pektis7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Το Σάββατο παρήγγειλα μία θήκη για τάμπλετ, που κοστίζει 20€, αλλά μετά από λίγο άλλαξα γνώμη και ζήτησα από τον πωλητή να ακυρώσει τη συναλλαγή. Σήμερα όμως μου ήρθε mail ότι το έχει στείλει. Μπορώ να κάνω κάτι τώρα ή είναι αργά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Για να ζητήσω την ακύρωση μιας συναλαγής κάνω contact seller και του ζηταω να την ακυρωσει; Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Για να ζητήσω την ακύρωση μιας συναλαγής κάνω contact seller και του ζηταω να την ακυρωσει; Ακριβώς αυτό κάνεις , δεν υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Ακριβώς αυτό κάνεις , δεν υπάρχει άλλος τρόπος Ωραία, δέχθηκε και εγινε refund. Τα χρήματα μπαίνουν στο λογαριασμό στο paypal και από εκεί τα χρησιμοποιώ κανονικά; Δεν μου τα έβγαλε ακόμα. Edited January 1, 2014 by panathare Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathare Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα επιστραφούν στην κάρτα από που τραβήχτηκαν και κατά συνέπεια στον τραπεζικό λογαριασμό. Η διαδικασία κρατά το πολύ 5 εργάσιμες για να εμφανιστούν στον τραπεζικό λογαριασμό. Αν είναι από προπληρωμένη πάλι το ίδιο ισχύει έτσι; Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση http://gofortech.wordpress.com/ Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια θελω να παρω ενα κινητο απο ebay που κοστιζει 150 δολλαρια η 110 ευρω.... o τροπος μεταφορας ειναι Economy Int'l Shipping και ειναι free.. υπαρχει περιπτωση για να πληρωσω στο τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 πες τον πωλητη να στο στειλει σαν δωρο, χωρις αποδειξη μεσα και να δηλωσει χαμηλη τιμη ο πωλητης δεν ειναι υποχρεωμενος να αφησει θετικο feedback στον αγοραστη, εφοσον ολα ειναι οκ με την πληρωμη; αγορασα κατι, ηρθε, του δωσα θετικο feedback και αυτος δεν εδωσε σε μενα. χαμενος. του στειλα και μνμ αλλα καμια απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Μου έχει συμβεί και εμένα, του έστειλα μήνυμα αλλά όπως λες και εσύ δεν απάντησε, τελικά μετά από μερικές εβδομάδες άφησε θετικό feedback. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 παιδια θελω να παρω ενα κινητο απο ebay που κοστιζει 150 δολλαρια η 110 ευρω.... o τροπος μεταφορας ειναι Economy Int'l Shipping και ειναι free.. υπαρχει περιπτωση για να πληρωσω στο τελωνειο Απο που ερχετε το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Απο που ερχετε το κινητο? το κινητο ειναι htc και ερχεται απο την κινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 πες τον πωλητη να στο στειλει σαν δωρο, χωρις αποδειξη μεσα και να δηλωσει χαμηλη τιμη ο πωλητής δεν ειναι υποχρεωμένος να αφησει θετικο feedback στον αγοραστη, εφοσον ολα ειναι οκ με την πληρωμη; αγορασα κατι, ηρθε, του δωσα θετικο feedback και αυτος δεν εδωσε σε μενα. χαμενος. του στειλα και μνμ αλλα καμια απαντηση O πωλητής οπως και ο αγοραστής δεν ειναι υποχρεωμένοι να αφήσουν feedback, ο πωλητής τώρα αν αφήσει, σε αυτο που ειναι υποχρεωμένος να κάνει (δεν μπορεί και αλλιώς) είναι να αφήσει μόνο θετικό. το κινητο ειναι htc και ερχεται απο την κινα Οκ κανε αυτο που λεει ο @mol πες τον πωλητη να στο στειλει σαν δωρο, χωρις αποδειξη μεσα και να δηλωσει χαμηλη τιμη ...αν και κάνεις δεν μπορει να σου εγγυηθεί οτι θα γλυτώσεις το τελωνείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) ok thanks padws! ααα και αν εχει τελωνειο ξερεις ποσο θα ειναι περιπου _ Edited January 4, 2014 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ok thanks padws! ααα και αν εχει τελωνειο ξερεις ποσο θα ειναι περιπου _ Πρεπει να ειναι περιπου 23%. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 23 % δηλαδη σε εμενα περιπου 25 ευρω.... τσουζει λιγο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι αλλά υπάρχει και η ταρίφα του 'η των εκτελωνιστών. Η αμοιβή τους. Δηλαδή άλλα 50-100 ευρώ. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι αλλά υπάρχει και η ταρίφα του 'η των εκτελωνιστών. Η αμοιβή τους. Δηλαδή άλλα 50-100 ευρώ. δεν νομιζω οτι παιζει αυτο ... δηλαδη να παρω ενα κινητο τον 110 ευρω και να πληρωσω αλλα τοσα στο τελωνειο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ναι αλλά υπάρχει και η ταρίφα του 'η των εκτελωνιστών. Η αμοιβή τους. Δηλαδή άλλα 50-100 ευρώ. Εισαι σιγουρος; Πρωτη φορα το ακουω αυτο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για το feedback πάντως κανείς δεν μου έχει ξεχάσει να μου αφήσει. Και τους μικρότερους πωλητές τους πιέζω να μου αφήσουν πρώτοι, αμέσως μετά την πληρωμή τους. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Για το feedback πάντως κανείς δεν μου έχει ξεχάσει να μου αφήσει. Και τους μικρότερους πωλητές τους πιέζω να μου αφήσουν πρώτοι, αμέσως μετά την πληρωμή τους. εσυ που εχεις παραγγειλει δηλαδη για πες τι παιζει με το τελωνειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 δεν νομιζω οτι παιζει αυτο ... δηλαδη να παρω ενα κινητο τον 110 ευρω και να πληρωσω αλλα τοσα στο τελωνειο ! Δες εδώ. Στον πίνακα που έχει, η κατηγορία 2β. Όταν δηλαδή τον εκτελωνισμό στον κάνουν αυτοί κι όχι εσύ. http://www.ekpizo.gr/usefull/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Δες εδώ. Στον πίνακα που έχει, η κατηγορία 2β. Όταν δηλαδή τον εκτελωνισμό στον κάνουν αυτοί κι όχι εσύ. http://www.ekpizo.gr/usefull/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD ναι αλλα κοιτα τι λεει κατω απο τον πινακα ] Ως εμπορεύματα μη εμπορικού χαρακτήρα θεωρούνται εκείνα που περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη, χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία, λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους, (μικρή) προορίζονται, χωρίς καμία αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών. εμενα ειναι μικρη ποσοτητα και για προσωπικη χρηση οποτε _ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 ναι αλλα κοιτα τι λεει κατω απο τον πινακα ] Ως εμπορεύματα μη εμπορικού χαρακτήρα θεωρούνται εκείνα που περιλαμβάνονται αποκλειστικά στις αποστολές που πραγματοποιούνται από ιδιώτη σε ιδιώτη, χωρίς οποιασδήποτε μορφής πληρωμή και τα οποία, λόγω της φύσης τους και της ποσότητάς τους, (μικρή) προορίζονται, χωρίς καμία αμφιβολία, για προσωπική, ιδιωτική ή οικογενειακή χρήση εκ μέρους των παραληπτών. εμενα ειναι μικρη ποσοτητα και για προσωπικη χρηση οποτε _ Δες αυτο που ειναι υπογραμμισμένο Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Δες αυτο που ειναι υπογραμμισμένο εχεις δικιο εκανα λαθοσ παιδια σε αυτο με τον πινακα και το τελωνειο εχετε δικιο αλλα εστειλα μηνυμα στον πωλητη μου στο ebay ρωτωντας τον αν θα εχω κανενα επιπλεον κοστος απο τελωνειο και μου εστειλε αυτο according to our experience There is no other fee. Our email writing is a gift not mobile phones, Haven't been tariffs to Greece before Edited January 6, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 παιδια σε αυτο με τον πινακα και το τελωνειο εχετε δικιο αλλα εστειλα μηνυμα στον πωλητη μου στο ebay ρωτωντας τον αν θα εχω κανενα επιπλεον κοστος απο τελωνειο και μου εστειλε αυτο according to our experience There is no other fee. Our email writing is a gift not mobile phones, Haven't been tariffs to Greece before Άλλο το τι τρόποι υπάρχουν για να μην περάσει καν τελωνείο κάποιο αντικείμενο, κι άλλο το τι γίνεται εάν στο τσιμπήσουν για ελέγχο και εκτελωνισμό... Εσύ πρέπει να κοιτάς πάντα να μην σταματήσει στο τελωνείο. Εάν σταματήσει, κλαφτα... Πληρώνεις το κινητό διπλό. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrCarbohydrate Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Άλλο το τι τρόποι υπάρχουν για να μην περάσει καν τελωνείο κάποιο αντικείμενο, κι άλλο το τι γίνεται εάν στο τσιμπήσουν για ελέγχο και εκτελωνισμό... Εσύ πρέπει να κοιτάς πάντα να μην σταματήσει στο τελωνείο. Εάν σταματήσει, κλαφτα... Πληρώνεις το κινητό διπλό. οποτε εμενα υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να περασει τελωνειο ; και αν ναι μπορω να μην το πληρωσω να σταλθει πισω και να παρω τα λευτα μου πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts