιση μέσω NSU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βρίσκει την έκδοση 30.0.018 αισθητά πιο αργή από την προηγούμενη; Έχω κάνει φορμάτ την κάρτα μνήμης, επαναφόρα εργ. ρυθμίσεων κτλ αλλά πάλι το κινητό είναι πολύ πιο αργό ειδικά στο ίντερνετ και το screen rotation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arghles Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εχεις δικιο και εμενα μου φενεται οχι πιο αργο αλλα σαν να κολλαει τεσπα ας ελπισουμε με το καιρο να διορθωθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Εγώ δεν είχα δουλέψει πολύ την 20 ώστε να την συγκρίνω με την 30, αλλά μια καθυστέρηση στο rotation νομίζω ότι έχει έτσι κι αλλιώς... ΥΓ: Με τα «κουτάκια» στο browsing δεν έχετε καμία ιδέα ε; :p Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Ρε παιδιά είμαι ο μόνος που βρίσκει την έκδοση 30.0.018 αισθητά πιο αργή από την προηγούμενη; Έχω κάνει φορμάτ την κάρτα μνήμης, επαναφόρα εργ. ρυθμίσεων κτλ αλλά πάλι το κινητό είναι πολύ πιο αργό ειδικά στο ίντερνετ και το screen rotation. κανε φορματ την καρτα μνημηs μετα κανε γενικο φορματ *#7370# στην συνεχεια βαλε αυτο το θεμα και πεs μου πωs παει http://rapidshare.com/files/158083889/Stairs.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Μα κι εγω το ιδιο ειχα πει...πιο αργο rotation και γενικα πιο αργο...με το θεμα Look Ι-phone και πριν και μετα... δοκιμασα ακομα και format και *#7370# και ξαναπερασμα,..,αλλα τα ιδια παλι... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DiM3NSiON Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 κανε φορματ την καρτα μνημηs μετα κανε γενικο φορματ *#7370# στην συνεχεια βαλε αυτο το θεμα και πεs μου πωs παει http://rapidshare.com/files/158083889/Stairs.rar Tα έχω κάνει όλα αυτά και μάλιστα πολλές φορές. Το κινητό είναι αισθητά πιο αργό παντού και ψιλοκολλάει. Έτυχε να έχω μία συσκευή με την έκδοση 20 για μια βδομάδα και μόλις αγόρασα τη συσκευή που έχω τώρα της πέρασα κατευθείαν την v30 και στην αρχή νόμιζα ότι έχω πέσει σε προβληματική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 5Mega Pixel Camera Duel: Nokia N82 - Nokia N96 - Nokia N95 8GB and Nokia N85 "Here are some photos taken with the 5 mega pixel camera on Nokia N82, Nokia N85, Nokia N96 and Nokia N95 8gb. Click on the images to view the original image. Enjoy!" Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts