nikos7bouzouxis Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια καλημερα.Εχω w890i και τωρα προσφατα μου δημιουργηθηκε προβλημα: Παω να αλλαξω απο αποκρυψη σε εμφανιση αριθμου και βγαζει το εξης: Εμφανιση/αποκρυψη αριθμου περιορισμενη κληση και παραμενει επιλεγμενη η αποκρυψη αριθμου.Ξερετε τι μπορει να φταιει;Ευχαριστω εκ των προτερων.... ΝΙΚΟΣ 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2009 Παιδια καλημερα.Εχω w890i και τωρα προσφατα μου δημιουργηθηκε προβλημα: Παω να αλλαξω απο αποκρυψη σε εμφανιση αριθμου και βγαζει το εξης: Εμφανιση/αποκρυψη αριθμου περιορισμενη κληση και παραμενει επιλεγμενη η αποκρυψη αριθμου.Ξερετε τι μπορει να φταιει;Ευχαριστω εκ των προτερων.... ΝΙΚΟΣ 7 Δηλ. από αυτά καταλαβαίνω είναι πώς άν κάποιος έχει το W910 προσπερνά το W890 και κοιτά αλλού ? Η αλήθεια είναι πώς δέν θα ήθελα και 2ο της σειράς W αλλά μέχρι τα 250 ευρώ δέν υπάρχουν και πολλές επιλογές... το κινητο αυτο αρχιζει απο τα 182 ευρο χαμηλοτερη τιμη και ανεβαινει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Να κανω μια ερωτηση!! το κινητο σε μαυρο χρωμα υπαρχει στην αγορα σαν συσκευη(χωρις vodafone live) ?? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Απο σημερα ειμαι κατοχος του sony ericsson w890i :yahoo: :up: Το κινητο αυτο το ειχα "ερωτευθει" αλλα περιμενα την καταλληλη στιγμη να το αγορασω.(να μειωθει κατα πολυ η τιμη) Πιστευω οτι ειναι αξιος αντικαταστατης του "κουρασμενου" w810i :cool: το πηρα απο ηλεκτρονικο καταστημα με τηλεφωνικη παραγγελια και σε 1 ημερα το ειχα στα χερια μου. το κινητο ειναι Ελληνικο και οχι παρα-εισαγωγης και σε κλειστη συσκευασια. το θεμα ηχου ειναι πολυ καλο(στερεοφωνικα ακους μουσικη απο το ηχειο του κινητου) ενω στο w810i η μουσικη που ακουγες..ηταν πολυ δυνατη αλλα μονοφωνικη. με καλυπτει μια χαρα ο ηχος σε ενα τοσο λεπτο κινητο και οταν εχω :food: ηδη την ξενερα με την φθηνη απομιμηση του w302. απο αυτονομια εχω ακουσει και διαβασει καλα λογια και η μπαταρια ειναι μεγαλυτερη απο το παλιο μου κινητο,με οτι σημαινει αυτο.. Το πηρα σε χρωμα Καφε ετσι για αλλαγη απο το μονοτονο και βαρετο μαυρο. http://www.imageshack.gr/files/iziv3tgjzp2w7xymwe9i_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/qekyw787zmnvtufzni6m_thumb.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Απο σημερα ειμαι κατοχος του sony ericsson w890i :yahoo: :up: Μεγειά σου raver :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μεγειά σου raver :rolleyes: Eυχαριστώ φίλε :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλορίζικο φίλε raver!:) Γράψε αν θες τις πρώτες σου εντυπώσεις μόλις το επεξεργαστείς λίγο. Πρόσεξε μόνο να μη πιέζεις το κινητό στο κάτω μέρος λόγω της κεραίας.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Καλορίζικο φίλε raver!:) Γράψε αν θες τις πρώτες σου εντυπώσεις μόλις το επεξεργαστείς λίγο. Πρόσεξε μόνο να μη πιέζεις το κινητό στο κάτω μέρος λόγω της κεραίας.;) Ευχαριστω για την επισημανση που εκανες (κεραια) ;) εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες..αρνητικο ακομη δεν εχω βρει :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 24, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 αρνητικο ακομη δεν εχω βρει :worry: Καλό αυτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 με γεια και από μένα! Ακολούθησα την ίδια πορεία με διαφορά και λάθος μου το ότι το πήρα πέρσι και θεωρώ ότι έδωσα πολλά...αλλά βλέπεις αυτό το άγχος μην πάει χαμένη η επιδότηση. Για να μην επαναλαμβάνομαι (έχω γκρινιάξει αρκετά σε αυτό το topic!) Ποιά η γνώμη σου για την υποβάθμιση της κάμερας επειδή ντε και καλά είναι walkman κινητό; Δηλαδή την έλλειψη auto focus και κυρίως την έλλειψη των leds, βοηθάει πάρα πολύ ο "προβολέας" του 810. Προσωπικά δεν με προβλημάτισε το auto focus που λείπει αλλά ο φακός... Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ευχαριστώ πολύ :rolleyes: Eγω το πηρα 190 ευρο!! το θεμα της φωτογραφιας ποτε δεν το ειχα στα (+) στην επιλογη του κινητου μου. περισσοτερο με ενδιαφερει η καλη αποδοση της μπαταριας-καλη συνομιλα-μεταφορα. αυτα τα προσφερει και με το παραπανω το νεο μου κινητο. το w810i το αφησα πισω γιατι τα εφαγε τα ψωμια του.το ειχα 2 χρονια περιπου...και η αποδοση της μπαταριας και του ακουστικου ειχε μειωθει..παρα πολυ. θελω να σου πω..οτι τα κινητα που επιλεγω δεν ειναι βιτρινας,αλλα αποθηκης και πολλες φορες stock. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GodSaveDaOs Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Έχει μια φίλη μου το τηλ εδώ και 2 μήνες περίπου και ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να έχει ήχο από το μεγάφωνο όταν την καλούν και στα sms.. Μουσική κλπ παίζουν κανονικά.. έκανε επαναφορά εργ. ρυθμίσεων αλλά τπτ. Έχετε να προτείνετε κάτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Έχει μια φίλη μου το τηλ εδώ και 2 μήνες περίπου και ξαφνικά σήμερα σταμάτησε να έχει ήχο από το μεγάφωνο όταν την καλούν και στα sms.. Μουσική κλπ παίζουν κανονικά.. έκανε επαναφορά εργ. ρυθμίσεων αλλά τπτ. Έχετε να προτείνετε κάτι ? αυτο ειναι προβλημα hardware,αποδειξη αγορας και το παει σε service point για φτιαξιμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα....υπαρχει δωρεαν τροπος να ξεκλειδωσω ενα w890 που ειναι κλειδωμενο σε ξενο δυκτιο??? ευχαριστω PS:αν δεν επιτρεπονται συζητησεις "τετοιες",παρακαλω οποιος ξερει να μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα....υπαρχει δωρεαν τροπος να ξεκλειδωσω ενα w890 που ειναι κλειδωμενο σε ξενο δυκτιο??? ευχαριστω PS:αν δεν επιτρεπονται συζητησεις "τετοιες",παρακαλω οποιος ξερει να μου στειλει pm Δωρεαν δεν υπαρχει! (εγω προσωπικα δεν ξερω). ομως μπορεις να το στειλεις εδώ.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Δωρεαν δεν υπαρχει! (εγω προσωπικα δεν ξερω). ομως μπορεις να το στειλεις εδώ.:) δηλαδη παω απο το μαγαζι και μου κανουν τη δουλεια?Κοστος ξερουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 δηλαδη παω απο το μαγαζι και μου κανουν τη δουλεια?Κοστος ξερουμε? Ακριβως! το κοστος δεν το ξερω..αλλα μπορεις να στειλεις ενα εμαιλ και να σου απαντησουν αυτοι.παντως παραπανω απο 50 ευρο δεν ειναι με τιποτα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για απλό ξεκλείδωμα; Αν το κάνεις μόνος σου είναι κάπου 10 ευρώ νομίζω. Ε εκεί να σου πάρουν 20-25. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Για απλό ξεκλείδωμα; Αν το κάνεις μόνος σου είναι κάπου 10 ευρώ νομίζω. Ε εκεί να σου πάρουν 20-25. τι εχεις να πρωτινεις?κατι σε setool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. April 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2009 Μπες στο TopSony.com και θα βρεις αρκετά πράγματα. Το πιο εύκολο είναι το λεγόμενο "Unlock via IMEI", που σου ξεκλειδώνουν το κινητό μέσω του ΙΜΕΙ σου. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα. Τώρα πώς το κάνουν δεν ξέρω, μη με ρωτήσεις! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μερικες γρηγορες ερωτησουλες: 1)Ποσο κοστιζει αυτο το κινητο και ποιοι το εχουν; Υπαρχει σε μαυρο χωρις vodafone live? 2)Βγαζει καθαρες φωτο παρολη την ελλειψη auto focus; Εχει επιλογη νυχτερινης ληψης; 3)Ειναι καθαρος και δυνατος ο ηχος του συνομιλητη στο ακουστικο; 4)Ειναι ευκολη η πληκτρολογηση μηνυματων; Ηθελα να παρω ενα mp3 player και ειπα να το συνδυασω με την αγορα μιας δευτερης εφεδρικης συσκευης κινητου-walkman. Αυτο ειναι μικρο και πολυ ομορφο. Τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μερικες γρηγορες ερωτησουλες: 1)Ποσο κοστιζει αυτο το κινητο και ποιοι το εχουν; Υπαρχει σε μαυρο χωρις vodafone live? 2)Βγαζει καθαρες φωτο παρολη την ελλειψη auto focus; Εχει επιλογη νυχτερινης ληψης; 3)Ειναι καθαρος και δυνατος ο ηχος του συνομιλητη στο ακουστικο; 4)Ειναι ευκολη η πληκτρολογηση μηνυματων; Ηθελα να παρω ενα mp3 player και ειπα να το συνδυασω με την αγορα μιας δευτερης εφεδρικης συσκευης κινητου-walkman. Αυτο ειναι μικρο και πολυ ομορφο. Τι λετε; 1) !!!! Δηλαδή; Τσέκαρε καλύτερα τις σελίδες των εταιριών, αυτά αλλάζουν κάθε μέρα. Μπορείς να το βρεις και χωρίς Live, αλλά όχι στην Voda. 2) Σχετικά καθαρές ειδικά αν έχει καλό φωτισμό. Επιλογή νυχτερινής λήψης έχει αλλά βάζει πολύ θόρυβο. Μέτριο γενικά, αν θες καλές φωτογραφίες πρέπει να πας σε ενα cybershot. 3) Μια χαρά είναι. 4) Αναλόγως τα δάκτυλα και τα νύχια. Τα κουμπάκια δεν είναι τα πιο βολικά που έχω δει. Καλύτερα να πας να το πιάσεις για να δεις την αίσθηση και αν σε βολεύει. Σαν mp3 player αρκετά καλό, χωρίς κάτι ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα SE.Και όντως από design πάει αρκετά καλά. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Εμενα μ'ενδιαφερει να κανει καλη δουλεια σαν mp3 player κυριως αφου θα το εχω για 2η συσκευη και υστερα να μπορω ν'ακουω τον αλλο καθαρα στο τηλεφωνο και να στελνω ανετα μηνυμα.. μικρα δαχτυλα εχω..γυναικεια θα ελεγα! :p Φωτο μου αρκει να ειναι ικανοποιητικες με το φως της ημερας. Εχω βρει συσκευες αλλα οχι μαυρο που να μην ειναι vodafone live γι'αυτο ρωτησα αν ξερει καποιος συγκεκριμενο μαγαζι που μπορω να το βρω. Απ'οτι ειδα παντως η τιμη του κυμαινεται γυρω στα 180 ευρω και μου φαινεται αρκετα καλη γι'αυτα που προσφερει. Να τονισω οτι μ'ενδιαφερει η καλη κατασκευη αφου θα το εχω χυμα σε τσεπες/τσαντες γι'αυτο και διαλεξα το συγκεκριμενο μοντελο..μικρο και ανθεκτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις. Εμενα μ'ενδιαφερει να κανει καλη δουλεια σαν mp3 player κυριως αφου θα το εχω για 2η συσκευη και υστερα να μπορω ν'ακουω τον αλλο καθαρα στο τηλεφωνο και να στελνω ανετα μηνυμα.. μικρα δαχτυλα εχω..γυναικεια θα ελεγα! :p Φωτο μου αρκει να ειναι ικανοποιητικες με το φως της ημερας. Εχω βρει συσκευες αλλα οχι μαυρο που να μην ειναι vodafone live γι'αυτο ρωτησα αν ξερει καποιος συγκεκριμενο μαγαζι που μπορω να το βρω. Απ'οτι ειδα παντως η τιμη του κυμαινεται γυρω στα 180 ευρω και μου φαινεται αρκετα καλη γι'αυτα που προσφερει. Να τονισω οτι μ'ενδιαφερει η καλη κατασκευη αφου θα το εχω χυμα σε τσεπες/τσαντες γι'αυτο και διαλεξα το συγκεκριμενο μοντελο..μικρο και ανθεκτικο! To κινητο το πηρα πριν 2 βδομαδες απο ηλεκτρονικο μαγαζι.κι'εγω εψαχνα να το αγορασω σε μαυρο χρωμα..αλλα σε 4 ηλεκτρονικα καταστηματα που ρωτησα δεν το ειχε κανενα σε Mαυρο χρωμα(2 το ειχανε σαν vodafone live συσκευη). το εχω σε καφε..και μου φαινεται οτι ειναι το καλυτερο χρωμα.:D το κινητο να ξερεις οτι υπαρχει στα μαγαζια σαν stock! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Κριμα και το μαυρουλι μ'αρεσει πολυ! Τι εννοεις φιλε μου σαν stock οτι το εχουν ολοι στις αποθηκες τους; Γιατι δεν το βλεπω σε βιτρινες η στα ραφια των καταστηματων και ουτε στο e-shop υπαρχει. Δεν εχω ασχοληθει με αλλα ηλεκτρονικα μαγαζια οποτε πες απο που το πηρες εσυ να κοιταξω κι εκει. Thanx! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts