soublaki-3 Δημοσιεύτηκε September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 19, 2007 Ποιες φράσεις ή λέξεις έχουν ιδιαίτερη θέση στο λεξιλόγιό σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Ποιες φράσεις ή λέξεις έχουν ιδιαίτερη θέση στο λεξιλόγιό σας; 1)μ*****ας και τα παράγωγα 2)γ***ω επίσης μαζί με τα παράγωγα Όχι να το παινευτώ αλλά έχω πλούσιο λεξιλόγιο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 tha sas pw mia poly synithismenh frash pou leei to afentiko mou"an deis ena karavi aragmeno se ena vouno,kapoio ***** to exei syrei!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Panagies, Xristos, xristopanagies, kanthlia... Eimai poly thriskos :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Εμένα μoυ έχει κολλήσει το ''ΕΛΕΟΣ''!! :D Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 1) ***** 2) ελεος 3) βασικα 4) ***** 5) **** νοιώθεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 19, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Ρε ΑΡΗΣ είσαι... Την παλεύεις; Αϊντε... Μπα...δοι Θα λείπω ταξίδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 kalh fash eleos to ***** mpazo koukouropepen los microphonos treburdelos aderes Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Τις πιο συνηθισμένες εκφράσεις ζητάμε ή τις πιο συνηθισμένες βρισιές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skivalo Δημ. September 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2007 Τι να κανουμε αυτα χρησιμοποιει ο λαος!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 kalh fash eleos to ****** mpazo Σα να ακούω εμένα!:lol::lol: Επίσης : ''Την παλεύεις?'' ''Τι γέλιο ρεεεε'' ''Τώωωωωωωρα σε 2 λεπτά'' (όταν μου λένε κάνε κάτι κι εγώ βαριέμαι να σηκωθώ) :p:p Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatsos_21 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1)Μούσχαρε 2)Ζαγάρ 3)Μαλόουν 4)Θεός,ήλιος καλοκαιρινός 5)Βάπα-βούπα,βάπα-βούπα(για κάποιον που αργεί γενικά) 6)Όρθιος 7) ****** 8)Πρόσεχε Γιάννη, αμάξι (αρκετά σύνηθες) 9)Παίξτε μπάλα ****** 10)Άνιμαλς ε άνιμαλς 11)Τι <<κοπελάρα>> είναι αυτή (αρκετά σύνηθες στη θεσ/νίκη επίσης) κ.α πολλά που δεν μου έρχονται:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Βασικά... Πολύ καλή περίπτωση... Σφίξ' τα μπούτια σου, **** Νούμερο, Παρ' το αλλιώς, τσονγκς(το λένε νομίζω στα γαϊδούρια για να σταματήσουν). Θα φύγω,(προειδοποίηση) Φεύγω...(απειλή σε όλους τους χρόνους) Φευγάτος Έχω κάτι δουλειές/ανειλημένες υποχρεώσεις Και άλλα πολλά που είτε έχουν βρισιές ή δεν μου έρχονται τώρα. Επίσης χρησιμοποιώ αρκετές λέξεις που ακούω κατά καιρούς από τη γιαγιά μου και γελάω. Έφυγα(τελειωμένη υπόθεση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ismini20 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 -Με δουλεύεις? (ή: πλάκα μου κάνεις?) -Σιγά τ' αυγά -Όχι (αυτό κι αν το λέω συνέχεια...!) Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1. Επίπλαστη 2. Θνησιγενής 3. Το όλον 4. go home boy-george 5. Tσάκω μια μπουγάτσα τριπλή ανάμεικτη κιμά τυρί (με λένε Βαγγέλη) :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1. Επίπλαστη 2. Θνησιγενής 3. Το όλον 4. go home boy-george 5. Tσάκω μια μπουγάτσα τριπλή ανάμεικτη κιμά τυρί (με λένε Βαγγέλη) :ninja: Βενιζέλος rulz :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Να πώ και εγώ με τη σειρά μου Πλάκα μου κανεις;... Πας καλά; Εντάξει μωρε... Άντε ρε... Γειά σου ξάδερφε Απο βρισιες, ολες αυτες που αναφερατε εκτος απο παναγιες και χριστους, τα αποφευγω αυτα οσο μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Πω πω πω πω ανώμαλιη Άάάάνιιμαλ ΝτΌμερκαντ ΠεριΠΟΙηση Ωραίος πόΝτος Τι αιδίες ειναι αυτες; (Συμβολαιος σπικιν) Τι συνεβη εδω; (Συμβολαιος σπικιν) Ιέλα ρέιι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1. Επίπλαστη 2. Θνησιγενής 3. Το όλον 4. go home boy-george 5. Tσάκω μια μπουγάτσα τριπλή ανάμεικτη κιμά τυρί (με λένε Βαγγέλη) :ninja: Να συμπληρώσω κι εγώ δύο φράσεις: 6. Είμαι παρών 7. Καθαρή και μεγάλη ήττα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Εκφράσεις που με έχω "πιάσει" να χρησιμοποιώ τελευταία: 1. "Τρέμουμε για -κάτι-" (θέλουμε κάτι πάρα πολύ...) 2. "Αϊ ρε" ή σκέτο "άϊ" (αντί για "άντε ρε!") 3. "Γουασάπ μαδαφάκα???" (σε συγκεκριμένους φίλους αντί για "τι κάνεις") 4. "Νομίζεις" (συχνή και επαναλαμβανόμενη χρήση όταν μιλάει ο άλλος σε εκνευριστικό βαθμό :shifty: :devil:) 5. "Σε τρέχω" (είμαι καλύτερος από σένα :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 Τις πιο συνηθισμένες εκφράσεις ζητάμε ή τις πιο συνηθισμένες βρισιές; Αν όντως οι πιο συνηθισμένες εκφράσεις / λέξεις είναι ύβρεις, τότε το θέμα ξεφεύγει από τους όρους χρήσης και κλειδώνει. Για την ώρα, έγιναν edit όλες οι εκφράσεις που περιείχαν τέτοιες φράσεις και παράλληλα διαγράφηκαν όλα τα πολιτικά σχόλια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1) σωπα ρε 2) ααα τον ατιμο/η!! 3)καταλαβες?? αυτα μου ρχονται τωρα Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 (edited) 1. Διαθέτει 2. Ενσωματώνει 3. Μοντέλο 4. Συσκευή 5. Κινητό τηλέφωνο Αυτές τις λέξεις χρησιμοποιώ συνεχώς στο MYPHONE :D. Είναι αδύνατον να μην τις επαναλαμβάνω σε ένα ΦΟΡΟΥΜ για κινητά τηλέφωνα (ουπς). Edited January 8, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1) Οδηγώ 2) Τα λέμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2007 1) Στανταρ 2) Λοιπον 3) ηρεμα/// Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts