greeksalad Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Την κάρτα τη δίνουν την ημέρα που ολοκληρώνεται η φορητότητα (έτσι τουλάχιστον συνέβη σε εμένα). Πέρασες από κατάστημα ή στην έφερε κούριερ; Γιατί εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση κούριερ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Τι σχέση έχει ο κούριερ; Απάντησα με σαφήνεια στο προηγούμενο μήνυμα. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Τι σχέση έχει ο κούριερ; Απάντησα με σαφήνεια στο προηγούμενο μήνυμα. Έχω διαβάσει ότι λίγο πριν ολοκληρωθεί η φορητότητα σου φέρνει κούριερ την σιμ σπίτι.... Δεν θυμάμαι όμως να έχω διαβάσει ότι πας να την πάρεις μόνος σου από το κατάστημα... Εσύ πήγες μόνος σου ή στην έφεραν σπίτι; Εμεινες χωρίς κινητό καθόλου; Αυτό με απασχολεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 πας και την παιρνεις από το κατάστημα. χωρίς τηλέφωνο να μείνεις το πολύ 1 ώρα. 'ετσι με είπαν όταν έκανα φορητότητα σε κοσμοτέ(από βοντα), αλλά χωρίς δίκτυο έμεινα 5 λεπτά. και πολλά μπορεί να λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Πέρασες από κατάστημα ή στην έφερε κούριερ; Γιατί εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση κούριερ....:( Με κούριερ σου στέλνουν μόνο σε περίπτωση που ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ κάνεις την αίτηση φορητότητας. Αν πας σε κατάστημα Γερμανός ή Κοσμοτέ όλα μια χαρά. Ούτε κούριερ, ούτε τίποτα. Και την sim στην δίνουν μόλις τελειώσουν οι διαδικασίες της φορητότητας. Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Γίνονται όλα αυτά που θέλεις, μάλλον όμως θα πρέπει να επιμείνεις στο θέμα της sim γιατί συνήθως δε δίνουν νωρίτερα τη κάρτα αλλά την ημέρα που θα γίνει η αλλαγή. Τα έκανα πριν λίγες ημέρες μόνο που εγώ πήγα σε κατάστημα Γερμανός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cosmote σε vodafone. Ολοκληρώθηκε μέσα σε 1 βδομάδα το αίτημά μου, χωρίς να με πάρουν από την cosmote τηλέφωνο για να μου κάνουν αντιπρόταση. Τώρα με παίρνουν τηλέφωνο από τη vodafone για να πάω να πάρω τις κάρτες sim (είναι 6 γραμμές).Όμως επειδή δεν θέλω να αλλάξω παροχό (η αίτηση έγινε επειδή έλπιζα σε αντιπρόταση της cosmote) πώς μπορώ να το ακυρώσω; Βασικά δεν πάω να πάρω τις κάρτες sim της vodafone και φοβάμαι μήπως σταματήσουν να λειτουργούν οι γραμμές από τη cosmote. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greeksalad Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cosmote σε vodafone. Ολοκληρώθηκε μέσα σε 1 βδομάδα το αίτημά μου, χωρίς να με πάρουν από την cosmote τηλέφωνο για να μου κάνουν αντιπρόταση. Τώρα με παίρνουν τηλέφωνο από τη vodafone για να πάω να πάρω τις κάρτες sim (είναι 6 γραμμές).Όμως επειδή δεν θέλω να αλλάξω παροχό (η αίτηση έγινε επειδή έλπιζα σε αντιπρόταση της cosmote) πώς μπορώ να το ακυρώσω; Βασικά δεν πάω να πάρω τις κάρτες sim της vodafone και φοβάμαι μήπως σταματήσουν να λειτουργούν οι γραμμές από τη cosmote. Είχες υπογράψει στην vodafone την φορητότητα;:cry: Γιατί αν ήταν μπλόφα, δεν έπρεπε να υπογράψεις... Τώρα τι να σου πω, ας πει και κανάς άλλος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. September 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2011 Αν δε κάνω λάθος, αν δε πάρεις τις νέες κάρτες δεν απενεργοποιούνται οι παλιές. Κάποιος πιο αρμόδιος ίσως γνωρίζει καλύτερα. Κάνε ένα τηλέφωνο στη Cosmote και πες ότι δε θες να αλλάξεις παροχέα, μήπως και καταφέρεις να ακυρώσεις τη διαδικασία. Αν δε τα καταφέρεις είναι αυτό που λέμε έπαιξες κι έχασες. Η μπλόφα πάντα έχει ρίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TgE Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν κανεις τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας-μπλοφα, υπογραφεις πριν την αντιπροσφορα η κατα την ενεργοποιηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν κανεις τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας-μπλοφα, υπογραφεις πριν την αντιπροσφορα η κατα την ενεργοποιηση; Ερχεται ο courier στο χώρο σου, σου φέρνει την κάρτα sim, και του δίνεις φωτοτυπία ταυτότητας, ΑΦΜ κλπ και υπογράφεις μπροστά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Αν κανεις τηλεφωνικα αιτηση φορητοτητας-μπλοφα, υπογραφεις πριν την αντιπροσφορα η κατα την ενεργοποιηση; Κατά την ενεργοποίηση. τελικά με συμφέρει η προσφορά της Vodafone. Ενώ όμως μου είχαν πει ότι σήμερα θα γίνει η αλλαγή, έχει πάει 9:00 το βράδυ και ακόμα τίποτα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Καλυτερα κανε ενα τηλ και αυτο με της μπλοφες εχει γινει πολυ γνωστο πλεον και δεν πολυ δινουν σημασια!στο δυκτιο ειμαι και γνωριζω τι παιζει!αν θες καμια αλλη πληροφορια η βοηθεια ενα pm ριξε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Έχω κάνει αίτηση φορητότητας από cosmote σε vodafone. Ολοκληρώθηκε μέσα σε 1 βδομάδα το αίτημά μου, χωρίς να με πάρουν από την cosmote τηλέφωνο για να μου κάνουν αντιπρόταση. Τώρα με παίρνουν τηλέφωνο από τη vodafone για να πάω να πάρω τις κάρτες sim (είναι 6 γραμμές).Όμως επειδή δεν θέλω να αλλάξω παροχό (η αίτηση έγινε επειδή έλπιζα σε αντιπρόταση της cosmote) πώς μπορώ να το ακυρώσω; Βασικά δεν πάω να πάρω τις κάρτες sim της vodafone και φοβάμαι μήπως σταματήσουν να λειτουργούν οι γραμμές από τη cosmote. Κ εγώ έκανα σήμερα αίτηση φορητότητας θεωρητικά με αυτόν τον σκοπό...βέβαια έτσι κ αλλιώς η vodafone δίνει καλύτερη προσφορά,αλλά μιλάω κυρίως με cosmote καθημερινά κ είναι κάτι που με προβληματίζει.Η cosmote απαραδεκτη,μου δίνει επιδότηση 85 ευρώ και μονο για ένα προγραμμα με 85 ευρώ πάγιο το μήνα μου δίνει επιδότηση μεγαλύτερη για iphone4 (10 χρόνια συνδρομητές με αρκετά υψηλούς λογαριασμούς).Επίσης μου ζητούν απο Vodafone και αριθμό πιστωτικής για να πάρω την επιδότηση που μου δίνουν και μου φάνηκε κάπως. Edited October 10, 2011 by aleka_gates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Οι πιστωτικές κάρτες να τους πεις ότι δεν είναι της μόδας πια. Μπορείς επίσης στην vod να κάνεις παζάρια και να ζητήσεις να σου κάνουν έκπτωση στα πάγια. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Οι πιστωτικές κάρτες να τους πεις ότι δεν είναι της μόδας πια. Μπορείς επίσης στην vod να κάνεις παζάρια και να ζητήσεις να σου κάνουν έκπτωση στα πάγια. Αυτό θα κάνω αύριο..στην τελική και αν δε με πάρει η cosmote μπορώ να κάνω ακύρωση της φορητότητας όταν με ξαναπάρουν τηλέφωνο για το ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δώσε αριθμό πιστωτικής με την προϋπόθεση ότι θα σου αυξήσουν την επιδότηση. Και μετά ακύρωσε την πάγια εντολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Δώσε αριθμό πιστωτικής με την προϋπόθεση ότι θα σου αυξήσουν την επιδότηση. Και μετά ακύρωσε την πάγια εντολή. Εννοείς να ακυρώσω την αίτηση?Μακάρι βέβαια να μ'εχει πάρει πρώτα η cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Οχι, να πας μετά σε κατάστημα να τους πεις θέλω να πληρώνω με μετρητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ανυποχώρητη η cosmote.Θέλει λέει να πληρώνω 70 ευρώ πάγιο(μόνο για έναν αριθμό) για να μου δώσει μεγαλύτερη επιδότηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Πήγαινε στη vodafone να τελειώνεις. Και κάνε και το κόλπο με την πιστωτική που λέει ο soublaki3. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ο επιμένων νικά τελικά!Πήρα τελικά αυτό που ήθελα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ο επιμένων νικά τελικά!Πήρα τελικά αυτό που ήθελα :) Για πες μας ... Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Για πες μας ... Μου έκαναν 20€/μήνα έκπτωση στο πάγιο και το 4άρι θα το πάρω 119 €! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Εχει προσπαθήσει κανείς μετά από επέκταση υπολοίπου να κάνει φορητότητα; Σας την εγκρίνανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts