netblaster Δημ. October 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2008 Χρησιμοποιησα κεγω τον δευτερο τροπο (vista γαρ..) και ολα καλα... Παιζει και το destinator μια χαρα, εχω κανει μια ψιλοπατεντα και το φορτωνω πατωντας το εικονιδιο του miodigiwalker, αφου ουτως η αλλως δεν χρησιμοποιω το μιομαπα... Μια παρατηρηση μονο... Καθε φορα που το κλεινω (απλο κλεισιμο, οχι reset) και το ξανα ανοιγω μου βγαζει ενα μηνυμα "Launch DM Tool? yes no"... Αν πατησω yes, κανει τη διαδικασια με τα errors (οπως την πρωτη φορα), κανει επανεκκινηση και δουλευει. Αν πατησω no, απλα φευγει το μηνυματακι αυτο... Ξερει κανεις πως να το κανω να μην πεταει αυτο το μηνυμα??? Επισης, ποσο σας κραταει η μπαταρια (με νορμαλ χρηση)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kat Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Καταφερε κανεις να βαλει το shortcut? Σ'εμενα δεν πιανει το παρακατω.. Οσο για το error που αναφερεις, μου το βγαζει κι εμενα οταν παταω "yes", απλα πατα "Νο". Απλά μεταφορά κάνω απο τον Γιάννη του Foroum Navimania "στον φακελο script υπαρχει το destinator.ini GLOBALSETTINGS ShowMessage = 0 X = 130 Y = 128 Width = 64 Border = 0 BackgroundColor = 000000 BackgroundBitmap = \My Flash Disk\Script\back.bmp BitmapOffsetX = x BitmapOffsetY = y Refresh = 0 Distance = 0 ICONXPBUTTON Command = \My Flash Disk\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe SizeNormal = 48 SizePushed = 64 ScaleAlpha = 100 IconNormal = \My Flash Disk\Script\destinator.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = \My Flash Disk\Script\destinator.ico στην τελευταια και προ προ τελευταια σειρα αλλαζουμε το εικονιδιο σε destinator.ico και στην γραμμη που λεει command= βαζουμε την διαδρομη οπου βρισκεται το destinator.exe" Για κανε μια δοκιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Καλησπερα παιδια, Εκανα το σπασιμο αλλα τωρα δεν μου αναγνωριζει το pc την συσκευη.Δεν μπορω να δω μεσα με το transfer Hack. Εχω XP.Τι μπορω να κανω? ---------------------------------------------- Ξαναεκανα εγκατασταση τους Drivers κια το ειδε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stonecityboys Δημ. November 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2008 Απλά μεταφορά κάνω απο τον Γιάννη του Foroum Navimania "στον φακελο script υπαρχει το destinator.ini GLOBALSETTINGS ShowMessage = 0 X = 130 Y = 128 Width = 64 Border = 0 BackgroundColor = 000000 BackgroundBitmap = \My Flash Disk\Script\back.bmp BitmapOffsetX = x BitmapOffsetY = y Refresh = 0 Distance = 0 ICONXPBUTTON Command = \My Flash Disk\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe SizeNormal = 48 SizePushed = 64 ScaleAlpha = 100 IconNormal = \My Flash Disk\Script\destinator.ico ScaleAlpha = 100 IconPushed = \My Flash Disk\Script\destinator.ico στην τελευταια και προ προ τελευταια σειρα αλλαζουμε το εικονιδιο σε destinator.ico και στην γραμμη που λεει command= βαζουμε την διαδρομη οπου βρισκεται το destinator.exe" Για κανε μια δοκιμη Φιλε το εκανα και εγω αυτο αλλα ενω μεσα απο το Panel μου το τρεχει κανονικα , στην επιφανεια εργασιας στο εικονιδιο οταν κανω κλικ μου βγαζει " Cannot find "Destinator" (or one of its componets" Τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michailbm Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Φιλε το εκανα και εγω αυτο αλλα ενω μεσα απο το Panel μου το τρεχει κανονικα , στην επιφανεια εργασιας στο εικονιδιο οταν κανω κλικ μου βγαζει " Cannot find "Destinator" (or one of its componets" Τι να κανω? Μαλλον δεν εχεις δωση την διαδρομη σωστα ... δες πρασεκτικα σε ποια ακριβως θεση βρισκεται το destinator.exe και βαλτην εδω: Command = \My Flash Disk\DestinatorApps\Destinator\Destinator.exe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 Εχω φτιαξει το mio c220 και τρεχει πλεον και destinator αλλα ταυτοχρονα και miomap με χαρτες του 2008!!!:) Χωρις να πρεπει να μπαινετε στο file manager αλλα απλος απο την επιφανεια εργασιας του mio. Παρτε το αρχειο που εφτιαξα με οδηγιες ΠΩΣ να το κανετε να τρεχει ΜΕ εικονιδα στην επιφανεια εργασιας! ------------------------------ To κλεισανε κιολας!!!!!!!!!!:mad: Περιμενετε το ξαναανεβαζω:) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Ok ξαναανεβηκε και τα αρχεια ειναι πλεον 2 h**p://rapidshare.com/files/174857890/Mio_c220Lazlo.part1.rar h**p://rapidshare.com/files/174864674/Mio_c220Lazlo.part2.rar αν σας ζητησει κωδικο τοτε δωστε lazlo Οδηγιες εχω μεσα! Μονο σας παρακαλω να με ενημερωσετε αν επιασε σε εσας! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freetomi24 Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 Σημείωση: Αν το Mio C250 Transfer Hack δεν σου επιτρέπει την μετονομασία του εσωτερικού φακέλου MioMap (MioMap > MioMap) θα μετονομάσεις τον ανώτερό του (π.χ. σε MioMap3) Δεν κανει μετονομασία ουτε με σφαίρες! Καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2008 κατεβασε αυτο που εχω και δεν θελει τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 κατεβασε αυτο που εχω και δεν θελει τιποτα! eisai foveros! twra katevazw afta pou anevases... :D mia megali xari: pws 8a valw mesa sto miomap kai sto destinator tous xartes tis Austrias??? episis an kapoia stigmi vgalw tin karta mnimis kai kanw hard reset, to Mio 8a leitourgisei kanonika (opws twra dld)? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. December 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2008 eisai foveros! twra katevazw afta pou anevases... :D mia megali xari: pws 8a valw mesa sto miomap kai sto destinator tous xartes tis Austrias??? episis an kapoia stigmi vgalw tin karta mnimis kai kanw hard reset, to Mio 8a leitourgisei kanonika (opws twra dld)? Μπορεις απλα να κατεβασεις τους χαρτες απο τα γνωστα "μαγαζακια" και να τους βαλεις στην καρτα SD! Αν βγαλεις την καρτα δεν επανερχεται στην original θεση αλλα μπορεις να το κανεις αν θες κατεβαζοντας την originan εκδοση!:) Αν δεν την βρεις πες μου να την ανεβασω Υ.Γ. διαβασετις οδηγιες που εχω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 [καλησπερα και καλες γιορτες εκανα ολα τα παραπανω ολα ok αλα δεν εχει εικονιδιο για το destinator στην επιφανεια help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 ena megalo euxaristo ston filo dmitsos kai tin aprovlimatisti litourgia tou mio to mono provlima pou entopisa kai tha dothi lisi einai to pos na vgalo sintomefsi stin epifania ergasias kata ta alla perfect job Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpan Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Πήρα τηλ. στη Mio και μου είπαν πως μέσα στο Φεβρουάριο θα βγάλου το update του C220 και θα έχει νέους χάρτες. Θα είναι ένα dvd που θα το προμηθευτούμε από τα μαγαζιά και θα είναι επί πληρωμή! Οπότε... μάλλον οι τρόποι που προτίνουν τα παιδιά εδώ είναι μονόδρομος! Σιγά μην πληρώσουμε ξανά για το ίδιο μηχάνημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caslor Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 καλησπερα... ενας φιλος εχει το mio c220 και τον προετρεψα να το ξεκελειδωσει ωστε να βαλει αλλυς χαρτες επανω... μας ενδιαφερουν και οι ναυτικοι χαρτες κατι που εχω βρει λυση για ολες τις συσκευες (pc,pda,symbian phones) με το προγραμα της garmin.... αλλα θελει να ειναι windows mobile 5 για να εγκατασταθει... θα μπορεσει στο MIOC220 να γινει εγκατασταση?? το εχει δοκιμασει κανεις? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 καλημερα,μιας και εχω καιρο να ασχοληθω με το mio c22o πιο χαρτη εχουμε για καλυτερο αυτη την στιγμη? παντα για το old igo οχι τον 8αρακι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageo Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 http://img84.imageshack.us/my.php?image=capture001md2.png http://img105.imageshack.us/my.php?image=capture002xr8.png το mio μου c220 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathlok Δημ. February 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2009 ακολούθησα τις οδηγίες και.... 1) Το destinator δεν βρίσκει δορυφόρους 2) Δεν έχω shortcut στο desktop και δεν ξέρω πως μπορώ να το δημιουργήσω 3) Το destinator κατά την αναζήτηση θέλει το πρώτο κεφαλαίο και τα υπόλοιπα μικρά (εκνευριστικό αφού δεν αλλάζει αμέσως)...βέβαια εδώ δεν βρίσκει δορυφόρους εκεί θα κολλήσω 4) Κάθε φορά που το ανοιγωκλείνω μου βγάζει ένα παράθυρο με τίτλο tool και ρωτάει Launch DM tool yes or no. Με το no συνεχίζει κανονικά με το yes βγάζει error createfile/storagecard/oscar91adm.scp (λογικό αφού το έχω σβήσει) Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Παράθεση φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Αν εννοεις αυτο που ανεβασα: 1. πανε στην αναζητηση θυρας gps και πατα αναζητηση. 2. σε μερικους δεν επιασε το κολπο δυστηχως! 3. τιποτα δεν γινεται, προς το παρον βεβαια. 4. βαζεις την καρτα μνημης στο PC και σβυσεις το DM tool. Δεν θα σας αφησω ετσι, ψαχνω αλλα κολπα, προς το παρων αφησα το gps λογο δουλειας (λεγε με κριση) και μετα θα συνεχισω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 φιλε pageo φοβερο!!! πως το έκανες αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Το κατεβάζω τωρα φιλε. Θα το τσεκάρω αύριο και θα σου πω. Ευχαριστω. Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngreek Δημ. February 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Πως θα ξεκλειδώσω το Mio C220; nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. March 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2009 Ok ξαναανεβηκε και τα αρχεια ειναι πλεον 2 h**p://rapidshare.com/files/174857890/Mio_c220Lazlo.part1.rar h**p://rapidshare.com/files/174864674/Mio_c220Lazlo.part2.rar αν σας ζητησει κωδικο τοτε δωστε lazlo Οδηγιες εχω μεσα! Μονο σας παρακαλω να με ενημερωσετε αν επιασε σε εσας! :D Λέει ότι τα αρχεία έχουν αφαιρεθεί από τον server, help ρε παιδιά, προσπαθώ να το ξεκλειδώσω καιρό τώρα αλλά δε φαίνεται να δουλέυει κανένα απ τα κόλπα που έχω βρεί μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2009 Λέει ότι τα αρχεία έχουν αφαιρεθεί από τον server, help ρε παιδιά, προσπαθώ να το ξεκλειδώσω καιρό τώρα αλλά δε φαίνεται να δουλέυει κανένα απ τα κόλπα που έχω βρεί μέχρι στιγμής. αν θες περιμενε θα το ξανα ανεβασω --------------------------------------------------- Ρε παιδια τι εχει παθει το rapidshare? Αρχιζει το upload και ξαφνικα δειχνει 100% χωρις να εχει ανεβασει τιποτα!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_onstantinos Δημ. March 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2009 αν θες περιμενε θα το ξανα ανεβασω --------------------------------------------------- Ρε παιδια τι εχει παθει το rapidshare? Αρχιζει το upload και ξαφνικα δειχνει 100% χωρις να εχει ανεβασει τιποτα!:confused: Σε ευχαριστώ που προθυνοποιήθηκες, τελικά τα κατάφερες να το ανεβάσεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts