mlrs Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 18, 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος αν πηγαίνει κάποιο λεωφορείο στο μηχανολογικό(ΚΤΕΟ) της θεσσαλονίκης; Είναι στα δυτικά της πόλης και δυστυχώς δεν ξέρω τα δρομολόγια προς τα κει. Ευχαριστώ προκαταβολικά παίδες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Δεν είμαι σίγουρος αλλά δες το 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Παιδιά ξέρει κάποιος αν πηγαίνει κάποιο λεωφορείο στο μηχανολογικό(ΚΤΕΟ) της θεσσαλονίκης; Είναι στα δυτικά της πόλης και δυστυχώς δεν ξέρω τα δρομολόγια προς τα κει. Ευχαριστώ προκαταβολικά παίδες! το 9 παει σιγουρα το χρησιμοποιω εγω ειναι της λαχαναγορας σε αφηνει μπροστα στο μηχανολογικο και για να φυγεις παλι απο εκει το παιρνεις κανει το κυκλο απο την ποντου και ξαναγυρναει πισω αλλα αν θες δεν το και απο εδω http://www.oasth.gr/routes/route.php?line=&ml=2&sdc=1 Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. October 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 Αυτό είναι το δρομολόγιο! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τη βοήθεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 μολις αγορασα εισητηρια για αστικο και μου δωσανε κοκκινα!!! αλλαξανε? http://img59.imageshack.us/img59/4184/snapshot20090930.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Έχει δυο μέρες που αλλάξανε χρώμα τα εισητήρια,γίναν κόκκινα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2009 Πώς και δεν το συνδύασαν με αλλαγή τιμής;;; :) :) Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εγώ πάντως αγόρασα και ήταν πορτοκαλί πάλι.Και μάλιστα είδα κόκκινα και παραξενεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 και που αποσκοπει αυτη η αλλαγη χρωματος?υπαρχει καποια απαντηση γιαυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Εγώ πάντως αγόρασα και ήταν πορτοκαλί πάλι.Και μάλιστα είδα κόκκινα και παραξενεύτηκα. Τα μειωμενα (0.25) ειναι κανονικα πορτοκαλι,τα ολοκληρα (0.50) τα καναν κοκκινα,τωρα γιατι το καναν δεν ξερω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πραγματικα ποιος ο λογος αυτης της αλλαγης. Καλο ηταν το μπλε τι το αλλαξαν? Εχουν να μπερδευτουν γριες που δεν βλεπουν καλα!:rolleyes: Το εβλεπα που το κρατουσε καποιος προχθες και λεω τι εγινε νεα κατηγορια εισητηριων βγηκαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πραγματικα ποιος ο λογος αυτης της αλλαγης. Καλο ηταν το μπλε τι το αλλαξαν? Εχουν να μπερδευτουν γριες που δεν βλεπουν καλα!:rolleyes: Το εβλεπα που το κρατουσε καποιος προχθες και λεω τι εγινε νεα κατηγορια εισητηριων βγηκαν? θα πεσει πολυ μπερδεμα με τις γιαγιαδες. θα νομιζουν και εγω δεν ξερω τι και θα ζητανε τρελαμενες τα μπλε. οι περιπτεραδες θα την πληρωσουνε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Aλλάζουν …χρώμα τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ προκειμένου να εντοπιστούν τα πλαστά http://troktiko.blogspot.com/2009/10/blog-post_9658.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Αρα τωρα με μπλε δεν μπορεις να κυκλοφορισεις λογικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Αρα τωρα με μπλε δεν μπορεις να κυκλοφορισεις λογικα. και τι θα γινει με αυτα που υπαρχουν ηδη στην κυκλοφορια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Kυκλοφορουν ακομη τα μλε? Δεν εχω δει αλλα? Αν οντως το αλλαξαν λογω πλαστων αν κυκλοφορουν ακομη τα μπλε δεν θα χει νοημα αυτη η αλλαγη γιατι θα περασουν κανονικα τα πλαστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Kυκλοφορουν ακομη τα μλε? Δεν εχω δει αλλα? Αν οντως το αλλαξαν λογω πλαστων αν κυκλοφορουν ακομη τα μπλε δεν θα χει νοημα αυτη η αλλαγη γιατι θα περασουν κανονικα τα πλαστα. σημερα πηρα απο τον περιπτερα μου μπλε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 αφηστε που πολυς κοσμος δεν αγοραζει συχνα εισητηρια και οταν το κανει παιρνει 10.συνεπως ακομα μπορουν να κυκλοφορουν τα μπλε Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 αφηστε που πολυς κοσμος δεν αγοραζει συχνα εισητηρια και οταν το κανει παιρνει 10.συνεπως ακομα μπορουν να κυκλοφορουν τα μπλε για πολυ καιρο ακομα θα κυκλοφορουνε τα μπλε. σε ενα μινι γκαλοπ σημερα στο λεωφορειο το 80% των επιβατων χρησιμοποιουσε τα μπλε εισιτηρια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Kυκλοφορουν ακομη τα μλε? Δεν εχω δει αλλα? Αν οντως το αλλαξαν λογω πλαστων αν κυκλοφορουν ακομη τα μπλε δεν θα χει νοημα αυτη η αλλαγη γιατι θα περασουν κανονικα τα πλαστα. σημερα πηρα απο τον περιπτερα μου μπλε Υποτίθεται θα αλλάξουν στα σημεία πώλησης τα μπλε με κόκκινα οπότε οι παραχαράκτες θα μείνουν με τα "μπλε" στο χέρι. Έτσι το καταλαβαίνω/φαντάζομαι. Ή απλά θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα "συνεργαζόμενα σημεία πώλησης". Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Υποτίθεται θα αλλάξουν στα σημεία πώλησης τα μπλε με κόκκινα οπότε οι παραχαράκτες θα μείνουν με τα "μπλε" στο χέρι. Έτσι το καταλαβαίνω/φαντάζομαι. Ή απλά θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν τα "συνεργαζόμενα σημεία πώλησης". εχουν ηδη αντοπισει καποια "συνεργαζόμενα σημεία πώλησης" στο κεντρο, οπου η κινηση ηταν μεγαλυτερη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 να ρωτησω λιγο.... πριν κανα 2-3 χρονια ειχα βρει σε μια σελιδα τα δρομολογια που ακολουθει καθε λεωφορειο. ηταν κατι σαν google maps και αναλογα το λεωφορειο που επελεγες εκανε κοκκινη της διαδρομη που ακολουθουσε (τους δρομους που περναει). εδω και αρκετο καιρο ψαχνω να βρω αυτην τη σελιδα ή κατι αντιστοιχο, αλλα δεν βρισκω κατι. εχετε καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 http://WWW.OASTH.GR εχει αναλυτικα το δρομολογιο που ακολουθει το καθε λεωφορειο αναφεροντας τις στασεις,αλλα χωρις χαρτη. edit: υπαρχει και χαρτης! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 ... τον οποίο χάρτη, συμπληρώνω εγώ, θα τον βρεις (δωρεάν) σε έντυπη μορφή στα εκδοτήρια του ΟΑΣΘ σε διάφορα σημεία της πόλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2010 Τα μπλε εισητηρια δεν ισχυουν πλεον απο 1-2-2010 επισης στο σαιτ του οασθ μπορουμε να βλεπουμε σε ποση ωρα θα περασει το λεωφορειο απο τηνσ ταση που μας ενδιαφερει. και μολις το τσεκαρα,ειναι με μεγαλη ακριβεια(ελεγε πως θα περασει σε ενα λεπτο και εκεινη την ωρα περνουσε απο την σταση) well done! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts