Petros the Great Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 αν πανε ολα καλα, αυριο θα σας πω για το kitchen bar Έτσι billakosss :cool: θέλουμε Πολύ Περισσότερα και όχι πάλι μία από τα ίδια :cool: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Έτσι billakosss :cool: θέλουμε Πολύ Περισσότερα και όχι πάλι μία από τα ίδια :cool: :lol: :lol: απαιτητικοι συμφορουμιτες! τι να πω ρε Πετρο..αν μπορεσουν θα το κλεισω...την προηγουμενη φορα μονο με τον υπουργο δεν μιλησα για να το κλεισουμε....:mad: Α! καντε βρε παιδια και επισημανση του θεματος απο τωρα... Βασιλη μ'ακουςςςς??? nelly εσυ?? :happy: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Κitchen Bar για αρχή και μετά Άθωνος. Πιστεύω ο καλύτερος συνδυασμός! Μαγαζιά τύπου Starbacks, Fridays, Applebees ας τ'αφήσουμε για τα αμερικανάκια! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Κitchen Bar για αρχή και μετά Άθωνος. Πιστεύω ο καλύτερος συνδυασμός! Μαγαζιά τύπου Starbacks, Fridays, Applebees ας τ'αφήσουμε για τα αμερικανάκια! +++++Sumfwnw apoluta mazi sou file mou!!! Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Μαγαζιά τύπου Starbacks, Fridays, Applebees ας τ'αφήσουμε για τα αμερικανάκια! Θυμισέ μου να σε βρίσω απο κοντά!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Δεν θα το παραλείψω! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. September 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2007 καμια κοπελα θα εχει ή θα σας κοροιδευει ολο το μαγαζι που θα ειστε 10 c=====8 -ες? :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 egw 8a eimai salonica stis 6/10 k meta stis 25...8a to prospa8hsw trela na er8w giati kavala meeting xlwmo to blepw na ksanaginete k goustarw meeting-fash [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 ελεος πια τι ασυνενοισια 6-8 εχω ρεπο 3ημερο. Αν ηταν τοτε μαλλον θα επαιρνα Νελλυ και θα ρχομασταν να σας δουμε απο κοντα και να μας χαζεψετε και εσεις :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Αλλάξτε ημερομηνία να μπορεί ο mplip^ και η nelly!http://img215.imageshack.us/img215/7066/prettywinknm1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 παντως για kitchen bar δεν ειμαστε να ξερετε. οποτε το meeting συνεχιζει την κανονικη του ροη. εαν εχετε καποια αλλη προταση και για καποιο αλλο μαγαζι που θα μας δεχτει...ευπροσδεκτο! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 ελεος πια τι ασυνενοισια 6-8 εχω ρεπο 3ημερο. Αν ηταν τοτε μαλλον θα επαιρνα Νελλυ και θα ρχομασταν να σας δουμε απο κοντα και να μας χαζεψετε και εσεις Τα ψέυτικα, τα λόγια, τα μεγάλα... :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Τα ψέυτικα, τα λόγια, τα μεγάλα... :rolleyes: θυμισε να μου να φας πολυ ξυλο εσυ πολυ ομως :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 πολυ ξυλο και πολυ βρισημο θα πεσει μου φαινετε! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 πολυ ξυλο και πολυ βρισημο θα πεσει μου φαινετε! Aν πάμε πάλι ικτίνου δε νομίζω να τη γλιτώσεις ούτε εσύ!:grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Aν πάμε πάλι ικτίνου δε νομίζω να τη γλιτώσεις ούτε εσύ!:grin: εεεε κλεισε μας εσυ απ'αυτα τα ξενομαγαζα που πας! :lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 θυμισε να μου να φας πολυ ξυλο εσυ πολυ ομως Πώς; μέσω διαδικτύου ή με βιντεοκλήση; :rolleyes: http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 kalispera.elpizo na eimai thessaloniki kai na mporeso na ertho. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 καλησπέρα και εγω μέσα ! ''έκλεψα'' και την υπογραφή του "Petros the Great" :X, μην το πείτε τίποτα :cool: ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 καλησπέρα και εγω μέσα ! ''έκλεψα'' και την υπογραφή του "Petros the Great" :X, μην το πείτε τίποτα :cool: ! Α μην αγχώνεσαι, δεν έχει copyright :lol: βάλε και τη φωτογραφία αν θέλεις :p http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 Ωπ! Τι βλέπω; :shifty: Είδα φως ...εεεε meeting και μπήκα!:p Εννοείται ότι το ζεύγος "Β" είναι μέσα.:happy: Billako αν καταφέρεις να μου διπλασιάσεις το ποσό της επιδότησης που δικαιούμαι για αναβάθμιση συσκευής ψηφίζω υπέρ της Ικτίνου!:rotfl::tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 αν δεν δουμε "Πολύ Περισσότερα" στην σταθερή απο την http://www.myphone.gr/news/wind.gif δεν θα ψηφίσω υπερ ικτινου :lol: :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Ωπ! Τι βλέπω; :shifty: Είδα φως ...εεεε meeting και μπήκα!:p Εννοείται ότι το ζεύγος "Β" είναι μέσα.:happy: Billako αν καταφέρεις να μου διπλασιάσεις το ποσό της επιδότησης που δικαιούμαι για αναβάθμιση συσκευής ψηφίζω υπέρ της Ικτίνου!:rotfl::tease: Τι θα ελεγες για τριπλασιασμο??:rolleyes: αν δεν δουμε "Πολύ Περισσότερα" στην σταθερή απο την http://www.myphone.gr/news/wind.gif δεν θα ψηφίσω υπερ ικτινου :lol: Μα φιλε Μακη γι'αυτο ακριβως το λογο κανουμε το meeting!επειδη θα εχουμε δωσει ηδη πολυ περισσοτερα! με τι μουτρα θα σας αντικρισω??:ninja::cry: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 Μα φιλε Μακη γι'αυτο ακριβως το λογο κανουμε το meeting!επειδη θα εχουμε δωσει ηδη πολυ περισσοτερα! με τι μουτρα θα σας αντικρισω??:ninja::cry: Καλύτερα να έρθεις με μπλουζάκι vodafone ;) Τελικά εγώ ψηφίζω... Ικτίνου ;) http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STUDIO NONAME Δημ. October 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2007 παντως για kitchen bar δεν ειμαστε να ξερετε. οποτε το meeting συνεχιζει την κανονικη του ροη. εαν εχετε καποια αλλη προταση και για καποιο αλλο μαγαζι που θα μας δεχτει...ευπροσδεκτο! na protino ke ego magazi !!! bilako thelo organosi mpori na ine ke o proedros eki!!!!!!!!!!!!!:X !!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] opois breis pios ine pm!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts