deltamov Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 Eυχαριστώ φίλε Makrey για τις εξηγήσεις... Πολλές φορές το τηλ. μου σβήνει από μόνο του και "χωρίς" λόγο. Το έχω παρατηρήσει συνήθως να σβήνει όταν βγαίνω (κάνω έξοδο) από το GPS και μία φορά παρατήρησα ότι έσβησε κατά τον υπολογισμό μιας διαδρομής. Για να ανοίξει δε, πρέπει να βγάλω και να βάλω τη μπαταρία (τρομερή διαδικασία, μου σπάει τα αρ..*!@&$#@$# δια). Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;;;; Τι να το κάνω, να το πάω για αλλαγή;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2008 :cry:Πολλές φορές το τηλ. μου σβήνει από μόνο του και "χωρίς" λόγο. Το έχω παρατηρήσει συνήθως να σβήνει όταν βγαίνω (κάνω έξοδο) από το GPS και μία φορά παρατήρησα ότι έσβησε κατά τον υπολογισμό μιας διαδρομής. Για να ανοίξει δε, πρέπει να βγάλω και να βάλω τη μπαταρία (τρομερή διαδικασία, μου σπάει τα αρ..*!@&$#@$# δια). :help: Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;;; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;;;; Τι να το κάνω, να το πάω για αλλαγή;;;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Και κάτι ακόμη Πάμε Μενού/Εφαρμογες/Δεδομ. GPS Τι ακριβώς κάνουμε με το δεδομ. GPS; (Πως λειτουργεί δηλαδή;) Mια αλλη χρησιμη λειτουργια του ειναι οτι μπορεις να δεις ακριβως ποση αποσταση εχεις διανυσει και το ποιο χρησιμο, με ποσα χιλιομετρα ακριβως τρεχει το αυτοκινητο. Οσο για το υψομετρο μαλλον ειναι μουφα γιατι στο ιδιο μερος δειχνει αναλογα με τους δορυφορους που πιανει (ετσι μου το εξηγησαν!!) αλλη μετρηση!!!! Οποτε δεν αποκλειεται και η ταχυτητα να ειναι και αυτη ....σχετικη!!!απλα δεν μπορεις να το τσεκαρεις ενω με το υψομετρο μπορεις!!! Πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη!!!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Mια αλλη χρησιμη λειτουργια του ειναι οτι μπορεις να δεις ακριβως ποση αποσταση εχεις διανυσει και το ποιο χρησιμο, με ποσα χιλιομετρα ακριβως τρεχει το αυτοκινητο. Οσο για το υψομετρο μαλλον ειναι μουφα γιατι στο ιδιο μερος δειχνει αναλογα με τους δορυφορους που πιανει (ετσι μου το εξηγησαν!!) αλλη μετρηση!!!! Οποτε δεν αποκλειεται και η ταχυτητα να ειναι και αυτη ....σχετικη!!!απλα δεν μπορεις να το τσεκαρεις ενω με το υψομετρο μπορεις!!! Πιασε το αυγο και κουρευτο δηλαδη!!!! Μιχάλη του κουρεύω το αυγό, τι άλλο μπορώ να κάνω εξάλλου αφού το κινητό μου σβήνει στα καλά καθούμενα. Τι να φταίει λες? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltamov Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Και σημειωτέων, πρέπει να βγάλω και να βάλω τη μπαταρία για να ανοίξει... ΕΛΕΟΣ :mad: Κατά τ' άλλα πολύ καλό κινητό... και το GPS του για μένα άψογο, δεν έχει καθυστερήσει ποτέ μέχρι στιγμής πάνω από 10'' να βρει δορυφόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 Μιχάλη του κουρεύω το αυγό, τι άλλο μπορώ να κάνω εξάλλου αφού το κινητό μου σβήνει στα καλά καθούμενα. Τι να φταίει λες? :cry: Λοιπον... σε βλεπω εντονα προβληματισμενο με τις επιδοσεις του κινητου σου για αυτο σου προτεινω να πας καμια βολτα απο τη vodafone ή απο οπου το πηρες γιατι μαλλον πως υπαρχει καποιο προβλημα... Εμενα στην αρχη μου εκανε αλλα παρομοια κολπα... εκει που το ειχα φορτισει πληρως και το αφηνα σε κατασταση αναμονης για καποιες ωρες οπως π.χ. οταν κοιμομουνα το βραδυ το πρωι της επομενης μερας ειχε τελειωσει σχεδον η μπαταρια και ηθελε φορτιση... μετα απο καποιες συνεχομενες φορες που το παρατηρησα αυτο το πηγα πισω στη vodafone το στειλαν για service και μετα απο 10 μερες ολα καλα προς το παρον... format λεει του κανανε... Γι αυτο σου λεω.. τωρα που ειναι αρχη μην το αφησεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 . Γι αυτο σου λεω.. τωρα που ειναι αρχη μην το αφησεις... Και γω συμφωνω... Και σε ενα αλλο Samsung που ειχε η γυναικα μου και τελειωνε η μπαταρια στα καλα καθουμενα και εκλεινε ,το αμελησαμε δεν το πηγαμε στην Vodafone και τελικα οταν μας ειπαν οτι ηθελε αλλαγη η μπαταρια επρεπε να την πληρωσουμε!!!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Mπορει να λειτουργησει ως GPS device χωρις την τοποθετηση sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrey Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μαλλον πως τη γρουσουζεψα τη συσκευη μου...Αρχισε παλι να μου κανει τα ιδια Οταν το φορτιζω και ειναι γεματη η μπαταρια και το αφησω σε κατασταση αναμονης χωρις να μιλησω καθολου μου κατεβαινει η μπαταρια απο τις 7 γραμμες στις 2 μεσα σε 3-4 ωρες χωρις να κανω τιποτα... το πηγα για service πριν κανα μηνα του κανανε λεει Format και τωρα τις τελευταιες μερες ξαναξεκινησε να εχει τα ιδια συμπτωματα... Αν εχει κανεις παρατηρησει τιποτα παρομοιο στη συσκευη του ας ριξει καμα ιδεα για το τι μπορει να ειναι γιατι δεν με βλεπω να το γλιτωνω παλι το 15νθημερο για το service... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Mπορει να λειτουργησει ως GPS device χωρις την τοποθετηση sim? Το δοκιμασα και γω αλλα δεν μου κατεβαζε δορυφορους και βαρεθηκα να περιμενω!!! Μαλλον ομως οχι. Και μενα ,για να πω την αληθεια ,με ενδιαφερει αν γινεται αυτο μιας και πιο πολυ για gps το θελω!!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Oμοιως αφου η αυτονομια του ως κινητο δε με βολευει, σε αντιθεση με το σκυλο k800i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANBRI Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ! ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ VOICE SIGNAL. ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΙΣΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ APPLICATION LAUNCHER ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΕΠΑΦΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electron19 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 paidia exw kai egw aytin tin siskeyi kai eimai poly ikanopoiimenos alla den xerw na egatastisw efarmoges sis ! mipos mporite na me voithisete? eyxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 μπορει καποιος να μου απαντησει για ποιο λογο καποιες φορες στις εισερχομενες κλησεις αργει 2-3 δευτ. ωστε να σε ακουσει ο αλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdvq Δημ. July 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2008 Να συμπληρωσω μερικες εμπειριες απο το gps σε προσφατο ταξιδακι μεχρι τον Γαλατα. Κατ αρχην ειχε μερικα χωρια της γυρω περιοχης που ητανε μια σταλλια και ηταν αδυνατο να βρω την Καλλονη που ειναι πανω στον δρομο και σαφως πιο μεγαλη!!!! Στο δεν γυρισμο, αν ακουγα τη κοπελιτσα, σε τρεις τουλαχιστον περιπτωσεις(μετα βαρεθηκα να ακουω και το εκλεισα) ή θα ειχα κανει το αμαξι υποβρυχειο ή τρακτερ!!! Μου ελεγε να στριψω σε σημεια που ή επεφτες στην θαλασσα ή ανεβαινες στην πλαγια. Συμπερασμα...η Αργολιδα ειναι κακιστα χαρτογραφημενη! Αντιθετα, στην Κρητη με εβαζε απο δρομους που ουτε καν ηξερα οτι υπηρχαν και ηταν ολοσωστοι!! Παράθεση Μιχαλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandertm8 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα, ή μάλλον δυο. Ενώ έχω δώσει σαν default το ενσωματωμένο δέκτη GPS με το που το ενεργοποιώ κάνει αναζήτηση στα bluetooth. Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το XTRA αλλά μου βγάζει οτι έχω λάθος apn -θέλω τις ρυθμίσεις απο κάποιον που έχει TIM γιατί το κινητό είναι της Vodafone και είμαι χρήστης της WIND-. Έχω κάνει hard-reset αλλά τίποτα. Ενημερώνω ότι έχω διαβάσει το forum και δεν βρήκα λύση. OΚ, μετά από αρκετά hard-reset και αρκετές ώρες αναζήτησης δούλεψε το gps. To ΧΤRA όμως δεν λέει να κατέβει. Παράθεση Εργοτελάρα αρρώστια για μια ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowdancer25 Δημ. July 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2008 Καλησπερα παιδια!Ειμαι νεος χρηστης του myphone.gr και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Οπως σχεδον ολοι,εχω το i560v της vodafone.Το θεμα ειναι οτι εχω συνδεση cosmote και δεν μπορω να στειλω mms γιατι οι ρυθμισεις ειναι κλειδωμενες απο την εταιρεια. Μηπως ξερει κανεις τι χρειαζεται για να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο και να περασω τις ρυθμισεις της cosmote???:X Ευχαριστω!!! Η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christof_gio Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 Λοιπον παιδια εχω και εγω την συσκευη και εγω αυτην με την καρτα μνημης 1gb αλλα εκανα μια βλακεια και εσβησα τους χαρτες απο τον φακελο GARMIN της καρτας μνημης..... θα ηθελα καποιον να με βοηθησει ωστε να βαλω τους χαρτες πισω... θα ημουν υποχρεως αν καποιος με βοηθησει δινοντας μου μια βοηθεια για το τι μπορω να κανω........ ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. July 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2008 TΟ XTRA ΚΑΙ Ο ΕΓΚΥΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ VODAFONE LIVE. ΓΙΑ WIND ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΑΝ ΤΟ VODAFONE LIVE ΤΗΣ WIND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cospol Δημ. July 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2008 Καλησπερα παιδια!Ειμαι νεος χρηστης του myphone.gr και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Οπως σχεδον ολοι,εχω το i560v της vodafone.Το θεμα ειναι οτι εχω συνδεση cosmote και δεν μπορω να στειλω mms γιατι οι ρυθμισεις ειναι κλειδωμενες απο την εταιρεια. Μηπως ξερει κανεις τι χρειαζεται για να ξεκλειδωσω το τηλεφωνο και να περασω τις ρυθμισεις της cosmote???:X Ευχαριστω!!! Η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη!!! Πολύ απλά στείλε MMS στο 1333 Θα πάρεις τις ρυθμίσεις θα τις αποθηκεύσεις και είσαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 εφαρμογες και παιχνιδια γι αυτο το κινητο που μπορουμε να βρουμε; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι και εγώ.Όταν βάζουμε σε κάποια επαφή μας τα γενέθλια πότε μας ειδοποιεί το κινητό?Στο παλιό μου sony όταν έβαζα γενέθλια μού έβγαζε κατευθείαν την επιλογή για την ημέρα της ειδοποίησης.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexsia Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Λοιπον παιδια εχω και εγω την συσκευη και εγω αυτην με την καρτα μνημης 1gb αλλα εκανα μια βλακεια και εσβησα τους χαρτες απο τον φακελο GARMIN της καρτας μνημης..... θα ηθελα καποιον να με βοηθησει ωστε να βαλω τους χαρτες πισω... θα ημουν υποχρεως αν καποιος με βοηθησει δινοντας μου μια βοηθεια για το τι μπορω να κανω........ ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!!!!! ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΠΑΛΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καλησπέρας Ενδιαφέρομαι να μάθω λεπτομερές για τις GPS δυνατότητες (Ύπαρξη χαρτών για Ελλάδα, ακρίβεια κτλ.) του SAMSUNG i560 που δινει η WIND . Please help ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidwnas Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Ακόμα ένας κάτοχος του κινητού... Μπορώ να πω αρκετά ευχαριστημενος από το κινητό αν και είχα ένα προβληματάκι με το GPS... Επειδή παρελαβα το κινητό χωρίς την κάρτα με τους χάρτες ( ναι γινονται και τέτοια πράγματα στην Ελλάδα) όσο και αν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το GARMIN,είμαι και νέος σχετικά με το θέμα GPS, που κατεβασα από τα γνωστά site, τελικά κατέληξα στο SYGIC DRIVE το οποίο κατάφερα να το ρυθμίσω πιο εύκολα και βρίσκει και τους δορυφόρους ευκολα. Στην πράξη θα δούμε... Παράθεση HYUNDAI COUPE CLUB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts