nikos_kallithea Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Αγόρασα ένα αντικείμενο στο ebay από ένα Γερμανό πωλητή με καλό feedback, δε νομίζω να είναι αναξιόπιστος. Το θέμα είναι πως λέει ότι από μη Γερμανούς, δε δέχεται κατάθεση μέσω paypal αλλά μόνο μέσω bank transfer.Αν τον πληρώσω με αυτόν τον τρόπο, πληρώνω τίποτα έξτρα στην τράπεζα;;;; :O Πληρώνεις μισο ευρω μεσώ banking(ΕΤΕ), αν πας στο ταμείο ειναι πολλά απο οτι θυμάμαι!! αλλα θα του κάνεις bank transfer και αν συμβεί κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 (edited) Καταρχήν ,ευχαριστώ. Όταν εννοείς μέσω banking, δηλαδή πώς το κάνω; :O Επίσης, αν δε δεχτώ να τον πληρώσω μέσω banking, μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία να μη γίνει η αγορά; Edited May 12, 2011 by bomber21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Καταρχήν ,ευχαριστώ. Όταν εννοείς μέσω banking, δηλαδή πώς το κάνω; :O Επίσης, αν δε δεχτώ να τον πληρώσω μέσω banking, μπορούμε να έρθουμε σε συμφωνία να μη γίνει η αγορά; Ναι εχεις δίκιο ξέχασα να βάλω το Ιnternet μπροστά από το banking. Μέσω Internet Banking δηλαδή :p Για την ακυρωση της αγορας πρεπει να κανεις ερωτηση στον πωλητη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ναι εχεις δίκιο ξέχασα να βάλω το Ιnternet μπροστά από το banking. Μέσω Internet Banking δηλαδή :p Για την ακυρωση της αγορας πρεπει να κανεις ερωτηση στον πωλητη. Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Για την ιστορία, να πω ότι δέχθηκε να πληρωθεί με PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 μπαινω στο ebay.co.uk θελω στην αναζητηση να επιλεξω προ'ι'οντα απο Ευρωπα'ι'κη ενωση ΚΑΙ οτι ειναι διαθεσιμα στην Ελλαδα. πως το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις. Για την ιστορία, να πω ότι δέχθηκε να πληρωθεί με PayPal. +1 μπαινω στο ebay.co.uk θελω στην αναζητηση να επιλεξω προ'ι'οντα απο Ευρωπα'ι'κη ενωση ΚΑΙ οτι ειναι διαθεσιμα στην Ελλαδα. πως το κανω αυτο? Επιλέγεις "Price + P&P lowest first" ή "Price + P&P highest first" στο "Sort by:" Μόλις επιλέξεις το παραπάνω θα σου ζητήσει χωρά προορισμού και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μπαινω στο ebay.co.uk θελω στην αναζητηση να επιλεξω προ'ι'οντα απο Ευρωπα'ι'κη ενωση ΚΑΙ οτι ειναι διαθεσιμα στην Ελλαδα. πως το κανω αυτο? Αριστερά στην στήλη επιλέγεις στο LOCATION->more και European Union. Μετά κάνεις αυτό που λέει ο nikos πιο πάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καινούριος στο ebay αλλα σχετικά παλιός στις αγορές ιντερνετ. Έκανα λογαριασμό στο ebay.com αλλα όταν πάω να κάνω bid μου βγάζει για verification μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων πιστωτικής κάρτας, ενώ εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω paypal. Βάζω τα στοιχεία της american express μου αλλα δεν την δέχεται επειδή δεν έχει τετραψήφιο identification number. Έβαλα βέβαια το κλασσικό 0000 που βάζω σε όλες τις συναλλαγές μου αλλα πάλι δεν το δέχτηκε. Ψάχνω να βρώ τι φταίει και μου ζητάει verification με πιστωτική, αφού θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο paypal και διαβάζω οτι αυτό χρειάζεται μόνο οταν το email είναι free. Αλλάζω και το hotmail που είχα, βάζω της otenet που έχω απτην σύνδεση του αορίστου χρόνου adsl μου αλλά πάλι τίποτα. Πώς μπορώ επιτέλους να το κάνω verification; Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Καινούριος στο ebay αλλα σχετικά παλιός στις αγορές ιντερνετ. Έκανα λογαριασμό στο ebay.com αλλα όταν πάω να κάνω bid μου βγάζει για verification μια φόρμα συμπλήρωσης στοιχείων πιστωτικής κάρτας, ενώ εγώ θέλω να χρησιμοποιήσω paypal. Βάζω τα στοιχεία της american express μου αλλα δεν την δέχεται επειδή δεν έχει τετραψήφιο identification number. Έβαλα βέβαια το κλασσικό 0000 που βάζω σε όλες τις συναλλαγές μου αλλα πάλι δεν το δέχτηκε. Ψάχνω να βρώ τι φταίει και μου ζητάει verification με πιστωτική, αφού θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο paypal και διαβάζω οτι αυτό χρειάζεται μόνο οταν το email είναι free. Αλλάζω και το hotmail που είχα, βάζω της otenet που έχω απτην σύνδεση του αορίστου χρόνου adsl μου αλλά πάλι τίποτα. Πώς μπορώ επιτέλους να το κάνω verification; To email δεν εχει καμια σχεση, κατι κανεις λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Στην American Express o Κωδικός βρίσκεται επάνω δεξιά και από την κανονική μεριά και όχι πίσω όπως στις VISA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Στην American Express o Κωδικός βρίσκεται επάνω δεξιά και από την κανονική μεριά και όχι πίσω όπως στις VISA όχι φίλε δεν έχει η δικιά μου (τράπεζα πειραιώς), πάντα 0000 έβαζα. edit: είχες δίκιο τελικά έχει κωδικό αλλα πάλι δεν το δέχεται φφφφφφφφ Edited May 21, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν έχω κάνει ξανά αγορά από το ebay και θα ήθελα να ρωτήσω.Άν αγοράσω το παρακάτω κινητό πχ http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-MOTOROLA-KRZR-K1-ATT-TMOBILE-PHONE-RAZR-GOLD-CB/320600712715/item η τελική τιμή θα είναι αυτή που αναφέρει ή θα πληρώσω και κάτι ακόμη,όπως τελωνεία που έχω ακούσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Δεν έχω κάνει ξανά αγορά από το ebay και θα ήθελα να ρωτήσω.Άν αγοράσω το παρακάτω κινητό πχ http://viewitem.eim.ebay.gr/NEW-MOTOROLA-KRZR-K1-ATT-TMOBILE-PHONE-RAZR-GOLD-CB/320600712715/item η τελική τιμή θα είναι αυτή που αναφέρει ή θα πληρώσω και κάτι ακόμη,όπως τελωνεία που έχω ακούσει. Ο νομος οριζει οτι θα πληρωσεις εφ'οσον ειναι εκτος ΕΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ακόμη και σε κάτι τόσο φτηνό;:worry: Και μπορώ να μάθω περίπου πόσα θα είναι αυτά τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Ακόμη και σε κάτι τόσο φτηνό;:worry: Και μπορώ να μάθω περίπου πόσα θα είναι αυτά τα παραπάνω; αν στο γραψει 40$ δεν θα πληρωσεις. ειδαλως θα πληρωσεις φπα 23% και κατι ψηλα ακομα(εκτελωνιστρα κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Αγανάκτησα. Τώρα αυτό μου βγάζει. Attention Buyer To ensure that eBay remains a safe marketplace, we limit the quantity of items that can be bought or sold by a single account at one time. These limits may change over time and are determined by your previous site activity and overall performance. Currently, your account has reached the limit for bidding and buying, but you can increase this limit by providing additional verification. Thank you for your understanding. Please follow the directions below to continue. {e31644-638989x} Τίποταλλο δε λέει. Τί να κάνω; Edited May 24, 2011 by salonicafan_TASO Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Καλησπερα...Υπαρχει περιπτωση να αγορασω κατι απο ebay,αλλα να πω στον seller να το στειλει σε αλλο ονομα και διευθυνση επειδη θελω να το κανω δωρο και θελω να γλυτωσω τα μεταφορικα???ή θα δημιουργησω προβλημα στο paypal κτλ???Νομιζω πως δεν γινεται,απλως ρωταω τους πιο εμπειρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Αγανάκτησα. Τώρα αυτό μου βγάζει. Attention Buyer To ensure that eBay remains a safe marketplace, we limit the quantity of items that can be bought or sold by a single account at one time. These limits may change over time and are determined by your previous site activity and overall performance. Currently, your account has reached the limit for bidding and buying, but you can increase this limit by providing additional verification. Thank you for your understanding. Please follow the directions below to continue. {e31644-638989x} Τίποταλλο δε λέει. Τί να κάνω; Αγορασες κατι? Καλησπερα...Υπαρχει περιπτωση να αγορασω κατι απο ebay,αλλα να πω στον seller να το στειλει σε αλλο ονομα και διευθυνση επειδη θελω να το κανω δωρο και θελω να γλυτωσω τα μεταφορικα???ή θα δημιουργησω προβλημα στο paypal κτλ???Νομιζω πως δεν γινεται,απλως ρωταω τους πιο εμπειρους Γίνεται προσθέτοντας και μια νεα διεύθυνση στο παυπαλ. Αλλα επειδει ειναι δωρο, οπως λες, ποιος θα το παραλάβει? τρίτος δεν μπορεί να παραλάβει. και μια δικια μου απορία τα μεταφορικα πως θα τα γλυτώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Προφανώς εννοεί να γλυτώσει τα διπλά μεταφορικά... πριν την αγορά θα προσθέσεις στο ebay και στο paypal τη διεύθυνση του τελικού παραλήπτη, με το όνομα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. May 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2011 Προσωπικά stelios85 το έχω κάνει αφού πρώτα ρώτησα τον seller. Του ζήτησα να στείλει την παραγγελία σε άλλη διεύθυνση την οποία του έδωσα , μου είπε οκ και αυτό ήταν. Απλώς για εμένα πρώτα να σιγουρευτείς πως είναι διατεθειμένος να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios85 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Προφανώς εννοεί να γλυτώσει τα διπλά μεταφορικά... πριν την αγορά θα προσθέσεις στο ebay και στο paypal τη διεύθυνση του τελικού παραλήπτη, με το όνομα του. Προσωπικά stelios85 το έχω κάνει αφού πρώτα ρώτησα τον seller. Του ζήτησα να στείλει την παραγγελία σε άλλη διεύθυνση την οποία του έδωσα , μου είπε οκ και αυτό ήταν. Απλώς για εμένα πρώτα να σιγουρευτείς πως είναι διατεθειμένος να το κάνει. ευχαριστω παιδια πολυ για τις απαντησεις σας...Ναι πολυ σωστα,εννοουσα τα διπλα μεταφορικα να γλυτωσω....Θα ακολουθησω τη συμβουλη του @λευτερη,ρωτωντας και το ebay service καλου κακου...Αλλιως θα κανω αυτο που λες @alcamus.Ο seller ειναι πολυ επικοινωνιακος οποτε δε πιστευω να εχει προβλημα :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Παιδιά μετά από πάρα πολλές αγορές μου από e-bay πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην έχω πάρει δέμα...!!! Και ενώ έχει περάσει 1 + μήνας Το ποσό μικρό 15 δολάρια και αποστολή από hong kong... Το θέμα είναι ότι έχει χαθεί το feedback του προϊόντος και δεν μπορώ να βρω τον πωλητή να επικοινωνήσω μαζί του... Ποια είναι η διαδικασία από paypal για επιστροφή χρημάτων; Λογικά πρέπει να ξέρω το όνομα του πωλητή; Η αγορά που έκανα είναι κάπου καταχωρημένη μέσα στο paypal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Δεν έχεις κρατήσει κάποιο email του ή μήνυμά του στο ebay? Αν όχι, μέσα από το ιστορικό του paypal μπορείς να δεις το email του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Δεν έχεις κρατήσει κάποιο email του ή μήνυμά του στο ebay? Αν όχι, μέσα από το ιστορικό του paypal μπορείς να δεις το email του πωλητή. Και για να πάρω τα λεφτά μου πίσω ποια είναι η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Επικοινώνησε πρώτα μαζί του και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος και πιστεύεις ότι σε αδίκησε, άνοιξε dispute αν δεν έχουν περάσει πάνω από 45 μέρες. Αλλά αν λες ότι χάθηκε το feedback, δε νομίζω να μπορείς να κάνεις dispute. Αν δεν κάνω λάθος, το χρονικό όριο που μπορείς να αφήσεις feedback είναι μέχρι 60 μέρες. Οπότε για να χάθηκε.. δε νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι. Καλύτερα ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts