Jump to content

All about Mitsubishi Motors

Ploiarxos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 244
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Full extra 37,000 euro

ploiarxe to αυτοκινητο εχει 32.940 εδω κ 6 μηνες.Εχει η ΜΙΤΣΟΥ 4.000 εκπτωση για ολα τα 4χ4. Θα μπορουσα να ειχα με καποιο τροπο το βιβλιο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που μένεις Αθήνα? μπορώ να σου το δώσω κι εγώ το manual

Ναι Αθηνα μενω. Στον Αγ.Δημητριο (Μπραχαμι). Εσυ? Εισαι καπου κοντα? Μπορω να ερθω οπου σε εξυπηρετει? Ευχαριστω παντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

εχει ασχοληθει καποιος απο τους κατεχοντες turbo με την βελτιωση του?

Σε καποιο ξενο forum διαβασα για αφαιρεση του ενος απο τους δυο καταλυτες του, ecu remap κ.α.

φιλικα

p.s. εχω και γω ενα outy turbo my06 και με θα με ενδιέφεραι μια βελτιωση τουλαχιστον σε πρωτη φαση για το μεγαλο lag του turbo

H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ

Καλησπερα, να σε ρωτησω μηπως εχεις ασχοληθει καθολου με κιτ χενον για το outlander μας.εχεις καθολου γνωση για τιμες αλλα πολυ περισσοτερο πως φαινεται με την μεγαλη σκαλα.

*οταν εχεις χρονο πες μου να βρεθουμε κ για το manual. πες μου κ θα σε παρω τηλ.

καλο απογευμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.mitsubishi-motors.gr/technicals.cfm?car_id=20

e oxi k 20λιτρα...

1)ποσα χρονια ειναι στην αγορα-απο 03? ποτε βγαινει το νεο?

2)ειδα οτι το διαφημιζουν να εχει κινητηρα απο εβο 8...τι διαφορες εχουν στον κινητηρα περα απο το μικρο intercooler π βλεπω στην photo?

3)o Σαρακακης εχει ακομη προβλημα με τις τιμες κ τις καθυστερησεις στα ανταλακτικα?

4)me ta 7 xronia ti pezei eggyhsh?τι υποχρεωσεις σ βαζουν?

5)λεγοντας 33χιλ full extra σημαινει κ navi?γιατι ουτε κλιμα δεν εχει απ οτι διβαζω.a/c exei.

6)0-100 7.7sec. το χει τεσταρει κανεις με παρομοια αλογα?

Καλησπερα, να σε ρωτησω μηπως εχεις ασχοληθει καθολου με κιτ χενον για το outlander μας.εχεις καθολου γνωση για τιμες αλλα πολυ περισσοτερο πως φαινεται με την μεγαλη σκαλα.

*οταν εχεις χρονο πες μου να βρεθουμε κ για το manual. πες μου κ θα σε παρω τηλ.

καλο απογευμα

πριν 2 μηνες εβαλα ενα κιτ χenon μονο για την μεσαια σκαλα.Εννοειται πως η διαφορα με τα εργοστασιακα φωτα ειναι χαοτικη.Για την μεγαλη σκαλα εχω βαλει της PIAA extreme white αλλα η διαφορα στο ματι ειναι αρκετη σε σχεση με τα xenon

H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ

e oxi k 20λιτρα...

1)ποσα χρονια ειναι στην αγορα-απο 03? ποτε βγαινει το νεο?

2)ειδα οτι το διαφημιζουν να εχει κινητηρα απο εβο 8...τι διαφορες εχουν στον κινητηρα περα απο το μικρο intercooler π βλεπω στην photo?

3)o Σαρακακης εχει ακομη προβλημα με τις τιμες κ τις καθυστερησεις στα ανταλακτικα?

4)me ta 7 xronia ti pezei eggyhsh?τι υποχρεωσεις σ βαζουν?

5)λεγοντας 33χιλ full extra σημαινει κ navi?γιατι ουτε κλιμα δεν εχει απ οτι διβαζω.a/c exei.

6)0-100 7.7sec. το χει τεσταρει κανεις με παρομοια αλογα?

Τι εννοείς με το e oxi k 20λιτρα...???

1)από το καλοκαίρι 2005 στην Ελλάδα. Το νέο θα έρθει από το 2008 εδώ

2)έχει το μοτέρ του εβο 8 με άλλο πρόγραμμα γι'αυτό βγάζει μόνο 202 (πιό πίσω αν θυμάμαι υπάρχει σχετική αναφορά).

3)δεν ξέρω τι παίζει εδώ, αν και είχα honda για 7 χρόνια. (μάλλον δεν τους χρειάστηκα)

4)έχεις 7 χρόνια κανονικά εγγύηση.

5)χωρίς navi με κλίμα.

6)προσωπικά δεν το έχω τεστάρει με άλλους αλλά ο Α**ς πιστοποιεί 7 δεύτερα μόνο, χωρίς τον πρώτο καταλύτη. (Η διαφορά με τον καταλύτη πάνω είναι μεγάλη, όπως είδα δύο φίλους να τα ανοίγουν στο ΣΕΦ)

εχει ασχοληθει καποιος απο τους κατεχοντες turbo με την βελτιωση του?

Σε καποιο ξενο forum διαβασα για αφαιρεση του ενος απο τους δυο καταλυτες του, ecu remap κ.α.

Αν τα διάβασες στο Mitsu***** forums.com ξέρω γιατί μιλάς. Όλοι εκεί ψάχνονται γιατί ακόμη δεν έχει βγει κάτι επίσημα, πχ εγκέφαλος κλπ. Το πιό αξιόπιστο από αυτά που διάβασες είναι η αφαίρεση του καταλύτη, προσωπικά έχω επιφυλάξεις ως αναφορά το engine check. (Ο κάτοχος που αναφέρω πιό πάνω έχει αναμμένο το engine check). Ο Cay από ότι διαβάζω είναι στα ~270 άλογα...

20 litra p eipe oti keei enas pio panw...

γιατι ειδα 4-5 μεταχειρισμενα με 20-24χιλ ε αλλα πριν 05.

270 μονο χωρις καταλυτη:P?no way mlks leei.

20 λίτρα δεν υπάρχει περίπτωση πιστεύω εκτός αν τα είδε στον υπολογιστή κατανάλωσης και όχι τσεκάροντας πόσο βενζίνη έβαλε, εγώ το max που έκαψα αθήνα αίγιο με το αυτοκίνητο σπασμένο ^%&$#, ήταν 16,9 λίτρα/100 χλμ. Και το λιγότερο αθήνα ναύπακτο και πάλι πίσω με σταθερά 105-110 χλμ/ώρα, έκαψα 7,8 λίτρα/100 χλμ (σε αυτές τις στροφές δεν ανοίγει το turbo).

20-24χιλ και πριν από το 05 πρέπει να είναι πιθανότατα από γερμανία.

270 δεν είναι μόνο από αφαίρεση καταλύτη αλλά τα πολλά είναι από αυτό.

Downpipe+tube instead of second cat+Rally Art Airfilter+EVC5+Walbro 255 fuel pump+Perrin O2 Simulator+HKS FCD+HKS Turbotimer+HKS blow of+Greedy boost gauge

1.26 bar

Here is the dyno results

270.3 PS

360 NM torque

3790 RPM

fan in the dyno was for the front intercooler cause of this my boost was 1.20 bar

περισσότερα στο

http://www.mitsubishi-forums.com/t4177-st-360-outlander-turbo-2005.htm

Τι εννοείς με το e oxi k 20λιτρα...???

1)από το καλοκαίρι 2005 στην Ελλάδα. Το νέο θα έρθει από το 2008 εδώ

)

Οutlander (νέο) - Κοινή εξέλιξη με PSA - Ιούλιος 2007*

δηλ.το μοντελο κυκλοφορει απο 02 στο εξωτερικο κ στην ελλαδα ηρθε 05!

http://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander

• 2 weeks later...
........!!!!!!!!!!!!!!!!

Σου έχω σβήσει 2 παρόμοια με το παραπάνω σου post και συνεχίζεις να γράφεις το ίδιο.Θες να μας πεις κάτι μήπως;Υπόψιν η γλώσσα που χρησιμοποιούμε στο φόρουμ είναι τα Ελληνικά και ενίοτε τα greeklish.Με σύμβολα δεν τα καταφέρνουμε καλά..

• 6 months later...
Ποια η γνωμη σας για την Mitsubishi;;;Ευχαριστημενοι και μη ας μαζευτουμε να τα πουμε!!!!:D:D

χεχεχε :lol::lol: Στα κινητα βγηκε αχριστη ...στα air condition kατι κανει...Στα αυτοκινητα πεταει :) βγαζει ωραια μοντελα και γρηγορα...
:ban:

Κρίμα που δεν έφερε ποτέ τα καλά μοντέλα στην Ελλάδα. Μόνο evo έχουμε δει...

Mirage Cyborg R, Lancer GSR, Eclipse, FTO, GTO, 3000GT, Starion κλπ κλπ

Κατά τα άλλα σε ποιό θέμα θες να πούμε άποψη;

@mixalis2006 και στα air condition πετάει...

ο σαρακακης την εχει χαντακωσει αυτην. τουλαχιστον στο motors κομματι...

Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT

http://www.cardomain.com/ride/2667388

Μακρυά και αλάργα !!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183514

Μίλησα με τον Ploiarxos και μου περιέγραψε καταστάσεις ντροπής από πλευράς Αντιπροσώπου στην Ελλάδα (συγκεκριμένα από πλευράς τεχνικού διευθυντού Σαρακάκη) !!!

Με πολύ λίγα λόγια: Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι στο κομμάτι after sales customer care

Προσωπικά δεν θα ξαναπάρω αυτοκίνητο που εισάγεται από τον όμιλο σαρακάκη διότι όταν λέει 7 χρόνια εγγύηση εννοεί μηδέν χρόνια εγγύηση !!!

Και για να εξηγούμαι σωστά:

Τα αυτοκίνητα μπορεί να είναι κορυφή, αλλά ο εισαγωγέας είναι για το γάιδαρο καβάλα.

Ντροπή τους.

Θα ’θελα να ’μουνα παιδί…

Οπα αναλογα ...

Ο Σαρακακης στα παπια ειναι πολυ εξυπεριτικος...στη ΗΟΝDA λεω εχει ενας φιλος μου Glx και οτι 8ελει αμεσος...

:ban: