mertaghon2 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) ebay.com vs ebay.co.uk ποιες οι διαφορες ? δεν εχω μεγαλη εμπειρια,θελουν διασταυρωση αυτα που θα πω:) οσοι βαζουν αγγελια στο com τους βλεπεις στο com και κάποιους απο αυτούς τους βλεπεις στο co.uk ομοιως οσοι βαζουν αγγελια στο co.uk τους βλεπεις στο co.uk και κάποιους απο αυτούς τους βλεπεις στο com. εγω πχ που θελω ενα blackberry(τα φτιαχνουν οι καναδοι) που υπαρχουν κυριως καναδα κ αμερικη,κοιταω στο com,ca,co.uk το co.uk. ειναι αγγλια εντος ευρωπης οποτε ,αρα δεν εχεις τελωνειο. στα αλλα 2 εχεις πιθανως τελωνειακους υψηλους δασμους,τυχαια ,ισως ναι,ισως οχι να τους πληρωσεις στο προιον που θα σου ερθει. ομως το co.uk ακριβοοο(λογω ακριβης αγγλικης λιρας),ενω κ λογω ισοτιμιας ευρω με τα αλλα νομισματα,τα com,ca αρκετααα πιο φθηνα στα ιδια προιοντα. αυτάαα:) αν και ο elektrik eye τα ειπε καλυτερα! Edited June 29, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 απλα μου εκανε εντυπωση του μνμ που εμφανιζεται στο co.uk :) και ενω το προ'ι'ον ειναι διαθεσιμο στο ηνωμενο βασιλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 δεν εχω μεγαλη εμπειρια,θελουν διασταυρωση αυτα που θα πω:) οσοι βαζουν αγγελια στο com τους βλεπεις στο com και κάποιους απο αυτούς τους βλεπεις στο co.uk ομοιως οσοι βαζουν αγγελια στο co.uk τους βλεπεις στο co.uk και κάποιους απο αυτούς τους βλεπεις στο com. Με τον ίδιο κωδικό μπορείς να πουλήσεις/αγοράσεις απ' όλα τα ebay. Οταν ανεβάζεις μια δημοπρασία/πώληση σε ρωτάει αν θες να δημοσιευθεί και στο co.uk με extra κόστος φυσικά. Το κάθε ebay έχει διαφορετικές χρεώσεις προς τον πωλητή. Δεν ξέρω αν το χεις παρατηρήσει αλλά πχ ένας πωλητής μπορεί να βάλει ένα αντικείμενο στα 20€ στο ένα ebay και 40€ στο άλλο. Και γω όταν πουλούσα έβαζα για κάθε προϊόν διάφορες τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 παντως οταν ψαχνεις στο co.uk τα περισσοτερα προϊοντα που εμφανιζονται ειναι απο asia,america Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Θελω να προσθεσω τηλεφωνο στα στοιχεια μου στο 'postal address'. Κανω 'Edit address' Γραφω το τηλεφωνο που θελω. Πατω 'post to this address'. Επειτα με ξαναβγαζει στην οθονη με ολες τις διευθυνσεις και φαινεται και το τηλεφωνο που δηλωσα, οχι ολοκληρο, αλλα σε μορφη 69χχχ22. Οποτε ναι μεν συμπεραινω οτι το 'καταχωρησε', αλλα οταν ξανακανω edit(να δω αν υπαρχει οντως καταχωρημενο το τηλεφωνο), ειναι ολα τα στοιχεια μου εκει, και το πεδίο του τηλεφώνου είναι ξανά κενό! Τι γινεται? Το καταχωρει, ναι ή οχι? Γιατι 'εξαφανιζεται' το τηλεφωνο οταν παω να δω τα δηλωμενα στοιχεια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 τον κωδικό της Ελλάδος τον βάζεις; το τηλέφωνο θα πρέπει να έχει τη μορφή 003069ΧΧΧΧΧΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα ένα προιόν απο το ebay το οποίο δεν δουλεύει ! Ποια είναι η γνώμη σας να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω απο το paypal ή όχι ?? Ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπέρα σήμερα παρέλαβα ένα προιόν απο το ebay το οποίο δεν δουλεύει ! Ποια είναι η γνώμη σας να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω απο το paypal ή όχι ?? Ευχαριστώ πολύ ! Το παυπαλ θα σου ζητηση να το στείλεις πισω, τι αξιας ειναι το προιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Το παυπαλ θα σου ζητηση να το στείλεις πισω, τι αξιας ειναι το προιον? 3 Δολάρια ! Είναι λίγα αλλα γιατι να μην τα ζητήσω ? Δηλαδή για να τα πάρω πίσω θα πρέπει να το στείλω πίσω ? Επίσης τα μεταφορικά για να το στείλω είναι πολλά και μήπως δεν θα με συμφέρει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 3 Δολάρια ! Είναι λίγα αλλα γιατι να μην τα ζητήσω ? Δηλαδή για να τα πάρω πίσω θα πρέπει να το στείλω πίσω ? Επίσης τα μεταφορικά για να το στείλω είναι πολλά και μήπως δεν θα με συμφέρει ? οκ άνοιξε dispute αφού πρωτα αναφερεις (με εμαιλ) το πρόβλημα στον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 οκ άνοιξε dispute αφού πρωτα αναφερεις (με εμαιλ) το πρόβλημα στον πωλητη. Εχω επικοινωνήσει με τον πωλητή ! Το dispute τι ακριβώς είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Εχω επικοινωνήσει με τον πωλητή ! Το dispute τι ακριβώς είναι ? κανεις παραπονο στο paypal οτι το προιον που πληρωσες δεν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2011 Εχω επικοινωνήσει με τον πωλητή ! Το dispute τι ακριβώς είναι ? κανεις παραπονο στο paypal οτι το προιον που πληρωσες δεν δουλευει. H διαδικασία ειναι dispute, τι θα πει παράπονο. Μπαίνεις στο παυπαλ ανοιγεις την αγορα πας κατω κατω και πατας Resolution Centre μετα μαρκάρεις το Unauthorized transaction: I did not authorize a recent transaction. και μετα ακολουθείς τις οδηγίες καλή τύχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 ναι,εχεις δικιο οχι παραπονο. διενεξη με τον πωλητη οτι κατι δεν ηρθε σωστα. και αναλαμβανει το paypal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 ναι,εχεις δικιο οχι παραπονο. διενεξη με τον πωλητη οτι κατι δεν ηρθε σωστα. και αναλαμβανει το paypal. Οκ παιδια τα βρήκα με τον πωλητη και μου γύρισε πίσω τα λεφτά ! Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να ακυρώσεις μία παραγγελία !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γινεται, σε συνεννόηση πάντα με τον πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Γινεται, σε συνεννόηση πάντα με τον πωλητή. Ακριβως!! Σου στελνει ενα ακυρωτικό ο πωλητης, το αποδέχεσαι και τελος, το πρόβλημα ειναι οτι ειναι πολυ δύσκολο να στο στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εγώ τους έλεγα ότι θα πληρώσω τα fees και δεν είχαν πρόβλημα. Η λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το PayPal σου ή ή ή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εγώ τους έλεγα ότι θα πληρώσω τα fees και δεν είχαν πρόβλημα. Η λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το PayPal σου ή ή ή... Ναι οκ αλλα πολλοί πωλητες σε γραφουν και ετσι λήγει η προθεσμία οποτε μετα σε παραλαμβάνει το εβαυ και αντε καθάρισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Εξαρτάται τον πωλητή, τι πουλάει κλπ. Τώρα αν του χαλάσεις μια δημοπρασία, λογικό να σε γειώσει και να σε αναφέρει στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Παιδια τη βοηθεια σας.....Αγορασα ενα ηλεκτρονικο προιον 105+5 λιρες μεταφορικα...Τελικα το προιον ηταν χαλασμενο,επικοινωνησα με τον πωλητη στο τηλ του στην αγγλια και συμφωνησαμε να το επιστρεψω...Το επιστρεφω κανονικα με tracking number...Βεβαιαα αυτος στο paypal να αναφερει οτι δεν υπαρχει αποτελεσμα στο tracking system της royal mail με τον κωδικο που του εστειλα....Και οντως δεν εβγαινε καποιο αποτελεσμα στο tracking system της κεντρικης σελιδας του royal mail..Εν τελει σημερα δοκιμασα σε μια μπαρα που γραφει royal mail tools ,μια αλλη σελιδα με tracking number mail και μου βγηκε αποτελεσμα οτι το εχει παραλαβει εδω και 10 μερες και σκαναρισμενη η υπογραφη του... Κανω αιτηση στο paypal for refund και κατευθειαν απανταει να μου κανει partial refund στα 99 λιρες...Βεβαια δεν δεχτηκα και συνεχιζω το claim...Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τετοια συμπεριφορα...Καλα εκανα και το απερριψα??Τι αλλο μπορω να κανω?Να τον αναφερω στο ebay??To παυπαλ επισης μπορει να διασταυρωσει πως ενω το ειχε παραλαβει απο τις 15 το δεμα,στις 17 εγραφε στο escalation οτι δεν το εχει λαβει???Πραγματικα απογοητευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 Εγώ θα τα δεχόμουν τα 99. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 παρτα τα 99 λιρονια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 χαχαχα πρεπει να ειστε και εσεις sellers για να προτεινετε αυτο.Τεσπα,το παυπαλ κατευθειαν στο deny που εκανα εκλεισε υπερ μου και μου εδωσε τα λεφτα μου...Απλως τωρα θα του κανω αναφορα σε παυπαλ και εβαυ.Ειναι το μονο παραπανω που μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Το προτείνουμε γιατί υπάρχει η περίπτωση μετά να μην πάρεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts