gboy Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Μου κόλλησε πολλές φορές και πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω τη μπαταρία για να το ξανανοίξω. Έχω 2 ερωτήσεις, η μία σχετικά με αυτό το θέμα 1. Πειράζει το κινητό αυτή η ενέργεια? Δηλαδή όταν κολλάει να βγάζω τη μπαταρία? 2. Χτες αγόρασα ένα USB bluetooth και έτσι μπορώ να κάνω μεταφορά δεδομένων από κινητό στον υπολογιστή ή αντίστροφα, χωρίς σύνδεση καλωδίων. Η ερώτηση μου είναι, μήπως μπορώ να συνδεθώ στο internet από κινητό μέσω του bluetooth αυτού, δηλαδή μέσω bluetooth το κινητό να πιάνει internet από τον υπολογιστή χωρίς να χρησιμοποιεί gprs κ.α. ? Μα δεν χρειαζεσε bluetooth για να συνδεθεις στο ιντερνετ,αν εχεις modem με wifi συνδεεσε απευθειας με το κινητο σου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 2-3 φορές καθώς βγάζω βίντεο, για δευτερόλεπτα κολλάει και μετά συνεχίζει. Λέτε να είναι από το κινητό ή το λογισμικό? ----------------------------------------- Μα δεν χρειαζεσε bluetooth για να συνδεθεις στο ιντερνετ,αν εχεις modem με wifi συνδεεσε απευθειας με το κινητο σου:) έχω modem router της οτενετ αλλά συνδέεται μεν αλλα μετά από ένα λεπτό λέει οτι δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση :!:Χρησιμοποίησε τη τροποποίηση μηνύματος. Μη κάνεις συνεχόμενα ποστ!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 με το σβήσημο δεν κλείνει. Κολλάει εντελως. Τεσπα. Αυτο το Python restart είναι signed και unsigned. Ποιο από τα 2 να κατεβάσω? Αν δεν έχεις πιστοποιητικό βάλε το signed. Αν έχεις βάλε το unsigned αλλά υπόγραψέ το πρώτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κατα λαθος εσβησα ενα αρχειο και στο ξυπνητηρι, στην ωρα στο screensaver και στο κομπιουτερακι, αντι για αριθμους βγαζει ))*&) )'.)( και κατι τετοια. Πως μπορω να το διορθωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Δοκίμασε να κάνεις Soft format. Δες εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ναι το σκεφτηκα και αυτο αλλα μου εμφανιζει ενα "κωδικο κλειδωματος" που δεν εχω ιδεα τι ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ο προεπιλεγμένος κωδικός κλειδώματος είναι 12345. Αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρήσης, το οποίο θα πρέπει να το διαβάζουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Ενταξει μην με μαλωνεις! Εχεις δικιο!:rolleyes: Αnyway και παλι δεν εγινε τιποτα... Συγκεκριμενα η ωρα τωρα ειναι )/&(, :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Oποτε παμε για την δευτερη επιλογη! Θα πρπει να κανεις hard format. Κρατησε σε αρχειο οτι χρειαζεται επαφες κ.τ.λ.π. Υ.Γ. Με την ευκαιρια καλο θα ειναι να κανεις ενα φορματ και στην καρτα.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Πάααρα πολύ μπερδεμένα :confused: Παρ'όλα αυτά αγαπώ το καινούριο μου κινητό :p Κάπου κάπου κάνει κολλήματα δευτερολέπτων στη λήψη βίντεο αλλά πιστεύω όταν θα βγει το καινούριο λογισμικό (+V.30), θα διορθωθούν όλα έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Πάααρα πολύ μπερδεμένα :confused: Παρ'όλα αυτά αγαπώ το καινούριο μου κινητό :p Κάπου κάπου κάνει κολλήματα δευτερολέπτων στη λήψη βίντεο αλλά πιστεύω όταν θα βγει το καινούριο λογισμικό (+V.30), θα διορθωθούν όλα έτσι δεν είναι? Τα κολλήματα σχετίζονται με bug που έχει συζητηθεί και εδώ με έσχατη λύση το format της μαζικής μνήμης(εγώ τουλάχιστον όταν είχα το 8άρι έτσι λύθηκε το ίδιο πρόβλημα). Η v.30.0.018 είναι η τρέχουσα έκδοση λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 ] Αnyway και παλι δεν εγινε τιποτα... Συγκεκριμενα η ωρα τωρα ειναι )/&(, :cry: Oποτε παμε για την δευτερη επιλογη! Θα πρπει να κανεις hard format. Κρατησε σε αρχειο οτι χρειαζεται επαφες κ.τ.λ.π. Υ.Γ. Με την ευκαιρια καλο θα ειναι να κανεις ενα φορματ και στην καρτα.. :) Και παλι τζιφος. Βασικα στην "Διαχείριση εφαρμογών" , εκει που ειναι τα XML Data binding κτλ, πρεπει να εσβησα κατα λαθος καποιο αρχειο, αλλα δεν ξερω πιο...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Έκανες φορμάτ στο τηλέφωνο και πάλι δεν λύθηκε το πρόβλημα; Απίθανο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Και soft, και hard format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Στην 8gb μνήμη έκανες format; Και κάτι άλλο... μήπως μετά από το format πέρασες κάποιο back up; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 To πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Εαν θελεις πες μας τι εκανες και λυθηκε.. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. November 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2008 To πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ! Kαλησπέρα και από μένα. Να ρωτήσω το εξής : όταν το φορτίζετε σβηστό και ολοκληρωθεί η φόρτιση μένει αναμμένος ο φωτισμός στα πλήκτρα κάτω από την οθόνη? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορω να περασω Ελληνικά σε Αμερικανικο N85 8gb?????? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 για προσπαθησε με αυτον τον τροπο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδιά μια ερώτηση. Μπορω να περασω Ελληνικά σε Αμερικανικο N85 8gb?????? Εξαρτάται ποια έκδοση έχεις. Κοίτα να δεις πως έχουν τα πράγματα. Στην αρχή της κυκλοφορίας του N95 8GB στις ΗΠΑ κυκλοφορούσε η ίδια συσκευή με της Ευρώπης (RM-320), αλλά βέβαια για μικρό χρονικό διάστημα ώσπου να κυκλοφορήσει η αντίστοιχη αμερικάνικη έκδοση (RM-421). Όπως είναι λογικό μετά τη κυκλοφορία της αμερικάνικης έκδοση η ευρωπαϊκή αποσύρθηκε. Με λίγα λόγια, αν έχεις ευρωπαϊκή συσκευή δεν έχεις κανένα πρόβλημα, περνάς κανονικά τα ελληνικά και έχεις 3G.Μόνο εγγύηση από την Alpha Copy δεν θα έχεις. Αν η συσκευή είναι η αμερικάνικη, τότε δεν θα μπορείς να βάλεις ούτε ελληνικά, ούτε 3G θα υποστηρίζει, αλλά ούτε και εγγύηση θα έχεις. Ευρωπαϊκό N95 8GB: Nokia N95-2 (RM-320) Αμερικάνικο N95 8GB: Nokia N95-4 (RM-421) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakanmdr Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδια μια ερώτηση. Επειδή κατεβάζοντας κάτι βλακείες νομίζω αργεί το λογισμικό, αν κάνω φορμάτ, θα σβηστούν όλα το ξέρω, θα σβηστεί και το V30, δηλαδή θα γίνει παλιότερη έκδοση ή θα γίνει όπως το αγόρασα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmarccos Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Παιδια μια ερώτηση. Επειδή κατεβάζοντας κάτι βλακείες νομίζω αργεί το λογισμικό, αν κάνω φορμάτ, θα σβηστούν όλα το ξέρω, θα σβηστεί και το V30, δηλαδή θα γίνει παλιότερη έκδοση ή θα γίνει όπως το αγόρασα? το firmware δεν επηρεάζεται από το format, πάλι τη έκδοση 30 θα έχεις Παράθεση 3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 παιδια δεν ξερω αν εχει ξανασυζητηθει αλλα καπου διαβασα οτι αν φτιαξεις εναν φακελο με το ονομα Temp μεσα στην Mass Memory και βαλεις εκει καποια βιντεος και φωτος , μετα αν πας στην εκθεση δεν θα φαινονται ... εγω το δοκιμασα και πετυχε ... ετσι εκρυψα καποιες φωτος που δεν θελω να βλεπουν οι αλλοι οταν "πειραζουν το κινητο μου " μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει αυτο το κολπακι ? ελπιζω να μην υπαρχει κανενα προβλημα με το ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2008 Δεν έχει συζητηθεί απλά, υπάρχει ολόκληρο θέμα. :) Κρύψτε... εικόνες / ήχους / αρχεία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts