Administrators athanaso77 Δημ. August 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Το πρόβλημα είναι ότι ενώ έχω ενεργοποιήσει το ελληνικό sms κτλ με το ΧΤ9, τα μηνύματα έχουν 160 χαρακτήρες μεν, αλλά είναι μικρή γραμματοσειρά και ο παραλήπτης τα παίρνει με τη μορφή ???? ?????. Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Που γίνεται αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Start -> Messaging και μετά το δεξί soft key "Menu"-> Tools -> Options, πατάμε πάνω στο SMS\MMS και εκεί υπάρχει η επιλογή για το Unicode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ναι, αλλά έτσι γράφει 70 χαρακτήρες μόνο... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Με το PCM Keyboard; Δε νομίζω... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Απλά γράφε κεφαλαία Ελληνικά. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Ναι, αλλά έτσι γράφει 70 χαρακτήρες μόνο... Νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. August 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. κι όμως... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2008 Ενδεχομένως να έχεις κάνει κάτι λάθος μιας και εμείς δεν αντιμετωπίζουμε τέτοιο θέμα με το PCM Keyboard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Καλησπερα και παλι! Υπαρχει περιπτωση να απαλλαγουμε απο αυτο το ΧΤ9 ή οπως αλλιως το λενε γιατι αρχιζει και γινεται πολυ εκνευριστικο με την αποψη που εχει να συμπληρωνει τις λεξεις? Τελικα τα καταφερα μετα απο αρκετο ψαξιμο θα ελεγα αλλα ολα οκ τωρα. Γραφω σαφως πιο ανετα μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Παιδιά ξέρει κανείs αν η συσκευή είναι συμβατη με το Vodafone 2gether; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Vodafone 2gether Τι ιδιαιτερότητες έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Δεν έχει λόγο να μην είναι συμβατό. Το VF 2gether δουλεύει γενικά σε WM συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Κατ αρχήν ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο ερώτημα μου.Πάντωs η Vodafone λέει οτι δεν υποστηρίζει την υπηρεσία 2gether ( 2 αριθμοί σε 1 κάρτα) ενώ το touch την υποστηρίζει. Περίεργο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Τώρα με μπέρδεψες... Η Vodafone λέι ότι δεν το υποστηρίζει ειδικά για το touch και το touch λέει ότι υποστηρίζει δύο γραμμές ή ότι υποστηρίζει το VF 2gether; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Η Vodafone μoυ απάντησε ότι στο touch υποστηρίζεται η υπηρεσiα vf 2gether ενώ στο touch dual δεν υποστηρίζεται και είναι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Επειδή σκέφτομαι να το πάρω συντομα υπάρχει κάποια αναβάθμιση που πρέπει να του περάσω; Τί προτείνετε εσείς που ήδη το έχετε και το γνωρίζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Η Vodafone μoυ απάντησε ότι στο touch υποστηρίζεται η υπηρεσiα vf 2gether ενώ στο touch dual δεν υποστηρίζεται και είναι περίεργο. Πολύ περίεργο μου φαίνεται! :confused: Επειδή σκέφτομαι να το πάρω συντομα υπάρχει κάποια αναβάθμιση που πρέπει να του περάσω; Τί προτείνετε εσείς που ήδη το έχετε και το γνωρίζετε; Ότι υπάρχει θα το βρεις στο forum της εδώ αντιπροσωπίας ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakor Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Η Vodafone μoυ απάντησε ότι στο touch υποστηρίζεται η υπηρεσiα vf 2gether ενώ στο touch dual δεν υποστηρίζεται και είναι περίεργο. Το Touch Dual δεν υπάρχει στο site της Vodafone και δεν γνωρίζω αν το έδινε η Vodafone ποτέ. Σε αυτήν την περίπτωση το πιό πιθανό είναι ότι δεν σου απαντάνε θετικά γιατί δεν γνωρίζουν την συσκευή. Αν τους ρωτήσεις για παράδειγμα για το ΕΤΕΝ Χ500 θα σου δώσουν την ίδια απάντηση αν και το VF 2gether παίζει μια χαρά, αλλά η Vodafone αγνωεί ακόμα και την υπαρξή του. Μια υπόθεση κάνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων που δείχνετε στις απορίες μου. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και να σας γεμίζει με την παρουσία του και την αγάπη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Μια υπόθεση κάνω ... ...στην οποία θα με βρεις σύμφωνο! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Καλησπέρα παιδιά... εχω μερικές για το νέο μου απόκτημα... (αγορά από e-shop): 1.Από που βλέπω ποια έκδοση λογισμικού φοράει ωστε να δω αν πρέπει να κατεβασω απο την Ace Hellas την τελευταία; 2.Υπάρχει περίπτωση να βγει update για WM 6.1? 3.Υπάρχει η δυνατότητα στο hardware keyboard να γράφει ελληνικά; 4.Εχει περάσει κανείς τις πειραγμένς ρομ από το Diamond για το pda μας από to XDA-Developers? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 23, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 1.Από που βλέπω ποια έκδοση λογισμικού φοράει ωστε να δω αν πρέπει να κατεβασω απο την Ace Hellas την τελευταία; 2.Υπάρχει περίπτωση να βγει update για WM 6.1? Κάνε registration στο global site της HTC και εκεί θα δεις τι υπάρχει για τη συσκευή σου. Για WM6 το βλέπω δύσκολο πάντως μιας και δεν έχει ακουστεί τίποτα. 3.Υπάρχει η δυνατότητα στο hardware keyboard να γράφει ελληνικά; Αυτό δυστυχώς δεν το έχω ψάξει. 4.Εχει περάσει κανείς τις πειραγμένς ρομ από το Diamond για το pda μας από to XDA-Developers? Μόνο αυτό μην κάνεις. Η κάθε ROM απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκεκριμένη συσκευή. Εάν γίνει προσπάθεια να φορτωθεί σε άλλη, πιθανότατα να καταστρέψει τη συσκευή. Προσοχή λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ior Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά καλημέρα ξέρει κάποιος να μου πει πως κάνουμε σίγαση τηλεφώνου σε μια εισερχόμενη κλήση και επίσης αν ξεβάφει με τον χρόνο και τη χρήση το κουμπί on/off? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdiado Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παιδιά καλημέρα ξέρει κάποιος να μου πει πως κάνουμε σίγαση τηλεφώνου σε μια εισερχόμενη κλήση και επίσης αν ξεβάφει με τον χρόνο και τη χρήση το κουμπί on/off? γεια σου φιλε. Σιγαση γινεται απο το αριστερο πλαινο κουμπι κατα τη διαρκεια της κλησης και οσο για το κουμπι on/off θα δειξει αφου το τηλ ειναι λιγο καιρο στην αγορα και δεν υπαρχουν σχολια. Παντως σαν κατασκευη δειχνει ανθεκτικο γενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts