Jump to content

eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις

Silmur
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και αν ναι μπορω να μην το πληρωσω να σταλθει πισω και να παρω τα λευτα μου πισω;

Όχι, αφού προπληρώνεις τον πωλητή.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παίδες έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα.

Για τελωνείο ρωτάτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=41844

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά καλησπέρα.. Έκανα πριν λίγο μια αγορά μεσω δημοπρασίας η οποία έγινε καταλάθος και είναι πολλά τα λεφτά.. Φυσικά και θέλω να την ακυρώσω και μετά απο επικοινωνία με τον πωλητή δεν την ακυρώνει. Έτσι πάνω στην απελπισία μου έκλεισα το paypal που είχα και το λογαριασμό μου στο ebay ο οποίος δεν μπορεί να κλέισει ακόμα γιατί εκρεμεί η συναλλαγή οπως μου έστειλαν.. Έχω απελπιστεί και φοβηθεί ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;

Τα πράγματα είναι σοβαρά νομίζω

Παιδιά καλησπέρα.. Έκανα πριν λίγο μια αγορά μεσω δημοπρασίας η οποία έγινε καταλάθος και είναι πολλά τα λεφτά.. Φυσικά και θέλω να την ακυρώσω και μετά απο επικοινωνία με τον πωλητή δεν την ακυρώνει. Έτσι πάνω στην απελπισία μου έκλεισα το paypal που είχα και το λογαριασμό μου στο ebay ο οποίος δεν μπορεί να κλέισει ακόμα γιατί εκρεμεί η συναλλαγή οπως μου έστειλαν.. Έχω απελπιστεί και φοβηθεί ταυτόχρονα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;

Τα πράγματα είναι σοβαρά νομίζω

Ξέρεις πόσοι αγοραστές τελικά δεν πληρώνουν;;; Δεν έπρεπε να τρομοκρατηθείς αλλά να προσπαθήσεις να βρεις άκρη με τον πωλητή έστω κι αν αυτό έπαιρνε μέρες. πχ, μπορούσες να του πεις ότι το κουμπί το πάτησε ο πεντάχρονος γιος σου και δεν έχεις τόσα λεφτά και και και... Λεφτά με το ζόρι δεν μπορούσαν να σου πάρουν πάντως.

τιποτα μη κανεις. μη πληρωνεις

Φίλε μου ενοείτε οτι δε πληρώνω.. Έτσι κι αλλιώς δε τα εχω τα λεφτά.. Φοβάμαι ομως μη σκάσει κανένα κουστούμι σπίτι ή εχω τίποτα αλλα μπλεξίματα

Στελνεις ενα μηνυμα στο ebay με κωδικούς συναλλαγής και εξηγείς τι συμβαίνει,λέγοντας φυσικά και ότι έχεις ήδη μιλήσει με τον πωλητή(αν θες παραθέτεις και τα μηνυματα)

Θα την ακυρώσουν από μόνοι τους.

Αν έχεις καθαρό ιστορικό και πρότερο έντιμο βίο, βοηθάει πολύ να τους πεις ότι "πραγματικά έγινε κατά λάθος" και να σου ακυρώσουν την συναλλαγή.
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παιδιά ευχαριστώ αρχικά για τις άμεσες απαντήσεις σας.. Έστειλα στο ebay ενα mail να την ακυρώσουν και περιμένω απάντηση.. Θα σας ενημερώσω

Φίλε μου ενοείτε οτι δε πληρώνω.. Έτσι κι αλλιώς δε τα εχω τα λεφτά.. Φοβάμαι ομως μη σκάσει κανένα κουστούμι σπίτι ή εχω τίποτα αλλα μπλεξίματα

τιποτα δε θα ερθει σπιτι

μην αγχωνεσαι τζαμπα

Μάλλον έπαιζες ε?:lol:

Μην πληρώσεις απλά και δε γίνεται τιποτα. Το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου βάλει αρνητικό feedback.

Αν έχεις βέβαια μερικά ακόμα αρνητικά σχόλια ισως να έχεις προβλημα για μελλοντικές αγορές καθώς μερικοί πωλητές δε δέχονται πελάτες με αρνητικά σχόλια(από τρία και πάνω νομίζω). Λύνεται όμως και αυτό φτιάχνοντας νέο προφίλ στο ebay

No root->No problem

Μάλλον έπαιζες ε?:lol:

Μην πληρώσεις απλά και δε γίνεται τιποτα. Το μόνο που μπορεί να σου κάνει είναι να σου βάλει αρνητικό feedback.

Αν έχεις βέβαια μερικά ακόμα αρνητικά σχόλια ισως να έχεις προβλημα για μελλοντικές αγορές καθώς μερικοί πωλητές δε δέχονται πελάτες με αρνητικά σχόλια(από τρία και πάνω νομίζω). Λύνεται όμως και αυτό φτιάχνοντας νέο προφίλ στο ebay

Μπα, δε παίζουνε με τέτοια πράγματα ...

Oκ τοτε απλώς το να μην έχεις τα λεφτα όπως ειπες απο τη μία και απο την αλλη να προχωρήσεις τη δημοπρασία παιχνιδι μου φάνηκε :O

No root->No problem

Και τότε πώς κέρδισες τη δημοπρασία;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Παιδιά μου έστειλε το eBay κουστουμακι στο mail και τους απάντησα ότι θέλω ακύρωση.. Πάμε για τη δεύτερη μέρα αναμονής ...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Πώς γίνεται κατά λάθος να πατήσεις 2 φορές το κουμπί της αγοράς;;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

ο πωλητης δεν ειναι υποχρεωμενος να αφησει θετικο feedback στον αγοραστη, εφοσον ολα ειναι οκ με την πληρωμη;

αγορασα κατι, ηρθε, του δωσα θετικο feedback και αυτος δεν εδωσε σε μενα. χαμενος. του στειλα και μνμ αλλα καμια απαντηση

καμία υποχρέωση και το λέω σαν πωλητής.

οι περισσότεροι seller αφήνουν feedback μόλις πληρώσεις και ο αγοραστής απλά ξεχνά ν'αφήσει μόλις παραλάβει

άλλοι sellers αφήνουν feedback μόλις αφήσει ο αγοραστής

μερικοί απλά ξεχνάνε

π.χ έτυχε να πάρω feedback από seller μια βδομάδα αφού είχα αφήσει θετική

ο αγοραστης για να παρει θετικο feedback δεν αρκει να αγορασει και να πληρωσει; αυτη την εντυπωση εχω

Έκανα μια αγορά αντικείμενου από eBay με Paypal στις 27/11/13 και σήμερα είναι περίπου 43η ημέρα από το sale day . Έστειλα ένα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και τον προειδοποίησα ότι θα κάνω dispute . Οι κινήσεις μου πρέπει να είναι ΚΑΙ στο eBay ΚΑΙ στο PayPal ;

και λογικά αύριο πρέπει να κάνω dispute στο Paypal ; και στο eBay τι πρέπει να κάνω ακριβώς ;

Δεν είναι μεγάλο το ποσό ~17$ αλλά δεν θέλω να του τα χαρίσω και θέλω να μάθω για να είμαι έτοιμος για μεγαλύτερα ποσά .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Έκανα μια αγορά αντικείμενου από eBay με Paypal στις 27/11/13 και σήμερα είναι περίπου 43η ημέρα από το sale day . Έστειλα ένα μήνυμα στον πωλητή σήμερα και τον προειδοποίησα ότι θα κάνω dispute . Οι κινήσεις μου πρέπει να είναι ΚΑΙ στο eBay ΚΑΙ στο PayPal ;

και λογικά αύριο πρέπει να κάνω dispute στο Paypal ; και στο eBay τι πρέπει να κάνω ακριβώς ;

Δεν είναι μεγάλο το ποσό ~17$ αλλά δεν θέλω να του τα χαρίσω και θέλω να μάθω για να είμαι έτοιμος για μεγαλύτερα ποσά .

Εστειλες απλο μηνυμα ή ανοιξες case στο ebay οτι δεν εχεις λαβει τιποτα;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο είναι ebay και paypal. Αν ανοιξεις case στο ebay σου λέει το paypal οτι δεν μπορείς να κανεις dispute γιατί εχεις ανοίξει ηδη case. Άνοιξε case, θα σου πει περίμενε να απαντήσει ο πωλητής. Αν δεν απαντήσει πατάς escalate case και θα πάρεις τα λεφτά σου πισω

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Όταν σου γίνεται refund το ποσό μιας αγοράς από το ebay μετά από πόσες μέρες φαίνεται στο λογαριασμό στο paypal;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Οσες φορες μου έτυχε ήταν άμεσα..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12