Jump to content

Sony Ericsson W890i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πηγα το w890 Μου για σερβις μιας και το ακουστικο τα επαιξε και δεν ακουγοταν τιποτα....

επισης τους ειπα να φτιαξουν και το μεγαφωνο το οποιο ετριζε πολυ τωρα τελευταια και παραμορφωνε τον ηχο....

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πηγα το w890 Μου για σερβις μιας και το ακουστικο τα επαιξε και δεν ακουγοταν τιποτα....

επισης τους ειπα να φτιαξουν και το μεγαφωνο το οποιο ετριζε πολυ τωρα τελευταια και παραμορφωνε τον ηχο....

και ειμαι ακομα στην αναμονη για το ανταλλακτικο!!! :( :( :(

και ειμαι ακομα στην αναμονη για το ανταλλακτικο!!! :( :( :(

επιτελους το παρελαβα σημερα!! το προβλημα φτιαχτηκε! μου κανει εντυπωση πως το κινητο ειναι πολυ πιο γρηγορο απο οτι ηταν πριν, αν και του ειχα ηδη βαλει μονος μου την τελευταια αναβαθμιση την ιδια με αυτην που μου εβαλαν! προφανως αν κανουν εγκατασταση απο την αρχη σε καποιο σερβις ''καθεται'' καλυτερα το λογισμικο παρα να το κανεις απο το σπιτι σου .... τι να πω :wacko:

Αν το κινητό είναι Βόνταφον λάιβ χάνει μερικές από τις λειτουργίες του ή είναι το ίδο. Επίσης αυτό ή το 5610 παίζει καλύτερη μουσική?

Ευχαριστώ

Αν το κινητό είναι Βόνταφον λάιβ χάνει μερικές από τις λειτουργίες του ή είναι το ίδο. Επίσης αυτό ή το 5610 παίζει καλύτερη μουσική?

Ευχαριστώ

Νομιζω χανει καποιες συντομευσεις.το κινητο αυτο παιζει πολυ καλυτερα απο το νοκια 5610.

ειναι απο το καλυτερα walkman κινητα.:up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην συσκευασία έχει και Μ2 2 γίγα κάρτα μνήμης? Αν το κινητό είναι βόνταφον λάιβ δεν παίρνει θέματα?

Στην συσκευασία έχει και Μ2 2 γίγα κάρτα μνήμης? Αν το κινητό είναι βόνταφον λάιβ δεν παίρνει θέματα?

Σαν vodafone live συσκευη δεν παιρνει flash themes.απλα θεματα βαζεις!

τωρα στην συσκευασια δεν ξερω αν εχει κάρτα :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην συσκευασία έχει και Μ2 2 γίγα κάρτα μνήμης?

Εμένα είχε, μέσα στην συσκευή ήδη τοποθετημένη.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματική συσκευή όσον αφορά τη λήψη;;Α!Αυτό απευθύνεται σε όλους:μην πιάνετε τη συσκευή από το κάτω μέρος όταν μιλάτε,αλλά από το πάνω μέρος,δηλαδή της καμερας.Η κεραία είναι κάτω(όπως και σε πολλά νέα μοντέλα της εταιρίας,λόγω σχεδιασμού).

Φίλε κotsianis7 πολύ σημαντική πληροφορία. Το έβαζα με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο το πάνω μέρος να εξέχει 3-4 cm από μια μεταλλική γειωμένη πόρτα και σήμα μηδέν. Το γύρισα ανάποδα και βρήκε 2 γραμμές. Πάντως δεν με αρέσει αυτή η "έμπνευση" των σχεδιαστών της SE. :mad: Είναι άβολο να το κρατάς από πάνω και αν το κρατάς κανονικά εκτός του ότι "κόβεις" την κεραία πρέπει να προσέχεις να μην πατάς το κουμπί της φωτογραφικής. Hands free λοιπόν...

Μετά από τέσσερις περίπου μήνες χρήσης η υποκειμενική μου άποψη:

Αρνητικά

1) Τιμή για αυτά που προσφέρει

2) Κάμερα (όχι zoom σε φωτό > VGA, όχι Auto Focus, όχι κάλυψη)

3) Μπαταρία (αναμενόμενο, έχει πιο μεγάλη οθόνη και την τρώει πιο γρήγορα από το 810 π.χ.)

4) όχι φακός

Θετικά

1) Καλό στο μάτι και στο χέρι

2) Σχετικά γερό

Εν τέλει θεωρώ ότι έκανα κακή επιλογή. Αnyway, συμπληρώνω το μήνυμα γιατί μόλις έκανα και το update. Για να συνεχίσω την γκρίνια θα ήθελα μια καλύτερη backupιέρα από την SE. Μετά την αναβάθμιση πρέπει να :

1) Ξαναπεράσω/ρυθμίσω τις συντομεύσεις.

2) Ευτυχώς που υπάρχει το Myphone explorer για SMS κτλ.

3) Το χειρότερο, να ξαναδημιουργήσω το προφίλ MMS

4) Θέματα, παιχνίδια, εφαρμογές γκρρρρρρρ

και όλα τα άλλα....

Read The F...ing Manual First

καλησπερα σε ολλους ! πηρα πριν 2 μερες το τηλεφωνακι αλλα δεν εχω κανει ποτε αναβαθμηση λογισμικου μονος μου. Μηπως μπορει καποιος αν εχει χρονο κ θελει να μου πει (οσο το δυνατον αναλυτικα) τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω? προσπαθησα μονος αλλα... τιποτα:( Ευχαριστω

Πρέπει να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου το Sony Ericsson update service, ένα σχετικό προγραμματάκι από το site της εταιρίας και μετά να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Τί ακριβώς προσπάθησες και πού πήγε στραβά; Το πιο σημαντικό είναι να δηλώσεις σωστά την γλώσσα και κυρίως το μοντέλο της συσκευής. Επίσης να κλείσεις την συσκευή πριν την συνδέσεις και την στιγμή που θα την συνδέσεις με το USB καλώδιο να κρατάς πατημένο το πλήκτρο που σου λέει.
Read The F...ing Manual First

• 2 weeks later...
Γειά σας! Το μόνο πρόβλημα που έχει το δικό μου είναι το αργό ξεκίνημα (περίπου μισό λεπτό μέχρι το pin και άλλο τόσο μέχρι να ετοιμαστεί). Έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η έκδοση όμως που γράφει ότι έχει είναι η R1ΕA030 και όχι η R1FA030 που αναφέρετε εσείς. Έχετε καμμιά ιδέα;

Γειά σας! Το μόνο πρόβλημα που έχει το δικό μου είναι το αργό ξεκίνημα (περίπου μισό λεπτό μέχρι το pin και άλλο τόσο μέχρι να ετοιμαστεί). Έκανα την αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι. Η έκδοση όμως που γράφει ότι έχει είναι η R1ΕA030 και όχι η R1FA030 που αναφέρετε εσείς. Έχετε καμμιά ιδέα;

αμα το εχεις φορτωσει(ολη την μνημη) φυσικο ειναι να αργει λιγακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην εσωτερική μνήμη έχει 24ΜΒ ελεύθερα. Όσο για την εξωτερική (τουλάχιστον 1,5GB ελεύθερα), δοκίμασα και χωρίς αυτήν και πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι στις άλλες λειτουργίες δεν είναι αργό...

Στην εσωτερική μνήμη έχει 24ΜΒ ελεύθερα. Όσο για την εξωτερική (τουλάχιστον 1,5GB ελεύθερα), δοκίμασα και χωρίς αυτήν και πάλι τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι στις άλλες λειτουργίες δεν είναι αργό...

ισως παιζει να ειναι και προβλημα της sim.παλιοτερα ειχα αντιμετωπισει κατι παρομοιο και η λυση ηταν η sim,μετα το προβλημα διορθωθηκε.και σε κινητο χωρις μνημη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Οντως στο Update Service λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση (R1EA030).

Δεν πρεπει να βγηκε καποια πιο καινουρια.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Απο αποψη δυνατοτητων ? Μεγεθους ? Εμφανισης ? Τι ζητας απο το νεο σου κινητο ?

Για 'μενα ειναι το μικροτερο κινητο που ειχα ποτε και το εχω καταευχαριστηθει . Η καμερα δε με ενδιαφερει καθολου , οποτε και εκανα το ενα βημα πισω απο το K800i . Μνημη εχει και βαζεις τα τραγουδακια σου ... ραδιο εχει . Ειναι και μεταλλικο για οσους ειναι πιστοι σε αυτο .

Ειναι αρκετα ελαφρυ και το μεταλλικο ασημι δεν ειναι σαν τα ασημενια που δεχνουν σαν του ταμτακου :D ... αλλα πιο κυριλε .

Οντως στο Update Service λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση (R1EA030).

Δεν πρεπει να βγηκε καποια πιο καινουρια.

Και μένα λέει οτι έχω την τελευταια έκδοση, αλλά "φοράω" την R1FA035.

Την έχω βάλει όμως από το Davinci, γιατί εμένα το κινητό ήταν Vodafone live με το πρώτο firmware που είχε κυκλοφορίσει και μου κολλουσε με την 2 σε 1 κάρτα που έχω...

και ναι....

μου έπεσε όπως πήγα να το βγάλω απ' την τσέπη! Το αποτέλεσμα δύο βουλιάγματα στο πίσω καπάκι :mad: ξέρει κανείς τίποτα για το πόσο κοστίζει η αντικατάσταση; :O

Φιλικά Γιώργος

και ναι....

μου έπεσε όπως πήγα να το βγάλω απ' την τσέπη! Το αποτέλεσμα δύο βουλιάγματα στο πίσω καπάκι :mad: ξέρει κανείς τίποτα για το πόσο κοστίζει η αντικατάσταση; :O

Το πισω καπακι κοστιζει 15 ευρο!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά ! θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε καμια σελίδα στο internet όπου να μας ενημερώνει για το πια παρτίδα κινητών του w890i είναι η τελευταία. εμενα λέει 8w15 το κινητό με λογισμικό (R1EA030). που και αυτό δεν ξέρω εάν είναι το τελευταίο που κυκλοφορεί. υπάρχειη μήπως ξέρετε νεότερη παρτίδα!!??

σαν κινητό πολύ όμορφο πάντως ρε παιδιά !! και από κατασκευή κάτσε καλά !!!

kanenas ???!!!

[/sIGPIC]

kanenas ???!!!

Στο δικό μου που έκανα σχετικά πρόσφατα αναβάθμιση είναι η R1FA035. Άρα θα'χουν κυκλοφορήσει κομμάτια μ'αυτή την έκδοση.

Στο δικό μου που έκανα σχετικά πρόσφατα αναβάθμιση είναι η R1FA035. Άρα θα'χουν κυκλοφορίσει κομμάτια μ'αυτή την έκδοση.

ok ! eyxaristo file mou

[/sIGPIC]

• 1 month later...

Γεια σας παιδία ...

Πρόσφατα απόκτησα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο !!!

Παρατήρησα κάτι περίεργο όμως :

Οταν μου έρχετε ένα μήνυμα το τηλέφωνο κάνει μόνο τον ήχο του

μηνύματος και μου εμφανίζει μονο το εικονιδιάκι του μηνύματος πάνω αριστερα !!

Για να διαβάσω το μήνυμα πρέπει να μπω απο το μενού ...( σε κανένα αλλο τηλ. δεν το έχω δει αυτο :mad:)

Εχω ψάξει παντού μήμπως υπάρχει καμια ρύθμηση αλλα δεν εχω βρει κάτι ...

Μπας και ξέρει κανένας απο σας τι παίζει ???

Λετε αμα του κάνω αναβάθμηση να διορθωθεί ???

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ....

Γεια σας παιδία ...

Πρόσφατα απόκτησα και εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο !!!

Παρατήρησα κάτι περίεργο όμως :

Οταν μου έρχετε ένα μήνυμα το τηλέφωνο κάνει μόνο τον ήχο του

μηνύματος και μου εμφανίζει μονο το εικονιδιάκι του μηνύματος πάνω αριστερα !!

Για να διαβάσω το μήνυμα πρέπει να μπω απο το μενού ...( σε κανένα αλλο τηλ. δεν το έχω δει αυτο :mad:)

Εχω ψάξει παντού μήμπως υπάρχει καμια ρύθμηση αλλα δεν εχω βρει κάτι ...

Μπας και ξέρει κανένας απο σας τι παίζει ???

Λετε αμα του κάνω αναβάθμηση να διορθωθεί ???

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων ....

πηγαινε στις ρυθμισεις και εκει μεσα θα βρεις ενα μενου ''νεα συμβαντα'' διαλεξε αναδυομενο μενου .

μαλλον αυτο ειναι

καλοριζικο

• The title was changed to Sony Ericsson W890i