zafos90 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Ούτε εμένα μου άρεσε το χθεσινό.Πλέον η σειρά έκανε τον κύκλο της και τελειώνει τη σωστή στιγμή.Δυστυχώς επαναλαμβάνουν τις ίδιες ατάκες και το όλο θέμα με το γάμο μου φαίνεται λίγο γελοίο(κανένας σημερινός 18χρονος δεν θα ήθελε να παντρευτεί).Τέσπα,θα μου λείψουν πάντως ορισμένοι χαρακτήρες της σειράς όπως ο Φώτης και ο Μάκης και μερικές κορυφαίες ατάκες που πραγματικά έμειναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 To επεισόδιο της παρασκευής ήταν το χειρότερο από όλα,ούτε μια ατάκα,ούτε κάτι το διαφορετικό.Ελπίζω να αξίζουν τα δύο επόμενα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 Παρασκευη 19/06 22:00 παιζει το 59ο επεισοδιο και Κυριακη 21/06 21:00 το 60ο (και τελευταιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Και το χθεσινό επεισόδιο -δυστυχώς- μου φάνηκε μέτριο αλλά κάποιες σκηνές ήταν ωραίες.Μερικές ωραίες σκηνές μπορείτε να δείτε εδώ:http://www.youtube.com/watch?v=hdBKdyuU-ss.Πάντως,νόμιζα στην αρχή ότι είχαν κάνει λάθος και έβαλαν το τελευταίο επεισόδιο χθες μιας και ξέραμε (:D) τι θα γίνει στο τελευταίο επεισόδιο και μερικές σκηνές από το τελευταίο είδαμε χθες.Να δούμε αν θα είναι ωραίο το τελευταίο επεισόδιο.:) Και μια έκπληξη για το τέλος: Τελικά ο γάμος δεν θα γίνει αλλά ο Μάρκος θα καταφέρει να γυρίσει στην Αθήνα.Το γιατί δεν θα γίνει ο γάμος θα το μάθετε την Κυριακή.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Λιγάκι μέτρο το χθεσινό όντως,αλλά είχε γέλιο σε ορισμένα σημεία.Αυτός ο Μάνος τελικά είναι πολύ ότι να ναι παιδί,το πιθίκι. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Kαλουτσικο το χθεσινο!απο κατι αλλα επεισοδια παντως που ηταν βαρετα αυτο ηταν καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ουτε με χαλασε, ουτε με ενθουσιασε το χθεσινο! μετρια κατασταση! ανυπομονω νβα δω το τελευταιο αυριο! γνωριζεται αν θα ειναι διπλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 ουτε με χαλασε, ουτε με ενθουσιασε το χθεσινο! μετρια κατασταση! ανυπομονω νβα δω το τελευταιο αυριο! γνωριζεται αν θα ειναι διπλο? Όχι δεν θα είναι διπλό,θα είναι κανονικό.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 και χθες να τελειωνε ακομα καλυτερα θα ητανε. δεν ειχε καποιο νοημα σαν επεισοδιο.:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ρε παιδια, στην νεα διαφημιση λεει: Συνεχιζουμε και λεει ο διονυσης ποτε το μαθατε κλπ Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Ρε παιδια, στην νεα διαφημιση λεει: Συνεχιζουμε και λεει ο διονυσης ποτε το μαθατε κλπ Περίληψη: Ο Μάρκος, ο Σπύρος και η κοπέλα που έκανε στριπτίζ στο bachelor party ξυπνάνε τη μέρα του γάμου πολύ μακριά από την Αθήνα, σ' ένα χωριό της Κοζάνης. Το σχέδιο του Μάνου έχει πετύχει. Βρίσκονται εκεί χωρίς κινητά, χωρίς ταυτότητες, χωρίς λεφτά και χωρίς να θέλουν να ειδοποιήσουν τον Διονύση, διότι φοβούνται τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του. Προσπαθούν να εξηγήσουν στον αστυνόμο της περιοχής, τι τους συνέβη και ότι ο Μάρκος πρέπει να βρίσκεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα, ντυμένος γαμπρός. Η Εύα, ανίδεη για όλα αυτά, ετοιμάζεται για το γάμο της. Ο Μάκης μαθαίνει τι συνέβη στον Μάρκο και φεύγει για να τον φέρει εγκαίρως στο δημαρχείο. Ο Μάρκος, μετά από πολλές δυσκολίες, φτάνει τελικά μπροστά στο δήμαρχο... http://www.youtube.com/watch?v=j0u1t4MVILM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 χαχα. "...τους πιεσα για να κανονισω τις δουλειες μου" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_best2905 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Χαπι εντ θα ειναι το σημερινο φιναλε!παντως θα μου λειψει αν κ ο δευτερος κυκλος ηταν απαραδεκτος!ομως ο πρωτος ηταν κορυφη!ολα τα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Χαπι εντ θα ειναι το σημερινο φιναλε!παντως θα μου λειψει αν κ ο δευτερος κυκλος ηταν απαραδεκτος!ομως ο πρωτος ηταν κορυφη!ολα τα λεφτα! Αφού δεν θα γίνει ο γάμος και ο Μάρκος με την Εύα -μαζί με την Ελένη- θα πάνε να ζήσουν τον έρωτα τους στη Θεσσαλονίκη πως θα έχει happy end;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Σήμερα είδα το επεισόδιο, αρκετά καλύτερο από το προηγούμενο. Ο Μάκης πρέπει να είναι μεθυσμένος στα γυρίσματα.Δεν εξηγείται αλλιώς :lol: :D Φοβάμαι μην ζευγαρώσει και γεμίσουμε πιθήκια εδω μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_41 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 @nimp Θα προβληθει και ενα ακομα επεισοδιο στο αφιερωμα για τα 20 χρονια του MEGA Tουλαχιστον ετσι εχω ακουσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Καλό επεισοδιάκι με ωραίες στιγμές. Καλές στιγμές με Διονύση-Μάκη- Φώτη. Τραγική η διαφήμιση στην μάρκα γαλακτοκομικών και σε αυτό το επεισόδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 δεν εδειξε και τιποτα το τρομερο μιας που δεν τελειωσε οριστικα. ισχυει οτι θα δειξει ακομα ενα?? η θα παμε για 3σεζον??:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ωραιο επεισοδιο, με καλες ατακες. Μικρος Γιαννακης.:love: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Παίζουν μαζί μας για το αν θα συνεχιστεί η όχι. :P Αν υπάρχουν καλές ιδέες θα ήταν ωραία να συνεχιστεί για άλλα 13 επεισόδια (μέχρι Χριστούγεννα δλδ). Αλλιώς ας κλείσει σε καλά επίπεδα με το τελευταίο επεισόδιο τον Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Bλακεια επεισοδειο...καθολου δεν μου αρεσε...δεν ειχε τπτ το καλο...ουτε καλες ατακες ειχε.. Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Για τελευταίο επεισόδιο - έστω της σεζόν - τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εντελως αδιαφορο.... ουτε μια σκηνη για :lol::lol: τουλαχιστον αμα εμεινε ακομα ενα ελπιζω να αξιζει. παντως την Ευα δεν τις πηγαινε καθολου το νυφικο.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. June 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Εγω που ημουν απο τους πιο μεγαλους φαν της σειρας,φετος την εγκατελειψα!δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι οι 2ες σεζον κανουν κοιλια!απ'το αποψινο 1-2 σκηνες ειδα μονο στις διαφημισεις του chartshow στον ALPHA που μου αρεσει πολυ(ασχετο)!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madshark Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 καλησπερα....Αν και το σημερινο επεισοδια δεν ηταν και οτι καλυτερο παρολα'αυτα θα συνεχιστει και του χρονου μια μικρη (εως μεγαλη) διαφορα......η ''νεα'' σειρα θα ονομαζεται ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ!(απο εγκυρη πηγη):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts