Jump to content

Θερμοκρασια GPU

chryant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια αλλαξα τονανεμηστιρα ψυξης στην καρτα γραφικων μου και δεν πεφτει κατω απο 106 βαθμους η θερμοκρασια της. Προκειτε για μια 8600gt και δεν τιθεται θεμα να μην κανει καλη επαφη η ψηκτρα ουτε θεμα της κρεμασ ψηξης. Ο λογος που αλλξα φαν ηταν το οτι ο παλιος ηταν πολυ θορυβοδεις.Ειναι οκ η θερμοκρασια ? τι να κανω αποδο και περα ?

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty:

106 βαθμοί είναι υπερβολικά πολλοί. Ρύθμισε με κάποιο πρόγραμμα όπως το ntune ή το RivaTuner την ταχύτητα των ανεμιστηριών στο μέγιστο, και αν δεν κάνεις δουλειά και πάλι, λύσε τον ανεμιστήρα και προσπάθησε να τον κολλήσεις καλύτερα αυτή τη φορά. Βάλε ακριβή θερμοαγώγιμη πάστα και φρόντισε να πατάει όσο πιο σφιχτά γίνεται.

106 βαθμοί είναι υπερβολικά πολλοί. Ρύθμισε με κάποιο πρόγραμμα όπως το ntune ή το RivaTuner την ταχύτητα των ανεμιστηριών στο μέγιστο, και αν δεν κάνεις δουλειά και πάλι, λύσε τον ανεμιστήρα και προσπάθησε να τον κολλήσεις καλύτερα αυτή τη φορά. Βάλε ακριβή θερμοαγώγιμη πάστα και φρόντισε να πατάει όσο πιο σφιχτά γίνεται.

Δυστιχως δεν υπαρχει δυνατοτητα να ρυθμησω εγς την ταχυτητα της ψηξης. Ολα τα υπολοιπα που αναφερεις τα εχω κανει ιδη.

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

ρε επειδη εχουμε και την ιδια καρτα μπας και βλεπεις τους βαθμους σε farheneit και σε κελσιου?ρωταω εγω τωρα μπορει να ειναι και χαζη η παρατηρηση μου αλλα εαν ειναι 106 βαθμοι κελσιου τοτε απορω πως δεν καηκε ακομα.

ρε επειδη εχουμε και την ιδια καρτα μπας και βλεπεις τους βαθμους σε farheneit και σε κελσιου?ρωταω εγω τωρα μπορει να ειναι και χαζη η παρατηρηση μου αλλα εαν ειναι 106 βαθμοι κελσιου τοτε απορω πως δεν καηκε ακομα.

Πιθανόν, αν σκεφτεί κανείς ότι 106 βαθμοί Fahrenheit αντιστοιχούν περίπου σε 41 βαθμούς Celsius, που είναι λογικό νούμερο.

Παιδια δεν ειμαι ηλιθιος.φυσικα και ειναι ρυθμησμενη σε βαθμους κελσιου.:)σε φαρεναητ ειναι πολυ περισσοτεροι χεχε

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

Παιδια δεν ειμαι ηλιθιος.φυσικα και ειναι ρυθμησμενη σε βαθμους κελσιου.:)σε φαρεναητ ειναι πολυ περισσοτεροι χεχε

Παρ'ολα αυτα νομιζω καπου στους 80 βαθμους C καποιο μεταλλο πανω στα ολοκληρωμενα αρχιζει και λιωνει... πιο πιθανο ειναι να ειναι χαλασμενος ο αισθητηρας, παρα να εχεις 106 βαθμους... θα επρεπε να μαζευεις την καρτα σου με ποτηρι αν επιανε τετοια θερμοκρασια... :lol:

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...