Γιάννης Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ELEOS!!!!Καλυτερα μπαλετο παρα kickbox... Το kickbox ειναι απλα εντυπωσιακο να το βλεπεις, απο ουσια μηδεν κατι που θα καταλαβεις αν το χρειαστεις μια μερ στο δρομο. Υπαρχουν αρκετες καλες σχολες για διαφορα στυλ ΚΑΡΑΤΕ.... Θα σου προτεινα το Shotokan απο το οποιο εχω αρκετη εμπειρια μια και ασχολυμε 20 χρονια. Σε ποια περιοχη μενεις? Μενω Λυκοβρυση - Αθηνα και θα ηθελα κατι κοντα γιατι απο δρομολογια ειμαι ...υπερπληρης ηδη !!!! Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 τίποτα από τα 2. μιας και είναι και δίπλα σου, fu jow pai. Στη σχολή ZEN. στη πευκη. έκανα 12 χρόνια,και αν ξαναρχιζα το ιδιο θα διαλεγα. οχι εκει,αλλα σε αλλη κοντα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 τίποτα από τα 2. μιας και είναι και δίπλα σου, fu jow pai. Στη σχολή ZEN. στη πευκη. έκανα 12 χρόνια,και αν ξαναρχιζα το ιδιο θα διαλεγα. οχι εκει,αλλα σε αλλη κοντα μου. Που ειναι στην Πευκη αυτη η Σχολη ???? Καποιο τηλεφωνο με pm θα με βοηθουσε.Με τι ασχολειτε ???? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 ELEOS!!!!Καλυτερα μπαλετο παρα kickbox... Το kickbox ειναι απλα εντυπωσιακο να το βλεπεις, απο ουσια μηδεν κατι που θα καταλαβεις αν το χρειαστεις μια μερ στο δρομο. Υπαρχουν αρκετες καλες σχολες για διαφορα στυλ ΚΑΡΑΤΕ.... Θα σου προτεινα το Shotokan απο το οποιο εχω αρκετη εμπειρια μια και ασχολυμε 20 χρονια. Εχω γραψει παραπανω οτι σε μια τετοια περιπτωση δεν θα κατσεις να σκεφτεις και παρα πολλα και να παρεις θεση μαχης κλπ κλπ... ΑΠΛΑ με το kickbox θα μαθει το παιδι να ριχνει και καμια μπουνια,γιατι με το καρατε και το tae kwon do αν δεν κανω λαθος μονο ποδια χρησιμοποιεις..και οταν εισαι "κρυος" τα ποδια σου ειναι αχρηστα!!Aς μαθει τουλαχιστον να χρησιμοποιει και τα χερια.. Σκεψου και το Muai Thai αν θελεις και αγκωνες:p :lol: :D :D Οσο για το shotokan δεν το ξερω και δεν μπορω να εκφερω αποψη.. Τωρα για το θεαμα και την ουσια να μου επιτρεψεις να διαφωνισω σχετικα με το kickbox(και το Muai Thai βεβαια..) γιατι αν δεν εχεις ασχοληθει δεν ξερεις.. Και το συμαντικοτερο ειναι οτι στο δρομο δεν υπαρχουν κανονες!!!;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Με τα καράτε/tae kwon doe μαθαίνεις κι άλλα πράγματα εκτός από αυτοάμυνα (όπως αυτοπειθαρχεία). Με το kick box μόνο κλωτσομπουνίδια κι όποιον πάρει ο χάρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Καταρχήν στο Tae kwo do χρησιμοποιείς 80% πόδια και 20% χέρια. Στο Καράτε είναι 50-50. Εγώ θα σου πρότεινα κάποιο στύλ Κουνγκ Φου.Είναι οτι πρέπει για τον δρόμο. Σχετικά με αυτό που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω οτι το πόδι δεν σηκώνεται όταν είσαι κρύος έχω να πώ ότι αυτό είναι σχετικό. Παίζει ρόλο το πόσο γυμνασμένος είσαι,σε πιο σημείο είναι τα ανοίγματα σου,το ύψος του άλλου που θες να κλωτσήσεις κτλ. Το αντίθετο μπορεί να συμβεί το καλοκαίρι. Να έχει ο άλλος τα τέλεια ανοίγματα και να έχει ιδρώσει και να φοράει τζην που θα έχει κολλήσει πάνω στο πόδι του και να μην μπορεί να κλωτσήσει τον πιο πάνω από την κοιλιά. Με τα καράτε/tae kwon doe μαθαίνεις κι άλλα πράγματα εκτός από αυτοάμυνα (όπως αυτοπειθαρχεία). Με το kick box μόνο κλωτσομπουνίδια κι όποιον πάρει ο χάρος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Οι πραγματικές πολεμικές τέχνες έχουν και φιλοσοφία.Δεν σου μαθαίνουν μόνο να χτυπάς.Αντιθέτως αυτά που σου μαθαίνουν είναι για την αμυνά σου και μόνο.Όχι να πας να το παίξεις τσαμπουκάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι το kickbox σε μαθαινει να χρησιμοποιεις και χερια και ποδια.. και στο δρομο δεν χρειαζεται αυτοπειθαρχια πιστευω,αλλα νευρο και ταχυτητα και πανω απ ολα προσοχη!! Ευτυχως δεν μου εχει τυχει κατι στο δρομο και δεν εχω και την εμπειρια να σας πω..αυτα που λεω ειναι η γνωμη μου οπως το σκεφτομαι στο σκηνικο ολο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Μα δε μαθαίνει κανείς καράτε για να έχει αυτοπειθαρχεία στο δρόμο :wacko: Αν θες να μάθεις απλά να κοπανάς οτι κινείται μια χαρά είναι το kick boxing, αν θες 2 πράγματα παραπάνω προτιμάς κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Αυτο που λεω εγω ειναι οτι το kickbox σε μαθαινει να χρησιμοποιεις και χερια και ποδια.. και στο δρομο δεν χρειαζεται αυτοπειθαρχια πιστευω,αλλα νευρο και ταχυτητα και πανω απ ολα προσοχη!! Ευτυχως δεν μου εχει τυχει κατι στο δρομο και δεν εχω και την εμπειρια να σας πω..αυτα που λεω ειναι η γνωμη μου οπως το σκεφτομαι στο σκηνικο ολο.. Λες το Καράτε να μην έχει νεύρο στο δρόμο αν χρειαστεί?Τι σο'ι' πολεμική τέχνη είναι τότε? Απλά έχει κάποια φιλοσοφία.Δεν το μαθαίνεις για να κοπανάς κόσμο. Ενα από τα πολλά που σου μαθαίνει είναι να είσαι ήρεμος και να προσπαθείς να αποφεύγεις τους καυγάδες. Αν όμως δεν μπορέις να αποφύγεις τον καβγά και δεχτείς επίθεση τότε χρησιμοποιείς την τέχνη και αφήνεις την φιλοσοφία στην άκρη. Αν έχεις κάποιο φίλο που ασχολείται με Καράτε πέξτε ένα "ελεύθερο" μαζί και θα δεις αν έχει νεύρο. Αυτά που γράφω χωρις παρεξήγηση,έτσι? Όχι οτι το kickboxing δεν είναι καλό αλλά όχι και να νομίζεις πως είναι το μόνο κατάλληλο για μάχη στο δρόμο. Αυτά προς το παρόν.Φιλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Που ειναι στην Πευκη αυτη η Σχολη ???? Καποιο τηλεφωνο με pm θα με βοηθουσε.Με τι ασχολειτε ???? Ευχαριστω. http://www.zenfightingclub.gr ;) έχει κάπου τη διεύθυνση και το τηλ. για τη σχολη της πευκης. δεν εχω παει στο συγκεκριμενο, στο μαρουσι πηγαινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Λες το Καράτε να μην έχει νεύρο στο δρόμο αν χρειαστεί?Τι σο'ι' πολεμική τέχνη είναι τότε? Απλά έχει κάποια φιλοσοφία.Δεν το μαθαίνεις για να κοπανάς κόσμο. Ενα από τα πολλά που σου μαθαίνει είναι να είσαι ήρεμος και να προσπαθείς να αποφεύγεις τους καυγάδες. Αν όμως δεν μπορέις να αποφύγεις τον καβγά και δεχτείς επίθεση τότε χρησιμοποιείς την τέχνη και αφήνεις την φιλοσοφία στην άκρη. Αν έχεις κάποιο φίλο που ασχολείται με Καράτε πέξτε ένα "ελεύθερο" μαζί και θα δεις αν έχει νεύρο. Αυτά που γράφω χωρις παρεξήγηση,έτσι? Όχι οτι το kickboxing δεν είναι καλό αλλά όχι και να νομίζεις πως είναι το μόνο κατάλληλο για μάχη στο δρόμο. Αυτά προς το παρόν.Φιλικά. Έτσι ακριβώς :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ενα από τα πολλά που σου μαθαίνει είναι να είσαι ήρεμος και να προσπαθείς να αποφεύγεις τους καυγάδες. Αν όμως δεν μπορέις να αποφύγεις τον καβγά και δεχτείς επίθεση τότε χρησιμοποιείς την τέχνη και αφήνεις την φιλοσοφία στην άκρη. Συμφωνω μαζι σου!! Λες το Καράτε να μην έχει νεύρο στο δρόμο αν χρειαστεί?Τι σο'ι' πολεμική τέχνη είναι τότε? Δεν ειπα οτι μονο το kickbox εχει νευρο..ειπα οτι πρεπει να εχεις ωευρο στο δρομο,και το νευρο ειναι χαρισμα δεν αποκταται με καμια πολεμικη τεχνη.. Με εχουν ρωτησει πολλες φορες αν θα μου χρησιμευσει το kickbox σε ενδεχωμενη επιθεση που θα δεκτω.Η απαντηση μου ηταν οτι απλα θα ξερω να ριξω καμια μπουνια και να αποφυγω καποια αλλη.. Το παιδι ρωτησε για αυτοαμυνα γι αυτο προτινα το kickbox ωστε να μαθει να χρησιμοποιει εξισου χερια οσο και τα ποδια.. Δεν ρωτησε για φιλοσοφια κλπ κλπ..Εκει χαιρω πολυ υπαρχουν αλλες τεχνες πολυ πιο ουσιωδεις απο το kickbox.. βλεπε karate,kungfu κλπ κλπ Ασχετο!!! Ξερετε καποια σχολη για καποέιρα;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://www.zenfightingclub.gr ;) έχει κάπου τη διεύθυνση και το τηλ. για τη σχολη της πευκης. δεν εχω παει στο συγκεκριμενο, στο μαρουσι πηγαινα. Ευχαριστω το βρηκα απο το site που εδωσες. ΠΕΥΚΗ «ΑΡΜΟΝΙΑ-ΖΕΝ FIGHTING CLUB» ΛΕΩΦ. ΕΙΡΗΝΗΣ 28 15121 ΠΕΥΚΗ ΤΗΛ.: 210-6129513 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://www.kenko.gr Ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια για shotokan Karate στην Ελλάδα ( το αποδεικνύουν και οι επιτυχίες σε αγώνες, οι συμμετοχές σε σεμινάρια κλπ). Για όποιον είναι κοντά σε Νέα Σμύρνη, Παλιό Φάληρο το προτείνω ανεπιφύλακτα… Η διαφορά που έχει το Καράτε, όχι μόνο το Shotokan, αλλά και αρκετά άλλα στυλ από το χαζό - κικμποξιγκ είναι ότι διδάσκουν μια ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη και όχι κλοτσοπατιναδα με στυλ…. Το κομμάτι της αυτοπειθαρχίας και του αυτοελέγχου, της φιλοσοφίας εν γένη, είναι επίσης σημαντικό, δε θα αναφερθώ όμως σε αυτό γιατί πρέπει να πετύχεις και σωστό δάσκαλο για κάτι τέτοιο. Στο φίλο που λέει πως στο δρόμο δε θα σκεφτείς να πάρεις θέση μάχης, έχω να πω πως κάνει μεγάλο λάθος. Η θέση μάχης , η ταχύτητα, το γεγονός ότι ξέρεις ΠΟΥ να χτυπήσεις και πως ( ακόμα και το πώς κάνεις μπουνιά το χέρι σου έχει τεχνική, που πιστέψτε με δεν είναι αυτονόητη), θα σου έρθουν πολύ φυσικά αν κάνεις καιρό προπόνηση και θα κάνουν τη διαφορά όταν έχεις αντιπάλους δυνατότερους ή περισσότερους από εσένα. Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 http://www.fightclubgalatsi.gr/ Αυτη ειναι μια πολυ καλη σχολη στο Γαλατσι..και που ξερεις,μπορει να πετυχεις και τον IRON MIKE Ζαμπιδη να κανει προπονηση εκει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 για καποέιρα ξερετε τιποτα; http://www.youtube.com/watch?v=Ty8xf0WFVxQ&mode=related&search= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Σε εμένα τα τελευταία 5 χρόνια το Kick boxing Με βοήθησε να αντιμετωπίσω πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι ο φόβος. Με την βοήθεια του δασκάλου μου, Ο φόβος για οτιδήποτε μου συμβεί από πρόσωπα πάσης υποψίας. Μετά βέβαια έμαθα να αμυνομαι και να αντιμετωπίζω τις ξεσπάσεις μου! Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 Σε εμένα τα τελευταία 5 χρόνια το Kick boxing Με βοήθησε να αντιμετωπίσω πολλά πράγματα. Το κυριότερο είναι ο φόβος. Με την βοήθεια του δασκάλου μου, Ο φόβος για οτιδήποτε μου συμβεί από πρόσωπα πάσης υποψίας. Μετά βέβαια έμαθα να αμυνομαι και να αντιμετωπίζω τις ξεσπάσεις μου! Σε ποια σχολη πηγαινεις;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Μετα την ταινια fearless με τον τζετ λι μου ηρθε η ιδεα να μαθω εκτος απο καρατε και wushu ωστοσο σε ποια τεχνη στηριζεται?οι κινησεις του μου θυμισαν κουνγκ φου ειναι ομωσ? Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 To Wu Shu Kwan (αν το γράφω σωστά) είναι όντως είδος Κουνγκ Φου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RUNNER_EVO Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 ΕΓΩ ΚΑΝΩ WU SHU KWAN KUNG FU ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΥΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ KICK BOXING ΣΤΟΝ ΠΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥΡΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ! ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploiarxos Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Στην πολιτισμένη κοινωνία που ζούμε γιατί πρέπει να ξέρουμε πολεμικές τέχνες? Ποιος ο ρόλος της αστυνομίας τότε? Αν φάω ξύλο χωρίς να φταίω θα αναλάβει η δικαιοσύνη και αν όχι, οι πληρωμένοι… γιατί να φανώ εγώ? Εξάλλου αν ρίξω ξύλο κινδυνεύω από μήνυση και καταδίκη. Ποιο το όφελος λοιπόν? Αν φθάσω στο αμήν τότε η σφαίρα πάντα είναι πιο γρήγορη από κάθε πολεμική τέχνη. Και είναι και ποιο φθηνή. Λίγο κουτό αυτό που λέω αλλά δεν διαφέρει και σε τίποτα από το να αφήσω έναν λιπόθυμο και σακάτη από ξύλο επειδή έδωσα ~ 10,000 ευρώ και έμαθα tae kwon do… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Χρειάζομαι τη συμβουλή αυτών που έχουν κάποιες γνώσεις πάνω στις πολεμικές τέχνες. Σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποιο είδος,λόγω και του χρόνου που θα έχω τώρα που ξέμπλεξα απ' την εξεταστική :cool:,αλλά δυστυχώς δεν είχα πρότερη επαφή με κάποια απ' τις πολεμικές τέχνες και ως εκ τούτου δεν γνωρίζω πολλά για το θέμα. Καταρχήν με το είδος που θα πρέπει να επιλέξω και στη συνέχεια βλέπουμε.. Χαρακτηριστικά,επειδή απ' όσο έχω δει παίζει ένα ρόλο και η σωματοδομή,να αναφέρω ότι είμαι 1.90μ και 88κ. Δεν θέλω μόνο εκγύμναση,αλλά και ενδυνάμωση. Καμιά ιδέα?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginiogr Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Ακουω για koung-fou,tae-kwon-do, kickboxing κλπ. Εγω ασχοληθηκα 2 χρονακια με kick -boxing και τα τελευταια 6 χρονια ασχολουμαι με το Kyokushin karate. Οσοι κανετε καρατε σιγουρα θα γνωριζεται το σκληροτερο και ποιο διαδεδομενο καρατε του κοσμου (Σον Κονερυ, Βασιλιας Χουαν Καρλος της Ισπανιας, Ντολφ Λουντγκρεν) που ιδρυσε ο Masutatsu Oyama ο οποιος βρισκεται στο top 10 των ηρωων της Ιαπωνιας και νικησε ολα τα γνωστα στυλ αυτοαμυνας στη δεκαετια του 60. Για να μην πολυλογω λοιπον σαν τεχνη ειναι φανταστικη και απολυτως ρεαλιστικη. Δεν με ενδιαφερει να αποφυγω μια μπουνια η μια κλωτσια στο σωμα διοτι πολυ απλα το σωμα μου μετα απο τοσες χιλιαδες μπουνιες και κλωτσιες που εχει φαει..καθως και με την καθημερινη σχεδον προπονηση, δεν προκειται να με <<απογοητευσει>> και δεν προκειται να καταλαβω και πολλα. Εφοσον δηλαδη αντεχω στο ξυλο φανταστειτε τι μπορω να κανω στον αντιπαλο.Το μονο που με ενδιαφερει ειναι το κεφαλι μου που δεν μπορω να πω οτι ειναι και το δυνατο μου σημειο (οπως και ολων των ανθρωπων φυσικα ..γυμνασμενων και μη). Η προπονηση στο dojo σε φτανει στα ορια σου τα οποια μερα με τη μερα και αναλογα με το βαθμο που καταπονεις το σωμα σου τεινουν να γινουν απεριοριστα. Αλλα πιστεψτε με..οσο βαρβαρο και αν ακουγεται...στο τελος καταληγεις να γινεις φιλος με τον πονο. Το kyokushin karate δημιουργηθηκε για εναν και απλο λογο.... <<την πληρη καταστροφη του αντιπαλου χωρις την επιδειξη περριτων και πολλες φορες ηλιθιων κινησεων>>. Για να ασχοληθει καποιος με το Kyokushin karate θα πρεπει να εχει υπομονη, επιμονη και να εχει αριστη φυσικη κατασταση. Οποιος ενδιαφερετε για περισσοτερα μπορει να κανει μια αναζητηση στο google και το youtube. δειτε επισης και εδω>>> http://www.youtube.com/watch?v=G3_XhfNvfcY καθως και αυτο οπου πηρα χρυσο μεταλλειο στο Πανελληνιο πρωταθλημα πριν 2 μηνες στην κατηγορια ανω των 90 κιλων.>>> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Πολύ ενδιαφέρον.;) Εξαρτάται όμως τι προσδοκά κάποιος από το κάθε "είδος". Όπως και να'χει με όποια πολεμική τέχνη και αν ασχοληθεί κανείς, δεν θα βγει ζημιωμένος, αρκεί να προπονείται σωστά και συχνά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts