Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements error

Sorry, you are not allowed to purchase this item

This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s).

You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers.

τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιος

Ευχαριστώ

spacer.png

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπέρα παιδιά θέλω μια βοήθεια στο ebay είμαι χρονια τελευταία αγόρασα τα χριστούγεννα σήμερα πήγα να αγοράσω κάτι και όταν πατάω το κουμπί commit to buy μου βγάζει στην επομενη σελίδα Buyer Requirements error

Sorry, you are not allowed to purchase this item

This item is available to buyers who have not received 2 or more unpaid item strike(s) in the past 6 month(s).

You can contact the seller for more information, or find similar items offered by other sellers.

τι είναι αυτό δεν καταλαβαίνω κιόλας τι πρέπει να κάνω γιατί δεν ξέρω και αγγλικά ας με βοηθήσει κάποιος

Ευχαριστώ

Έχεις δεχθεί 2 καταγγελίες για προϊόν που δεν πλήρωσες τους τελευταίους 6 μήνες, και γι' αυτό δεν πληροίς τα κριτήρια του συγκεκριμένου πωλητή...

Έχεις δεχθεί 2 καταγγελίες για προϊόν που δεν πλήρωσες τους τελευταίους 6 μήνες, και γι' αυτό δεν πληροίς τα κριτήρια του συγκεκριμένου πωλητή...

γνωρίζεις αν μπορώ να ζητήσω να με ξεμπλοκάρουν και πως??

spacer.png

γνωρίζεις αν μπορώ να ζητήσω να με ξεμπλοκάρουν και πως??

Μόνο ο πωλητής μπορεί να σε ξεμπλοκάρει ,

Έχω βάλει και εγώ αυτόν τον όρο γιατί κάποιος αγόραζε κάτι κάθε τόσο και δεν το πλήρωνε, το ίδιο άτομο συνέχεια

Από τότε που έβαλα τον όρο , δεν με ξαναενόχλησε, εκτός από μία φορά που είχε το θράσος να με ρωτήσει γιατί δεν μπορεί να αγοράσει....

Αυτο που δεν καταλαβαίνω τοσα χρόνια ειναι γιατι αφήνετε απλήρωτα αντικείμενα

Θελω μια βοηθεια για ενα αντικειμενο που θελω να πουλησω στο ebay .

Το προβλημα μου ειναι στο κοστος αποστολης του αντικειμενου , εκει που πρεπει να αναφερεις τροπο αποστολης και κοστος.

Παλαιοτερα ειχα πουλησει αρκετα αντικειμενα χωρις να εχω προβλημα , εβαζα international postal και εβαζα flat cost στο domestic και μου το επαιρνε.

Αυτη την φορα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή εχει αλλαξει κατι και εστω και βαζω flat στο domestic πρεπει να βαλω ποσο μεχρι 7 λιρες για να το παρει , αλλιως δεν μου κανει δεκτη την αγγελια.

Εψαξα λιγο στο ebay και ειδα οτι και ενας αλλος Ελληνας ειχε το ιδιο θεμα και ανεφερε οτι το αντικειμενο ειναι απο Ελλαδα και δεν μπορει να βαλει domestic και πηρε μια απαντηση να βαλει flat same to all buyers στο domestic , εχω δοκιμασει 100 φορες και δεν γινεται τιποτα , δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγγελια με τιποτα , με πεταει να βαλω domestic σωνει και ντε !!!:mad:

Κοντευω να τρελαθω με το ρημαδι .

Εννοειτε οτι εχω κανει add και το international και εχω βαλει την κανονικη τιμη που θελω για εξοδα αποστολης , αλλα ακομη και αυτο να κανω συνεχιζει να ζηταει domestic

Εχει κανεις καμια ιδεα και πως το κανουμε ?

Ευχαριστω παιδες

Αυτο που δεν καταλαβαίνω τοσα χρόνια ειναι γιατι αφήνετε απλήρωτα αντικείμενα

Γιατί κάποιες φορές ο άλλος, όταν δεν μπαίνει με φυσική παρουσία σε ένα μαγαζί, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Γιατί κάποιες φορές ο άλλος, όταν δεν μπαίνει με φυσική παρουσία σε ένα μαγαζί, νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Συνήθως πιτσιρικάδες είναι που κάνουν χαβαλέ.

Θελω μια βοηθεια για ενα αντικειμενο που θελω να πουλησω στο ebay .

Το προβλημα μου ειναι στο κοστος αποστολης του αντικειμενου , εκει που πρεπει να αναφερεις τροπο αποστολης και κοστος.

Παλαιοτερα ειχα πουλησει αρκετα αντικειμενα χωρις να εχω προβλημα , εβαζα international postal και εβαζα flat cost στο domestic και μου το επαιρνε.

Αυτη την φορα δεν ξερω αν κανω κατι λαθος ή εχει αλλαξει κατι και εστω και βαζω flat στο domestic πρεπει να βαλω ποσο μεχρι 7 λιρες για να το παρει , αλλιως δεν μου κανει δεκτη την αγγελια.

Εψαξα λιγο στο ebay και ειδα οτι και ενας αλλος Ελληνας ειχε το ιδιο θεμα και ανεφερε οτι το αντικειμενο ειναι απο Ελλαδα και δεν μπορει να βαλει domestic και πηρε μια απαντηση να βαλει flat same to all buyers στο domestic , εχω δοκιμασει 100 φορες και δεν γινεται τιποτα , δεν με αφηνει να ολοκληρωσω την αγγελια με τιποτα , με πεταει να βαλω domestic σωνει και ντε !!!:mad:

Κοντευω να τρελαθω με το ρημαδι .

Εννοειτε οτι εχω κανει add και το international και εχω βαλει την κανονικη τιμη που θελω για εξοδα αποστολης , αλλα ακομη και αυτο να κανω συνεχιζει να ζηταει domestic

Εχει κανεις καμια ιδεα και πως το κανουμε ?

Ευχαριστω παιδες

To Domestic έχει να κένει με την χώρα στην οποία βάζεις την δημοπρασία

Αν το βάζεις στο ebay.co.uk πρόκειται για την Αγγλία

Αν το βάζεις στο ebay.com πρόκειται για Η.Π.Α.

Αν το βάλεις στο ebay.de πρόκειται για το κόστος προς Γερμανία

Φυσικά πρέπει να βάλεις domestic cost

Δεν γίνεται χωρίς αυτό

Το καταλαβα γιατι πραγμα ειναι , το θεμα ειναι αλλο , οτι δεν σε αφηνει να βαλεις στο domestic πανω απο 7 λιρρες Αγγλιας κοστος , και εγω που στελνω δεματα συστημενα με ασφαλισμενα κτλ το κοστος της αποστολης ειναι γυρω στα 20 ευρω , δεν ειναι 7 λιρρες Αγγλιας , αυτο εννοω .

Οτι δεν μπορει για τα αλλα κρατη να εγω 20 ευρω και για την Αγγλια να εχω 7 λιρρες , δεν ειναι σωστο .

To Domestic έχει να κένει με την χώρα στην οποία βάζεις την δημοπρασία

Αν το βάζεις στο ebay.co.uk πρόκειται για την Αγγλία

Αν το βάζεις στο ebay.com πρόκειται για Η.Π.Α.

Αν το βάλεις στο ebay.de πρόκειται για το κόστος προς Γερμανία

Φυσικά πρέπει να βάλεις domestic cost

Δεν γίνεται χωρίς αυτό

Εχω και εγω αυτο το προβλημα με το domestic. Το αντικειμενο που ειχα βαλει δε πουλησε και σημερα που πηγα για relist μου βγαζει error στο domestic.

Τα στοιχεια ηταν ακριβως τα ιδια με τη 1η φορα που το εβγαλα προς πωληση. Αρα μαλλον καποιο κολημα εφαγε το συστημα τους. Το εχω στο ebay.com

Αυτο με το domestic νομιζα οτι ειναι για αποστολη προς τη χωρα που βρισκεται το αντικειμενο..

Ο υπολογισμος κοστους στο site των ΕΛΤΑ ειναι αξιοπιστος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εμενα παλια δεν ειχα προβλημα με το domestic τωρα που ξαναδοκιμασα μετα απο καιρο μου κανει αυτο το σπαστικο..

Παιδιά, εσείς που πουλάτε, πόσο είναι περίπου το κόστος για μικρούς φακέλους και κουτάκια, εντός Ευρώπης.

Έχω κάτι παλιά cd και σκέφτομαι να τα πουλήσω αλλά δεν ξέρω κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά, εσείς που πουλάτε, πόσο είναι περίπου το κόστος για μικρούς φακέλους και κουτάκια, εντός Ευρώπης.

Έχω κάτι παλιά cd και σκέφτομαι να τα πουλήσω αλλά δεν ξέρω κόστος αποστολής για χώρες της Ευρώπης...

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_epistol_2012.pdf

κοίτα και τα προπληρωμένα εξωτερικού.

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/pricelist_prepaid.pdf

Edited by Vasileios

Ξέρει κάνεις πόσες μέρες κάνουν να έρθουν πράγματα από Αγγλία;

εξαρτάται.. περίπου μια βδομάδα συνήθως.. αλλά παίζει μπορεί να έρθει νωρίτερα μπορεί και αργότερα.. ανάλογα τι τρόπο αποστολής θα επιλέξεις.

Αγαπητοί,

ήθελα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από ακριβά "ψώνια" (κινητά και όχι μόνο) μέσω ebay από χώρες εκτός ΕΕ (όπως taiwan & Hong kong).

Πληρώσατε τελωνείο ??? Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε από εκτελωνισμό ???

έχω βάλει στο μάτι ένα padfone infinity από Taiwan (buyshopTW).Τί λέτε ??

Έκανα ερώτηση στο κατάστημα αν μπορούν να μου το ταχυδρομήσουν σαν δώρο (χωρίς την απόδειξη) και σε διακριτικό κουτί (αν είναι δυνατόν και χωρίς το αυθεντικό κουτί του) και η απάντηση ήταν θετική. Τι λέτε να προχωρήσω ????

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST

Edited by dimaxin70
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST

Αγαπητοί,

ήθελα να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας από ακριβά "ψώνια" (κινητά και όχι μόνο) μέσω ebay από χώρες εκτός ΕΕ (όπως taiwan & Hong kong).

Πληρώσατε τελωνείο ??? Υπάρχει τρόπος να γλιτώσουμε από εκτελωνισμό ???

έχω βάλει στο μάτι ένα padfone infinity από Taiwan (buyshopTW).Τί λέτε ??

Έκανα ερώτηση στο κατάστημα αν μπορούν να μου το ταχυδρομήσουν σαν δώρο (χωρίς την απόδειξη) και σε διακριτικό κουτί (αν είναι δυνατόν και χωρίς το αυθεντικό κουτί του) και η απάντηση ήταν θετική. Τι λέτε να προχωρήσω ????

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ POST

Αυτο που λες, και να στο στειλουν με ems

το έχεις κάνει δλδ ???? (από αυτό το μαγαζί έχει ψωνίσει κανείς ????

απο σχεδόν ολη την κινα. :p

Aγόρασα κάτι από Κίνα μέσω του ebay. Ο κινέζος μου έδωσε και tracking number. Η αποστολή γίνεται δωρεάν. (Free Standard Int'l Postage) Το tn είναι της μορφής RCXXXXXXXXXHK τα γράμματα είναι αληθινά τα Χ είναι εννέα νούμερα. Που το βάζω για να τσεκάρω;
Ι need a six month vacation, twice a year.

Δοκίμασε εδώ : http://www.trackingkit.com/china-post-tracking/

:)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr