nikoskat Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Όχι, δεν είναι. Αλήθεια, ακούγεται ο ήχος από το σκληρό του Ν91; Το είχα πάντα απορία αυτό.:p ακουγεται ναι, εχει πλακα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazelos13 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια μια ερωτηση...Αν κανω ανβαθμιση την τελευταια εκδοση του firmware οι εφαρμογεσ ποθ ειναι ηδη εγκατεστημενες δε θα λειτουργησουν ετσι δεν ειναι???Υπαρχει τροπος για πληρες backup??? Εχει νοημα να κανω αναβαθμιση (εχω την εκδοση10.0.021)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια μια ερωτηση...Αν κανω ανβαθμιση την τελευταια εκδοση του firmware οι εφαρμογεσ ποθ ειναι ηδη εγκατεστημενες δε θα λειτουργησουν ετσι δεν ειναι???Υπαρχει τροπος για πληρες backup??? Εχει νοημα να κανω αναβαθμιση (εχω την εκδοση10.0.021)???? Ναι δεν θα λειτουργούν (αυτές που έχεις εγκαταστήσει εσύ εννοείτε). Και full back up να πάρεις από με το PC Suite, δεν είναι σίγουρο πως με την επαναφορά του θα λειτουργούν. Το καλύτερο είναι η επανεγκατάστασή τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Όχι, δεν είναι. Αλήθεια, ακούγεται ο ήχος από το σκληρό του Ν91; Το είχα πάντα απορία αυτό.:p αληθεια?γιατι εχω την εντυπωση οτι στην μεταφορα αρχειων απο το pc στο κινητο..mp3 ας πουμε γινοταν πιο γρηγορα με το ν91 παρα με το ν95. ναι,ακουγεται ο ηχος!τελειος!:D σαν εχω τον εξωτερικο σκληρο μαζι μ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η mini USB θύρα που έχει το N95 8GB, όπως και όλα τα μέχρι σήμερα 3ed edition, δεν είναι και ότι καλύτερο για μεταφορά δεδομένων αρκετών ΜΒ. Ευτυχώς οι νέες microUSB, με τις οποίες εξοπλίζονται όλα τα 3rd edition feature pack 2, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων (N95 8GB USB 2.0 Full-Speed, N96 USB 2.0 High-Speed). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια, πως κανουμε hard format στην συσκευη? Και πως μπορω να σωσω τον spiderman για να μπορω να τον βλεπω και μετα? Ακριβως τι πρεπει να κανω δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδια, πως κανουμε hard format στην συσκευη? Και πως μπορω να σωσω τον spiderman για να μπορω να τον βλεπω και μετα? Ακριβως τι πρεπει να κανω δεν ξερω.. format *#7370# κανε back up την ταινια μεσο pc suite και μετα θα την περνας παλι στην συσκευη σου για να την εχεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ευχαριστω πολυ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 παιδια σκεφτομαι να παρω την καρτουλα αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=993387 αλλα οχι για την χωριτηκοτητα της...αλλα για το usb stick. ηθελα να ρωτησω θα μπορω να βαλω επανω καρτα 4/6gb η θα εχω προβλημα?? ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 παιδια σκεφτομαι να παρω την καρτουλα αυτη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977581&product=993387 αλλα οχι για την χωριτηκοτητα της...αλλα για το usb stick. ηθελα να ρωτησω θα μπορω να βαλω επανω καρτα 4/6gb η θα εχω προβλημα?? ευχαριστω!!:) Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για απλό card reader και όχι για high capacity. Αν όντως είναι έτσι, τότε δεν θα μπορεί να αναγνωρίζει καμία κάρτα microSDHC. Γιατί δεν παίρνεις αυτή, ή αυτή ή αυτή; Το micro mate reader που περιέχεται μέσα, αναγνωρίζει ΟΛΕΣ τις χωρητικότητες. Το έχω και δουλεύει άψογα. Επίσης, είναι και απίστευτα μικρός. Χάνεται στην χούφτα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά υπάρχει τρόπος να επιλέγω ποιές από τις εικόνες που έχω στο κινητό να βλέπω στην έκθεση ή έιμαι αναγκασμένος να τις βλέπω όλες χύμα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά υπάρχει τρόπος να επιλέγω ποιές από τις εικόνες που έχω στο κινητό να βλέπω στην έκθεση ή έιμαι αναγκασμένος να τις βλέπω όλες χύμα? Ευχαριστώ. Φαίνονται όλες οι φωτογραφίες απο την έκθεση. Αν όμως, θέλεις κάποιες φωτο να μην φαίνονται θα κάνεις το εξής Θα ανοίξεις το X-plore, θα πας στην φωτο που θέλεις να κρύψεις και θα πατήσεις file -> attributes και θα επιλέξεις hidden. Έτσι την φωτο αυτή θα την βλέπεις μόνο απο το x-plore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η mini USB θύρα που έχει το N95 8GB, όπως και όλα τα μέχρι σήμερα 3ed edition, δεν είναι και ότι καλύτερο για μεταφορά δεδομένων αρκετών ΜΒ. Ευτυχώς οι νέες microUSB, με τις οποίες εξοπλίζονται όλα τα 3rd edition feature pack 2, προσφέρουν πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων (N95 8GB USB 2.0 Full-Speed, N96 USB 2.0 High-Speed). το ν95 8 γιγα εχω κ εγω...τι εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Με απλά λόγια η θύρα USB του N95 8GB είναι αργή. Τώρα όσον αφορά την ταχύτητά της σε σχέση με το Ν91, έχει περάσει πολύς καιρός που το έχω δώσει, και δεν μπορώ να συγκρίνω την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων του. Αυτό θα μας το πεις καλύτερα εσύ, που είχες μέχρι πρόσφατα το Ν91. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φίλε mirrorofsorrow, το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται. Μου τις εμφανίζει στην έκθεση σαν ''σπασμένες''. Βασικά έχω πρόβλημα με τον φάκελο του Garmin... Μου εμφανίζει στην έκθεση καμιά 20αριά εικονίδια του προγράμματος και είναι πολύ ενοχλητικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φίλε mirrorofsorrow, το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται. Μου τις εμφανίζει στην έκθεση σαν ''σπασμένες''. Βασικά έχω πρόβλημα με τον φάκελο του Garmin... Μου εμφανίζει στην έκθεση καμιά 20αριά εικονίδια του προγράμματος και είναι πολύ ενοχλητικό... Αυτό που σου είπα το εφάρμοσα συγκεκριμένα για το Garmin και το Sygic και μου δούλεψε μια χαρά. Οι φωτο πλέον δεν φαίνονται καθόλου, ούτε σαν σπασμένες. ϊσως φταίει η συσκευή σου (εγώ έχω Ε90 και Ε51,ίσως στα N series να αλλάζει). Κάνε το ίδιο που σου είπα αλλά σε κάθε φωτο, στα attributes, τσέκαρέ τα όλα (read only, hidden και system). Μόλις το κάνεις αυτό με όλες τις φωτο που θές να κρύψεις, πρέπει να κάνεις και refresh στην έκθεση. Αυτό γίνεται είτε με τερματισμό της έκθεσης είτε με επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Με απλά λόγια η θύρα USB του N95 8GB είναι αργή. Τώρα όσον αφορά την ταχύτητά της σε σχέση με το Ν91, έχει περάσει πολύς καιρός που το έχω δώσει, και δεν μπορώ να συγκρίνω την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων του. Αυτό θα μας το πεις καλύτερα εσύ, που είχες μέχρι πρόσφατα το Ν91. ;) με το Ν82 ιδια ειναι..αρα κι εδω ιδια θα ειναι. Φίλε mirrorofsorrow, το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται. Μου τις εμφανίζει στην έκθεση σαν ''σπασμένες''. Βασικά έχω πρόβλημα με τον φάκελο του Garmin... Μου εμφανίζει στην έκθεση καμιά 20αριά εικονίδια του προγράμματος και είναι πολύ ενοχλητικό... αυτο γιατι εχουν μεινει οι μικρογραφιες και δε βρισκει τις πραγματικες φωτογραφιες, αφου ειναι πλεον hidden. σβησε τελειως το φακελο palbtn, θα το ξαναφτιαξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 με το Ν82 ιδια ειναι..αρα κι εδω ιδια θα ειναι. Ακριβώς. Έχεις παρατηρήσει διαφορά; Το Ν91 ήταν πιο γρήγορο στη μεταφορά; αυτο γιατι εχουν μεινει οι μικρογραφιες και δε βρισκει τις πραγματικες φωτογραφιες, αφου ειναι πλεον hidden. σβησε τελειως το φακελο palbtn, θα το ξαναφτιαξει. Είναι το ίδιο με το refresh που αναφέρω παραπάνω, αν και, καλό είναι να κάνει και αυτό. Φίλε The_Godfather, θα καταλάβεις οτι εκτελεί εκ νέου αναζήτηση των εικόνων, αν, με το που ανοίξεις την έκθεση, κάνει άνοιγμα για πολύ ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ακριβώς. Έχεις παρατηρήσει διαφορά; Το Ν91 ήταν πιο γρήγορο στη μεταφορά; τα ιδια ειναι, περιπου 700kb/s αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Godfather Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ο φάκελος palbtn που βρίσκεται? Δοκιμάζω και επανέρχομαι... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Φίλε mirrorofsorrow, το δοκίμασα αλλά δεν γίνεται. Μου τις εμφανίζει στην έκθεση σαν ''σπασμένες''. Βασικά έχω πρόβλημα με τον φάκελο του Garmin... Μου εμφανίζει στην έκθεση καμιά 20αριά εικονίδια του προγράμματος και είναι πολύ ενοχλητικό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2184110#post2184110 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 τι ειναι προτιμοτερο να κανω?hard reset με τα 3 κουμπια πατημενα ή να κανω ξανα εγκατασταση την εκδοση 15? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγω στην θεση σου θα εκανα hard format και εαν δεν λυνοταν το προβλημα μετα θα εκανα αναβαθμιση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 δεν εχω καποιο προβλημα απλα μετα απο εναμιση μηνα και τοσες εγκαταστασεις απεγκατασττασεις ηρθε η ωρα του.να καθαρισω μνημη flash κτλ. Περα απο τον taskman υπάρχει άλλος καλός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Στην περιπτωση σου θα κανεις hard foram στο τηλ. format στην μνημη flash και το κινητο σου θα γινει σαν την πρωτη ημερα που το ανοιξες.. Για τον taskman τι θελεις να πεις δεν καταλαβα? :O αν η ερωτηση σου εχει σχεση με της εφαρμογες καλυτερα να συνεχισουμε εδω :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts