Jump to content

Προβλημα με το hi5!!

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφου εκανα καμμια 200αρια friend request, δεν μπορω να μπω στην σελιδα του hi5 μου. Μολις παω να κανω log-in μου βγαζει blank page και δεν μπορω να κανω τπτ.. μολις σβησω τα cookies, μου ξαναδειχνει την ιστοσελιδα του hi5, αλλα οταν παω να ξανακανω log-in, παλι τα ιδια.. Μαλλον θα νομιζε το συστημα οτι ειμαι κανενα robot (lmao!! lol..eleos :( ) Εστειλα και e-mail στο support, αλλα δεν πιστευω οτι θα κανουν κατι.. Εχετε να προτεινετε τιποτα;

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το hi5 το έχω μόνο για να το έχω. Δεν μπαίνω ποτέ. Αλλά μια φορά που μπηκα καταλάθος μου είχαν στειλει ενα μνμ και μ έλεγαν να το στείλω σε περισσότερα από 15 άτομα γιατί το hi5 έχει γεμίσει και πρέπει να γρασφούμε σε ένα παρομιο site? αλλιώς θα σβηστεί ο λογαριασμος μου. Εγώ το έγραψα κανονικότατα (δν τ εστειλα σε κανεναν) αλλα τωρα που μπήκα για να δω με έβαλε κανονικά. μήπως σου ειχαν στειλει τ μνμ πριν απο πολλύ καιρό κ τους έγραψες;;)

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που έλεγε στο μήνυμα δεν ήταν τίποτα.Ούτε κι εγώ το έχω στείλει.Και σε άλλες σελίδες του είδους υπάρχουν τέτοια μηνύματα αλλά δεν ισχύουν.

Το καλύτερο που μπορούσες να κάνεις ήταν να στείλεις το mail και καλά έκανες.

Δοκίμασε κάποια στιγμή να μπεις και από κάποιον άλλο υπολογιστή να δεις αν θα σε βάλει.

no sig...

To hi5 από άποψη σχεδιασμού αλλά κυρίως υλοποίησης είναι μάπα, 5 κλάσεις κατώτερο από το facebook ας πούμε. Όλο bugs είναι τα οποία η ομάδα σχεδιασμού τα γνωρίζει αλλά μάλλον δε μπορεί να κάνει τίποτα.

εμενα εκει που δουλευε τοσο καιρο μια χαρα μου βγαζει αυτο

ERROR!

Access to your account has been temporarily restricted because your account may be at risk for unauthorized use. You will need to provide us with a new password before you can log in to hi5.

To change your password and secure your account, please click here. By clicking the link you will be sent an email at ****@hotmail.com that will provide instructions on changing your password. In case you no longer use that email id, please contact Customer Support directly.

We regret any inconvenience this may cause. Be assured that we at hi5 are committed to safeguarding the security of our member's accounts.

πατησα να μου στειλει νεο κωδικο 2 φορες αλλα τιποτα..ξερετε τι παιζει?ξερω οτι κανει αναβαθμισεις αυτη τη στιγμη..τι να πω..

πονεμενη ιστορια και τα μηνυματα

---> http://img135.imageshack.us/img135/6268/screenhunter01oct161739rn1.th.jpg

:lol:

οσο για το παραπανω προβλημα ολα οκ,απλα επρεπε να κανω μια ρυθμιση απο hotmail γιατι ειχα του Ηι5 στα junk και εκει πηγαινε ο νεος κωδικος με αποτελεσμα να σβηνεται αυτοματα..ε,αλλαξα τις ρυθμισεις κ ολα καλα τωρα..

εκανα τις αλλαγες που ηθελα και τωρα νομιζω πως το προφιλ μου ειναι ολοκληρωμενο απ ολες τις πλευρες ;)

kostakiss voitheia re file...exw to idio provlima me to login mou sto Hi5...douleyw mia xara k twra mou vgazei ayto to error..exw logariasmo k egw hotmail...ti prpei na kanw gia na ftiaxtei pali..exw tosous filous sto Hi5 k de thelw na tous xasw...super sos re file:(:(:(:(:(:(:(

• 2 weeks later...

Γειά σας , εχω προβλημα στο hi5 ,

ξεχασα τον κοδικό μου για το log in και πατησα ''forget your password''

μετα πάτησα to email μου , μου σταλθηκε ενα μυνημα και οταν πατησα τον καινουριο κωδικο μου μου εγραφε ''Sorry, it's been too long since you asked for password change instructions. You need to try again''

:!::!::!::!: καιγομαι

• 1 month later...
Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει καποιο τετοιο site το οποιο μπορει να επεξεργαστει?καλήτερα το προφιλ και συγκεκριμἐνα στο hi5.com... Υπάρχει??
Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

τι εννοεις?να στο φτιαχνει μονο του?νομιζω πως ειναι ηδη ευχρηστο..αν θες συγκεκριμενο και δεν το βρισκεις,ποσταρε εδω και θα σε βοηθησουμε..:)

as poume gia na alaxeis to pontiki kai na to kaneis allo sxima(anti gia velaki na to kaneis px babana) pws ginete?

Αμα ψαξεις στο google βαζοντας το εξης:hi5 layouts θα βρεις ολα αυτα που ψαχνεις και αλλα τοσα που δεν σου περνανε απο το μυαλο!! ;)

Γενικα αυτου του ειδους τα "blogs" λογω μοδας ειναι στην ακμη τους και υπαρχουν παρα πολλες σελιδες που "δουλευουν" πανω στο design τους!!

Χρονο να εχεις να ψαξεις και θα βρεις πολλα και κερσορες διαφορων σχηματων να βαζεις και μουσικες background και φωτα να αναβοσβηνουν μονο καφε να κερνας τους επισκεπτες δεν πρεπει να εχουν φτιαξει ακομα!!! :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

ερώτηση άσχετου: πως μπορώ να κάνω cancel ή deactivate τον λογαριασμό μου? Γιατί έκανα τη μακακία να δεχτώ πρόσκληση φίλου αλλά μετά το είδα να ψάχνει επιμόνως να τσεκάρει τα μαιλ contacts μου και μου την έδωσε λίγο.... άσε που έχω γραφτεί με το μαιλ της δουλειάς και δεν θέλω καθόλου.... (αλλάζει το primary mail?)

ερώτηση άσχετου: πως μπορώ να κάνω cancel ή deactivate τον λογαριασμό μου? Γιατί έκανα τη μακακία να δεχτώ πρόσκληση φίλου αλλά μετά το είδα να ψάχνει επιμόνως να τσεκάρει τα μαιλ contacts μου και μου την έδωσε λίγο.... άσε που έχω γραφτεί με το μαιλ της δουλειάς και δεν θέλω καθόλου.... (αλλάζει το primary mail?)

Οταν κανεις συνδεση πανω δεξια εχει την επιλογη Account πατα την και κατω δεξια στο νεο σελιδα που θα μεταφερθεις γραφει Cancel Account! Το πατας και εισαι "κομπλε"!! :)

Ναι σε αυτη την σελιδα μπορεις να αλλαξεις και το mail που εχεις δηλωσει αρχικα!!

Οριστε και ενα screenshot!!

http://img153.imageshack.us/img153/543/hi5eg3.jpg

φίλε μου καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση, όταν κάνω log-in (και βρίσκομαι στη κεντρική σελίδα Home) το μόνο που έχει επάνω δεξιά είναι ενα welcome.

Τόσο στο Home όσο και στο My Profile δεν υπάρχει πουθενά ένδειξη my account, εσύ σε ποιά σελίδα την βρήκες?

Τσέκαρα και το help και λέει ακριβώς οτι λες και εσύ, οτι υπάρχει λινκ my account επάνω δεξιά.... αλλά σε μένα δεν υπάρχει..... τι μπάχαλο...

Δεν κανει τιποτα αδερφε :)

ti ginete edw...!???

mia fora pou mpika sto hi5 mou evgaze stin selida home olous tous online xristes pou exw filous...pws ginete na to kanei sinexeia auto???

Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish.

ηταν προφανως μια απο τις ανανεωσεις που προκειται να μονιμοποιησουν..)

και σε μενα το ειχε κανει αλλα τωρα πια οχι..μονο για τα γενεθλια βγαζει..

Κάτω από εκεί που είχε τους online friends...

Βασικά Moods τα έλεγα αλλά δεν είναι. Απλά γράφεις εκεί ότι θέλεις και το βλέπουν όλοι οι φίλοι σου. Εγώ ας πούμε είχα γράψει κάτι χριστουγενιάτικες ευχές...

no sig...