gsa1967 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Όντως πολύ καλό το επεισόδειο αλλά έλειπε ο Μάκης απο την τούρτα.... Άντε παώ για μια μπύρα τώρα:D αν ειχε και λιγο μακη θα ηταν τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Τέλειο ήταν και το χθεσινό επεισόδιο :respect::respect:.Ειδικά στη σκηνή που ο Διονυσης ήταν στο παράδεισο μαζί με το σκυλί.Πολύ γέλιο.Μπέζος:respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Τρομερο και το χθεσινο επεισοδιο. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Ναι πολύ καλό ήταν και το χτεσινό επεισόδιο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Και εμένα μου άρεσε,αλλά έλλειπε ο Μάκης...Ο φίλος του Μάρκου με ποιά λέτε να είναι ερωτευμένος?Με την Εύα ή απλά το έχουν αφήσει να εννοηθεί? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Και εμένα μου άρεσε,αλλά έλλειπε ο Μάκης...Ο φίλος του Μάρκου με ποιά λέτε να είναι ερωτευμένος?Με την Εύα ή απλά το έχουν αφήσει να εννοηθεί? εγώ αρχίζω να υποψιάζομαι μήπως είναι καμιά Ελένη :happy: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 εγώ αρχίζω να υποψιάζομαι μήπως είναι καμιά Ελένη :happy: +1 Μια και αυτο που πιστευη ο Μαρκος ειναι για την Ευα που δεν θα ειναι λογικα αυτην...;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 ^ Είπε ότι είναι κοπέλα φίλου του. Αφήνεται να εννοηθεί για την Εύα, αλλά ακριβώς γι'αυτό υποψιάζομαι να είναι η Αφρούλα. Στην πρώτη σκηνή που εμφανίστηκε χτες ο φίλος (πώς τον λένε, δε θυμάμαι, Μιχάλη?) μίλαγε με Αφρούλα στο background και όταν ήρθε και μίλησε στο Μάρκο του'λεγε κάτι περίεργα για τις γυναίκες κλπ. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 ti wraio episodeio kai to xthesino!!!!!! h seira einai yperoxh. thn megalyterh plaka exoun o mpezos kai o mpousoulopoulos. apaixtoi!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 Τελειο επεισοδιο!!!! Κι εγω νομιζω οτι η Αφρουλα θα ειναι.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOYFOY Δημ. November 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2008 μαζι με την πολυκατοικια πιστευω η τοπ σειρες για φετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ^ Είπε ότι είναι κοπέλα φίλου του. Αφήνεται να εννοηθεί για την Εύα, αλλά ακριβώς γι'αυτό υποψιάζομαι να είναι η Αφρούλα. Στην πρώτη σκηνή που εμφανίστηκε χτες ο φίλος (πώς τον λένε, δε θυμάμαι, Μιχάλη?) μίλαγε με Αφρούλα στο background και όταν ήρθε και μίλησε στο Μάρκο του'λεγε κάτι περίεργα για τις γυναίκες κλπ.+1 κι εγω αφρουλα "μυριζομαι" μηπως μπορει καποιος αν μου πει τι ειναι τα σκουπακια?οποτε ο μπεζος απειλει με τιμωρια τον μεσαιο του γιο,μιλαει για τα σκουπακια της γειτονιας...:confused: Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 +1 κι εγω αφρουλα "μυριζομαι" μηπως μπορει καποιος αν μου πει τι ειναι τα σκουπακια?οποτε ο μπεζος απειλει με τιμωρια τον μεσαιο του γιο,μιλαει για τα σκουπακια της γειτονιας...:confused: το σκουπάκι με το οποίο καθαρίζουμε την πάπια της τουαλέτας :lol::lol: Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrYannisK Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μαζι με την πολυκατοικια πιστευω η τοπ σειρες για φετος. συμφωνων και γιαυτο το MEGA ειναι πρωτο φετος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ^ Είπε ότι είναι κοπέλα φίλου του. Αφήνεται να εννοηθεί για την Εύα, αλλά ακριβώς γι'αυτό υποψιάζομαι να είναι η Αφρούλα. Στην πρώτη σκηνή που εμφανίστηκε χτες ο φίλος (πώς τον λένε, δε θυμάμαι, Μιχάλη?) μίλαγε με Αφρούλα στο background και όταν ήρθε και μίλησε στο Μάρκο του'λεγε κάτι περίεργα για τις γυναίκες κλπ. Φίλε δες λίγο εδώ… http://i34.tinypic.com/1415stg.gif Δεν μιλάει με την Αφρουλα… :O Αλλά και εγώ κάτι τέτοιο "υποπτεύομαι"… ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabamarou Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Η καλυτερη σειρα τα τελευταια χρονια...Εχω να κολλησω με ελληνικο σηριαλ απο την εποχη της dolce vita!!!Πολυ καλοι ολοι ειδικα το μικρο εχει τρελο γελιο!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Εγω πιστευω την Αφρουλα εννοει ο τυπος. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Φίλε δες λίγο εδώ… Ουάου δηλαδίς, με τάπωσες. :p Το δέχομαι, δεν το είχα προσέξει και καρέ-καρέ να πω την αλήθεια, αλλά ναι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μάλλον αυτή θα λέει. Παραείναι μπερδεμένα τα πράγματα με Μάρκο-Εύα και οικογένεια για να τους φορτώσουν κι αυτό. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ουάου δηλαδίς, με τάπωσες. :p Το δέχομαι, δεν το είχα προσέξει και καρέ-καρέ να πω την αλήθεια, αλλά ναι, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μάλλον αυτή θα λέει. Παραείναι μπερδεμένα τα πράγματα με Μάρκο-Εύα και οικογένεια για να τους φορτώσουν κι αυτό. Απλά γράφω όλα τα επεισόδια της σειράς και το πρόσεξα… :p Το σενάριο είναι ανατρεπτικό και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι! Αφήνει υπονοούμενα για την Αφρούλα και την Εύα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakinthi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Τελειο επεισοδιο!!!! Κι εγω νομιζω οτι η Αφρουλα θα ειναι.. nai einai i afroula...malista sta epomena epeisodia ginetai olo k pio fanero k o mixalis olo k pio erwteumenos. Mexri pou i afroula, gia na kanei to mitso na zilepsei, strefetai pros to mixali. Oso gia to zeugari markos-eua, den rokeitai na sinexisoun na einai meli-gala gia poli.Oi pareksigiseis arxizoun k o markos sintoma tha prepei na prospahisei na kerdisei tin eua ksana! etoimasteite kai gia ena dinamiko come-back tou manou parea me tin eua apo tin araxwba! auta mporousa na apokalipsw....kali apolausi se mia apo tis pio kalodoulemenes tileoptikes seires ta teleutaia xronia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 nai einai i afroula...malista sta epomena epeisodia ginetai olo k pio fanero k o mixalis olo k pio erwteumenos. Mexri pou i afroula, gia na kanei to mitso na zilepsei, strefetai pros to mixali. Oso gia to zeugari markos-eua, den rokeitai na sinexisoun na einai meli-gala gia poli.Oi pareksigiseis arxizoun k o markos sintoma tha prepei na prospahisei na kerdisei tin eua ksana! etoimasteite kai gia ena dinamiko come-back tou manou parea me tin eua apo tin araxwba! auta mporousa na apokalipsw....kali apolausi se mia apo tis pio kalodoulemenes tileoptikes seires ta teleutaia xronia! Δουλεύεις στο μέγκα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 το σποιλερ πολλοι αγαπησαν...τις αποκαλυψεις,ουδεις! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Δουλεύεις στο μέγκα? Όχι μωρέ το παιδί δεν δουλεύει στο mega κάποιους άλλους δουλεύει… :lol: Πέρα από τα αστεία θα δούμε την Παρασκευή άμα γίνουν έτσι τα πράγματα… Τώρα να μαλώσουν είναι λίγο κλασικό γιατί έχουν να βγάλουν και άλλα 20 επεισόδια δεν μπορούν σε όλα να είναι μέλι γάλα… :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Αφού ήδη έδειχνε την Εύα λίγο νευρική απέναντι στο Μάρκο...Λογικό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Στο τελευταίο επεισόδιο ακούσαμε και ένα τραγούδι του Μάρκου (Πέτρος Μπουσουλόπουλος), το Πάμε να φύγουμε μακριά Μπορείτε να το δείτε/ακούσετε από εδώ… http://www.youtube.com/watch?v=p0s4-ERnnms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts