Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς αγοράσει τίποτα από Ηong Kong (μέσω ebay)?

Περιμένω να μου στείλει ο πωλητής το αντικείμενο αλλά η μεταφορά θα γίνει με: Standard Int'l Flat Rate Shipping.Πόσο καιρό λέτε να κάνει???

Εγώ έχω αγοράσει έτσι απο χονκ κονγκ

ουτε 9 μέρες δεν εκανε :)

LAZIO IRRIDUCIBILI CURVA NORD

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Paidia exw ena provlima:!:

Parigeila apo ebay ena 8600 luna kai einai moufa i douleia:(:(:(

Ton exw plirwsei idi apo 14 tou minos to vradu kai dn apantaei se kanena apo ta minimata mou:!:

Prepei na exei 2 logariasmous gt ginete xamos dn exw katalavei ti ginete:!:Peite mou ti prepei na kanw twra gia na parw ta lefta mou pisw???SOS plz help me

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=120209976306&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=120210633968&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Sto ena mou edwse second chanse offer kai tin dextika:!:Ton plirwsa kai exw faei akuro gero:!:

plz help me:(:(

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Mou exei dwsei kai to tracking number..Mesw Hong Kong Post sto eixe steilei;

30/12 αγορασα κατι απο Hong Kong και ενα αλλο 03/01, κανενα δεν εχει ερθει. εστειλα σε αυτον με το 30/12 και μου απαντησε ευτυχως αμεσως και εστειλε αυτο:

Thank you for lettering know item not received, your item definite shipped on 31-December 2007. We don't know what happen for your package.

Due to Euro Union custom new policy, sometime will take a bit longer, therefor we can't guarantee every shipment arrived in to same time, because customs holds it longer which can happen occasionally, it was beyond our control.

Deal to you don?t have chosen Registered Mail Service, we can?t tracing your item, we hope you will kindly wait more 2 week, if item finally not arrived, we can send replacement copy or get the fullly refund.

Thank you for your patience and understanding.

περιμενω ακομα, δεν εχω προβλημα, μου φαινεται ψιλο λογικο.

Paidia exw ena provlima:!:

Parigeila apo ebay ena 8600 luna kai einai moufa i douleia:(:(:(

Ton exw plirwsei idi apo 14 tou minos to vradu kai dn apantaei se kanena apo ta minimata mou:!:

Prepei na exei 2 logariasmous gt ginete xamos dn exw katalavei ti ginete:!:Peite mou ti prepei na kanw twra gia na parw ta lefta mou pisw???SOS plz help me

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=120209976306&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEBTOX:IT&item=120210633968&_trksid=p3984.cTODAY.m238.lVI

Sto ena mou edwse second chanse offer kai tin dextika:!:Ton plirwsa kai exw faei akuro gero:!:

plz help me

Αν πλήρωσες με paypal τότε κάνε άμεσα αναφορά για fraud! Έχει επιλογή για να αναφέρεις ότι κάποιος σου την έφερε, ψάξ' το στο paypal λίγο! Αλλά και εσύ ρε φίλε... δεν είδες το feedback του;;; :X

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αν πλήρωσες με paypal τότε κάνε άμεσα αναφορά για fraud! Έχει επιλογή για να αναφέρεις ότι κάποιος σου την έφερε, ψάξ' το στο paypal λίγο! Αλλά και εσύ ρε φίλε... δεν είδες το feedback του;;; :X

Αγορασε το τηλεφωνο στις 14/1 και στις 18/1 να κανει αναφορα για fraud? :wacko: Πρωτον δε δεχεται το συστημα σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα dispute και δευτερον με ποιο αιτιολογικο θα κανει αναφορα για fraud 4 ημερες μετα την αγορα? Επειδη δεν απαντα ο πωλητης στα email? Δεν ειναι λογος αυτος. Ουτε τα feedback του ειναι λογος. Αλλωστε στις 27 συναλλαγες εχει μονο 1 αρνητικη

[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

γεια χαρα και εγω βοηθεια,πηρε ενα hands free bluetooth wep-420 samsung για ενα φιλο και τελικα εφτασε και δεν δουλευει μαλλον.Το βαζω να φορτισει και τιποτα αναβει μοο ενα κοκκινο λαμπακι και μετα αναβοσβηνει 10 ωρες το εχω και τιποτα παταω να ανοιξει και δεν.

Τι κανω τωρα ποια η πρωτη κινηση ?

Αν θελω τα χρηματα μου πισω και να του το στειλω πισω τι γινεται ?

iphone happy owner

Καλημερα και απο εμενα.

Στις 15 Ιανουαριου αγορασα απο το eBay μια videocamera Sanyo.

Πληρωσα με PayPal. Απο το eBay ειδα οτι η παραγγελια μου εφυγε στις 16 του μηνα.

Συγκεκριμενα αναφερει: USPS First Class Mail International

Shipped on: Jan-16-08.

Με βαση την εμπειρια σας ποτε περιπου θα ερθει Ελλαδα και συγκεκριμενα Αγρινιο και με ποιο τροπο; Κουριερ ή Ταχυδρομειο;

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ερθει, αλλα ειναι πολυ παραξενο να σου στειλουν videocamera με απλο ταχυδρομειο γιατι αυτο ειναι το USPS First Class Mail International
[sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας

Μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ερθει, αλλα ειναι πολυ παραξενο να σου στειλουν videocamera με απλο ταχυδρομειο γιατι αυτο ειναι το USPS First Class Mail International

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Δεν πιστευω να υπαρχει κανενα προβλημα λογω ταχυδρομειου.

Ρωταω γιατι ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω κατι απο internet.

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Κάτι σημαντικό. Ζήτησες να δηλώσει μικρότερη τιμή στο δέμα? Γιατί αν έχει τιμή πάνω από $60-80 θα σταματήσει τελωνείο και πολύ πιθανώς να χρειαστεί να πληρώσεις κερατιάτικα..

Έψαχνα ένα fm ράδιο με lcd οθόνη στο ebay για να το τοποθετήσω μέσα σε έναν ενισχυτή ήχου που έφτιαξα.

Ενώ έψαχνα είδα ότι με ~15€ υπάρχει ράδιο με lcd + 1gb μνήμη, παίζει Mp3 κτλ...

http://cgi.ebay.com/MP3-Player-1-GB-Flash-Memory-USB-Drive-FM-Radio-LCD-M2_W0QQitemZ300190181463QQihZ020QQcategoryZ73839QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQtrksidZp1638.m118.l1247QQcmdZViewItem

Έχει και κάποια καλύτερα που έχουν έγχρωμη οθόνη και παίζουν και βίντεο όπως αυτό

http://cgi.ebay.com/1-8-LCD-MP3-MP4-Radio-PMP-Album-Video-1GB-1G-Player-B_W0QQitemZ280194323531QQihZ018QQcategoryZ73839QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Αφου έχουν ίδια τιμή, λέω να πάρω το δεύτερο.

Και τώρα οι ερωτήσεις:

Γιατί έχει 0,99$? Μήπως είναι ύποπτο?

Είναι ότι γράφει ή είναι μούφα?

Δεν τον βλέπω για κακό πωλητή πάντως.

Δεν βλέπω να το έχει πάρει κανείς το συγκεκριμένo και ανησυχώ...

Τί λετε να κάνω?

Είμαι έτοιμος να πατήσω bye γιαυτό απαντήστε γρήγορα :)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Για τα λεφτα που θα πληρωσεις, μια χαρα και τα δυο ειναι, οπως και οι πωλητες. Τι ενοεις μουφα? Σιγουρα δεν ειναι apple, αλλωστε το δηλωνει ο ενας πωλητης. Μια κινεζικη απομιμηση ειναι, που αν δε ταλαιπωρηθει, θα παιξει αρκετο διαστημα. Αν θελεις apple πληρωνεις και τ αναλογα. Οτι πληρωνεις παιρνει φιλε

Μου φαίνεται πάρα πολύ φτηνό γιαυτό το λέω.

Σίγουρα δεν είναι κάτι καλό και επώνυμο αλλα την δουλειά του πιστεύω θα την κάνει.

Μούφα. Εννοώ να το πάρω και να μην δουλευει η να είναι μεταχειρισμένο ή κάτι τέτοιο τελος πάντων.

Αφού δεν τείθεται θέμα, το παραγγέλνω :)

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Κάτι σημαντικό. Ζήτησες να δηλώσει μικρότερη τιμή στο δέμα? Γιατί αν έχει τιμή πάνω από $60-80 θα σταματήσει τελωνείο και πολύ πιθανώς να χρειαστεί να πληρώσεις κερατιάτικα..

Οχι δεν ζητησα κατι τετοιο.

Ειναι η πρωτη αγορα που κανω απο internet και δεν το κατεχω το θεμα. Η τιμη της καμερας ειναι 330 δολαρια. Αν ειναι να πληρωσω φορο ποσο περιπου θα ειναι και πως θα με ειδοποιησουν να πληρωσω;

Επισης υπαρχει καποιος τροπος να δω που βρισκετε αυτη την στιγμη η παραγγελια μου;

Κατι σαν την ανιχνευση δεματων που χρησιμοποιουν καποιες εταιρειες κουριερ;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Οχι δεν ζητησα κατι τετοιο.

Ειναι η πρωτη αγορα που κανω απο internet και δεν το κατεχω το θεμα. Η τιμη της καμερας ειναι 330 δολαρια. Αν ειναι να πληρωσω φορο ποσο περιπου θα ειναι και πως θα με ειδοποιησουν να πληρωσω;

Επισης υπαρχει καποιος τροπος να δω που βρισκετε αυτη την στιγμη η παραγγελια μου;

Κατι σαν την ανιχνευση δεματων που χρησιμοποιουν καποιες εταιρειες κουριερ;

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Στην απαντηση μου στο προηγουμενο post σου, εγραψα οτι ειναι πολυ περιεργο να σου στειλουν βιντεοκαμερα με usps first class mail. Βλεποντας τωρα οτι κανει 330 δολλαρια, το θεωρω τελειως απιθανο ο πωλητης να ανελαβε τετοιο ρισκο. Αρα με καποια αλλη μεθοδο στην εστειλε. Γραψε μας το item number για να δουμε με ποιο τροπο στην εστειλε αν ο πωλητης το δηλωνει. Πληροφοριακα, αν στην εστειλε με εταιρια κουριερ τοτε την εβαψες. Το τελωνειο και τα διαφορα εξοδα, θα σου κοστισουν περιπου αλλα τοσα. Αν παντως στην εστειλε με κανονικο ταχυδρομειο, αλλα ασφαλισμενη και trackable δηλαδη με usps global express mail, αν τη πιασουν υπολογισε οτι θα πληρωσεις γυρω στα 75-100 euro, εφ οσον ο πωλητης δηλωσε τη πραγματικη αξια της

Στην απαντηση μου στο προηγουμενο post σου, εγραψα οτι ειναι πολυ περιεργο να σου στειλουν βιντεοκαμερα με usps first class mail. Βλεποντας τωρα οτι κανει 330 δολλαρια, το θεωρω τελειως απιθανο ο πωλητης να ανελαβε τετοιο ρισκο. Αρα με καποια αλλη μεθοδο στην εστειλε. Γραψε μας το item number για να δουμε με ποιο τροπο στην εστειλε αν ο πωλητης το δηλωνει. Πληροφοριακα, αν στην εστειλε με εταιρια κουριερ τοτε την εβαψες. Το τελωνειο και τα διαφορα εξοδα, θα σου κοστισουν περιπου αλλα τοσα. Αν παντως στην εστειλε με κανονικο ταχυδρομειο, αλλα ασφαλισμενη και trackable δηλαδη με usps global express mail, αν τη πιασουν υπολογισε οτι θα πληρωσεις γυρω στα 75-100 euro, εφ οσον ο πωλητης δηλωσε τη πραγματικη αξια της

Το item number ειναι: 280191575152.

Αν μπορεσεις και μου βρεις καποια ακρη θα σου ειμαι υποχεωμενος.

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Το item number ειναι: 280191575152.

Αν μπορεσεις και μου βρεις καποια ακρη θα σου ειμαι υποχεωμενος.

Ευχαριστω.

Στη περιγραφη λεει οτι με usps first class mail το στελνει. Δυσκολο να το πιστεψω αλλα αφου αυτο γραφει ο πωλητης, ετσι θα ειναι. Κανε του παντως ενα μειλ και ρωτησε τον ποτε και με τι shipping method το εστειλε. Ειτε πληρωσεις τελωνειο ειτε οχι θα σε ειδοποιησουν απο τα ΕΛΤΑ οταν φτασει. Αν ερθει με usps, και να πληρωσεις δε θα ειναι πολλα οπως εγραψα και πιο πανω

Στη περιγραφη λεει οτι με usps first class mail το στελνει. Δυσκολο να το πιστεψω αλλα αφου αυτο γραφει ο πωλητης, ετσι θα ειναι. Κανε του παντως ενα μειλ και ρωτησε τον ποτε και με τι shipping method το εστειλε. Ειτε πληρωσεις τελωνειο ειτε οχι θα σε ειδοποιησουν απο τα ΕΛΤΑ οταν φτασει. Αν ερθει με usps, και να πληρωσεις δε θα ειναι πολλα οπως εγραψα και πιο πανω

Μετα απο αρκετο ψαξιμο μεσω του πωλητη της UPSP και των ΕΛΤΑ ανακαλυψα οτι το δεμα εχει φτασει στο τελωνειο στις 20 Γεναρη.

Απο εκει και περα η τυχη του αγνοειται.

Η αποδειξη που μου εστειλε ο πωλητης λεει οτι το δεμα ζυγιζει 4 lb 12 oz και εσταλει με UPSP Priority Mail.

Και εχει δηλωσει σαν αξια (αν καταλαβα καλα) 107.06 $

Αν μπορουσε καποιος να μου πει τι γινετε με το τελωνειο θα ηταν καλα.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Διαβασα εδω οτι οι Γερμανοι στελνουν με αντικαταβολη, ειναι οντως ετσι; Βασικα δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες θεωρω αξιοπιστη αυτη τη μεθοδο.

Διαβασα εδω οτι οι Γερμανοι στελνουν με αντικαταβολη, ειναι οντως ετσι; Βασικα δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες θεωρω αξιοπιστη αυτη τη μεθοδο.

Αν στελνει ενας με αντικαταβολη, δεν ειναι απαραιτητο να στελνουν ολοι. Σε καθε πωληση αναγραφεται και ο τροπος πληρωμης που δεχεται ο πωλητης.

Η πιο αξιόπιστη - σίγουρη - δοκιμασμένη μέθοδος είναι το PayPal. Όλα τα υπόλοιπα (Western Union, eCheck, COD) είναι τρίχες κατσαρές. Για σίγουρες συναλλαγές και με δυνανότητα refund σε περίπτωση που η δημοπρασία είναι scam τότε ανεπιφύλακτα PayPal.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.