alexsia Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Λοιπον παιδια εχω και εγω την συσκευη και εγω αυτην με την καρτα μνημης 1gb αλλα εκανα μια βλακεια και εσβησα τους χαρτες απο τον φακελο GARMIN της καρτας μνημης..... θα ηθελα καποιον να με βοηθησει ωστε να βαλω τους χαρτες πισω... θα ημουν υποχρεως αν καποιος με βοηθησει δινοντας μου μια βοηθεια για το τι μπορω να κανω........ ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!!!!! Έλειπα για εν αδιαστημα γι αυτο και δεν σου απαντησα. Παντως οτι και να δικιμασα δεν επιασε. Δες μηπως αυτοι στην autodrive hellas σου δωσουν λύση . Ελπίζω οτι δεν εχεις ακομα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Επειδη αντιμετωπισα πολλα απο τα παραπανω προβλήματα καταθέτω λοιπόν την εμπειρία μου. Οταν ανοιγα το πρωι το τηλεφωνο μετά απο δευτερόλεπτα έκλεινε και για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία όχι πάντα αλλά πολλές φορές. Πρόσεξα λοιπόν (αφου το ξεσκισα στο ανοιξε-κλεισε) οτι αυτό το έκανε όταν είχα την κάρτα μνήμης (garmin) μεσα στο τηλέφωνο. Το έστειλα για δεύτερη φορά μαζι με την καρτα (αφου εκανα backup τα αρχεια) με την επισημανση οτι το προβλημα εμφανιζοταν οταν η καρτα ηταν μεσα στο τηλ. Απο τη vodafone μου είπαν οτι τελικως πηγε στο service της samsung και οχι στης vodafone οπως την προηγουμενη φορά (οπου εκαναν μια απλη αναβαθμιση). Πηρα λοιπον το τηλεφωνο και προσεξα οτι τα εικονιδια του μενου ειναι πλεον χρωματιστα (κοκκινο κιτρινο μωβακι κλπ). Προφανως ειναι καποια νεα εκδοση αλλα το καλο ειναι οτι το gps δουλεύει περίφημα.Πιανει σημα σε δευτερόλεπτα (εννοείται οτι εχουμε κανει τις παραπανω ρυθμισεις) και για 2 εβδομασες τωρα το ενεργοποιω 3-4 φορες την ημερα ακομα και με συννεφια ή βροχή και ομως ποτε δεν μουλαρωσε και δεν μου ξαναέσβησε. Το δοκιμασα με καρτα sim της wind ακομα και χωρις καρτα sim και ολα πηγαν καλά. Οσο για τις χρεώσεις προσεξα στο λογαριασμό απο τα καλοκαιρι οτι ειχα χρεωθει χρηση web η κατι τετοιο τελοσπαντων που οφειλοταν στο gps , οπως επισης και το οτι λειτουργούσε το vodafone live οταν ανοιγα το gps. Τωρα βλεπω οτι δεν λειτουργει το live και ευελπιστω οτι δεν θα χρεώνομαι. Θα το δω στον επομενο λογαριασμο και αν καποιος ενδιαφέρεται θα ενημερωσω. Αυτα τα ολιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. December 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2008 Mπορείτε να μου πείτε πόσα ΜΒ είναι η κάρτα μνήμης που δίνει η vodafone μαζί τους χάρτες garmin; Τι χωρητικότητα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. December 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2008 Mπορείτε να μου πείτε πόσα ΜΒ είναι η κάρτα μνήμης που δίνει η vodafone μαζί τους χάρτες garmin; Τι χωρητικότητα;;; 1 GB micro SD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. December 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2008 Επειδη αντιμετωπισα πολλα απο τα παραπανω προβλήματα καταθέτω λοιπόν την εμπειρία μου. Οταν ανοιγα το πρωι το τηλεφωνο μετά απο δευτερόλεπτα έκλεινε και για να ανοίξει έπρεπε να βγάλω τη μπαταρία όχι πάντα αλλά πολλές φορές. Πρόσεξα λοιπόν (αφου το ξεσκισα στο ανοιξε-κλεισε) οτι αυτό το έκανε όταν είχα την κάρτα μνήμης (garmin) μεσα στο τηλέφωνο. Το έστειλα για δεύτερη φορά μαζι με την καρτα (αφου εκανα backup τα αρχεια) με την επισημανση οτι το προβλημα εμφανιζοταν οταν η καρτα ηταν μεσα στο τηλ. Απο τη vodafone μου είπαν οτι τελικως πηγε στο service της samsung και οχι στης vodafone οπως την προηγουμενη φορά (οπου εκαναν μια απλη αναβαθμιση). Πηρα λοιπον το τηλεφωνο και προσεξα οτι τα εικονιδια του μενου ειναι πλεον χρωματιστα (κοκκινο κιτρινο μωβακι κλπ). Προφανως ειναι καποια νεα εκδοση αλλα το καλο ειναι οτι το gps δουλεύει περίφημα.Πιανει σημα σε δευτερόλεπτα (εννοείται οτι εχουμε κανει τις παραπανω ρυθμισεις) και για 2 εβδομασες τωρα το ενεργοποιω 3-4 φορες την ημερα ακομα και με συννεφια ή βροχή και ομως ποτε δεν μουλαρωσε και δεν μου ξαναέσβησε. Το δοκιμασα με καρτα sim της wind ακομα και χωρις καρτα sim και ολα πηγαν καλά. Οσο για τις χρεώσεις προσεξα στο λογαριασμό απο τα καλοκαιρι οτι ειχα χρεωθει χρηση web η κατι τετοιο τελοσπαντων που οφειλοταν στο gps , οπως επισης και το οτι λειτουργούσε το vodafone live οταν ανοιγα το gps. Τωρα βλεπω οτι δεν λειτουργει το live και ευελπιστω οτι δεν θα χρεώνομαι. Θα το δω στον επομενο λογαριασμο και αν καποιος ενδιαφέρεται θα ενημερωσω. Αυτα τα ολιγα. Μπορουμε τα πολυ ωραια αυτα που μας λες να τα κανουμε μονοι μας,ή ειναι απαραιτητη η επισκεψη στο service το λεω γιατι δεν εχω αντιμετωπίσει προβληματα ανοιξε κλεισε!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Μπορουμε τα πολυ ωραια αυτα που μας λες να τα κανουμε μονοι μας,ή ειναι απαραιτητη η επισκεψη στο service το λεω γιατι δεν εχω αντιμετωπίσει προβληματα ανοιξε κλεισε!! Δυστυχως πρεπει να πας στο service. Μου είπαν απο την εταιρεια που κανει το service της samsung στην Ελλάδα οτι αναβαθμίσεις απο το internet δεν γίνονται πλεον στα κινητα της samsung. Ως εκ τουτου κατάλαβες τι πρέπει να κάνεις. Εγω δεν είχα καθημερινο πρόβλημα με το σβήσιμο του τηλεφώνου αλλα αρκετά συχνό. Μετα την αναβάθμιση κοπήκαν όλα μαχαίρι ουτε εσβησε πάλι ουτε αρνήθηκε να πιάσει σημα το GPS. το δοκιμάζω 3-4 φορές την ημέρα και παντα ειναι ΟΚ. Σε 20 το πολύ sec εχει βρεί δορυφόρους δηλ σωθηκα τι αλλο να πω. Προτείνω λοιπόν σε όποιον εχει προβλήματα σαν αυτά που αναφέρονται στο προηγούμενο post μου αβλεπή αναβάθμιση. 4-5 ημέρες θα πάρει αποόσο μου είπαν στο τηλέφωνο με το φόρτο εργασίας αυτων των ημερών. Ενημερωτικά το κεντρικο service τους είναι αν θυμάμαι καλα Φαβιερου 7 χαιδαρι και στην πανεπιστημίου και στον πειραιά.αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ρε παιδιά, απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής έχω καταλήξει ότι το gps είναι λίγο ψιλοχάλια. Έτσι είναι ή είναι λάθος η εντύπωσή μου; Όπως και νά΄χει το ψάχνω ακόμα μεταξύ αυτού και του nokia 6210 . Αν και για το δεύτερο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά σχόλια αφού κυκλοφόρησε ποιό πρόσφατα. Αν και ευχαριστημένος από samsung (το αβατάρ μου) τα προβλήματα που διάβασα σχετικά με το gps με κολάνε άσχημα. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. December 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Ρε παιδιά, απ'ότι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής έχω καταλήξει ότι το gps είναι λίγο ψιλοχάλια. Έτσι είναι ή είναι λάθος η εντύπωσή μου; Όπως και νά΄χει το ψάχνω ακόμα μεταξύ αυτού και του nokia 6210 . Αν και για το δεύτερο δεν υπάρχουν ακόμα αρκετά σχόλια αφού κυκλοφόρησε ποιό πρόσφατα. Αν και ευχαριστημένος από samsung (το αβατάρ μου) τα προβλήματα που διάβασα σχετικά με το gps με κολάνε άσχημα. Ήταν χάλια αδιόρθωτα απο οτι γραφόταν σε αυτο το forum. Εμένα το gps ποτε δούλευε ποτε οχι. Σε κάποιους άλλους δε δούλευε καθολου. Το ξέρω γίνομαι κουραστικός αλλά μετα την αναβάθμιση λυθηκαν ολα τα προβλήματα. Έχω περάσει και τις κάμερες της τροχαίας στα προσαρμοσμένα POI ολα δουλευουν ρολοι και δεν μου χρεωνει το λογαριασμό η χρήση του gps (επειδη ρωτάει καποιος πιο πανω). Βέβαια αν κάποιος εκανε αναβάθμιση σχετικά προσφατα και εξακολουθει να έχει προβλήματα ας το δηλωσει σε αυτό το forum γιατι μπορει καποια τηλ να δουλευουν και κάποια οχι. Αν μπορω πάντως να βοηθησω πολυ νευχαρίστως θα το κάνω. That's all.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 alexsia ευχαριστώ. Άντε και ξαναπήρα λίγο κουράγιο με την samsung. Αλλά πάλι αυτό δείχνει ότι με το που θα πάρουμε το κινητό στα χέρια μας προφανός θα πρέπει να το στείλουμε και για αναβάθμιση έτσι; Και μετά ο θεός βοηθός πάλι. Γιατί αν διαβάσει κάποιος και τις 20 σελίδες του θέματος μόνο εκεί καταλήγει. Ότι πρώτα κάνει την προσευχή του και μετά ότι κάτσει. Θα περιμένω λίγο καιρό ακόμα κάνοντας την προσευχή μου λοιπόν.... :rolleyes: Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epkakas Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 Ακόμα ένας κάτοχος του κινητού... Μπορώ να πω αρκετά ευχαριστημενος από το κινητό αν και είχα ένα προβληματάκι με το GPS... Επειδή παρελαβα το κινητό χωρίς την κάρτα με τους χάρτες ( ναι γινονται και τέτοια πράγματα στην Ελλάδα) όσο και αν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το GARMIN,είμαι και νέος σχετικά με το θέμα GPS, που κατεβασα από τα γνωστά site, τελικά κατέληξα στο SYGIC DRIVE το οποίο κατάφερα να το ρυθμίσω πιο εύκολα και βρίσκει και τους δορυφόρους ευκολα. Στην πράξη θα δούμε... Χαιρετώ τους κατόχους και του υποψηφίους αγοραστές στους οποίους ανήκω και εγώ. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στην συσκευή του, τη νέα έκδοση του destinator mobile edition η οποία σύμφωνα με το διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας (ένθετο σε κυριακάτικη εφημερίδα) είναι απόλυτα συμβατή. Αν υπάρχει κάποιος ας κάνει τον κόπο να μας πεί τις εντυπώσεις του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Demis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. December 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2008 φιλοι μου,οποιος μπορει ας μου απαντησει.το κινητο μολις που κραταει 1 ημερα μετα απο πληρης φορτιση και χωρις gps,bluetooth ή αλλες εφαρμογες.του αλλαξα μπαταρια αλλα μια απο τα ιδια.ξερει κανεις τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 eimai katoxos i560v eimai euxaristimenos bebaia to garmin einai patata teleios,alla den exo problima kanena me gps amesos lockarei. episis h mpataria tou me xrisi 25-40 lepta tin hmera kai me eksereunisi kinitou krataei 2 meres stantar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 φιλοι μου,οποιος μπορει ας μου απαντησει.το κινητο μολις που κραταει 1 ημερα μετα απο πληρης φορτιση και χωρις gps,bluetooth ή αλλες εφαρμογες.του αλλαξα μπαταρια αλλα μια απο τα ιδια.ξερει κανεις τι φταιει? Αυτό που λες το παθαίνω και εγώ.Όταν πέταξα όμως το garmin ηρέμησα!!!Ρίξτου και ένα format να στρώσει χαρακτήρα.GARMIN sucksss:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Αυτό που λες το παθαίνω και εγώ.Όταν πέταξα όμως το garmin ηρέμησα!!!Ρίξτου και ένα format να στρώσει χαρακτήρα.GARMIN sucksss:mad::mad: δηλ. δεν φταιει λες η μπαταρια.τωρα που εβγαλες το garmin ποσο σου κραταει,γιατι σκεφτομαι να το παω πισω στο γερμανο,η μπαταρια του κραταει μολις 10 ωρες...ελεος!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 φιλοι μου,οποιος μπορει ας μου απαντησει.το κινητο μολις που κραταει 1 ημερα μετα απο πληρης φορτιση και χωρις gps,bluetooth ή αλλες εφαρμογες.του αλλαξα μπαταρια αλλα μια απο τα ιδια.ξερει κανεις τι φταιει? Αυτό που λες το παθαίνω και εγώ.Όταν πέταξα όμως το garmin ηρέμησα!!!Ρίξτου και ένα format να στρώσει χαρακτήρα.GARMIN sucksss:mad::mad: Ειμαι περαστικος απο το section της Samsung :) Να σας ενημερωσω για το ζητημα, οπως το εγραψα και στο θεμα του G810 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2624974#post2624974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 thelo na kano epanafora ergost.rithmiseon poios einai o kodikos?euxaristo xronia polla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 δηλ. δεν φταιει λες η μπαταρια.τωρα που εβγαλες το garmin ποσο σου κραταει,γιατι σκεφτομαι να το παω πισω στο γερμανο,η μπαταρια του κραταει μολις 10 ωρες...ελεος!!!!!![/quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. December 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2008 Αυτό που λες το παθαίνω και εγώ.Όταν πέταξα όμως το garmin ηρέμησα!!!Ρίξτου και ένα format να στρώσει χαρακτήρα.GARMIN sucksss:mad::mad: εχεις απολυτο δικιο.με το που εβγαλα την καρτα μνημης(garmin),η μπαταρια δουλευει μια χαρα.τωρα τι πρεπει να κανω ωστε να υπαρχει το garmin μεστο κινητο χωρις να καταναλωνεται ετσι η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. December 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2008 εχεις απολυτο δικιο.με το που εβγαλα την καρτα μνημης(garmin),η μπαταρια δουλευει μια χαρα.τωρα τι πρεπει να κανω ωστε να υπαρχει το garmin μεστο κινητο χωρις να καταναλωνεται ετσι η μπαταρια? Εγω δεν βρήκα λύση!!Η μόνη λύση είναι να το εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στην κάρτα και να την βγάζεις όποτε δν το χρησιμοπιείς.Εγώ πλέον δεν χρησιμοποιώ καθόλου το κινητό μου για GPS.Μεγάλη μούφα...Δυστυχώς δλδ.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Εκανε κανεις την αναβαθμιση που προτεινει ο φιλος alexsia να μας πει αν τελικα τα διορθωνει ολα??? Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Σε ξένα sites που διάβασα, πάντως, επαληθεύουν το φίλο alexsia. Το πρόβλημα είναι ότι δε υπάρχει το Firmware στο net να ξεμπερδεύαμε... Κάνει δωρεάν FWupdate η Samsung; Δηλαδή αν πάω και τους ζητήσω να μου κάνουν, θα δεχτούν; alexsia αν πατήσεις *#0000# και *#1234# τι version σου λέει τώρα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ναι ρε παιδιά τι κακό είναι και αυτό,να μην έχει firmware update online.Ο μοναδικός αλλά πολύ σημαντικός ρόλος που μετάνιωσα που πήρα samsung κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Ειμαι περαστικος απο το section της Samsung :) Να σας ενημερωσω για το ζητημα, οπως το εγραψα και στο θεμα του G810 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2624974#post2624974[/quote Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselias69 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 thelo na kano epanafora ergost.rithmiseon poios einai o kodikos?euxaristo xronia polla ΦΙΛΕ ο κωδικός επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων είναι [00000000] Παράθεση XIAOMI REDMI 5 PLUS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Ρε παιδιά που θα βρω το slovo-ed ελληνοαγγλικό λεξικό για κινητά δωρεάν και σε ολοκληρωμένη έκδοση για το i-560; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts