Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο Ν82 μου είναι στον φάκελο εργαλεία>βοηθήματα.

Εδώ ήταν τελικά!:O

stendor το έκανα και έπιασε!

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!:happy:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχω και γω το Ν95 8gb εδω και 3h..:respect:

Βρηκες τελικα?! Μπραβο, καλοριζικο και το δικο σου.! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

:lol:τελικα το ν95 8 γιγα αποδεικνυεται απο τα πιο αξιοπιστα και πιο λειτουργικα τηλεφωνα της νοκια με καλες επιδοσεις και αρκετα καλη διαχειριση ενεργειας.μαλλον θα αργησει η αντικατασταση του και εννοω η πραγματικη αντικατασταση (οχι ν96 το οποιο ειναι βελτιωμενη εκδιση του8 γιγα)

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Οπως τα λες Νικολα.. Εχει κυκλοφορησει τοσο καιρο (1 χρονο+κατι, ή κανω λαθος?), ειναι ακομα σε τετοια υψηλη τιμη και συνεχιζει να "κινειται" και να το θελουν πολυ..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με γεια σου Teisos!:)

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

1) Γιατί στα μηνύματα δεν μου εμφανίζει το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, αλλά μόνο τον αριθμό του ενώ υπάρχει στον τηλεφωνικό κατάλογο; Το ίδιο και όταν με καλούν ή καλώ εγώ κάποιον αριθμό που είναι αποθηκευμένος στον τηλεφωνικό κατάλογο...

2) Η μπαταρία του πόσο σας κρατάει; Το περίμενα να μου βγάλει 2 μέρες τουλάχιστον αλλά δεν...

3) Στο κινητό δεν υπάρχει κάποιο περασμένο πρόγραμμα gps. Υπήρχε κανονικά κάτι?

1.Κοίτα μήπως έχει αποθηκευμένες τις πεαφές αυτές δύο φορές. Πήγαινε στην αναζήτηση και γράψε το νούμερο και έλεγξε τα αποτελέσματα.

2.Καινούριο το πήρες; Αν ναι, δεν έχει στρώσει ακόμα. Εξαρτάται βέβαια και απο την χρήση που του κάνεις.

3.Ναι, το Nokia Maps.

Με γεια σου Teisos!:)

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

1) Γιατί στα μηνύματα δεν μου εμφανίζει το ονοματεπώνυμο του αποστολέα, αλλά μόνο τον αριθμό του ενώ υπάρχει στον τηλεφωνικό κατάλογο; Το ίδιο και όταν με καλούν ή καλώ εγώ κάποιον αριθμό που είναι αποθηκευμένος στον τηλεφωνικό κατάλογο...

2) Η μπαταρία του πόσο σας κρατάει; Το περίμενα να μου βγάλει 2 μέρες τουλάχιστον αλλά δεν...

3) Στο κινητό δεν υπάρχει κάποιο περασμένο πρόγραμμα gps. Υπήρχε κανονικά κάτι?

Καλορίζικο Γιάννη και καλώς ήρθες στα μέρη μας. :p

1) Το πιο πιθανό είναι να έχεις διπλοκαταχωρήσει το συγκεκριμένο αριθμό, οπότε το τηλέφωνο δεν μπορεί να διαλέξει ποιο από τα δύο ονόματα να εμφανίσει. Κάνε αυτό που πρότεινε ο mirrorofsorrow.

3) Η εφαρμογή "Χάρτες" δεν υπάρχει? Αυτή είναι προεγκατεστημένη και μάλιστα δεν απεγκαθίσταται καθόλου.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όντως είχα από λάθος μου στην μεταφορά του καταλόγου, διπλοκαταχωρήσει πολλά από τα ονόματα. Διορθώθηκε!:)

Δεν το πήρα καινούργιο είναι 8 μηνών περίπου. Θα το παρακολουθήσω όμως.

Έχει την έκδοση λογισμικού V 11.0.026 01-11-07 RM-320.

Κατά την γνώμη σας χρήζει αναβάθμισης;

Τελικά έχει από ότι βλέπω το Nokia Maps. Απλά αν δεν κάνω λάθος το παιδί που το πήρα μου είπε ότι έχει σβήσει τους χάρτες. Μπορώ να τους ξανακαταβάσω από κάπου;

Το Garmin που από ότι διάβασα είναι καλό προγραμματάκι GPS απαιτεί σύνδεση με gprs?

Εννοείται πρέπει να το αναβαθμίσεις. Θα βελτιωθεί σημαντικά. Ίσως αυξηθεί και η αυτονομία.

Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και κατέβασε τους τελευταίους χάρτες με το map loader.

Το Garmin που από ότι διάβασα είναι καλό προγραμματάκι GPS απαιτεί σύνδεση με gprs?

Σε χρεώνει ελάχιστα, κοντά στα 5kb και μόνο αν επιλέξεις το "υποβοηθούμενο GPS (A-GPS)"

Πάντως αξίζει τον κόπο, καθώς βρίσκει σήμα πολύ πιο γρήγορα. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς A-GPS.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Κανας τροπος να περνανε πιο γρηγορα τα δεδομενα στη μνημη υπαρχει? αργει πολυ βρε παιδια:wacko::wacko:
myphone_2.png

Όχι, η miniUSB θύρα που έχει δεν επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες. Βλέπεις είναι full speed και όχι high speed όπως sτα FP2. Και απο την στιγμή που έχεις ενσωματωμένη μνήμη, δεν έχεις εναλλακτική (πχ card reader).

Όχι, η miniUSB θύρα που έχει δεν επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες. Βλέπεις είναι full speed και όχι high speed όπως sτα FP2. Και απο την στιγμή που έχεις ενσωματωμένη μνήμη, δεν έχεις εναλλακτική (πχ card reader).

Nαι με cardreader παλια τα περναγα σφαιρα στο 8g αργουν πολυ:rolleyes::rolleyes:

myphone_2.png

Αυτά έχουν οι ενσωματωμένες μνήμες.

Υπομονή...

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Σε χρεώνει ελάχιστα, κοντά στα 5kb και μόνο αν επιλέξεις το "υποβοηθούμενο GPS (A-GPS)"

Πάντως αξίζει τον κόπο, καθώς βρίσκει σήμα πολύ πιο γρήγορα. Μπορείς όμως να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς A-GPS.

στην 5η εκδοση του προγραμματος εχει τετοια επιλογη;δεν την βρισκω:wacko:

Η επιλογή δεν είναι στο garmin αλλά στο κινητό σου. Δεδομένα GPS και ρυθμίσεις (Υποβοηθούμενο GPS).

Προσοψη δεν μπορω να αλλαξω ε?

Μολις μου επεσε με δυναμη,κ εχει μια καλη γρατζουνια πανω δεξια...ξενερωσα απιστευτα λεμε...:mad::mad:

Μπορείς, γιατί να μην μπορείς...

Ξεκίνα αύριο έρευνα αγοράς σε Nokia Shop για να δεις που θα σου έρθει φθηνότερα.

Μπορείς βέβαια να βρεις και σε online καταστήματα όλα τα καλύμματα και να τα βάλεις μόνος σου.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Μπορείς, γιατί να μην μπορείς...

Ξεκίνα αύριο έρευνα αγοράς σε Nokia Shop για να δεις που θα σου έρθει φθηνότερα.

Μπορείς βέβαια να βρεις και σε online καταστήματα όλα τα καλύμματα και να τα βάλεις μόνος σου.

Δεν εχω δει πιο γρηγορη απαντηση...:)

Ναι αυριο θα πεταχτω στο Nokia Shop αν ειναι..

Ποια online καταστηματα λες ακριβως?

Τωρα ψαχνω σε e-shop,plaisio κ στον germano..να δω αν εχουν τπτ..:rolleyes:

Δεν εχω δει πιο γρηγορη απαντηση...:)

Ναι αυριο θα πεταχτω στο Nokia Shop αν ειναι..

Ποια online καταστηματα λες ακριβως?

Τωρα ψαχνω σε e-shop,plaisio κ στον germano..να δω αν εχουν τπτ..:rolleyes:

Billy σε αυτα τα μαγαζια που ψαχνεις (Γερμανος, κλπ) δεν θα βρεις τετοια πραγματα... Καλυτερα ψαξε στο internet εκει που θα σου πει ο Itchrist86 ή καποιος αλλος που γνωριζει.

Τωρα απο προσωπικη εμπειρια, ρωτησε σε πανω απο ενα Nokia shop, μιας και εγω εχω ρωτησει σε 3 Nokia shop για αλλαγη του ασημι μου Ν82 σε μαυρο (τα κομματια μπροστα και πισω δηλαδη) και εχω παρει 3 διαφορετικες τιμες.. :O ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Billy σε αυτα τα μαγαζια που ψαχνεις (Γερμανος, κλπ) δεν θα βρεις τετοια πραγματα... Καλυτερα ψαξε στο internet εκει που θα σου πει ο Itchrist86 ή καποιος αλλος που γνωριζει.

Τωρα απο προσωπικη εμπειρια, ρωτησε σε πανω απο ενα Nokia shop, μιας και εγω εχω ρωτησει σε 3 Nokia shop για αλλαγη του ασημι μου Ν82 σε μαυρο (τα κομματια μπροστα και πισω δηλαδη) και εχω παρει 3 διαφορετικες τιμες..

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ για να βρεις τα τηλέφωνα από Nokia Shops στη Θεσσαλονίκη και να πάρεις τηλέφωνο για να ρωτήσεις τιμή.

Οι τιμές από Nokia Shop σε Nokia Shop διαφέρουν.

Για online κατάστημα δες εδώ.

[...]

Οι τιμές από Nokia Shop σε Nokia Shop διαφέρουν.

[...]

Μιας και θιχτηκε και το συγκεκριμενο θεμα.. Γιατι οι τιμες απο Nokia shop σε Nokia shop διαφερουν?? Πως μπορει και γινεται αυτο??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και τωρα να ρωτησω εγω κατι μιας και θιχτηκε και το συγκεκριμενο θεμα. Γιατι/Πως οι τιμες απο Nokia shop σε Nokia shop διαφερουν??

που ζεις φιλε μου στο εllada?το ξεχασες?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ