trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Ρώτα ελεύθερα ό,τι θέλεις :) Φωτογραφίες θα ανέβουν σίγουρα, όπως και σε κάθε μας meeting άλλωστε ;) εμενα ειναι να μη μου δινετε θαρρος... give sb an inch and they' ll take a mile, που λεμε και εμεις στην αγγλικη!!! :rolleyes::rolleyes: εχετε δηλαδη και αλλου φωτο;;; αχ να τις δω και εγω;;; :O:O:O [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 του Βολου http://myphone.2030.gr/ (εδω θα μπουν και του αυτου του meeting) ΕΔΩ της καβαλας 9-12-06 ΕΔΩ της θεσ/νικη 24-02-07(μινι) & ΕΔΩ 01-07-06 στην θεσ/νικη και αλλα πολλα!!! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 αχ δεν το ηξερα!! καλα παιδια φαινεστε!! :p:p:p τα πιτσιρικακια που ειδα, τα ξανθουλικα θελω να τσιμπησω, ποιανου ηταν;; απο θεσσαλονικης συναντηση παλια δεν εχετε φωτο;; :rolleyes::rolleyes: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 εδω? http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=197951&pic_id=12 ειναι η μια μασκοτ του μεετινκ !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 αχ θα πεθανω... τι γλυκα ειναι τουτο!!!!! ποιανου ειναι!!!! :O:O:O:O το τελευταιο λινκ που εδωσες δεν δουλευει... ανοιγει αλλα δεν ανοιγουν οι φωτο του... για της θεσσαλονικης λεω! :) edit: ανοιγουν μερικες φωτο, οχι ολες... δηλαδη μονο δυο ανοιξαν... [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 εγω τα εφερα (ειναι 2) έχουν πάει στο στο μεετινκ καβάλας & θεσσαλονικης και βολου αλλα δεν ειναι δικά μου (απλα κάπου-καπου τα "μεγαλώνω" εγω) είναι απο τον Εβρο ! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 εδω? http://clubs.pathfinder.gr/getphoto.php?album=197951&pic_id=12 ειναι η μια μασκοτ του μεετινκ !! Το βλέμα μασκότ-μπιλλάκου είναι όλα τα λεφτά!! :lol: Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 εγω τα εφερα (ειναι 2) έχουν πάει στο στο μεετινκ καβάλας & θεσσαλονικης και βολου αλλα δεν ειναι δικά μου (απλα κάπου-καπου τα "μεγαλώνω" εγω) είναι απο τον Εβρο ! ειναι γλυκα... να τα χαιρεσαι!!! και το τελευταιο μωρακι ειναι απιστευτο, κουκλακι!!! η κοπελα που το εχει στην αγκαλια της, ποια ειναι; Το βλέμα μασκότ-μπιλλάκου είναι όλα τα λεφτά!! :lol: με το πρασινο πουλοβερ ο μπιλακος εε;; εχει γελιο!! :lol: [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ΕΔΩ της θεσ/νικη 24-02-07(μινι) & Το mini στην αρχή φοβήθηκα οτι θα είναι καφές μόνο με τον billako, ευτυχώς ήρθαν κι'αλλοι μετά. Μερικοί είναι banned τώρα!:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Bρήκα κι'αλλες!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 μαλιστα μαλιστα!!! καλα τα περνατε!!! [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 ειναι γλυκα... να τα χαιρεσαι!!! και το τελευταιο μωρακι ειναι απιστευτο, κουκλακι!!! η κοπελα που το εχει στην αγκαλια της, ποια ειναι; με το πρασινο πουλοβερ ο μπιλακος εε;; εχει γελιο!! :lol: η κοπέλα ειναι μέλος απο καβάλα (αν θυμάμαι καλά) ΕΙΔΕΣ τη στοργικός ''μπαμπας'' ο billakosss !! :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 :lol: :lol: αφου ξερετε τι αδυναμια εχω με τα μικρουτσικα! μη ξυνεται πληγες! trela & sofi-k ελατε εσεις κι εγω κερναω και μπουγατσες και οτι αλλο θελετε! (φαντασου τι σιγουρος ειμαι οτι δεν θα ρθειτε!:p) 2 μερες εμειναννννννν! :) ο καιρος λιγο μας χαλασε εδω πανω...ελπιζουμε το σαββατο να ανοιξουν οι ουρανοι! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 :lol: :lol: αφου ξερετε τι αδυναμια εχω με τα μικρουτσικα! μη ξυνεται πληγες! trela & sofi-k ελατε εσεις κι εγω κερναω και μπουγατσες και οτι αλλο θελετε! (φαντασου τι σιγουρος ειμαι οτι δεν θα ρθειτε!:p) 2 μερες εμειναννννννν! :) ο καιρος λιγο μας χαλασε εδω πανω...ελπιζουμε το σαββατο να ανοιξουν οι ουρανοι! Παραφράζοντας γνωστό γηπεδικό σύνθημα: "Με ήλιο και με χιόνι, το myphone (για το meeting) δεν κολώνει!":wacko::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 11, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Παραφράζοντας γνωστό γηπεδικό σύνθημα: "Με ήλιο και με χιόνι, το myphone (για το meeting) δεν κολώνει!":wacko::lol: ετσι ακριβως!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2007 Άντε και σε 48 ώρες από τώρα ελπίζω να είμαστε ακόμη έξω και να πίνουμε ούζα :p και όχι να έχει ήδη τελειώσει το meeting http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Sto proigoumeno meeting eixa wrio stin wra mias kai eprepe na paw katerini meta alla 8a r8w savatokuriako opote 8a meinw savvatovrado ekei opote koinos 8a ta spasoume!!!!An ola pane kala simera vradu(kserei o billiakosss) 8a eimai poluuuuu xaroumenos sto meeting!!! Ta leme sungadgetakies sto meeting:lol::p Kali mera se olous sas!!!:):p:O Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Άντε και σε 48 ώρες από τώρα ελπίζω να είμαστε ακόμη έξω και να πίνουμε ούζα :p και όχι να έχει ήδη τελειώσει το meeting δεν ξερω αν εσυ θα πινεις ουζα μεχρι εκεινη την ωρα...εγω θελω να κανω την υπερβαση στην ζωη μου και να ειμαι στον Ζυγο!! :lol: scottas οτι και να γινει σε περιμενω...εχεις αναστατωσει ολο το φορουμ με τους ερωτες σου!! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Ας δουμε λιγο και τα παλιοτερα meeting που εχουμε κανει,ξεκινωντας απο το πρωτο που ειχε να γινει μετα πολυ καιρο...στις 6/1/2006 Το οποιο μας εφερε και πολυ κοσμο αφου ειχε καιρο να γινει meeting..παρα την ανοργανωσια που ειχα..δεν μπορω να πω ηταν πολυ καλο..ειχαμε παει και σ'ενα μαγαζι στην καλαποθακη..εκεινο το μαγαζι απο μας εκανε τζηρο!:lol: το συγκεκριμενο θεμα σημειωσε 10.791 εμφανισεις! Επειτα στις 15/4/06 απ'οσο θυμαμαι ειχαμε παει σ'ενα καφενε καπου κοντα στην αθωνος οπου και εκει ειμασταν αρκετα ατομα και ειχαμε και διαφορες ηλικιες κι επειτα ακολουθησε φαγητο. παρολαυτα το θεμα ειχε 5.296 εμφανισεις. ακομα και τοτε ομολογω πως δεν ημουν ετοιμος για να κλεισω μαγαζι!:O Για να μη πολυλογω και συνεχως με ριχνω...στις 11/11/06 ξεκινησαμε να οργανωνουμε καλυτερα τα meeting μας αφου πλεον ειχε πέραση και περνουσαμε καλα...ειτε με καποια Δωρακια-ζαρακια και φυσικα να εχουμε εξασφαλισμενη στεγη του καφε! κλεινοντας το τελευταιο meeting του '06 στο καφε-μπαρ ΙΚΤΙΝΟΥ, οπου μας φιλοξενει ως και αυριο χωρις κανενα προβλημα ασχετα με τα παραπονα καποιων!:p στο οποιο meeting ειχαμε πολλα ατομα και οι εμφανισεις του ηταν στις 10.181. Ενα απο τα καλυτερα meeting το οποιο δεν θα το ξεχασω..ειναι αυτο στις 1/7/07 εκει που καναμε την μεγαλυτερη κομπινα μεσα στην ΤΙΜ και πηραμε το 693myphone(6936974663) αποκλειστικα για τα meeting μας..οπως και ηταν το μοναδικο mini meeting που ειμασταν ο the great κι εγω:lol::X και το καφεδακι μας το ηπιαμε στην αριστοτελους κι επειτα στην Αθωνος οπους ειχαμε και βολιωτες στην παρεα μας! και περασαμε υπεροχα! Το παραξενο ηταν,οτι εξ αρχης ημουν απογοητευμενος οτι δεν θα ειχαμε καθολου κοσμο αφου το θεμα στο τελος του ειχε μονο 1.267 εμφανισεις . Τελος,γιατι αρχισα να γινομαι κουραστικος αναφορικα θα σας δωσω τα λινκ για τα 2 επομενα στις 3/3/07 και 30/6/07. Ελπιζουμε ολοι να περασετε καλα και στο αυριανο να ερθουν και αλλα μελη που δεν γνωρισαμε,να δειξουμε οτι το myphone δεν μασαει πουθενα!:p Και φυσικα να ευχαριστησω τους αρμοδιους για την βοηθεια τους,που βαλανε το χερακι τους κι αυτοι για να γινουν γνωστα τα meeting σε ολο το φορουμ.:) By Billakosss Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Θυμάστε τον καφέ σε μια καφετέρια στην Άθωνος; Τραγικό.:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Θυμάστε τον καφέ σε μια καφετέρια στην Άθωνος; Τραγικό.:p το ανεφερα ρε τρελε!!:lol: Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 το ανεφερα ρε τρελε!!:lol: Δεν του έδωσες όμως τη δέουσα σημασία.http://img213.imageshack.us/img213/9716/icecreamzc7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Billake κάτι μπέρδεψες!:p "...Ενα απο τα καλυτερα meeting το οποιο δεν θα το ξεχασω..ειναι αυτο στις 1/7/07 εκει που καναμε την μεγαλυτερη κομπινα μεσα στην ΤΙΜ.." Κάντο "06"!;) Δεν του έδωσες όμως τη δέουσα σημασία.http://img213.imageshack.us/img213/9716/icecreamzc7.gif Παγωτό ξέρεις να τρως, αλλά το meeting δεν το έχεις στην υπογραφή σου!:mad::nagger::ρ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παγωτό ξέρεις να τρως, αλλά το meeting δεν το έχεις στην υπογραφή σου!:mad::nagger::ρ Σας σαμποτάρω γιατί δε θα έρθω.:grin: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ...εγω ειδα κατι φωτογραφιες που ειχατε βγαλει ολα τα κινητα μαζι:D...στο καλοκαιρινο meeting δεν εγινε κατι τετοιο :(...παρακαλω τους διοργανωτες να μην το παραληψουν αυτην την φορα:protest::lol: :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts