THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 δηλαδη κα ιτου χρονου θα συνεχιστει η σειρα; και απλα δε θα βλεπουμε τον μαρκοι και την κουκλα Ευα;; κριμα,,,, oXI ,..fetos τελειωνει και απλα του χρονου θα μας δειξουν ενα σπεσιαλ επεισοδιο που θα μας δειχνει πως θα ειναι μετα απο χρονια η οικογενεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 στο χτεσινο επεισοδιο αν παρατηρησατε, στο τελος στην μπλουζα του μαρκου υπηρχε κατι γραμενο, που δεν ηθελαν να το δουμε και γιαυτο θολωναν την εικονα σε εκεινο το σημειο! αυτο δε το εχω ξαναδει σε σειρα! γιατι δε ξαναγυρισαν τις σκηνες που φορουσε εκεινη την μπλουζα;;; και γιατ ι δε μας αφησαν να δουμε τι γραφει; Για να μην κάνουν διαφήμηση στην μάρκα της μπλούζας. Κλασσική τεχνική πχ όταν κάποιος οδηγάει αμάξι θολώνουν το σήμα. :) Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Για να μην κάνουν διαφήμηση στην μάρκα της μπλούζας. Κλασσική τεχνική πχ όταν κάποιος οδηγάει αμάξι θολώνουν το σήμα. :) Πρώτη φορά όμως το κάνουν αυτό σε ρούχο.Σε αυτοκίνητο το πολύ πολύ να βγάλουν το σήμα αλλά να αφήσουν το μοντέλο :confused:.Καλύτερα πάντως να έκαναν πιο μακρινά πλάνα παρά να κάλυπταν το σημείο της μπλούζας γιατί φάνηκε κάπως άσχημα.Δείτε το και μόνοι σας: http://www.youtube.com/watch?v=x9Ixah5nDpY .:down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Το κανουν σε πολλες σειρες ποιο πολυ σε αναψυκτικα και τετοια κατι που χθες δεν καναν με το γαλα καθως φανηκε κανονικα η μαρκα του.Με τη μπλουζα πιθανοτατα να το ειδαν στο μονταζ αφου καναν τα γυρισματα γι αυτο και να θολωσαν το σημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Για να μην κάνουν διαφήμηση στην μάρκα της μπλούζας. Κλασσική τεχνική πχ όταν κάποιος οδηγάει αμάξι θολώνουν το σήμα. :) Και οχι μονο αυτο.Αν προσεξατε για πρωτη φορα ειχαμε και προιοντα προς διαφημιση.Θα ειδατε φανταζομαι το ''κοντινο''στο Νουνου που εβαζε η ΕΥΑ! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Και οχι μονο αυτο.Αν προσεξατε για πρωτη φορα ειχαμε και προιοντα προς διαφημιση.Θα ειδατε φανταζομαι το ''κοντινο''στο Νουνου που εβαζε η ΕΥΑ! ;) και οχι μονο αυτο.... αλλα μας εδειξε και πως γινεται.:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Και οχι μονο αυτο.Αν προσεξατε για πρωτη φορα ειχαμε και προιοντα προς διαφημιση.Θα ειδατε φανταζομαι το ''κοντινο''στο Νουνου που εβαζε η ΕΥΑ! ;) Και όχι μόνο αυτό αλλά και όταν η Ιφιγένεια έφτιαχνε τοστάκια χρησιμοποιούσε κασέρι ΝΟΥΝΟΥ σε φέτες! Άρα είχαμε διαφήμιση αλλιώς θα καλύπταν ή θα θόλωναν τις μάρκες όπως και με την μπλούζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 Και όχι μόνο αυτό αλλά και όταν η Ιφιγένεια έφτιαχνε τοστάκια χρησιμοποιούσε κασέρι ΝΟΥΝΟΥ σε φέτες! Άρα είχαμε διαφήμιση αλλιώς θα καλύπταν ή θα θόλωναν τις μάρκες όπως και με την μπλούζα. στον αντ1 στο "φιλα στο βατραχο σου" εκτος οτι δειχνουν προιοντα, τα διαφημιζουν λεγωντας οτι ειναι καλα, οτι τα μαγαζια ειναι φτηνα, οτι το σπα που πηγαν ειναι τρομερο κλπ. καινουργια μοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 στον αντ1 στο "φιλα στο βατραχο σου" εκτος οτι δειχνουν προιοντα, τα διαφημιζουν λεγωντας οτι ειναι καλα, οτι τα μαγαζια ειναι φτηνα, οτι το σπα που πηγαν ειναι τρομερο κλπ. καινουργια μοδα. Και στο ''Θα βρεις το δάσκαλο σου'' γινόταν αυτό με το i-mode της cosmote.Έλεγαν για τις υπηρεσίες,και τι μπορείς να κάνεις από το κινητό κτλ. Τέλος πάντων,το σταματάω γιατί είμαι off topic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 στο χτεσινο επεισοδιο αν παρατηρησατε, στο τελος στην μπλουζα του μαρκου υπηρχε κατι γραμενο, που δεν ηθελαν να το δουμε και γιαυτο θολωναν την εικονα σε εκεινο το σημειο! αυτο δε το εχω ξαναδει σε σειρα! γιατι δε ξαναγυρισαν τις σκηνες που φορουσε εκεινη την μπλουζα;;; και γιατ ι δε μας αφησαν να δουμε τι γραφει; σιγα αυτο ειναι τραγικο αφου οταν εκανε μακρινο φαινοταν το ονομα ολοκαθαρα:lol::lol::lol: ειναι οπως οταν μερικες φορες στα σιριαλ τρωνε πατατακια και βαζουν μαυρη ταινια στο ονομα της συσκευασιας αλλα εμεις ετσι και αλλιως αναγνωσρζουμε τη συσκευασια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. May 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2009 καθαρα θέμα μονταζ ηταν αφου οταν ο τυπος γυρναγε μαγουλο(!) δεν υπηρχε blur και φαινοταν οτι το μπλουζακι ηταν levis... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 στο χτεσινο επεισοδιο αν παρατηρησατε, στο τελος στην μπλουζα του μαρκου υπηρχε κατι γραμενο, που δεν ηθελαν να το δουμε και γιαυτο θολωναν την εικονα σε εκεινο το σημειο! αυτο δε το εχω ξαναδει σε σειρα! γιατι δε ξαναγυρισαν τις σκηνες που φορουσε εκεινη την μπλουζα;;; και γιατ ι δε μας αφησαν να δουμε τι γραφει; Και στο ''Θα βρεις το δάσκαλο σου'' γινόταν αυτό με το i-mode της cosmote.Έλεγαν για τις υπηρεσίες,και τι μπορείς να κάνεις από το κινητό κτλ. Τέλος πάντων,το σταματάω γιατί είμαι off topic. σιγα αυτο ειναι τραγικο αφου οταν εκανε μακρινο φαινοταν το ονομα ολοκαθαρα:lol::lol::lol: ειναι οπως οταν μερικες φορες στα σιριαλ τρωνε πατατακια και βαζουν μαυρη ταινια στο ονομα της συσκευασιας αλλα εμεις ετσι και αλλιως αναγνωσρζουμε τη συσκευασια!! Σχετικά με τα ποιο πάνω γραφόμενα σας περί διαφήμισης μάλλον έβαλαν το εφέ blur για να μην κάνουν έμμεση διαφήμιση και φαν κανένα πρόστιμο από το ΕΣΡ… Καθώς απαγορεύετε η έμμεση διαφήμιση από σειρές, εκπομπές κτλ. Παντός και τώρα εμείς διαφημίζουμε μέσα από αυτήν την συζήτηση την εν λόγο εταιρία ρούχων… Περίληψη: Είναι η παραμονή του γάμου του Σπύρου και της Αγλαΐας. Μια μαύρη γάτα μπαίνει στην ταβέρνα. Ο Σπύρος που είναι προληπτικός το παίρνει βαρέως και όλη η προετοιμασία γίνεται άνω-κάτω. 'Ολα πηγαίνουν στραβά και ο Διονύσης απέχει από τις προετοιμασίες. Δεν εμφανίζεται στην ταβέρνα και ο Σπύρος παρεξηγείται. Ο λόγος, όμως, της απουσίας του Διονύση, είναι ότι έχει προβλήματα στο σπίτι του. Δεν μπορεί να ερμηνεύσει την συμπεριφορά της γυναίκας του, που είναι απόμακρη και εκνευρίζεται με το παραμικρό. Η Ελένη έχει ένα μυστικό και προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Είναι έγκυος και δεν ξέρει αν μπορεί να αντέξει ένα ακόμη παιδί ή όχι. http://www.youtube.com/watch?v=sJFsp_BnyRM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 καθαρα θέμα μονταζ ηταν αφου οταν ο τυπος γυρναγε μαγουλο(!) δεν υπηρχε blur και φαινοταν οτι το μπλουζακι ηταν levis... ααααααααα μη λες ονοματα!!μην λές ονοματα!!:ninja::lol::ninja::lol: Περίληψη: Μια μαύρη γάτα μπαίνει στην ταβέρνα. http://www.youtube.com/watch?v=sJFsp_BnyRM απλα θελω να δω αντιδραση μακη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 ααααααααα μη λες ονοματα!!μην λές ονοματα!!:ninja::lol::ninja::lol: Γιατί καλεεέ? Σιγααααά! Λες και δεν φαινόταν τι ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 απλα θελω να δω αντιδραση μακη... Και εγώ,και εγώ :D.Τελειώνει σιγά σιγά το "Ευτυχισμένοι Μαζί".:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Και εγώ,και εγώ :D.Τελειώνει σιγά σιγά το "Ευτυχισμένοι Μαζί".:cry: Ξέρει κανείς πότε θα είναι το τελευταίο επεισόδιο ή πόσα επεισόδια έμειναν ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Προβλέπεται μπάχαλο στην οικογένεια Μαυροτσούκαλου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marconi Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Ξέρει κανείς πότε θα είναι το τελευταίο επεισόδιο ή πόσα επεισόδια έμειναν ακόμα? Μέχρι τις 16 Ιουνίου νομίζω θα παίξει… Δηλαδή αλλα 3 επεισόδια!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Το βρόμικο κόλπο του αντίζηλου Ενώ η οικογένεια μπαίνει σε mood γάμου, ο αντίζηλος του Μάρκου -Μάνος- "δουλεύει" εις βάρος του.Κάνει ντίρλα τον μέλλοντα γαμπρό και τον στέλνει στην Κοζάνη με τον θείο του και βρίσκει βρώμικο τρόπο να χωθεί κλεφτά στο δωμάτιο της Εύας και να ξαπλώσει σε...απόσταση αναπνοής από αυτήν!Εκείνη κοιμάται χωρίς διόλου να τον αντιληφθεί και, όταν ξυπνάει και τον αντιλαμβάνεται, νιώθει από τη μία σοκ για το γεγονός και από την άλλη άγχος μήπως του δει κανείς μαζί.Όταν θα τους "τσακώσουν",θα πρέπει να δώσει πολλές εξηγήσεις λόγω....παρεξηγήσεων! Πάει ο γάμος,πάει,μανούλα μου,πάει! Σε λίγες ώρες είναι ο γάμος, αλλά ο γαμπρός είναι πολλά χιλιόμετρα μακριά,σου λέει.Και δεν φτάνει που είναι...τόσο μακριά,μπλέκεται και σε μια περιπέτεια,οδηγείται σε ένα Α.Τ -μετά του Σπύρου πάντα- και είναι σε τρελό πανικό!!Πιο τρελό δεν γίνεται.Αισθάνεται τρελά εγκλωβισμένος , βλέπει το γάμο να "ναυαγεί" και αναφωνεί:"Πάει ο γάμος,πάει,μανούλα μου,πάει.Κι έρχεται φινάλε! Θα γίνει ο γάμος ή....ξεχάστε τον;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 Θα μας βγάλουν την πίστη αυτά τα παιδιά μέχρι το τέλος της σειράς! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Το κανουν σε πολλες σειρες ποιο πολυ σε αναψυκτικα και τετοια κατι που χθες δεν καναν με το γαλα καθως φανηκε κανονικα η μαρκα του.Με τη μπλουζα πιθανοτατα να το ειδαν στο μονταζ αφου καναν τα γυρισματα γι αυτο και να θολωσαν το σημα. Και σε παλιοτερα επεισοδια οταν ανοιγαν το ψυγειο ειχαν φατσα φορα το Lurpak και εκαναν και κοντινο.Και οταν ο Μακης πηρε καινουριο αυτοκινητο καλυπταν την μαρκα (Audi) αλλα αφησαν ακαλυπτο το μοντελο( Τ Τ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 epeidh εχω καιρο να το δω?παντρευεται ο μαρκος την ευα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 epeidh εχω καιρο να το δω?παντρευεται ο μαρκος την ευα? Πρώτα θα παντρευτεί ο Σπύρος με την Αγλαΐα και μετά ο Μάρκος με την Εύα.Δες το πιο κάτω post μου για να δεις τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια.;):happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. May 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2009 Και σε παλιοτερα επεισοδια οταν ανοιγαν το ψυγειο ειχαν φατσα φορα το Lurpak και εκαναν και κοντινο.Και οταν ο Μακης πηρε καινουριο αυτοκινητο καλυπταν την μαρκα (Audi) αλλα αφησαν ακαλυπτο το μοντελο( Τ Τ ) Eιναι αναλογα ποια προιοντα εχουν συμφωνισει να κανουν διαφημιση.Δεν ειναι κατι το παρανομο αλλα θα πρεπει πριν να υπαρξει συμφωνια του καναλιου,της διαφημιζομενης εταιριας και του ραδιοτηλεοπτικου που βαζει τα προστιμα,αν υπαρξει συμφωνια μπορουν να το κανουν,οπως πχ με το γαλα που το καναν και κοντινο ωστε να φαινεται πεντακαθαρα η μαρκα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. May 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2009 Πολύ ωραίο το χθεσινό επεισόδιο.Είχαμε και το γάμο του Σπύρου με την Αγλαΐα :love:.Μπορείτε τα best of από το χθεσινό επεισόδιο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=BYlYNISsbaU :D:D.Το :respect: αυτή τη φορά πάει στο Φώτη.Αυτόν έπρεπε να "στείλουμε" στη Eurovision και όχι το Σάκη.:lol::lol::lol: Πέτρος Μπουσουλόπουλος-Θα σ'αγαπάω ως το τέλος (Ολοκαίνουργιο τραγούδι) Τα βιντεάκια αυτά όπως και τα προηγούμενα τα έφτιαξα εγώ.Ελπίζω να σας αρέσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts