Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περιμενε μεχρι παρασκευη αν εμφανιστει. Αλλιως ζητα πισω τα χρηματα. Μεσω paypal για να εισαι καλλυμενος

Για ποια συσκευη ειναι?

Μπορει να του κοστιζουν ελαχιστα ευρωλεπτα ολες αυτες. Ή για χαμηλο ποσο, μη μπειτε στην διαδικασια αποστολης πισω, κλπ

Nexus 4 φιλε μου

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλημέρα, έχω κάνει παραγγελία από της 15-7-13 μια micro sd ο πωλητής την ταχυδρόμησε την επόμενη μέρα, είναι από Αγγλία http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Class-10-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-32-G-GB-32-/130918213763?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Την Δευτέρα 5-8 πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο μήπως είναι εκεί αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Άνοιξα case στο eBay και του έγραψα ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα, ότι πήγα στο ταχυδρομείο και δεν βρήκα τίποτα και ότι θέλω να μου κάνει επιστροφή χρημάτων για τον λόγο ότι θέλω να φύγω για διακοπές και πρέπει να προμηθευτώ από αλλού κάρτα για να αποθηκεύσω της φωτογραφίες/βιντεο από της διακοπές μου.

Αυτό χθες μου απάντησε να πάω στο ταχυδρομείο ενώ του έγραψα ότι έχω πάει ήδη. Επίσης μου έγραψε ότι του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει έρθει η κάρτα από 30-6(οτι να'ναι....). Του απάντησα ότι 30-6 είναι προηγούμενη αγορά που έχω κάνει από αυτόν και έχω παραλάβει κανονικά.

Τέλος πάντων σήμερα μου έστειλε αυτό στην εικόνα από κάτω, δεν βγάζω πολύ νόημα, μπορείτε να μου πείτε τι θέλει να πει

Σου λέει να περιμένεις δύο ημέρες, και αν δεν το παραλάβεις να του το πείς και θα σου δώσει μία λύση.

Μπορείς να το κάνεις έτσι και αλλιώς δεν πέρασαν οι 45 ημέρες.

Από την άλλη τώρα που έχεις την πρώτη απάντηση μπορείς πλεον να κάνεις claim .

Αλλά περίμενε δύο μέρες πρώτα και μετά το κάνεις.

Καλημέρα, έχω κάνει παραγγελία από της 15-7-13 μια micro sd ο πωλητής την ταχυδρόμησε την επόμενη μέρα, είναι από Αγγλία http://www.ebay.co.uk/itm/SanDisk-32GB-Mobile-Ultra-Class-10-Micro-SD-SDHC-MicroSD-Memory-Card-32-G-GB-32-/130918213763?ssPageName=ADME:L:OU:GB:3160

Την Δευτέρα 5-8 πήγα στο τοπικό ταχυδρομείο μήπως είναι εκεί αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Άνοιξα case στο eBay και του έγραψα ότι δεν έχω παραλάβει ακόμα, ότι πήγα στο ταχυδρομείο και δεν βρήκα τίποτα και ότι θέλω να μου κάνει επιστροφή χρημάτων για τον λόγο ότι θέλω να φύγω για διακοπές και πρέπει να προμηθευτώ από αλλού κάρτα για να αποθηκεύσω της φωτογραφίες/βιντεο από της διακοπές μου.

Αυτό χθες μου απάντησε να πάω στο ταχυδρομείο ενώ του έγραψα ότι έχω πάει ήδη. Επίσης μου έγραψε ότι του κάνει εντύπωση ότι δεν έχει έρθει η κάρτα από 30-6(οτι να'ναι....). Του απάντησα ότι 30-6 είναι προηγούμενη αγορά που έχω κάνει από αυτόν και έχω παραλάβει κανονικά.

Τέλος πάντων σήμερα μου έστειλε αυτό στην εικόνα από κάτω, δεν βγάζω πολύ νόημα, μπορείτε να μου πείτε τι θέλει να πει

Φίλε, είναι παραγγελίες που έρχονται από Κίνα (Hong Kong) σε μια βδομάδα και άλλες που έρχονται σε 25 μέρες. Εγώ είχα ένα θέμα κάποτε με κάτι θήκες για κινητό: είχαν περάσει 20 μέρες από τη μέρα που μου το έστειλε, άνοιξα case στο ebay, μου απάντησε λέγοντας να διαλέξω αν θέλω refund ή να τις ξαναστείλει κι επειδή τον παραδέχτηκα που απάντησε κατευθείαν του είπα ότι θα περιμένω άλλες 3 μέρες. Ε και ήρθε τελικά το πακέτο την επόμενη μέρα.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Ευχαριστω για της απαντησεις, θα περιμενω μεχρι την παρασκευη.

κυριακη ή δευτερα φευγω λιγες μερες για διακοπες και ειμαι με micro sd 8gb class 4 :cry: γεματη

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Παιδια, μολις εκανα την πρωτη μου αγορα μεσω ebay και μολις παρατηρησα οτι στη διευθυνση που δηλωσα δεν εμφανιζεται το επιθετο μου, μιας και δεν το εβαλα οταν εκανα το λογαριασμο.

Ειμαι καπως ετσι δηλαδη:

Primary shipping address:

Stelios Stelios

Sofokleous 4

Kallithea Attiki 17671

Greece

Θα εχω προβλημα στην παραλαβη λετε; Να επικοινωνησω με τον πωλητη;

Επισης καλα εκανα που εβαλα ''Kallithea Attiki'' κι οχι ''Kallithea Athens'';

Σας ευχαριστω πολυ.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια, μολις εκανα την πρωτη μου αγορα μεσω ebay και μολις παρατηρησα οτι στη διευθυνση που δηλωσα δεν εμφανιζεται το επιθετο μου, μιας και δεν το εβαλα οταν εκανα το λογαριασμο.

Ειμαι καπως ετσι δηλαδη:

Primary shipping address:

Stelios Stelios

Sofokleous 4

Kallithea Attiki 17671

Greece

Θα εχω προβλημα στην παραλαβη λετε; Να επικοινωνησω με τον πωλητη;

Επισης καλα εκανα που εβαλα ''Kallithea Attiki'' κι οχι ''Kallithea Athens'';

Σας ευχαριστω πολυ.

Φίλε μου εγώ στο ebay έβαλα πραγματικά στοιχεία. Το Stelios Stelios μοιάζει σαν όνομα και επίθετο μαζί, οπότε ο ταχυδρόμος λογικά στην διεύθυνση αυτή θα ψάχνει έναν Στέλιο Στέλιο.

Edited by vitriolis

Φίλε μου εγώ στο ebay έβαλα πραγματικά στοιχεία. Το Stelios Stelios μοιάζει σαν όνομα και επίθετο μαζί, οπότε ο ταχυδρόμος λογικά στην διεύθυνση αυτή θα ψάχνει έναν Στέλιο Στέλιο.

Λογικο. Το θεμα ειναι τί κανω; Ο ταχυδρομος δεν θα με βρει γιατι δεν ξερει τι κουδουνι να πατησει οποτε θα γυρισει στα ΕΛΤΑ της γειτονιας μου; Μπορω να το παραλαβω απο κει; Κι ως ποιος; Αν βαλω στο κουδουνι μου Stelios Stelios και το χτυπησει;

Επισης αν ο πωλητης, που ξερει οτι δεν εχω σωστο ονομα, δεν το στειλει καν, επιτιδες, δεν μπορει να πει ''εγω το εστειλα, το ονομα του δε ηταν σωστο και δεν τον βρηκαν γι'αυτο και δεν το πηρε'';

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πλήρωσες με Paypal ο πωλητής βλέπει την διεύθηνση του Paypal

Λογικο. Το θεμα ειναι τί κανω; Ο ταχυδρομος δεν θα με βρει γιατι δεν ξερει τι κουδουνι να πατησει οποτε θα γυρισει στα ΕΛΤΑ της γειτονιας μου; Μπορω να το παραλαβω απο κει; Κι ως ποιος; Αν βαλω στο κουδουνι μου Stelios Stelios και το χτυπησει;

Επισης αν ο πωλητης, που ξερει οτι δεν εχω σωστο ονομα, δεν το στειλει καν, επιτιδες, δεν μπορει να πει ''εγω το εστειλα, το ονομα του δε ηταν σωστο και δεν τον βρηκαν γι'αυτο και δεν το πηρε'';

Στη θεση σου θα εβαζα στο κουδουνι στελιος στελιος.αν κατσει στο εφερε ο

ταχυδρομος.αλλιως πηγαινε με τη ταυτοτητα σου στο ταχυδρομειο και ζητα το.αν σου πουν τιποτα παιξτο και λιγο τρελιτσα.

Σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.

Αν πλήρωσες με Paypal ο πωλητής βλέπει την διεύθηνση του Paypal

Στο Order details στο ebay αλλα και στο Transaction Details στο paypal οπως βλεπεις στις φωτο δειχνει το Stelios Stelios ομως. Ή δεν εχει σημασια ουτε αυτο;

Επισης υπαρχει περιπτωση να μου την κανει ο πωλητης οπως ανεφερα παραπανω;

Ευχαριστω και παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο πωλητής από ότι βλέπω είναι μια χαρά. Δηλαδή για να καταλάβω γιατί δεν έβαλες πραγματικά στοιχεία; Κάποιος ανέφερε να το παίξεις τρελίτσα στο ταχυδρομείο. Το θεωρείς σωστό; Κουτοπονηριές είναι αυτά και καλά θα κάνουν και δεν θα σου το δώσουν. Αν δεν το έχει στείλει επικοινώνησε μαζί του και δώσε τα κανονικά σου στοιχεία. Και μην ντρέπεσαι να δώσεις τα στοιχεία σου. Τόσα εκατομμύρια άνθρωποι είναι ηλίθιοι;

Δηλαδή για να καταλάβω γιατί δεν έβαλες πραγματικά στοιχεία;

Έλα ντε... Και μετά ψάχνει να βρει άκρη...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αρα πιστευετε οτι δε θα δει το επιθετο μου; Οπως δε φαινεται και στις screenshots που ανεβασα;

Δεν εχω προβλημα να δωσω τα στοιχεια μου. Απλως ειχα κανει πριν 5 χρονια λογαριασμο στο ebay χωρις να εχω προθεση να αγορασω κατι και δεν το εβαλα το επιθετο. Τωρα που χρειαστηκε η αναγκη εκανα λογαριασμο και στο paypal και εκανα την αγορα χωρις να τσεκαρω τα στοιχεια του ονοματος.

Παντως του εστειλα μηνυμα με το πληρες ονομα μου αλλα δεν εχει απαντησει ακομα.

Πως θα ξερω αν το εστειλε; Δινουν tracking number;

Σας ευχαριστω.

Edited by TUPAC_RIP

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρα πιστευετε οτι δε θα δει το επιθετο μου; Οπως δε φαινεται και στις screenshots που ανεβασα;

Δεν εχω προβλημα να δωσω τα στοιχεια μου. Απλως ειχα κανει πριν 5 χρονια λογαριασμο στο ebay χωρις να εχω προθεση να αγορασω κατι και δεν το εβαλα το επιθετο. Τωρα που χρειαστηκε η αναγκη εκανα λογαριασμο και στο paypal και εκανα την αγορα χωρις να τσεκαρω τα στοιχεια του ονοματος.

Μερικοί ναι, μερικοί όχι. Μερικοί πατάνε την επιλογή "dispatched" όταν το αποστέλουν, άλλοι όχι...

Στείλε του μήνυμα και ρώτησε τον ό,τι θες.

Θα σου απαντησει.με μειλ.καποιοι πωλητες δινουν tracking number και αλλοι οχι

Αλλαξε τα στοιχεια (αν δεν τοχεις κανει ηδη) σε ebay,paypal.βαλε ονοματεπωνυμο.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Θα σου απαντησει.με μειλ.καποιοι πωλητες δινουν tracking number και αλλοι οχι

Αλλαξε τα στοιχεια (αν δεν τοχεις κανει ηδη) σε ebay,paypal.βαλε ονοματεπωνυμο.

Στο paypal εχω ολο το ονοματεπωνυμο. Στο ebay το αλλαξα μολις καταλαβα οτι δεν ειναι το πληρες ονομα αλλα εχω κανει ιδη την παραγγελεια και εχω πληρωσει.

Να προσπαθησω να ακυρωσω την παραγγελεια πριν το στειλει ή δε θα εχω προβλημα; Ή μηπως οτι και να κανω την πατησα και ας ελπισω οτι δε θα με κοροιδεψει και θα το στειλει κανονικα με το κανονικο ονομα που του εστειλα;

Η παραγγελεια και η πληρωμη εγινε κατα τις 6 το πρωι σημερα(Δευτερα).

Σας ευχαριστω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο paypal εχω ολο το ονοματεπωνυμο. Στο ebay το αλλαξα μολις καταλαβα οτι δεν ειναι το πληρες ονομα αλλα εχω κανει ιδη την παραγγελεια και εχω πληρωσει.

Να προσπαθησω να ακυρωσω την παραγγελεια πριν το στειλει ή δε θα εχω προβλημα; Ή μηπως οτι και να κανω την πατησα και ας ελπισω οτι δε θα με κοροιδεψει και θα το στειλει κανονικα με το κανονικο ονομα που του εστειλα;

Η παραγγελεια και η πληρωμη εγινε κατα τις 6 το πρωι σημερα(Δευτερα).

Σας ευχαριστω.

Δε ξερω αν θα σε συμβουλευσω σωστα,παντως εγω θα περιμενα να μου απαντησει στο μειλ.αν δεν τοχε στειλει,ολα καλα.θα τουλεγα να κανει τη διορθωση.

Αν τοχε στειλει θα παρακαλουσα ναρθει σπιτι(θαλλαζα το ονομα στο κουδουνι,να σουπω τη μαυρη αληθεια).αν μεινει ταχυδρομειο δυσκολα θα στο δωσουν.

εκτος και αν σε ξερουν.

Δεν είναι όλοι πονηρά σκεπτόμενοι, σαν τους εγχώριους. Είδα το ποιος είναι και είναι σοβαρός πωλητής. Δες πόσες θετικές έχει. Δες στο αντικείμενο και δες αν είναι shipped.

Σας ευχαριστω ρε παιδια για τις γνωμες. Σιγουρα θα αλλαξω το κουδουνι.

Πως θα ξερω αν το εχει στειλει; Δεν μου εχει απαντησει ακομα απο το πρωι. Επισης πως θα ξερω αν εχει ερθει στο ταχυδρομιο και ποτε; Να τους παιρνω καθε μερα τηλεφωνο μετα απο καμια εβδομαδα(τοσο μου υπολογιζει το ebay);

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή ρε παιδιά στις πολυκατοικίες σας εσάς αφήνουν φακέλους μόνο αν το όνομα ταυτοποιείται με κάποιο από τα κουδούνια? Εγώ βλέπω συχνά φακέλους με άσχετα ονόματα, για ανθρώπους που όντως μένουν εδώ, δεν έχουν το όνομα τους στο κουδούνι, και δεν τους ξέρει ο ταχυδρόμος.

Εγώ θα έλεγα μην αγχώνεσαι, εφόσον δεν το έστειλε συστημένο, σε καμιά εβδομάδα ξεκίνα να παρακολουθείς καθημερινά στην κοινόχρηστη αλληλογραφία της πολυκατοικίας.

Edited by l3ft3r1s

Δηλαδή ρε παιδιά στις πολυκατοικίες σας εσάς αφήνουν φακέλους μόνο αν το όνομα ταυτοποιείται με κάποιο από τα κουδούνια? Εγώ βλέπω συχνά φακέλους με άσχετα ονόματα, για ανρώπους που όντως μένουν εδώ, δεν έχουν το όνομα τους στο κουδούνι, και δεν τους ξέρει ο ταχυδρόμος.

.

Τωρα που το λες,ναι,εχεις δικιο.και στη δικια μας αφηνουν ασχετα ονοματα αλλα με διευθυνση της πολυκατοικιας.

Οντως,να μην ανησυχει ο φιλος,θαρθει.

Ναι αλλα αυτο δεν ειναι γραμμα, ειναι δεμα. Και απο την εμπειρια μου με συγγενικα δεματα ο ταχυδρομος σου χτυπαει και αμα δε σε βρει αφηνει κατω στην εισοδο ενα χαρτι που λεει οτι περασε την ταδε ημερομηνια και δεν βρηκε κανεναν και με το οποιο πας στο ταχυδρομιο με την ταυτοτητα και το παραλαμβανεις απο 'κει.

[sIGPIC][/sIGPIC]