Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μακαρι να παρεις τα χρηματα σου πισω, σε περιπτωση που δε παραλαβεις.

απλα να γνωριζεις οτι οι κινεζοι (και λοιποι) κανουν τους κινεζους σε τετοια θεματα

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εχω παραγγειλει απο 23-12-2014 κατι mp3 απο το ebay και μου εδινε ημερομηνιες απο 9-1-2015 ως 26-1-2015 αλλα μεχρι και σημερα δεν εχω παραλαβει τιποτα

ζηταω refund ?

επισης εχω παραγγειλει σε μια φιλη πραγματα απο γερμανο στον οποιο πληρωσα και 7 ευρω ταχυδρομικα και θα κανανε μια βδομαδα τα πραγματα.Μου εδωσε tracking number αλλα το σαιτ ειναι ολο στα γερμανικα και δε βγαζω ακρη

το tracking number αν το βαλω στα ελτα θα μου δειξει αν ειναι ελλαδα κτλ η καμια σχεση ?

τι μορφης ειναι το tr number; δοκιμασε το στα ελτα

εχουν περασει οι μερες για το refund. αργησες

Δεν εχουν περασει οι ημερομηνιες για refund. Μπορεις να ανοιξεις case στο ebay μεχρι και 30 μερες απο το estimated delivery date, το οποιο στην περιπτωση σου ειναι 26/1. Αρα αν θες να εισαι καλυμμενος, ανοιγεις case. Με το που ανοιξεις case εχεις αλλες 30 μερες για να κανεις escalate και να ζητησεις να επεμβει το ebay.

The day is my enemy, the night my friend

το δοκιμασα το number και το βρηκα

οσο για το refund εχω μιλησει με αυτον και μου ειπε οτι αν δε τα παρω συντομα θα μου κανει refund

Για να παρακολουθεις το που βρισκετε το αντικείμενο, μπορεις να χρησιμοποιησεις την ιστοσελίδα: http://www.track-trace.com

Εχεις γραψει ότι πιθανη ημερομηνια παραλαβής ήταν στο διαστημα απο: 9-1-2015 ως 26-1-2015.

Η ημερομηνια εχει περασει και δεν εχεις παραλαβει, αρα μπορεις να ανοιξεις υποθεση.

Σχετικά με τα mp3, δεν εχω καταλαβει πως θα γινει η παραλαβει, δηλαδη αν θα σου στειλει CD ή θα σου δωσει καποιο κωδικό ή ιστοσελίδα για να τα κατεβασεις. Σχετικά με τα ψηφιακά αντικείμενα στο eBay, δες το παρακατω link: http://pages.ebay.com/help/policies/downloadable.html

προφανως θα εννοει mp3 players

μα περασαν οι 45 μερες που τον καλυπτει το paypal :worry:

Σχετικά με το ποτε μπορουμε να ανοιξουμε υποθεση, περισσότερα στο παρακατω λινκ, στην παραγραφο: Timelines, αναφερει:

If you haven't received an item: You can report that you didn't receive the item and open a request for a refund after the estimated delivery date has passed. You must open the request within 30 days of the estimated delivery date.

If you received an item and it doesn't match the listing description: You can open a return request no later than 30 days after the actual (or latest estimated) delivery date. If no estimated delivery date is available, we consider the latest estimated delivery date to be 7 days from the payment date for transactions between a buyer and seller in the same country, and 30 days from the payment date for buyers and sellers in different countries.

The seller has 3 business days to resolve the issue from the time you start a return request for an item that doesn't match the listing description, or request a refund for an item you didn't receive. If 3 business days have passed since you started your request and the seller hasn't resolved the issue, you can ask us to step in and help. If you don't contact us within 30 days of starting a request, we assume the issue has been resolved and we close the request.

Εδω το λινκ:

http://pages.ebay.com/help/buy/item-not-received.html

Δεν ειναι 45 ημερες, εξαρταται απο το αν εχουμε tracking number ή οχι.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις: προφανως θα εννοει mp3 players

Δεν εχουν περασει οι ημερομηνιες για refund. Μπορεις να ανοιξεις case στο ebay μεχρι και 30 μερες απο το estimated delivery date, το οποιο στην περιπτωση σου ειναι 26/1. Αρα αν θες να εισαι καλυμμενος, ανοιγεις case. Με το που ανοιξεις case εχεις αλλες 30 μερες για να κανεις escalate και να ζητησεις να επεμβει το ebay.
Πως ανοιγω case ?δε ξερω καλα αγγλικα και δε μπορω να το βρω με τιποτα

Πως ανοιγω case ?δε ξερω καλα αγγλικα και δε μπορω να το βρω με τιποτα

Πηγαινε στο παρακατω λινκ: http://resolutioncenter.ebay.com/. Αυτο ειναι το κεντρο επιλυσης προβληματων του eBay (resolution center).

Θα επιλεξεις: I haven't received it yet (Δεν το εχω παραλαβει ακομη).

Αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο eBay, θα πρεπει να συνδεθεις, να βαλεις ονομα και κωδικο.

Στην συνεχεια θα σου ζητησει να διαλεξεις το αντικειμενο.

αν χρειαστεις βοηθεια, εδω ειμαστε.

Απλα πες μας τελικα πως θα γινοταν η παραλαβη, θα σου εστελνε CD ή θα κατεβαζες τα mp3 απο καποια σελιδα?

Πηγαινε στο παρακατω λινκ: http://resolutioncenter.ebay.com/. Αυτο ειναι το κεντρο επιλυσης προβληματων του eBay (resolution center).

Θα επιλεξεις: I haven't received it yet (Δεν το εχω παραλαβει ακομη).

Αν δεν εισαι συνδεδεμενος στο eBay, θα πρεπει να συνδεθεις, να βαλεις ονομα και κωδικο.

Στην συνεχεια θα σου ζητησει να διαλεξεις το αντικειμενο.

αν χρειαστεις βοηθεια, εδω ειμαστε.

Απλα πες μας τελικα πως θα γινοταν η παραλαβη, θα σου εστελνε CD ή θα κατεβαζες τα mp3 απο καποια σελιδα?

mp3 player εννοουσα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ανοιξω case απο τωρα η να περιμενω μεχρι αυριο μπας και ερθουν αυριο ?

αν ανοιξω case και μου επιστραφουν τα χρηματα αλλα τελικα μου ερθουν και τα mp3 τι κανω ?

mp3 player εννοουσα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

να ανοιξω case απο τωρα η να περιμενω μεχρι αυριο μπας και ερθουν αυριο ?

αν ανοιξω case και μου επιστραφουν τα χρηματα αλλα τελικα μου ερθουν και τα mp3 τι κανω ?

Ειχε δικιο ο φιλος που ελεγε mp3 players, αλλα επειδη εγραφες συνεχεια: κατι mp3, νομιζα μουσικη.

Η τελευταια πιθανη ημερομηνια παραλαβης ήταν 26.01.2015. Συμφωνα με το eBay εχεις 30 ημερες.

Αν ανοιξεις υποθεση και παρεις πισω τα χρηματα σου αλλα παραλαβεις το αντικειμενο, μπορεις να στειλεις τα χρηματα στο πωλητη, μεσα απο το PayPal, μεσω του send money: https://www.paypal.com/webapps/mpp/send-money-online

[/color]να ανοιξω case απο τωρα η να περιμενω μεχρι αυριο μπας και ερθουν αυριο ?

Αν ανοίξεις case δεν σου επιστρέφονται τα χρήματα κατευθείαν, απλά κατοχυρώνεις την απαίτηση που μπορείς να κάνεις αργότερα για να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Άνοιξε λοιπόν, και αν έρθουν τα πράγματα, την κλείνεις.

Αν ανοίξεις case δεν σου επιστρέφονται τα χρήματα κατευθείαν, απλά κατοχυρώνεις την απαίτηση που μπορείς να κάνεις αργότερα για να σου επιστραφούν τα χρήματα.

Άνοιξε λοιπόν, και αν έρθουν τα πράγματα, την κλείνεις.

α γινετε αυτο ?δε το ξερα καν γιατι δε μου χει τυχει να περιμενω τοσο καιρο

και πως την κλεινεις ?

α γινετε αυτο ?δε το ξερα καν γιατι δε μου χει τυχει να περιμενω τοσο καιρο

και πως την κλεινεις ?

Με το ανοιγμα υποθεσης διαφωνιας ενημερωνεις το eBay οτι υπαρχει ενα προβλημα με την συγκεκριμενη συναλλαγη μεταξυ του αγοραστη και του πωλητή. Ελεγχει το συστημα αν μπορεις να ανοιξεις υπόθεση, αν έχει περάσει το χρονικό όριο, με ποιο τρόπο εχεις πληρωσει κτλ. Ο πωλητης πρεπει να δωσει λυση στο προβλημα μεσα σε 3 εργασιμες ημερες (ισχυει για αγορες απο αμερικη και 8 ημερες για αγορες απο uk).

Αν δεν βρεθει λυση, μπορει ο αγοραστης να ενημερωσει το eBay οτι δεν εχει βρεθει λυση (κλιμακωνει την υποθεση - escalate). Το ebay ελεγχει την υπόθεση και ενημερωνει αγοραστη και πωλητη για την αποφαση του.

Αν χρειαστει να κλεισεις την υποθεση το κάνεις μεσα απο το κεντρο επίλυσης προβληματων του eBay (resolution center). Αυτο βεβαια αν ερθει το αντικειμενο μεσα στο χρονικο διαστημα που η υποθεση ειναι σε εξελιξη. Αν κλεισει η υποθεση και λαβεις τα χρηματα σου και ερθει το αντικειμενο, μπορεις να στειλεις τα χρηματα στον πωλητη μεσω PayPal.

Αυτη τη στιγμη σε ενδιαφερει να ανοιξεις υποθεση.

Με το ανοιγμα υποθεσης διαφωνιας ενημερωνεις το eBay οτι υπαρχει ενα προβλημα με την συγκεκριμενη συναλλαγη μεταξυ του αγοραστη και του πωλητή. Ελεγχει το συστημα αν μπορεις να ανοιξεις υπόθεση, αν έχει περάσει το χρονικό όριο, με ποιο τρόπο εχεις πληρωσει κτλ. Ο πωλητης πρεπει να δωσει λυση στο προβλημα μεσα σε 3 εργασιμες ημερες (ισχυει για αγορες απο αμερικη και 8 ημερες για αγορες απο uk).

Αν δεν βρεθει λυση, μπορει ο αγοραστης να ενημερωσει το eBay οτι δεν εχει βρεθει λυση (κλιμακωνει την υποθεση - escalate). Το ebay ελεγχει την υπόθεση και ενημερωνει αγοραστη και πωλητη για την αποφαση του.

Αν χρειαστει να κλεισεις την υποθεση το κάνεις μεσα απο το κεντρο επίλυσης προβληματων του eBay (resolution center). Αυτο βεβαια αν ερθει το αντικειμενο μεσα στο χρονικο διαστημα που η υποθεση ειναι σε εξελιξη. Αν κλεισει η υποθεση και λαβεις τα χρηματα σου και ερθει το αντικειμενο, μπορεις να στειλεις τα χρηματα στον πωλητη μεσω PayPal.

Αυτη τη στιγμη σε ενδιαφερει να ανοιξεις υποθεση.

σε περιπτωση μου ανοιξω την υποθεση και ερθουν τα mp3 μπορει ο πωλητης να γνωριζει αν παρελαβα τα mp3 ?

Παιδιά αγόρασα ένα αντικείμενο 8 φλεβάρη ... Και μου ήρθε μήνυμα από το ebay ότι ο χρήστης δεν υπάρχει πλέον , είναι διαγραμμένο μέλος ..

(We're writing to let you know that we've removed an item you recently won:

131419552087 - Hot Women thicken fleece Warm Coat Lady Outerwear Fur Jacket Fashion New Popular

Since you've already paid for the item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon. If it doesn't, then you'll want to open a case in our Resolution Center. You can learn how to do this, plus find timelines for opening cases, at:

We wish you all the best on eBay and hope your future experiences are pleasant and successful. If you have questions, please click "Help & Contact" at the top of most eBay pages.

If you have already filed an eBay Money Back Guarantee case for this item, the case has been decided in your favor and your payment has been refunded.

eBay still has lots of other great deals. Go to http://www.ebay.com to shop. We hope to see you soon.)

Στο My ebay που βλέπεις τα αντικείμενα που έχεις αγοράσει μου γράφει για το συγκεκριμένο αυτό :

(We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.)

Τώρα τι κάνω ? Περιμένω κάμποσο καιρό μπας και έρθει και μετά απευθύνομαι στη paypal με dispute? Η αλλιώς κάνω κάτι τώρα από το resolution center του ebay?

Με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν έχω ασχοληθεί με το ebay αλλά πάντα με την διαδικασία στη paypal..

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Παιδιά αγόρασα ένα αντικείμενο 8 φλεβάρη ... Και μου ήρθε μήνυμα από το ebay ότι ο χρήστης δεν υπάρχει πλέον , είναι διαγραμμένο μέλος ..

(We're writing to let you know that we've removed an item you recently won:

131419552087 - Hot Women thicken fleece Warm Coat Lady Outerwear Fur Jacket Fashion New Popular

Since you've already paid for the item, you don't need to do anything else. If your item hasn't arrived yet, it should arrive soon. If it doesn't, then you'll want to open a case in our Resolution Center. You can learn how to do this, plus find timelines for opening cases, at:

We wish you all the best on eBay and hope your future experiences are pleasant and successful. If you have questions, please click "Help & Contact" at the top of most eBay pages.

If you have already filed an eBay Money Back Guarantee case for this item, the case has been decided in your favor and your payment has been refunded.

eBay still has lots of other great deals. Go to http://www.ebay.com to shop. We hope to see you soon.)

Στο My ebay που βλέπεις τα αντικείμενα που έχεις αγοράσει μου γράφει για το συγκεκριμένο αυτό :

(We had to remove this listing from the site and you're not required to complete the transaction. If you've already sent payment, the sale should process as normal and you don't have anything to worry about. If you have any questions about delivery, please check tracking or contact your seller. If you run into any trouble along the way eBay is here to help. Please visit the Resolution Center to help resolve any problems you may encounter.)

Τώρα τι κάνω ? Περιμένω κάμποσο καιρό μπας και έρθει και μετά απευθύνομαι στη paypal με dispute? Η αλλιώς κάνω κάτι τώρα από το resolution center του ebay?

Με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων δεν έχω ασχοληθεί με το ebay αλλά πάντα με την διαδικασία στη paypal..

Αν ανοιξεις υποθεση στο PayPal δεν μπορεις να ανοιξεις υποθεση και στο eBay. Μπορεις να περιμενεις λιγες μερες μηπως ερθει ή να ανοιξεις υποθεση τωρα και την κλεινεις αν ερθει.

Κανω αντιγραφη προηγούμενο μηνυμα για παρομοια περιπτωση:

Το μήνυμα το οποίο έχεις λάβει σου εξηγεί ότι το eBay αφαίρεσε το αντικείμενο. Το γιατί το αφαίρεσε μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις. Αν το eBay διεγραψε τον πωλητη τοτε αφαιρει και τα αντικειμενα του.

Πήγαινε στο: http://www.ebay.com και στο πάνω μέρος της σελίδας θα κάνεις κλικ στο: Help & Contact

Στο πεδίο: What can we help you with?

Πληκτρολόγησε: The item I was buying was removed

θα σου εμφανίσει τα παρακάτω:

Any listing that violates eBay policies or infringes on the copyrights of others may be removed from the site. In addition, if a seller is suspended from eBay, we automatically remove the seller's listings.

If you bought an item that was removed by eBay, you have options. 

Did you pay for the item?*

Yes

No

Αν πατήσεις Yes, οτι πληρωσες για το αντικειμενο θα σε ενημερωσει για το τι μπορεις να κανεις.

Αν αγορασεις ενα αντικείμενο και δεν το εχεις παραλάβει ή το παραλάβεις και δεν ταιριαζει με την περιγραφή του πωλητή, μπορείς να ανοίξεις υπόθεση διαφωνίας.

Αυτά που ακολουθούν ισχύουν για αγορές απο το eBay.com, αν η αγορά πραγματοποιήθηκε απο το eBay.co.uk, θα πρέπει να ανοίξεις την υπόθεση στο eBay.co.uk:

Παραθέτω μια παράγραφο απο το λινκ που αναφέρω πιο κάτω, σχετικά με το πότε μπορείς να ανοίξεις υπόθεση:

When we have no information about the actual delivery date, we use the latest estimated delivery date. When we have no estimated delivery information, we consider the latest estimated delivery date to be 7 days from payment date for transactions between a buyer and seller in the same country, and 30 days from the payment date for buyers and sellers in different countries.

Στο παρακάτω λινκ οδηγίες σχετικά με ημερομηνίες για άνοιγμα υπόθεσης:

Αν ανοιξεις υποθεση στο PayPal δεν μπορεις να ανοιξεις υποθεση και στο eBay. Μπορεις να περιμενεις λιγες μερες μηπως ερθει ή να ανοιξεις υποθεση τωρα και την κλεινεις αν ερθει.

Κανω αντιγραφη προηγούμενο μηνυμα για παρομοια περιπτωση:

Το μήνυμα το οποίο έχεις λάβει σου εξηγεί ότι το eBay αφαίρεσε το αντικείμενο. Το γιατί το αφαίρεσε μπορεί να έχει πολλές απαντήσεις. Αν το eBay διεγραψε τον πωλητη τοτε αφαιρει και τα αντικειμενα του.

Πήγαινε στο: http://www.ebay.com και στο πάνω μέρος της σελίδας θα κάνεις κλικ στο: Help & Contact

Στο πεδίο: What can we help you with?

Πληκτρολόγησε: The item I was buying was removed

θα σου εμφανίσει τα παρακάτω:

Any listing that violates eBay policies or infringes on the copyrights of others may be removed from the site. In addition, if a seller is suspended from eBay, we automatically remove the seller's listings.

If you bought an item that was removed by eBay, you have options. 

Did you pay for the item?*

Yes

No

Αν πατήσεις Yes, οτι πληρωσες για το αντικειμενο θα σε ενημερωσει για το τι μπορεις να κανεις.

Αν αγορασεις ενα αντικείμενο και δεν το εχεις παραλάβει ή το παραλάβεις και δεν ταιριαζει με την περιγραφή του πωλητή, μπορείς να ανοίξεις υπόθεση διαφωνίας.

Αυτά που ακολουθούν ισχύουν για αγορές απο το eBay.com, αν η αγορά πραγματοποιήθηκε απο το eBay.co.uk, θα πρέπει να ανοίξεις την υπόθεση στο eBay.co.uk:

Παραθέτω μια παράγραφο απο το λινκ που αναφέρω πιο κάτω, σχετικά με το πότε μπορείς να ανοίξεις υπόθεση:

When we have no information about the actual delivery date, we use the latest estimated delivery date. When we have no estimated delivery information, we consider the latest estimated delivery date to be 7 days from payment date for transactions between a buyer and seller in the same country, and 30 days from the payment date for buyers and sellers in different countries.

Στο παρακάτω λινκ οδηγίες σχετικά με ημερομηνίες για άνοιγμα υπόθεσης:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αναλυτικότατος ήσουν..

Το σωστό είναι να περιμένω γιατί ο άνθρωπος μπορεί να μου το έχει στείλει.. Έστειλα και ένα μήνυμα στο πωλητή να δω τι θα μου πει ..

Αλλιώς στο κάτω κάτω και να περάσει ο καιρός έχω τη paypal για κάλυψη ότι δεν παρέλαβα ..θα δείξει πως θα πάει ..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπέρα, έχω κάποια μικροπράγματα περίσια (για πούλημα) και σκέφτομαι μήπως τα δοκιμάσω στο ebay. Απλώς επειδή δεν έχω ξαναπουλήσει τίποτα από ebay θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.

1) Το ebay τι ποσοστό κρατάει από το ποσό που θα πουληθεί κάτι? Και για να πάρει αυτό το ποσοστό πρέπει να δώσω αριθμό τράπεζας?

2) Κρατάει ποσοστό από κάθε αγγελία μόνο αν πουληθεί το αντικείμενο ή ακόμα και να κλείσει χωρίς να πουληθεί θα κρατήσει?

3) Με τα μεταφορικά τι γίνεται? Άλλη χρέωση θα έχει κάτι που θα σταλθεί Ελλάδα και άλλη κάτι που θα σταλθεί Γερμανία ή ΗΠΑ πχ. Άρα τι

κάνω? Να αυξήσω τις τιμές κατά 6-7 ευρώ (που λογικά τόσα θα είναι πάνω κάτω τα μεταφορικά) ώστε να καλύψω τα μεταφορικά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

Καλησπέρα, έχω κάποια μικροπράγματα περίσια (για πούλημα) και σκέφτομαι μήπως τα δοκιμάσω στο ebay. Απλώς επειδή δεν έχω ξαναπουλήσει τίποτα από ebay θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα.

1) Το ebay τι ποσοστό κρατάει από το ποσό που θα πουληθεί κάτι? Και για να πάρει αυτό το ποσοστό πρέπει να δώσω αριθμό τράπεζας?

2) Κρατάει ποσοστό από κάθε αγγελία μόνο αν πουληθεί το αντικείμενο ή ακόμα και να κλείσει χωρίς να πουληθεί θα κρατήσει?

3) Με τα μεταφορικά τι γίνεται? Άλλη χρέωση θα έχει κάτι που θα σταλθεί Ελλάδα και άλλη κάτι που θα σταλθεί Γερμανία ή ΗΠΑ πχ. Άρα τι

κάνω? Να αυξήσω τις τιμές κατά 6-7 ευρώ (που λογικά τόσα θα είναι πάνω κάτω τα μεταφορικά) ώστε να καλύψω τα μεταφορικά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :)

1 και 2 - Το ποσοστο εχει να κανει με το ποσο που θα πουληθει το αντικειμενο σου. Αντιγραφω απο το παρακατω λινκ:

http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html

Insertion fee

When you list an item on eBay, you may be charged a listing (or insertion) fee. If applicable, you're charged one insertion fee per listing, per category, regardless of the quantity of items.

Final value fee

If the item sells, you're charged a final value fee. Final value fees are calculated based on the total amount of the sale and are charged per item.

The total amount of the sale is the final price of the item, shipping charges, and any other amounts you may charge the buyer. Sales tax is not included.

3 - Θα πρπει να ρωτησεις στα ΕΛΤΑ για να σου πουν ακριβως ποια ειναι η χρεωση.

Οδηγιες σχετικα με τις πωλησεις, θα βρεις ως εξης:

πήγαινε στη σελίδα: http://www.ebay.com (US) και στο επάνω μέρος κάνε κλικ στο: Help & Contact

Στο πεδίο: What can we help you with?, πληκτρολογησε: How do you start selling on eBay?

Στο παρακατω λινκ θα βρεις πληροφοριες σχετικα με τα ορια πωλησεων:

http://pages.ebay.com/help/sell/sellinglimits.html

Νομίζω πως κατάλαβα, ευχαριστώ!

Ενω mp3 που ειχα παραγγειλει απο 23-12 ηρθαν προχθες ενω αλλη παραγγελια που ειχα κανει πριν ενα μηνα μου ηρθε νωριτερα απο οτι εγραφαν οι ημερομηνιες

γιατι τοσο μεγαλη διαφορα ?

σουρωμενα ειναι τα ταχυδρομεια μας ?

Αν το παράγγειλες από Ελλάδα θα μπορούσες να το πεις αυτό.... Αν έρχεται από άλλη χώρα και ειδικά την μακρινή Κίνα δεν φταίνε τα ΕΛ.ΤΑ.

Αν το παράγγειλες από Ελλάδα θα μπορούσες να το πεις αυτό.... Αν έρχεται από άλλη χώρα και ειδικά την μακρινή Κίνα δεν φταίνε τα ΕΛ.ΤΑ.
ρωτησα και μου ειπαν οτι εχουν κοψει προσωπικο και ειχαν και κατι απεργειες οι οδηγοι τους

ρωτησα και μου ειπαν οτι εχουν κοψει προσωπικο και ειχαν και κατι απεργειες οι οδηγοι τους

Ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβεις το αντικείμενο εξαρτάται απο την χώρα αποστολής (που βρίσκεται ο πωλητής), την χώρα που βρίσκεται ο αγοραστής και τον τρόπο αποστολής (απλό, συστημένο, εξπρες). Αρα λοιπόν είναι συνδιασμός πραγμάτων. Α ναι, εξαρταται και ποσες μερες μετα την πληρωμη σταλθηκε το αντικειμενο.

Ο χρόνος που απαιτείται για να παραλάβεις το αντικείμενο εξαρτάται απο την χώρα αποστολής (που βρίσκεται ο πωλητής), την χώρα που βρίσκεται ο αγοραστής και τον τρόπο αποστολής (απλό, συστημένο, εξπρες). Αρα λοιπόν είναι συνδιασμός πραγμάτων. Α ναι, εξαρταται και ποσες μερες μετα την πληρωμη σταλθηκε το αντικειμενο.
αυτα τα ξερω γιατι παραγγελνω καθημερινα αλλα δε γινετε το να παραγγελνεις 2 διαφορετικα πραγμα και το ενα να ερχετε τις πρωτες μερες και το αλλο μετα απο 2 μηνες απο τις ημερομηνιες που υποτιθετε οτι θα ερθει

κατι παιζει

αυτα τα ξερω γιατι παραγγελνω καθημερινα αλλα δε γινετε το να παραγγελνεις 2 διαφορετικα πραγμα και το ενα να ερχετε τις πρωτες μερες και το αλλο μετα απο 2 μηνες απο τις ημερομηνιες που υποτιθετε οτι θα ερθει

κατι παιζει

Οπως σου ειπα προηγουμενα παιζει ρολο ο τροπος αποστολης. Δεν ξερω τις 2 περιπτωσεις που συγκρινεις. Προκειται για ιδιου μεγεθους αντικειμενα, απο την ιδια χωρα και με τον ιδιο τροπο αποστολης?