madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 φιλε μου δοσε ενα σοβαρο παραδειγμα για να καταλαβουμε γιατι δεν μπαινει νιτρο στα διχρονα?ετσι οπως τα λες δεν μας δεινεις ενα π.χ. Εχει τοσα βιντεο.Εχουμε δει τοσα μηχανακια με NOS αλλα το παιδι συνεχιζει να λεει οτι δεν δουλευουν και οτι αυτο που εχουν πανω δεν ειναι νιτρο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Εξατμιση η καζανακι Akrapovic, power commanfer και φιλτρα K&N. Φερε να τις συγκρινουμε.Εγω δεν τις εχω του Kazer.Και μετα θα δουμε ποιος τις εχει στο μυαλο του. file tis exeis katalavei?gia na m les auta pou mou leges dn nomizw... Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 φιλε μου δοσε ενα σοβαρο παραδειγμα για να καταλαβουμε γιατι δεν μπαινει νιτρο στα διχρονα?ετσι οπως τα λες δεν μας δεινεις ενα π.χ. gt sta dixrona einai allos o tropos leitourgias...dn mpainei..rwta n deis... Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 file tis exeis katalavei?gia na m les auta pou mou leges dn nomizw... Ρε φιλε θα μου τις δωσεις?Η θα μου λες ολο π@π@ριες για το αν γνωριζω η οχι τι σημαινουν οι σχεσεις των ταχυτητων? gt sta dixrona einai allos o tropos leitourgias...dn mpainei..rwta n deis... Και σου λεμε εξηγησε μας εσυ που εχεις ρωτησει και ξερεις απ αυτα.Εμεις σου δειξαμε οτι δουλευουν.Και μια που λες οτι ειναι αλλος ο τροπος λειτουργιας.Ξερεις που λειτουργει ο 2χρονος κινητηρας και πως ο 4χρονος?Γιατι μαλλον απο τα λεγομενα σου μπουρδες και αερολογιες ξερεις. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ρε φιλε θα μου τις δωσεις?Η θα μου λες ολο π@π@ριες για το αν γνωριζω η οχι τι σημαινουν οι σχεσεις των ταχυτητων? Και σου λεμε εξηγησε μας εσυ που εχεις ρωτησει και ξερεις απ αυτα.Εμεις σου δειξαμε οτι δουλευουν.Και μια που λες οτι ειναι αλλος ο τροπος λειτουργιας.Ξερεις που λειτουργει ο 2χρονος κινητηρας και πως ο 4χρονος?Γιατι μαλλον απο τα λεγομενα σου μπουρδες και αερολογιες ξερεις. thes na mpoume se leitourgies twn moter..anaflexeis pws douleuei o dixronos pws o tetraxronos?egw dn exw provlhma!!loipon esy twra exeis agxwthei k neuriasei k gia auto exeis lisaxei!mou les oti an pame mexri th patra tha eimai egw terma k tha zestathei prwta to diko m(les k einai 50ari glx)!poios leei ******es re file,mas douleueis edw mesa?vale nitro sto diko sto dynamic sou!!na deis gt dn mpainei!egw s lew dn mpainei an esy epimeneis vale..!:shifty:kathesai k neuriazeis anti na pardexteis..nai eipa m@l@kia!se taxidi einai pio kala ta tetraxrona!k rwta opoion thes!!!ante file kane kamia volta na xelabikareis;) Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 thes na mpoume se leitourgies twn moter..anaflexeis pws douleuei o dixronos pws o tetraxronos?egw dn exw provlhma!!loipon esy twra exeis agxwthei k neuriasei k gia auto exeis lisaxei!mou les oti an pame mexri th patra tha eimai egw terma k tha zestathei prwta to diko m(les k einai 50ari glx)!poios leei ******es re file,mas douleueis edw mesa?vale nitro sto diko sto dynamic sou!!na deis gt dn mpainei!egw s lew dn mpainei an esy epimeneis vale..!:shifty:kathesai k neuriazeis anti na pardexteis..nai eipa m@l@kia!se taxidi einai pio kala ta tetraxrona!k rwta opoion thes!!!ante file kane kamia volta na xelabikareis;) Ποτε δεν μιλησα για θερμοκρασιες.Εσυ το ειπες.Ποτε δεν ειπα για πατρα.Εσυ το ειπες.Ποτε δεν ειπα οτι θα ζεσταθει πρωτα το δικο σου.Εσυ το ειπες.Σου ζηταω τις σχεσεις των ταχυτητων που λες οτι τις εχεις για να τις δω και συ μου απαντας οτι δεν ξερω να τις αναλυσω.Μας λες οτι δεν μπαινει σε 2χρονο νιτρο.Σε ρωταμε γιατι και συ απαντας καντο και θα δεις οτι δεν μπαινει ή πηγαινε να ρωτησεις.Μια ερωτηση μονο.Απο που περνεις πληροφοριες για τα μηχανακια?Απο τον μηχανικο σου?Γιατι σιγουρα εχω καλυτερες πηγες απο εσενα.Και αλλη μια.Πας ακομα σχολειο? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ποτε δεν μιλησα για θερμοκρασιες.Εσυ το ειπες.Ποτε δεν ειπα για πατρα.Εσυ το ειπες.Ποτε δεν ειπα οτι θα ζεσταθει πρωτα το δικο σου.Εσυ το ειπες.Σου ζηταω τις σχεσεις των ταχυτητων που λες οτι τις εχεις για να τις δω και συ μου απαντας οτι δεν ξερω να τις αναλυσω.Μας λες οτι δεν μπαινει σε 2χρονο νιτρο.Σε ρωταμε γιατι και συ απαντας καντο και θα δεις οτι δεν μπαινει ή πηγαινε να ρωτησεις.Μια ερωτηση μονο.Απο που περνεις πληροφοριες για τα μηχανακια?Απο τον μηχανικο σου?Γιατι σιγουρα εχω καλυτερες πηγες απο εσενα.Και αλλη μια.Πας ακομα σχολειο? kala re tha mas trelaneis?dn pas kala sovara...esy dn m leges oti an pame ena taxidi exeis 6 taxythtes k egw exw 4 ara egw tha pigainw terma?re mas douleueis?k meta stin eipe k enas oti dn paizoun rolo oi taxythtes!dn pigainw s mhxaniko na mathw my friend...k oso gia thn KLIMAKWSH twn taxythtwn to eipame epeidh m aneferes oti exeis 6 taxythtes kai esy 4...!!esy s tread sou eipes oti ena tetraxrono nomizw supra an thimamai an pigainete taxidi tha pirwthei to moter tou!!dn einai peri thermokrasias auto?wraies piges exeis file na tis xairesai!!!!loipon epeidh dn xereis ti les!!!egw dn sinexizw kai tha s grapsw analutika ti kanei o 4xronos k ti o 2xronos!!kala xristougenna s olous!k na thimaste ti grafete sta tread sas!!!k mhn exeis exthres pisw apo mia othoni...suzhtame..:blink:k telos egw eipa gia to zx to 130...oxi gia kazer..kai sto eixa tonisei.. Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 kala re tha mas trelaneis?dn pas kala sovara...esy dn m leges oti an pame ena taxidi exeis 6 taxythtes k egw exw 4 ara egw tha pigainw terma?re mas douleueis?k meta stin eipe k enas oti dn paizoun rolo oi taxythtes!dn pigainw s mhxaniko na mathw my friend...k oso gia thn KLIMAKWSH twn taxythtwn to eipame epeidh m aneferes oti exeis 6 taxythtes kai esy 4...!!esy s tread sou eipes oti ena tetraxrono nomizw supra an thimamai an pigainete taxidi tha pirwthei to moter tou!!dn einai peri thermokrasias auto?wraies piges exeis file na tis xairesai!!!!loipon epeidh dn xereis ti les!!!egw dn sinexizw kai tha s grapsw analutika ti kanei o 4xronos k ti o 2xronos!!kala xristougenna s olous!k na thimaste ti grafete sta tread sas!!!k mhn exeis exthres pisw apo mia othoni...suzhtame..:blink:k telos egw eipa gia to zx to 130...oxi gia kazer..kai sto eixa tonisei.. Πηγαινε απο κει που αρχισε η συζητηση με ολους τους υπολοιπους.Ρωταο αν το 4χρονο στα ιδια κυβικα μπορει να ακολουθησει ενα 2χρονο.Δεν μπορει.Τις ταχυτητες τις ανεφερα για να δειξω οτι εχω μεγαλυτερη τελικη απο οτι ενα με 4χρονο με 4 ταχυτητες.Λογω της ιπποδυναμης που εχω εχω και μεγαλυτερη τελικη.Θα συγκρινουμε ιδια κυβικα.Συμφωνεις σ αυτο?Ο μονος λογος που συνεχισα την κουβεντα ειναι για να καταληξουμε σ αυτο που ειπα πριν.Ολα πανε ανετα ταξιδι οταν ειναι γνησια.Ασχετα αν ειναι 2χρονο η 4χρονο.Συμφωνεις σ αυτο?Οσο για τις πηγες μου.Πιστευω οτι αν καποιος που συμβουλευομαι εχει πτυχιο και διδακτορικο στον σχεδιασμο μηχανων και αυτοκινητων ειναι αξιοπιστος παρα πολυ.Συμφωνεις? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Πηγαινε απο κει που αρχισε η συζητηση με ολους τους υπολοιπους.Ρωταο αν το 4χρονο στα ιδια κυβικα μπορει να ακολουθησει ενα 2χρονο.Δεν μπορει.Τις ταχυτητες τις ανεφερα για να δειξω οτι εχω μεγαλυτερη τελικη απο οτι ενα με 4χρονο με 4 ταχυτητες.Λογω της ιπποδυναμης που εχω εχω και μεγαλυτερη τελικη.Θα συγκρινουμε ιδια κυβικα.Συμφωνεις σ αυτο?Ο μονος λογος που συνεχισα την κουβεντα ειναι για να καταληξουμε σ αυτο που ειπα πριν.Ολα πανε ανετα ταξιδι οταν ειναι γνησια.Ασχετα αν ειναι 2χρονο η 4χρονο.Συμφωνεις σ αυτο?Οσο για τις πηγες μου.Πιστευω οτι αν καποιος που συμβουλευομαι εχει πτυχιο και διδακτορικο στον σχεδιασμο μηχανων και αυτοκινητων ειναι αξιοπιστος παρα πολυ.Συμφωνεις? thelw na s pw file m oti dn paizoun rolo oi 4 taxythtes.bgalto apo to mualo s!!koita na s pw!!!exeis esy dynamic k gw zx 130!mama k ta duo!pane k ta duo aneta aplws to 2xrono tha xreastei arketes perisoteres staseis apo to 4xrono!emena oi piges m einai ti akouw k mathenw egw..k to palikari pou rwtaw sinithws an exw aporia pou einai k strato twra exei dyo ptyxia mhxanologias!alla d einai h phgh m!loipon gia na teliwnoume edw,min kleisei k to thread krima einai,as to kleisoume,oti eipame eipame!kales giortes twra!k na xereis dn exw tpt mazi s..afou exeis mhxanaki k ftiagmeno ta idia endiaferonta exoume..kai to sxoleio to exw teliwsei.. Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 thelw na s pw file m oti dn paizoun rolo oi 4 taxythtes.bgalto apo to mualo s!!koita na s pw!!!exeis esy dynamic k gw zx 130!mama k ta duo!pane k ta duo aneta aplws to 2xrono tha xreastei arketes perisoteres staseis apo to 4xrono!emena oi piges m einai ti akouw k mathenw egw..k to palikari pou rwtaw sinithws an exw aporia pou einai k strato twra exei dyo ptyxia mhxanologias!alla d einai h phgh m!loipon gia na teliwnoume edw,min kleisei k to thread krima einai,as to kleisoume,oti eipame eipame!kales giortes twra!k na xereis dn exw tpt mazi s..afou exeis mhxanaki k ftiagmeno ta idia endiaferonta exoume..kai to sxoleio to exw teliwsei.. Ναι ρε εννοειται οτι δεν παιζουν ρολο μονο οι 4 ταχυτητες.Ειναι και οι αναλογιες των σχεσεων, η ιπποδυναμεις, οι εξωγενεις παραγοντες.Παιζουν παρα πολλα ρολο.Απλα αυτο που ηθελα να πω απο την αρχη ειναι οτι ασχετα απο το 2χρονο 4χρονο ολα κανουν για ταξιδι.Αρκει να γνωριζεις τι ζητας απο το μηχανακι σου.Αν θες να πηγαινεις με 180+ τοτε παιρνεις μηχανη.Αν δεν σ ενοχλει να πηγαινεις με 60 παιρνεις 50αρι.Αν θες μειωμενη καταναλωση κατα κυριο λογο περνεις 4χρονο.Αν θες νευρο και επιταχυνσεις και λιγο αυξημενες τελικες τοτε 2χρονο ειδικα αν δεν σε νοιαζουν οι βενζινες οταν το πας τερμα.Φιλε roloiz δεν νευριασα απλα απο αλλου ξεκινησε το θεμα και αλλου καταληξαμε.Εγω το μονο που ειχα πει ειναι οτι ολα πανε ταξιδι αν ειναι μαμα.Τελοσπαντων χρονια πολλα σε ολους.Προσοχη στους δρομους τωρα ειδικα με τους μεθυσμενους και παντα κρανος.Μαγκας δεν ειναι αυτος που δεν πεφτει με το μηχανακι αλλα αυτος που αποφευγει να κανει κατι που μπορει να καταληξει σε τραγωδια.Την εφαγα την τουμπα τις προαλλες και ηρθα στα λογικα μου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Ναι ρε εννοειται οτι δεν παιζουν ρολο μονο οι 4 ταχυτητες.Ειναι και οι αναλογιες των σχεσεων, η ιπποδυναμεις, οι εξωγενεις παραγοντες.Παιζουν παρα πολλα ρολο.Απλα αυτο που ηθελα να πω απο την αρχη ειναι οτι ασχετα απο το 2χρονο 4χρονο ολα κανουν για ταξιδι.Αρκει να γνωριζεις τι ζητας απο το μηχανακι σου.Αν θες να πηγαινεις με 180+ τοτε παιρνεις μηχανη.Αν δεν σ ενοχλει να πηγαινεις με 60 παιρνεις 50αρι.Αν θες μειωμενη καταναλωση κατα κυριο λογο περνεις 4χρονο.Αν θες νευρο και επιταχυνσεις και λιγο αυξημενες τελικες τοτε 2χρονο ειδικα αν δεν σε νοιαζουν οι βενζινες οταν το πας τερμα.Φιλε roloiz δεν νευριασα απλα απο αλλου ξεκινησε το θεμα και αλλου καταληξαμε.Εγω το μονο που ειχα πει ειναι οτι ολα πανε ταξιδι αν ειναι μαμα.Τελοσπαντων χρονια πολλα σε ολους.Προσοχη στους δρομους τωρα ειδικα με τους μεθυσμενους και παντα κρανος.Μαγκας δεν ειναι αυτος που δεν πεφτει με το μηχανακι αλλα αυτος που αποφευγει να κανει κατι που μπορει να καταληξει σε τραγωδια.Την εφαγα την τουμπα τις προαλλες και ηρθα στα λογικα μου. swstos panta kranos!xthes erxomoun apo volta vradinh me to mhxanaki k se dromo akyro eida ena passat komatia!telika htan methismenos o odhgos!k gw panta foraw kranos!dn einai ntroph opws lejne merikoi ktlp! Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Eγω εχω 2 κρανη.Ενα AGV Airtech Rossi Edition http://www.dvtm.eu/helmy/street/AGV%20Airtech%20BlackBlueSilver.jpg και ενα OGK FF5 αυτο ειναι http://www.pitmansa.com.au/motorbikes/accessories/photos/OGK%20Red.jpg το χω για οταν παω πιστα αυτο μονο.Το 2ο εχει μηδενικη αντισταση απο τον αερα απο μπροστα και πλαγια.Οπου και να παω το φοραω και μετα το κρεμαω στο μηχανακι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roloiz Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 egw auto to shark exw....210 eurw ekane:pmia xara einai http://www.harpersraceshop.co.uk/usrimage/samuraiblacksil.jpg wraia k ta 2 file,teleia;) Παράθεση Ο Θεος συγχωρει,η kawasaki oχι:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2008 Πολυ ωραιο.Ειναι μουρατο και τραβαει βλεμματα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cleonfox Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 paidia ego tin deutera leo na paro kranos kai leo gia auto .. http://mototrade.gr/osCommerce/images/SHARK%20HELMETS%20MOTOTRADE.jpg ti lete? 170 euro kanei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. December 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2008 Ωραιο ειναι.Απλα πρεπει να δεις βαρος και απο τι ειναι φτιαγμενο.Παντως το σχεδιο ειναι πολυ ωραιο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts