johnthegreek Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Και το σημερινό επεισόδιο απο τους Ευτυχισμένους μαζί έσκισε!.Καλά ο Μπέζος :respect:το ίδιο και ο Γιαννάκης.Γέλασα με τη ψυχή μου εκεί που ο Θανάσης είπε:''Ξέρω τα προσόντα μου γι'αυτό θέλω να γίνω...σκουπιδιάρης!!!!!:lol::lol::respect:.Άντε να έρθει γρήγορα η άλλη Παρασκευή για να γελάσουμε πάλι και να ανεβεί το σημερινό επεισόδιο γρήγορα στο internet.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Παρα πολυ καλο το σημερινο,Ειδικα στο σημειο που ειπε ο μικρος:σ@@τα τα εκανες!!!:lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 παλι δεν το ειδα το σημερινο επισοδειο!θα περιμενω να "ανεβει" και θα πω εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. October 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2008 Πολυ γελιο...ενας και ενας και σημερα ολοι τους!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Πολυ γελιο...ενας και ενας και σημερα ολοι τους!!:lol: πολυ καλο οντως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μπορει καποιος να μου πει τι σοι σχολειο ειναι αυτο που εχει δημοτικο,γυμνασιο και λυκειο σε ενα κτιριο?σε ιδιωτικο πανε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 μπορει καποιος να μου πει τι σοι σχολειο ειναι αυτο που εχει δημοτικο,γυμνασιο και λυκειο σε ενα κτιριο?σε ιδιωτικο πανε? Την ίδια απορία είχα και εγώ.Λογικά ιδιωτικό δε θα ήταν γιατί στη σειρά δεν είναι και πολύ πλούσιοι.Μάλλον είναι ένα σχολικό συγκρότημα που τα περιλαμβάνει όλα.Πχ 4ο δημοτικό,γυμνάσιο,λύκειο σε ένα:D Tέλειο και το χθεσινό επεισόδιο πάντως:) Ειδικά στο σημείο με το σχολικό φάκελο του Μάκη που έγραφε ότι πιάστηκε επανειλημένως στις τουαλέτες να πίνει μπύρες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Ειδικά στο σημείο με το σχολικό φάκελο του Μάκη που έγραφε ότι πιάστηκε επανειλημένως στις τουαλέτες να πίνει μπύρες:lol: Να έλεγε ότι τον έπιασαν στις τουάλετες να καπνίζει θα έλεγα ''τόσα έχουμε ακούσει'' αλλά να τον πιάσουν πίνοντας μπύρες μου φάνηκε κάπως...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Το μερος που πηγαν η σπηλια του ερωτα ξερουμε που ειναι? Νομίζω είναι κάτω απο το Ribas στη Βάρκιζα. Το γύρω γύρω μέρος ήταν αλλού,στη "Λουμπάρδα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 Να έλεγε ότι τον έπιασαν στις τουάλετες να καπνίζει θα έλεγα ''τόσα έχουμε ακούσει'' αλλά να τον πιάσουν πίνοντας μπύρες μου φάνηκε κάπως... Να πινει μπυρες στις τουαλετες:lol::lol::lol:Γαματο,μονο που το ακουω γελαω:lol::lol: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 παλι δεν το ειδα το σημερινο επισοδειο!θα περιμενω να "ανεβει" και θα πω εντυπωσεις... μολις το ειδα και γω! πολυ γελιο.ενα απο τα καλυτερα επισοδεια της σειρας. η καλυτερη ατακα ηταν του μικριου στην αρχη του επισοδειου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. November 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2008 πιστευω οτι δυο παιδια που οι γονεις τους εχουν παντρευτει μεταξυ τους δεν εχουν καμια συγγενικη σχεση. η συγγενεια μεταξυ τους θα υπαρξει μονο εαν οι γονεις αυτοι κανουν ενα κοινο παιδι, γιατι τοτε θα συνδεονται με καποιο τροπο εξ αιματος... αλλα τωρα δεν ειναι αδελφια. δεν τους συνδεει κατι, μονο ενα παιδι απο τους δυο γονεις τυος θα τους συνεδεε. η γνωμη μου αυτη!:) αα!! ειδα τον μπουσουλοπουλο προχθες το πρωι στις 5 εξω απο ενα μπουζουκτσιδικο... ψηλος ειναι καλε, και δεν του φαινεται... κι ωραιο παιδι... :O:O:O:X εκεί γυρνάς τις νύχτες ... στα μπουζουκτσίδικα ... ντροπή σου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολύ καλό επεισόδιο. Κορυφή εκεί που ο Μάκης έκανε τον κριτικό κινηματογράφου.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Πολυ καλη σκηνη,και αυτην επισης με τις καρτελες των γονεων τους και τον Μακη που επινε μπυρες στις τουαλετες!!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Για να μην τα πολυλογούμε όλο το επεισόδιο ήταν super!!.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Την ίδια απορία είχα και εγώ.Λογικά ιδιωτικό δε θα ήταν γιατί στη σειρά δεν είναι και πολύ πλούσιοι.Μάλλον είναι ένα σχολικό συγκρότημα που τα περιλαμβάνει όλα.Πχ 4ο δημοτικό,γυμνάσιο,λύκειο σε ένα:D Tέλειο και το χθεσινό επεισόδιο πάντως:) Ειδικά στο σημείο με το σχολικό φάκελο του Μάκη που έγραφε ότι πιάστηκε επανειλημένως στις τουαλέτες να πίνει μπύρες:lol: και τα παιδακια του δημοτικου,ειναι στον ιδιο διαδρομο με τα παιδια του λυκειου? ασε που οι καθηγητες εχουν κοινα γραφεια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 και τα παιδακια του δημοτικου,ειναι στον ιδιο διαδρομο με τα παιδια του λυκειου? ασε που οι καθηγητες εχουν κοινα γραφεια.. Τί το ψάχνεις και συ τώρα?:lol: Έργο είναι ότι θέλουν κάνουν.Εδώ σε ένα επεισόδιο πέρσι έβαλαν καθηγήτρια λυκείου(τη γυναίκα του Μάκη) να διδάξει στο δημοτικό..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εδώ σε ένα επεισόδιο πέρσι έβαλαν καθηγήτρια λυκείου(τη γυναίκα του Μάκη) να διδάξει στο δημοτικό..:O Το περίεργο θα ήταν άμα έβαζαν δασκάλα του δημοτικού να διδάξει στο λύκειο.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Περιμενω αυριο πως και πως να δω τι θα γινει,γιατι αποκαλυφθηκε η σχεση Μαρκου με την Eυα.Καποιος θα παρει ποδι μαλλον. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Περιμενω αυριο πως και πως να δω τι θα γινει,γιατι αποκαλυφθηκε η σχεση Μαρκου με την Eυα.Καποιος θα παρει ποδι μαλλον. Από όσο είδα στην περίληψη του επεισοδίου μάλλον άλλον κύριο άξονα θα ακολουθήσει το επεισόδιο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ειδα το trailer...πολυ φαση θα εχει.....:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ειδα το trailer...πολυ φαση θα εχει.....:lol: Ειδικά εκεί που λέει ότι το έπαθλο για κάθε συμμετοχή είναι 1,000 ευρώ και ο Μπέζος αμέσως άλλαξε γνωμη.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Γεια σας! :D Trailer video http://www.youtube.com/watch?v=1im4wxmSLjA Επεισόδιο 35ο Περίληψη: Η παρέα αναστατώνεται, διότι η Αφρούλα φοβάται ότι είναι έγκυος. Τρία άτομα, από την τάξη της Ελένης, θα εκπροσωπήσουν το σχολείο, σε διαγωνισμό γνώσεων. Ο Θανάσης στην αρχή αρνείται, άλλα όταν μαθαίνει ότι υπάρχει χρηματικό έπαθλο, αλλάζει γνώμη. Η Ελένη, όμως, δεν αλλάζει γνώμη για το ποιους πρόκειται να στείλει. Ο Διονύσης και η Ελένη τσακώνονται γι' αυτό το θέμα και αντιλαμβάνονται τη διαφορά απόψεων που έχουν στο θέμα της ηθικής. Ο Θανάσης εκβιάζει τον Μάρκο, για να τον βοηθήσει να πάει στο διαγωνισμό. Ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι το μυστικό του αρχίζει να γίνεται γνωστό στην οικογένεια. Ο Μάκης λέει στο γιο του ότι αν η Αφρούλα έχει μείνει έγκυος από εκείνον, πρέπει να την παντρευτεί. Η Ελένη βρίσκει στα σκουπίδια το τεστ εγκυμοσύνης της Αφρούλας και πιστεύει ότι είναι της Εύας... (ΔΤ mega) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Hρθαν ολα μαζι μαζεμενα και στην οικογενεια του Διονυση,και στην οικγενεια του Μακη.Θα εχει πολυ γελιο και αγωνια το σημερινο επεισοδιο. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2008 Περιμένω πως και πως να δω το σημερινό ''Ευτυχισμένοι Μαζί''.Απ'ότι είδα στο trailer ο Θανάσης βλέπει τον Μάρκο και την Έυα να φιλιούνται ή είναι η ιδέα μου??:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts