Jump to content

WIND Mobile Broadband / Web&Mail

chris_2005
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!

Για δώρο... πρωτοχρονιάς σκέφτομαι να μου κάνω μια ADSM σύνδεση. Επειδή είμαι άσχετος με τα ADSM δίκτυα, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Πού κυμαίνονται οι ταχύτητες; (στην πόλη μου έχουμε 3G)

2. Είναι απαραίτητο να έχω κάρτα ή σύνδεση WIND ή λειτουργεί και αυτόνομα;

3. Επειδή το θέλω για laptop, θα πρέπει να συνδέω το κινητό ή έχει κάποιο modem, σε στυλ usb stick;

4. Είναι αξιόπιστο το δίκτυο της WIND ή να κοιτάξω σε κάποια άλλη εταιρία;

5. Ισχύει και στο εξωτερικό (μέσω roaming ή κάπως αλλιώς) ή αφορά μόνο τον Ελλαδικό χώρο;

Συγγνώμη που κούρασα αλλα θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

1.Ανάλογα με την κάλυψη. Μέγιστη ταχύτητα Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους) έπιασα 3156 Κbps (Τέλιεα για μένα)

2.Εχει δικιά του κάρτα.

3.Θα σου δώσει η Wind modem.

4.Πολλά ακούγονται και πήγα με μια φοβία αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα εγώ.(Αλλά ξαναλέω είναι και ανάλογα το σήμα)

5.Ναι μπορείς να κάνεις και roaming.

Γιώργος

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά και Χρόνια Πολλά!

Για δώρο... πρωτοχρονιάς σκέφτομαι να μου κάνω μια ADSM σύνδεση. Επειδή είμαι άσχετος με τα ADSM δίκτυα, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

1. Πού κυμαίνονται οι ταχύτητες; (στην πόλη μου έχουμε 3G)

2. Είναι απαραίτητο να έχω κάρτα ή σύνδεση WIND ή λειτουργεί και αυτόνομα;

3. Επειδή το θέλω για laptop, θα πρέπει να συνδέω το κινητό ή έχει κάποιο modem, σε στυλ usb stick;

4. Είναι αξιόπιστο το δίκτυο της WIND ή να κοιτάξω σε κάποια άλλη εταιρία;

5. Ισχύει και στο εξωτερικό (μέσω roaming ή κάπως αλλιώς) ή αφορά μόνο τον Ελλαδικό χώρο;

Συγγνώμη που κούρασα αλλα θα ήμουν ευγνώμων για οποιαδήποτε βοήθεια. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή χρονιά! :)

καλημέρα και χρόνια πολλά

είναι δυνατόν με το non stop να ανοίγουν σελίδες πιο γρήγορα από το adsm??όταν είχα το non stop με τα 3,50 ευρω άνοιγε τις σελίδες στο μπαμ τώρα με το adsm περιμένω και περιμένω...

μιλάω πάντα με μοίρασμα σύνδεσης στο laptop

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα και χρόνια πολλά

είναι δυνατόν με το non stop να ανοίγουν σελίδες πιο γρήγορα από το adsm??όταν είχα το non stop με τα 3,50 ευρω άνοιγε τις σελίδες στο μπαμ τώρα με το adsm περιμένω και περιμένω...

μιλάω πάντα με μοίρασμα σύνδεσης στο laptop

Και εμενα μου εχει συμβει αυτο και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το προπληρωμένο Wind ADSM των δύο ημερών με Nokia κινητό σαν modem ορίζοντας στο Nokia PC Suite σαν σημείο πρόσβασης το Wind Internet (gint.b-online.gr); Χρειάζεται να ορίσω και proxy στον browser;

καλησπέρα παιδιά..

χρειάζομαι τη βοήθειά σας... μια φίλη μου θέλει να συνδέσει το laptop της στο internet κάνοντας χρήση ενός usb stick (λόγω μετακινήσεων σε διάφορες περιοχές δεν την ενδιαφέρει μέσω ΟΤΕ, HOL, κτλ).

Το θέμα είναι ότι εγώ δεν βρίσκομαι Ελλάδα κ δεν μπορώ να το ψάξω αντ' αυτής.. έτσι σκέφτηκα εσάς εδώ.. ενημερωτικά, είναι συνδρομητής συμβολαίου ήδη στην Wind. Επίσης, μπορεί να πάρει το usb stick από μια φίλη της που το έχει (έχει διακόψει την συνδρομή όμως), αλλά είναι αγορασμένο από την Cosmote. Γενικότερα, ποιες δυνατότητες έχει με αυτά τα στοιχεία που σας έδωσα ώστε να έχει internet με usb stick και φυσικά να μην πληρώνει υπέρογκα ποσά..!!

Ευχαριστώ..!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Γενικότερα, ποιες δυνατότητες έχει με αυτά τα στοιχεία που σας έδωσα ώστε να έχει internet με usb stick και φυσικά να μην πληρώνει υπέρογκα ποσά..!! Ευχαριστώ..!

Usb λογικά θα της δώσουν με την σύνδεση που θα κάνει, οπότε αυτό δεν είναι κόστος.

Ρίξε μια ματιά εδώ και ας επιλέξει.

Εκτός και αν θέλει να πάει με τα gigabytes, οπότε ας δει εδώ

Usb λογικά θα της δώσουν με την σύνδεση που θα κάνει, οπότε αυτό δεν είναι κόστος.

Ρίξε μια ματιά εδώ και ας επιλέξει.

Εκτός και αν θέλει να πάει με τα gigabytes, οπότε ας δει εδώ

Ξέχασα να προσθέσω ότι κυρίως πρόκειται για "απλή" χρήση.. δλδ δεν είναι από τα άτομα που θα κάνει 24/24ωρο downloading,κτλ. Δεν ξέρει καν.. μόνο για browsing, chatting άντε κ κανά τραγούδι (αν μάθει) να κατεβάζει..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Ρίξε/ρίξτε μια ματιά στα link...και ας αποφασίσει...αν δεν ξέρει, θα την καλύψουν. Μόνη απαίτηση, να έχει καλό σήμα 3g στην περιοχή της.

ok! ευχαριστώ πολύ!!

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

θελω να εχω ιντερνετ στο κινητο μου (ΗΤC cruise) για ελεγχο email, msn. Υπολογιζω ογκο 100mb/μηνα.

το ΑDSM μπορει να ενεργοποιηθει στο τηλεφωνο ή αποκλειστικα σε usb stick για πλοηγηση μεσω laptop?

iphone 14 pro

θελω να εχω ιντερνετ στο κινητο μου (ΗΤC cruise) για ελεγχο email, msn. Υπολογιζω ογκο 100mb/μηνα.

το ΑDSM μπορει να ενεργοποιηθει στο τηλεφωνο ή αποκλειστικα σε usb stick για πλοηγηση μεσω laptop?

Έχω 120mb στο κινητό μου (HTC TyTNII) και λειτουργεί μια χαρά. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει σαν πρόγραμμα και ότι πρέπει να πάω στα 300,αλλά μετά απο ψάξιμο..μου το ενεργοποίησαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο δίνοντας τα στοιχεία μου.

υ.γ είναι ο χαμηλότερος όγκος δεδομένων σε κινητό (νομίζω).

Έχω 120mb στο κινητό μου (HTC TyTNII) και λειτουργεί μια χαρά. Στην αρχή μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει σαν πρόγραμμα και ότι πρέπει να πάω στα 300,αλλά μετά απο ψάξιμο..μου το ενεργοποίησαν και μάλιστα απο το τηλέφωνο δίνοντας τα στοιχεία μου.

υ.γ είναι ο χαμηλότερος όγκος δεδομένων σε κινητό (νομίζω).

χρειαζεται να βαλω καποιες ρυθμισεις στο κινητο ή απλα ζηταω να μου το ενεργοποιησουν?

iphone 14 pro

Δεν νομίζω, εμένα έπαιξε με την μια χωρίς καμία απολύτως ρύθμιση. Ζήτα ενεργοποίηση στην εξυπηρέτηση πελατών, φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Θυμίσου να έχεις ενεργοποιημένο το 3g/hsdpa για πιο γρήγορες ταχύτητες.

ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.

κατι τελευταιο, μπορω να ενημερωνομαι για ποσα ΜΒ εχω καταναλωσει καθε στιγμη?

iphone 14 pro

Απο όσο γνωρίζω όχι. Βάλε το spb gprs monitor που λογικά θα πρέπει να έχει και το htc σου. Εγώ δεν το είχα προσέξει ότι υπάρχει μέσα στο αυθεντικό cd...και δεν είναι trial. Έτσι θα ξέρεις που βρίσκεσαι στην χρήση...4mb τη μέρα (αν βάλεις τα 120 το μήνα) είναι αρκετά πάντως για email/msn. Το μόνο σου πρόβλημα μετά είναι η μπαταρία.

Από ότι μου έχουν πει σε κατάστημα Wind, όχι. Οπότε σου μένει ο ενσωματωμένος μετρητής του κινητού σου (αν υπάρχει). Μην ξεχνάς να τον μηδενίζεις στην αρχή κάθε χρεωστικού μηνα.

Το spb gprs monitor έχει "reset" date, που είναι λογικά η ημερομηνία που εκδίδεται ο λογαριασμός σου.

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω πρόβλημα με την αίτηση διακοπής και τους λογαριασμούς να σας εξηγήσω όμως.

Εδώ και ένα χρόνο και βάλε συγκεκριμένα στις 12,12,2007 έκανα την αίτηση συνδρομής και από εκείνη την ημέρα είχα internet adsm το πακέτο (ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ)

Το πρόβλημα είναι ότι στις 8.12.2008 έκανα αίτηση διακοπής όπου με ενημέρωσε η κοπέλα οτι θα γινόταν διακοπή στης 29,12,2008 όπως και έγινε λοιπόν από τότε μου έχουν έρθει 2 λογαριασμοί για πληρωμή και ο τελευταίος είναι μέχρι της 12,02,2009

Τα φώτα σας παρακαλώ τι μπορεί να παίζει και τι πρέπει να κάνω .

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αυτοί οι λογαριασμοί σε χρεώνουν πάγια για το διάστημα μετά την διακοπή; Εαν ναι τότε κάλεσε την εξ. πελάτων να σου πιστώσουν τα ποσά και να σου στείλουν ένα τελευταίο εξοφλητικό λογαριασμό :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Αυτοί οι λογαριασμοί σε χρεώνουν πάγια για το διάστημα μετά την διακοπή; Εαν ναι τότε κάλεσε την εξ. πελάτων να σου πιστώσουν τα ποσά και να σου στείλουν ένα τελευταίο εξοφλητικό λογαριασμό :)

Δηλαδή πρεπει να τα πληρώσω?οκ το 1ο το καταλαβαίνω το 2ο τι μου ηρθε που ειναι για πληρωμή στις 10,2,2009 και μου ηρθε μαλιστα στα 39.15 αφου μου κάνανε έκπτωση -15,80 ειναι φυσιολογικό?

Άμα αφορούν ημερομηνίες της υπηρεσίας για τις οποίες είχες διακόψει φυσικά και δεν πρέπει να τα πληρώσεις. Μπορεί να έχει γίνει λάθος οπότε μίλα με την εξυπηρέτηση!

Άμα αφορούν ημερομηνίες της υπηρεσίας για τις οποίες είχες διακόψει φυσικά και δεν πρέπει να τα πληρώσεις. Μπορεί να έχει γίνει λάθος οπότε μίλα με την εξυπηρέτηση!

Ευχαριστώ για της απαντήσεις σου :) Αυτο το μπορεί να εγινε λαθος παντως μονο στο Ελλαδισταν το κανουν :lol:

Αμα πανε να μου που να πληρωσω εχουν φαει καταγγελία στη ΕΕΤτ και θα ζητησω ανταμοιβή :p Tnx again

Ε συμβαίνει καμιά φορά, δεν είναι κάτι πρωτοφανές. Στην αρχή θα σου πουν μάλλον να το πληρώσεις και θα σου στείλουν τον επόμενο που θα στα επιστρέφουν. Άποψή μου είναι να μην το πληρώσεις και να περιμένεις να σου έρθει ο διορθωμένος και εξοφλητικός και εαν συμφωνείς να τον πληρώσεις. Εαν έχεις βάλει πιστωτική στην πληρωμή τότε την πάτησες λίγο...