Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 8GB

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΝΑ κάνω μια εργτηση παιδες. Θελω να παρω το νι95, νεο κινητο μετα απο πολυ καιρο.. και ενας λόγος ειναι και η υποστηριξη gps...

θελει εγγραφη σε καποια υπηρεσια για την χρηση των χαρτών αυτών?

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΝΑ κάνω μια εργτηση παιδες. Θελω να παρω το νι95, νεο κινητο μετα απο πολυ καιρο.. και ενας λόγος ειναι και η υποστηριξη gps...

θελει εγγραφη σε καποια υπηρεσια για την χρηση των χαρτών αυτών?

οχι δεν χρειαζεται να κανεις καποια εγγραφη.

μονο να τους περασεις εσυ κοιτα το αναλογο θεμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791 :!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα. ξερει καποιος ποιο προγραμματακι ηχογραφει κλησεις χωρις

να ακουγετε το μπιπ? οσα μου δουλευανε στο ν73 τωρα δεν δουλευουν :( ευχαριστω

Κατέβασε το Ultimate Voice Recorder v4.01

Για να λειτουργήσει χωρίς να μην κάνει μπιπ πρέπει να έχεις τουλάχιστον μια ηχογράφηση αποθηκευμένη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Τα Ν95 8gb που πωλούνται απο Πλαίσιο κλπ είναι παραεισαγωγή?

apo plaisio oxi. tora sta ypoloipa... se alla nai se alla oxi den mporoume na poume sygekrimena. pados apo plaisio kai e-shop mi fovasai. fenodai kai apo tis times eksalou.:)

apo plaisio oxi. tora sta ypoloipa... se alla nai se alla oxi den mporoume na poume sygekrimena. pados apo plaisio kai e-shop mi fovasai. fenodai kai apo tis times eksalou.:)

Επίσης εγω το πήρα απο γερμανό επίσης είναι απο alpha copy ελληνικό πληκτρολόγιο κλπ και made in finland

ck

Εγώ δεν έκανα και δεν το έπαιζε μετά την αναβάθμιση. Στενοχωρήθηκα πολύ είναι η αλήθεια, μέχρι και το κινητό έγινε κατάμαυρο από τη στενοχώρια του αλλά τελικά βρήκα τη λύση !! Το διέγραψα στεγνά κέρδισα περίπου 1 γίγα παρά κάτι στη μνήμη και με ένα πρόγραμμα για αβι (core player) βλέπω ότι θέλω στο κινητό και δεν κάθομαι να κουράζω το μυαλό μου με τις χαζομάρες της Νοκια για δικαιώματα και άλλα τέτοια κουλά ! :-)

Σωστος. Και γω το ιδιο εκανα. και εβαλα ισα με δεκα ταινιες χωρις δικαιωματα

Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω, καθώς έχω όλες μου τις επαφές στα Αγγλικά (Greeklish) τα οποία αναγνωρίζονται κανονικά. Για τα Ελληνικά δε ξέρω...

Δυστυχώς δεν τα αναγνωρίζει. Τι κρίμα και θα το αγόραζα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

βρε παιδες αισθητηρα φωτος εχει το Ν95-2; στο Ν73 η οθονη εσβηνε μετα απο καποιο διαστημα, εδω τι γινεται; μενει μονιμα το ρολοϊ

βρε παιδες αισθητηρα φωτος εχει το Ν95-2; στο Ν73 η οθονη εσβηνε μετα απο καποιο διαστημα, εδω τι γινεται; μενει μονιμα το ρολοϊ

Το N73 είχε τη λειτουργία νάρκης, κάτι που δεν υπάρχει στο N95-2.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το N73 είχε τη λειτουργία νάρκης, κάτι που δεν υπάρχει στο N95-2.

ναι το θυμαμαι, αλλα γιατι οχι κι εδω τη στιγμη που η οθονη του εκτος απο τεραστια εχει και πιο μεγαλη καταναλωση; θα μου πεις ΝΟΚΙΑ ειναι αυτη.

http://www.onsmartphone.com/themes-for-nokia-n95/

πολυ καλο σαιτακι για themes

δεν ξερω αν εχει ξαναδωθει, αν ναι sorry

So this is how liberty dies, with thunderous applause

και που λετε κατεβασα τα πρωτα θεματακια για το κινητο μας. περασα κανα 2 και σε ενα μου εβγαλε οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει και ακυρωθηκε η εγκατασταση. γιατι? και ηταν και το ποιο ομορφο.Κατι αλλο που παρατηρησα. Οταν με περνουν τηλεφωνο. ναι μεν η οθονη αναβοσβηνει αλλα δεν αναβοσβηνουν τα φωτακια απο τα κουμπια (YES/NO) πρασινο και κοκκινο τηλεφωνακι δηλαδη. Τι γινεται? Help και ευχαριστω εκ των προτερων

και που λετε κατεβασα τα πρωτα θεματακια για το κινητο μας. περασα κανα 2 και σε ενα μου εβγαλε οτι το πιστοποιητικο εχει ληξει και ακυρωθηκε η εγκατασταση. γιατι? και ηταν και το ποιο ομορφο.Κατι αλλο που παρατηρησα. Οταν με περνουν τηλεφωνο. ναι μεν η οθονη αναβοσβηνει αλλα δεν αναβοσβηνουν τα φωτακια απο τα κουμπια (YES/NO) πρασινο και κοκκινο τηλεφωνακι δηλαδη. Τι γινεται? Help και ευχαριστω εκ των προτερων

Έχει λήξει το πιστοποιητικό!

Άλλαξε την ημερομηνία του κινητού κανα εξάμηνο πίσω και ξανακάνε εγκατάσταση. Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα βάλε τη ακόμη πιο πίσω. Θα πρέπει να πέσεις σε περίοδο που ίσχυε το πιστοποιητικό. Μετά το πέρας της εγκατάστασης ξαναγύρνα στη σωστή ημερομηνία.

Επίσης πήγαινε τις ρυθμίσεις της Διαχείρισης Εφαρμογών και βάλε στο Εγκατάσταση Λογισμικού->Όλα και στο Έλεγχος Πιστοποιητικών->Απενεργοποίηση.

Όταν είσαι σε περιβάλλον με φως και φυσικά δεν ανάβουν τα πλήκτρα λόγω του αισθητήρα φωτός που έχει η συσκευή, για εξοικονόμηση ενέργειας.

Όταν είσαι σε περιβάλλον με φως και φυσικά δεν ανάβουν τα πλήκτρα λόγω του αισθητήρα φωτός που έχει η συσκευή, για εξοικονόμηση ενέργειας.

Μου απαντησες και μενα ετσι. στο Ν73 ηταν πιο εμφανης η διαφορα του αισθητηρα και ειδικα σε εντονο φωτισμο εκανε την οθονη πολυ φωτεινη

Μπορεί κάποιος που αγόρασε απο ebay το κινητό να μας πει από ποιον user συγκεκριμένα το πήρε και σε τί τιμή για να τον προτιμήσουμε και εμείς; (Επίσης αν ήταν από Ευρώπη ή Αμερική (και αν πλήρωσε ή οχι τελωνείο)!) Ευχαριστώ! :$

Από σήμερα ανήκω και εγώ στην λίστα με τους ευτυχείς κατόχους του κινητού.
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Πήρα τηλέφωνο στη Vodafone για να ρωτήσω κάτι σχετικά με το N95 8gb και με ρώτησαν αν θέλω το κανονικό ή αυτό της Vodafone. Τί ακριβώς σημαίνει αυτό;

Επίσης κάποιος που έχει το κινητό μπορεί να μας πεί αν το tomtom αναγνωρίζει το GPS;

Ευχαριστώ

Επίσης κάποιος που έχει το κινητό μπορεί να μας πεί αν το tomtom αναγνωρίζει το GPS;

Ευχαριστώ

to internal tou kinitou DEN to anagnorizei.mporeis vevea na valleis kapio eksoteriko me bluetooth

Έχοντας βάλει mp3 στο κινητό παρατηρώ πως ορισμένα απο τα mp3 τα οποία έχουν ελληνική γραμματοσειρά στους τίτλους δεν τα αναγνωρίζει.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ορισμένα όπως έιπα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι. Αν δεν τα αναγνώριζε όλα θα έλεγα απλά πως δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες αλλα τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ή υπάρχει κάποια λύση;

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Πήρα τηλέφωνο στη Vodafone για να ρωτήσω κάτι σχετικά με το N95 8gb και με ρώτησαν αν θέλω το κανονικό ή αυτό της Vodafone. Τί ακριβώς σημαίνει αυτό;

Ευχαριστώ

Σε ρώτησαν αν θέλεις Vodufone Live κινητό ή το κανονικό.

Αν σου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξεις, φυσικά και θα επιλέξεις το κανονικό και όχι το VL, εννοείται...!

Έχοντας βάλει mp3 στο κινητό παρατηρώ πως ορισμένα απο τα mp3 τα οποία έχουν ελληνική γραμματοσειρά στους τίτλους δεν τα αναγνωρίζει.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ορισμένα όπως έιπα τα αναγνωρίζει και άλλα όχι. Αν δεν τα αναγνώριζε όλα θα έλεγα απλά πως δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες αλλα τώρα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ή υπάρχει κάποια λύση;

Πάντα υπήρχε πρόβλημα με τα ελληνικά στα mp3 κομμάτια, δεν είσαι ο μόνος. Αν θέλεις πέρασε τα τραγούδια σου σε Greekenglish.

ΧΩΡΙΣ backup το spiderman ΔΕΝ παίζει μετά την αναβάθμιση. Σου βγάζει πρόβλημα με το πιστοποιητικό. Οπότε όπως γράφει και ο φίλος από πάνω κάνεις ενα μπακαπ και είσαι οκ.

Εγώ δεν έκανα και δεν το έπαιζε μετά την αναβάθμιση. Στενοχωρήθηκα πολύ είναι η αλήθεια, μέχρι και το κινητό έγινε κατάμαυρο από τη στενοχώρια του αλλά τελικά βρήκα τη λύση !! Το διέγραψα στεγνά κέρδισα περίπου 1 γίγα παρά κάτι στη μνήμη και με ένα πρόγραμμα για αβι (core player) βλέπω ότι θέλω στο κινητό και δεν κάθομαι να κουράζω το μυαλό μου με τις χαζομάρες της Νοκια για δικαιώματα και άλλα τέτοια κουλά ! :-)

Έκανα back up με PC Suite και μετά αναβάθμιση και η ταινία παίζει κανονικά. Αλλά συμφωνώ πως αφού την δείτε μπορείτε να την κάνετε delete και να φορτώσετε άλλα πράγματα.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα το πρωί απεγκατέστησα το DRM το font magnifier ενώ έτρεχε, με ρώτησε να το κλείσει πρώτα για να γίνει η απεγκατάσταση, το απάντησα ναι και όταν έκλεισα το τηλέφωνο και προσπάθησα να το ξανανοίξω αυτό μένει με αναμμένη την οθόνη, λευκή, και δεν κάνει τίποτα. Για να σβήσει πρέπει να βγάλω τη μπαταρία. Όταν το ξανανοίγω κάνει ξανά τα ίδια. Τι κάνουμε τώρα;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα με τα ΜΡ3 και τα Ελληνικά tags οφείλεται στην κωδικοποίηση Ελληνικών που γίνετε από μερικούς υπολογιστές που έχουν άλλες γραμματοσειρές και δεν χρησιμοποιούν τις default των windows. Σε τέτοια περίπτωση, απλά ξαναγράψτε τα idtags των MP3 σας πάλι με ελληνικά από τον δικό σας υπολογιστή με default γραμματοσειρά και όχι με κάποια διαφορετική.
So this is how liberty dies, with thunderous applause