Jump to content

Ερωτήσεις για φορητότητα

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και ειναι δωρεαν? αν θελω απο wathup se cosmocarta θελουν 7e. ενω απο watshup σε free2go τιποτα?

Η πρώτη ενδοεταιρική αλλαγή (από cosmokarta se whatsup και το ανάποδο) είναι δωρεάν, και η επόμενη 3 ευρώ (από 7 που ήταν πριν κάποιους μήνες). Η αλλαγή από whatsup se free2go (ή το ανάποδο), είναι φορητότητα και όχι ενδοεταιρική αλλαγή, εξ'ού και η διαφορετική οικονομική πολιτική. Μην ξεχνάς πως και στη Wind, η αλλαγή από Tim card se free2go και ανάποδα επίσης χρεώνεται (αν και τώρα πλέον η TIM card δεν εχει λόγο ύπαρξης, αφού το free2go μείωσε τις χρεώσεις στα επίπεδα τιμών της Tim card, δηλαδή από πανάκριβο έγινε ακριβό)

• Απαντήσεις 800
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

mipos telika me simferei kalitera anti gia foritotita se free2go na paw gia cu? to watshup den to antexw alo, me ena til ektos prosforas na pareis kai namiliseis 2 lepta telionei oli i karta, thelw kati ikonomiko pou na mporw na pernw kai se kinita vodafone kai se cosmote ftina....
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

mipos telika me simferei kalitera anti gia foritotita se free2go na paw gia cu? to watshup den to antexw alo, me ena til ektos prosforas na pareis kai namiliseis 2 lepta telionei oli i karta, thelw kati ikonomiko pou na mporw na pernw kai se kinita vodafone kai se cosmote ftina....

Frog ίσως?

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Μην ξεχνάς πως και στη Wind, η αλλαγή από Tim card se free2go και ανάποδα επίσης χρεώνεται (αν και τώρα πλέον η TIM card δεν εχει λόγο ύπαρξης, αφού το free2go μείωσε τις χρεώσεις στα επίπεδα τιμών της Tim card, δηλαδή από πανάκριβο έγινε ακριβό)

Πλεον ΤΙΜ = Wind. Το Wind Card δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο πλεον, και οποιαδηποτε αλλαγη πακετου στην Wind ειναι χωρις χρεωση.

Που ειδες εσυ οτι χρεωνεται η αλλαγη?!!?

Frog ίσως?

Δεν μπορεί να αλλάξει σε frog από whatsup, δεν το επιτρέπει η κοσμοτέ.

momad με φορητότητα όμως γίνεται

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πλεον ΤΙΜ = Wind. Το Wind Card δεν ειναι εμπορικα διαθεσιμο πλεον, και οποιαδηποτε αλλαγη πακετου στην Wind ειναι χωρις χρεωση.

Που ειδες εσυ οτι χρεωνεται η αλλαγη?!!?

Μέχρι πριν λίγο καιρό η TIM card υπήρχε, και η αλλαγή χρεωνόταν (μάλιστα εγώ είχα πριν ένα χρόνο TIM card και χρεώθηκα 7 ευρώπουλα όταν το έκανα free2go για να έχω τα 500 λεπτά δωρεάν). Και όπως έγραψα και στο μήνυμά μου, πλέον η ΤΙΜ (ή Wind) card δεν έχει πλέον νόημα ύπαρξης, γι'αυτό και καταργήθηκε.

Χρεώσεις CU = Χρεώσεις Whatsup (0,59 το λεπτό προς άλλα δίκτυα).

Αν θες φθηνότερο πακέτο, Cosmocarta ή Vodafone a la carte ή free2go, με 0,39 το λεπτό. Μάλιστα, αν παίρνεις για ανανέωση την Cosmocarta προνομιακή (των 20 ευρώ), η χρέωση για ένα μήνα πέφτει από 0,39 σε 0,27 (30% κάτω), οπότε μιλάμε για πραγματικά φθηνή επικοινωνία. Σε συνδιασμό με το 1 λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς Cosmote, είναι μακράν το φθηνότερο πακέτο.

Χρεώσεις CU = Χρεώσεις Whatsup (0,59 το λεπτό προς άλλα δίκτυα).

Αν θες φθηνότερο πακέτο, Cosmocarta ή Vodafone a la carte ή free2go, με 0,39 το λεπτό. Μάλιστα, αν παίρνεις για ανανέωση την Cosmocarta προνομιακή (των 20 ευρώ), η χρέωση για ένα μήνα πέφτει από 0,39 σε 0,27 (30% κάτω), οπότε μιλάμε για πραγματικά φθηνή επικοινωνία. Σε συνδιασμό με το 1 λεπτό το λεπτό προς δύο αριθμούς Cosmote, είναι μακράν το φθηνότερο πακέτο.

apo etsi nomizw pos to momad einai to ftinotero apo ola kathos exeis....

0.36,6 to lepto kai sms 0,068 kai an ipologisoume oti me kathe karta pou agorazeis perneis ton diplasio xrono tote automatos oi times ginonte

gia kliseis pros olous 0,18 to lepto. kai sms 0,034 , nomizw pos einai oti pio ftino iparxei auti tin stigmi. ti lete?

kai kati akoma, se pion arithmo kalw gia na zitisw foritotita se momad? sto ido kai gia free2go?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

apo etsi nomizw pos to momad einai to ftinotero apo ola kathos exeis....

0.36,6 to lepto kai sms 0,068 kai an ipologisoume oti me kathe karta pou agorazeis perneis ton diplasio xrono tote automatos oi times ginonte

gia kliseis pros olous 0,18 to lepto. kai sms 0,034 , nomizw pos einai oti pio ftino iparxei auti tin stigmi. ti lete?

kai kati akoma, se pion arithmo kalw gia na zitisw foritotita se momad? sto ido kai gia free2go?

Έτσι νομίζω κι εγώ

13846

http://www.momad.gr/?folder=support&page=mobility

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Nα ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος επιλέξει να πάει στην Cosmote με φορητότητα από άλλη εταιρεία, η νέα κάρτα ΣΙΜ που δίνει η Cosmote είναι αποκλειστικά 3G, δηλαδή νέας γενιάς;

Μπορεί κάποιος να ζητήσει να πάρει παλαιότερη κάρτα ΣΙΜ και όχι 3G; Καίγομαι για το συγκεκριμένο ζήτημα. Θέλω να πάω Cosmote αλλά δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάρω κάρτα ΣΙΜ τρίτης γενιάς...

Έστω ότι δε γίνεται διαφορετικά. Μετά μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση κάρτας ΣΙΜ από Γερμανό πχ. με μια μη 3G ΣΙΜ; :confused:

Τις απλές κάρτες SIM έχει καιρό που μας τις σταμάτησαν. Πλέον μόνο 3G. Τι ακριβώς σε απασχολεί?

Το ότι οι 3G κάρτες δε κλωνοποιούνται. Έτσι δε θα μπορώ να ενσωματώσω αυτή τη SIM στην 12in1 SIM Card. Άρα αναγκαστικά θα πάω Wind... Που αυτή δίνει ακόμα V1 κάρτες. :(

Nα ρωτήσω κάτι: Αν κάποιος επιλέξει να πάει στην Cosmote με φορητότητα από άλλη εταιρεία, η νέα κάρτα ΣΙΜ που δίνει η Cosmote είναι αποκλειστικά 3G, δηλαδή νέας γενιάς;

Μπορεί κάποιος να ζητήσει να πάρει παλαιότερη κάρτα ΣΙΜ και όχι 3G; Καίγομαι για το συγκεκριμένο ζήτημα. Θέλω να πάω Cosmote αλλά δε θέλω σε καμία περίπτωση να πάρω κάρτα ΣΙΜ τρίτης γενιάς...

Έστω ότι δε γίνεται διαφορετικά. Μετά μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση κάρτας ΣΙΜ από Γερμανό πχ. με μια μη 3G ΣΙΜ; :confused:

giατί δεν θες τρίτης γενιάς? ίσα ίσα που ειναι καλύτερες!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

giατί δεν θες τρίτης γενιάς? ίσα ίσα που ειναι καλύτερες!

Μα σου εξήγησε στο παραπάνω μήνυμα!

Καλύτερες είναι, αλλά δεν μπορεί να τις κλωνοποιήσει!

• 4 weeks later...

ερώτηση και εγώ...

είμαι με κάρτα απο Vodafone και θέλω να πάω cosmote

ξέρετε τι επιδότηση θα έχω? να πάω στο μηδενικό πάγιο ή όχι?

επίσης η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει σε κατ. Cosmote ή γίνεται και στο Πλαίσιο?

ευχαριστώ

ερώτηση και εγώ...

είμαι με κάρτα απο Vodafone και θέλω να πάω cosmote

ξέρετε τι επιδότηση θα έχω? να πάω στο μηδενικό πάγιο ή όχι?

επίσης η όλη διαδικασία πρέπει να γίνει σε κατ. Cosmote ή γίνεται και στο Πλαίσιο?

ευχαριστώ

60 ευρώ δίνει η Κοσμοτέ επιδότηση για το μηδέν πάγιό της από φορητότητα... :down:

Μια χαρα ειναι, Εαν θυμαμαι καλα, το χωρις παγιο της βονταφον πλεον δινει 45 ευρω επιδοτηση....

Μια χαρα ειναι, Εαν θυμαμαι καλα, το χωρις παγιο της βονταφον πλεον δινει 45 ευρω επιδοτηση....

Nαι αλλά υποτίθεται ότι έρχεσαι με φορητότητα, άρα έχεις ήδη μία στο χέρι επιδότηση της εταιρείας που ήσουν, οπότε η νέα εταιρεία σου πρέπει να είναι ανταγωνιστική. Και με τα 45 και 60 ευρώ ε δεν είναι. Εγώ πχ. ήμουν έτοιμος να πάω Κοσμοτέ με φορητότητα. Είμαι στο Βόνταφον με μηδέν πάγιο. Μου έστειλε πρόσφατα χαρτί η Βόνταφον και μου δίνει 119 ευρώ επιδότηση. Πώς να φύγω μετά; Με αυτό που κάνει με κρατάει, αφού ο ανταγωνιστικής δίνει μόνο 60 δίνει.

Το οποιο αντιστοιχει σε μειωση τιμης 100 ευρω.

Nαι αλλά υποτίθεται ότι έρχεσαι με φορητότητα, άρα έχεις ήδη μία στο χέρι επιδότηση της εταιρείας που ήσουν, οπότε η νέα εταιρεία σου πρέπει να είναι ανταγωνιστική. Και με τα 45 και 60 ευρώ ε δεν είναι. Εγώ πχ. ήμουν έτοιμος να πάω Κοσμοτέ με φορητότητα. Είμαι στο Βόνταφον με μηδέν πάγιο. Μου έστειλε πρόσφατα χαρτί η Βόνταφον και μου δίνει 119 ευρώ επιδότηση. Πώς να φύγω μετά; Με αυτό που κάνει με κρατάει, αφού ο ανταγωνιστικής δίνει μόνο 60 δίνει.

την 2η σύνδεση που είμαι στα 120 Voda και λήγει τώρα το 12μηνο να περιμένω δηλ πάνω απο 119 ευρώ επιδότηση?

Το οποιο αντιστοιχει σε μειωση τιμης 100 ευρω.

δηλ αν μείνω σε Voda και πάω στο μηδ. πάγιο ένα κιν των 105 ευρώ θα το πάρω 5?

τελικά αυτό γίνεται στο Πλαίσιο ή Γερμανό?

την 2η σύνδεση που είμαι στα 120 Voda και λήγει τώρα το 12μηνο να περιμένω δηλ πάνω απο 119 ευρώ επιδότηση?

δηλ αν μείνω σε Voda και πάω στο μηδ. πάγιο ένα κιν των 105 ευρώ θα το πάρω 5?

τελικά αυτό γίνεται στο Πλαίσιο ή Γερμανό?

Δεν ξερω τι επιδοτητηση εχεις.

Μπες στο online shop της vodafone και θα δεις αναλυτικα.

σε ευχαριστώ πολύ για την μέχρι τώρα βοήθεια σου.

μήπως μπορείς να μου πεις και που να κοιτάξω γιατί ψάχνω ψάχνω και άκρη δεν βρίσκω.

Οι επιδοτήσεις είναι πάντα ανάλογες των λογαριασμών που κάνεις όλο τον χρόνο. Απο εκεί και πέρα, και πάλι στην νέα εταιρία που θέλεις να κάνεις φορητότητα δεν είναι standar η επιδότηση...Ανάλογα με την συσκευή που διαλέγεις βγαίνει...

--->Για φορητότητα σε Cosmote μπορείς εκτός από τα καταστήματα Cosmote και Oteshop να απευθυνθείς και σε οποιοδήποτε δίκτυο αντιπροσώπων της.(Γερμανός, Πλαίσιο)

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΖΩ...

Καλησπέρα,

σκέφτομαι να αγοράσω νέο κινητό, συγκεκριμένα το Ν95 8GB και θα πρέπει να δαπανήσω περί τα 740€.

Προσπαθώντας όσο γίνεται να "γλυτώσουμε" έμμεσα κάποια χρήματα έμαθα οτι ο πατέρας μου δικαιούται 90€ επιδότηση συσκευής. Ο πατέρας μου έχει Cosmote 240, και έχει περάσει και το 1ο έτος (λογικό).

Ερώτηση, αξίζει να μεταβεί σε κάποιο άλλο δίκτυο (εννοείται χωρίς να αλλάξει αριθμό); Σε ποιο πρόγραμμα; Θα έχουμε μεγαλύτερη επιδότηση; Στο μέλλον θα δικαιούμαστε επιδότηση; Μεγαλύτερη απο την τωρινή της Cosmote;

Πείτε τις γνώμες σας.:)

Ευχαριστώ πολύ,

Δημήτρης. :)