andreas443 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements error Sorry, you are not allowed to purchase this item This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements error Sorry, you are not allowed to purchase this item This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s). You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers. τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιος Ευχαριστώ Έχεις δεχθεί 2 καταγγελίες για προϊόν που δεν πλήρωσες τους τελευταίους 6 μήνες, και γι' αυτό δεν πληροίς τα κριτήρια του συγκεκριμένου πωλητή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Έχεις δεχθεί 2 καταγγελίες για προϊόν που δεν πλήρωσες τους τελευταίους 6 μήνες, και γι' αυτό δεν πληροίς τα κριτήρια του συγκεκριμένου πωλητή... γνωρίζεις αν μπορώ να ζητήσω να με ξεμπλοκάρουν και πως?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 γνωρίζεις αν μπορώ να ζητήσω να με ξεμπλοκάρουν και πως?? Μόνο ο πωλητής μπορεί να σε ξεμπλοκάρει , Έχω βάλει και εγώ αυτόν τον όρο γιατί κάποιος αγόραζε κάτι κάθε τόσο και δεν το πλήρωνε, το ίδιο άτομο συνέχεια Από τότε που έβαλα τον όρο , δεν με ξαναενόχλησε, εκτός από μία φορά που είχε το θράσος να με ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να αγοράσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Αυτο που δεν καταλαβαίνω τοσα χρόνια ειναι γιατι αφήνετε απλήρωτα αντικείμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Θελω μια βοηθεια για ενα αντικειμενο που θελω να πουλησω στο ebay . Το προβλημα μου ειναι στο κοστος αποστολης του αντικειμενου , εκει που πρεπει να αναφερεις τροπο αποστολης και κοστος. Παλαιοτερα ειχα πουλησει αρκετα αντικειμενα χωρις να εχω προβλημα , εβαζα international postal και εβαζα flat cost στο domestic και μου το επαιρνε. Αυτη την φορα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή εχει αλλαξει κατι και εστω και βαζω flat στο domestic πρεπει να βαλω ποσο μεχρι 7 λιρες για να το παρει , αλλιως δεν μου κανει δεκτη την αγγελια. Εψαξα λιγο στο ebay και ειδα οτι και ενας αλλος Ελληνας ειχε το ιδιο θεμα και ανεφερε οτι το αντικειμενο ειναι απο Ελλαδα και δεν μπορει να βαλει domestic και πηρε μια απαντηση να βαλει flat same to all buyers στο domestic , εχω δοκιμασει 100 φορες και δεν γινεται τιποτα , δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγγελια με τιποτα , με πεταει να βαλω domestic σωνει και ντε !!!:mad: Κοντευω να τρελαθω με το ρημαδι . Εννοειτε οτι εχω κανει add και το international και εχω βαλει την κανονικη τιμη που θελω για εξοδα αποστολης , αλλα ακομη και αυτο να κανω συνεχιζει να ζηταει domestic Εχει κανεις καμια ιδεα και πως το κανουμε ? Ευχαριστω παιδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Αυτο που δεν καταλαβαίνω τοσα χρόνια ειναι γιατι αφήνετε απλήρωτα αντικείμενα Γιατί κάποιες φορές ο άλλος, όταν δεν μπαίνει με φυσική παρουσία σε ένα μαγαζί, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Γιατί κάποιες φορές ο άλλος, όταν δεν μπαίνει με φυσική παρουσία σε ένα μαγαζί, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Συνήθως πιτσιρικάδες είναι που κάνουν χαβαλέ. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Θελω μια βοηθεια για ενα αντικειμενο που θελω να πουλησω στο ebay . Το προβλημα μου ειναι στο κοστος αποστολης του αντικειμενου , εκει που πρεπει να αναφερεις τροπο αποστολης και κοστος. Παλαιοτερα ειχα πουλησει αρκετα αντικειμενα χωρις να εχω προβλημα , εβαζα international postal και εβαζα flat cost στο domestic και μου το επαιρνε. Αυτη την φορα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή εχει αλλαξει κατι και εστω και βαζω flat στο domestic πρεπει να βαλω ποσο μεχρι 7 λιρες για να το παρει , αλλιως δεν μου κανει δεκτη την αγγελια. Εψαξα λιγο στο ebay και ειδα οτι και ενας αλλος Ελληνας ειχε το ιδιο θεμα και ανεφερε οτι το αντικειμενο ειναι απο Ελλαδα και δεν μπορει να βαλει domestic και πηρε μια απαντηση να βαλει flat same to all buyers στο domestic , εχω δοκιμασει 100 φορες και δεν γινεται τιποτα , δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγγελια με τιποτα , με πεταει να βαλω domestic σωνει και ντε !!!:mad: Κοντευω να τρελαθω με το ρημαδι . Εννοειτε οτι εχω κανει add και το international και εχω βαλει την κανονικη τιμη που θελω για εξοδα αποστολης , αλλα ακομη και αυτο να κανω συνεχιζει να ζηταει domestic Εχει κανεις καμια ιδεα και πως το κανουμε ? Ευχαριστω παιδες To Domestic έχει να κένει με την χώρα στην οποία βάζεις την δημοπρασία Αν το βάζεις στο ebay.co.uk πρόκειται για την Αγγλία Αν το βάζεις στο ebay.com πρόκειται για Η.Π.Α. Αν το βάλεις στο ebay.de πρόκειται για το κόστος προς Γερμανία Φυσικά πρέπει να βάλεις domestic cost Δεν γίνεται χωρίς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Το καταλαβα γιατι πραγμα ειναι , το θεμα ειναι αλλο , οτι δεν σε αφηνει να βαλεις στο domestic πανω απο 7 λιρρες Αγγλιας κοστος , και εγω που στελνω δεματα συστημενα με ασφαλισμενα κτλ το κοστος της αποστολης ειναι γυρω στα 20 ευρω , δεν ειναι 7 λιρρες Αγγλιας , αυτο εννοω . Οτι δεν μπορει για τα αλλα κρατη να εγω 20 ευρω και για την Αγγλια να εχω 7 λιρρες , δεν ειναι σωστο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 To Domestic έχει να κένει με την χώρα στην οποία βάζεις την δημοπρασία Αν το βάζεις στο ebay.co.uk πρόκειται για την Αγγλία Αν το βάζεις στο ebay.com πρόκειται για Η.Π.Α. Αν το βάλεις στο ebay.de πρόκειται για το κόστος προς Γερμανία Φυσικά πρέπει να βάλεις domestic cost Δεν γίνεται χωρίς αυτό Εχω και εγω αυτο το προβλημα με το domestic. Το αντικειμενο που ειχα βαλει δε πουλησε και σημερα που πηγα για relist μου βγαζει error στο domestic. Τα στοιχεια ηταν ακριβως τα ιδια με τη 1η φορα που το εβγαλα προς πωληση. Αρα μαλλον καποιο κολημα εφαγε το συστημα τους. Το εχω στο ebay.com Αυτο με το domestic νομιζα οτι ειναι για αποστολη προς τη χωρα που βρισκεται το αντικειμενο.. Ο υπολογισμος κοστους στο site των ΕΛΤΑ ειναι αξιοπιστος? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Και εμενα παλια δεν ειχα προβλημα με το domestic τωρα που ξαναδοκιμασα μετα απο καιρο μου κανει αυτο το σπαστικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά, εσείς που πουλάτε, πόσο είναι περίπου το κόστος για μικρούς φακέλους και κουτάκια, εντός Ευρώπης. Έχω κάτι παλιά cd και σκέφτομαι να τα πουλήσω αλλά δεν ξέρω κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Παιδιά, εσείς που πουλάτε, πόσο είναι περίπου το κόστος για μικρούς φακέλους και κουτάκια, εντός Ευρώπης. Έχω κάτι παλιά cd και σκέφτομαι να τα πουλήσω αλλά δεν ξέρω κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης... http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_epistol_2012.pdf κοίτα και τα προπληρωμένα εξωτερικού. http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_prepaid.pdf Edited June 9, 2013 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ξέρει κάνεις πόσες μέρες κάνουν να έρθουν πράγματα από Αγγλία; εξαρτάται.. περίπου μια βδομάδα συνήθως.. αλλά παίζει μπορεί να έρθει νωρίτερα μπορεί και αργότερα.. ανάλογα τι τρόπο αποστολής θα επιλέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Αγαπητοί, ήθελα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από ακριβά "ψώνια" (κινητά και όχι μόνο) μέσω ebay από χώρες εκτός ΕΕ (όπως taiwan & Hong kong). Πληρώσατε τελωνείο ??? Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε από εκτελωνισμό ??? έχω βάλει στο μάτι ένα padfone infinity από Taiwan (buyshopTW).Τί λέτε ?? Έκανα ερώτηση στο κατάστημα αν μπορούν να μου το ταχυδρομήσουν σαν δώρο (χωρίς την απόδειξη) και σε διακριτικό κουτί (αν είναι δυνατόν και χωρίς το αυθεντικό κουτί του) και η απάντηση ήταν θετική. Τι λέτε να προχωρήσω ???? ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST Edited June 16, 2013 by dimaxin70 ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Αγαπητοί, ήθελα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από ακριβά "ψώνια" (κινητά και όχι μόνο) μέσω ebay από χώρες εκτός ΕΕ (όπως taiwan & Hong kong). Πληρώσατε τελωνείο ??? Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε από εκτελωνισμό ??? έχω βάλει στο μάτι ένα padfone infinity από Taiwan (buyshopTW).Τί λέτε ?? Έκανα ερώτηση στο κατάστημα αν μπορούν να μου το ταχυδρομήσουν σαν δώρο (χωρίς την απόδειξη) και σε διακριτικό κουτί (αν είναι δυνατόν και χωρίς το αυθεντικό κουτί του) και η απάντηση ήταν θετική. Τι λέτε να προχωρήσω ???? ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST Αυτο που λες, και να στο στειλουν με ems Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 το έχεις κάνει δλδ ???? (από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανείς ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 το έχεις κάνει δλδ ???? (από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανείς ???? απο σχεδόν ολη την κινα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Αυτο που λες, και να στο στειλουν με ems Ems τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ems τι είναι; Ελτα:p . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ελτα:p . Οκ ευχαριστώ ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Aγόρασα κάτι από Κίνα μέσω του ebay. Ο κινέζος μου έδωσε και tracking number. Η αποστολή γίνεται δωρεάν. (Free Standard Int'l Postage) Το tn είναι της μορφής RCXXXXXXXXXHK τα γράμματα είναι αληθινά τα Χ είναι εννέα νούμερα. Που το βάζω για να τσεκάρω; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Δοκίμασε εδώ : http://www.trackingkit.com/china-post-tracking/ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts