Nrg Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 minto fularis au de amolivde! :lol: Προσωπικα εχω περιορισει τις μετακινησεις και οσες ειναι απαραιτητες προσπαθω να τις συνδιαζω, εκει που εβαζα καθε εβδομαδα 40λιτρα τωρα βαζω καθε 12-15 μερες 40 λιτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Η κατάσταση πραγματικά έχει ξεφύγει, για να φουλάρεις ένα 1.4αρι δεν σου φτάνουν ούτε 50 ευρώ. Πάει καιρός που δεν σου φτάνει να γεμίσεις ένα 1,4άρι όταν η πλειοψηφία έχει 45άρι ρεζερβουάρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2010 Η κατάσταση πραγματικά έχει ξεφύγει, για να φουλάρεις ένα 1.4αρι δεν σου φτάνουν ούτε 50 ευρώ. Μακάρι να γέμιζα με 50€. Γέμισα τη περασμένη βδομάδα με 75€.. Έχω 1.4 και χωράει 50λίτρα!! Ε ρε που φτάσαμε!!!:X:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Μακάρι να γέμιζα με 50. Γέμισα τη περασμένη βδομάδα με 75.. Έχω 1.4 και χωράει 50λίτρα!! Ε ρε που φτάσαμε!!!:X:worry: κατι παραπανω απο ενα ( αρκετα καλο) μεροκαματο για ενα γεμισμα ε; δηλαδη 1-1.5 εργασιμη ημερα για ενα γεμισμα (που ποικιλλει ποσο θα κρατησει αναλογα τα χιλιομετρα που κανει ο καθενας...απο μια βδομαδα εως 10 ημερες μαξιμουμ; ). μια χαρα! εγω ξεκινησα και το αλλο, αν και εχω στανταρ πρατηριο φθηνο (και με πολυ καλη) 100αρα που ειπαμε οτι βαζω στην πειραιως (και 3-4 επισης δοκιμασμενα πολυ καιρο τωρα σε περιοχες που κινουμαι), εχω αρχισει και κοιταω πιο συχνα απο το fuelprices.gr τις τιμες που ανακοινωνουν οι πρατηριουχοι ανα περιοχες κτλ και αναλογα αν ειναι στο δρομο μου καποιο φθηνο δοκιμαζω με μια μικρη σχετικα ποσοτητα, αν δεν μου βγαλει ενδειξη το αμαξι (ειναι ιδιαιτερο ευαισθητο το χρυσο μου, η κακη βενζινα του καθεται αμεσως στο 'λαιμο' και μου αναβει check engine) ξαναβαζω απο εκει, αν αναψει ενδειξη υπαρχουν αρμοδιοι φορεις που (ελπιζω να) αναλαμβανουν μετα απο σχετικη παροτρυνση μου :rolleyes: γενικα, αν επιβραβευσουμε εκεινους που μας πουλανε και καλη και φθηνη βενζινη, θα αναγκαστουν οι αλλοι η να κλεισουν, η να κανουν το ιδιο, οποτε λογω ανταγωνισμου και παλι θα υπαρξει μια πιεση για μειωση τιμων απο εκεινους που ηδη πουλουσαν φθηνα (πιεση και προς τους μεσαζοντες που επισης τους τα δινουν ακριβα, εκεινοι στα διυλιστηρια κτλ) που τελικο αποδεκτη και οφελουμενο θα εχει εμας τους καταναλωτες. αν συνεχισουμε να βαζουμε οπου βρουμε και οσο την εχουν (δηλαδη να μη διαμορφωσουμε καταναλωτικη συνειδηση ουτε αυτη την υστατη στιγμη), ε ειμαστε και λιγο αξιοι της μοιρας μας. :X Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 κατι παραπανω απο ενα ( αρκετα καλο) μεροκαματο για ενα γεμισμα ε; δηλαδη 1-1.5 εργασιμη ημερα για ενα γεμισμα (που ποικιλλει ποσο θα κρατησει αναλογα τα χιλιομετρα που κανει ο καθενας...απο μια βδομαδα εως 10 ημερες μαξιμουμ; ). μια χαρα! εγω ξεκινησα και το αλλο, αν και εχω στανταρ πρατηριο φθηνο (και με πολυ καλη) 100αρα που ειπαμε οτι βαζω στην πειραιως (και 3-4 επισης δοκιμασμενα πολυ καιρο τωρα σε περιοχες που κινουμαι), εχω αρχισει και κοιταω πιο συχνα απο το fuelprices.gr τις τιμες που ανακοινωνουν οι πρατηριουχοι ανα περιοχες κτλ και αναλογα αν ειναι στο δρομο μου καποιο φθηνο δοκιμαζω με μια μικρη σχετικα ποσοτητα, αν δεν μου βγαλει ενδειξη το αμαξι (ειναι ιδιαιτερο ευαισθητο το χρυσο μου, η κακη βενζινα του καθεται αμεσως στο 'λαιμο' και μου αναβει check engine) ξαναβαζω απο εκει, αν αναψει ενδειξη υπαρχουν αρμοδιοι φορεις που (ελπιζω να) αναλαμβανουν μετα απο σχετικη παροτρυνση μου :rolleyes: γενικα, αν επιβραβευσουμε εκεινους που μας πουλανε και καλη και φθηνη βενζινη, θα αναγκαστουν οι αλλοι η να κλεισουν, η να κανουν το ιδιο, οποτε λογω ανταγωνισμου και παλι θα υπαρξει μια πιεση για μειωση τιμων απο εκεινους που ηδη πουλουσαν φθηνα (πιεση και προς τους μεσαζοντες που επισης τους τα δινουν ακριβα, εκεινοι στα διυλιστηρια κτλ) που τελικο αποδεκτη και οφελουμενο θα εχει εμας τους καταναλωτες. αν συνεχισουμε να βαζουμε οπου βρουμε και οσο την εχουν (δηλαδη να μη διαμορφωσουμε καταναλωτικη συνειδηση ουτε αυτη την υστατη στιγμη), ε ειμαστε και λιγο αξιοι της μοιρας μας. :X κατι ειπαν σημερα στις ειδησεις για την υψηλη τιμη της βενζινης και οτι κατι θα κανουν γι' αυτο αλλα δεν εδωσα και πολυ βαση:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 κατι ειπαν σημερα στις ειδησεις για την υψηλη τιμη της βενζινης και οτι κατι θα κανουν γι' αυτο αλλα δεν εδωσα και πολυ βαση:wacko: Τι θα κάνουν από την στιγμή που αυτοί οι ίδιοι την βαράνε....Έχεις το κράτος να έχει μέρος και στο χονδρεμπόριο (διυλιστήρια) και στον λιανεμπόριο (ΕΚΟ+BP) και πίσω να ακολουθεί αντίστοιχα αλλά με μικρότερο ποσοστό η avin (πήρε το δίκτυο της shell) και να ανεβάζει και την φορολογία....Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει... Αυξάνουν τα πάντα ενώ τα έσοδα στα αυτοκίνητα έχουν πέσει χωρίς να υπολογιστεί η αύξηση του ΦΠΑ. Τώρα που μπήκε να δούμε τι θα πουληθεί...Να θεωρούν πολυτελείας αμάξι 1500ευρώ εργοστασιακής αξίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Μάχη κατά της νοθείας Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται από σήμερα στην ιστοσελίδα http://www.opengov.gr και έως τις 14 Μαΐου το σχέδιο υπουργικής απόφασης που αφορά στην προστασία του καταναλωτή, σχετικά με την νοθευμένη βενζίνη σε πρατήρια του λεκανοπεδίου. Σύμφωνα με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Μανιάτη, με τη συγκεκριμένη απόφαση δίνεται στην Πολιτεία η δυνατότητα να ασκήσει με απόλυτη διαφάνεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, τις υποχρεώσεις της που αφορούν στην προστασία του πολίτη από τη νοθεία στα καύσιμα που χρησιμοποιεί καθημερινά. Μέσω της ιστοσελίδας, το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής επιχειρεί να ρυθμίσει τα ζητήματα κατηγοριοποίησης παραβάσεων και κυρώσεων, τη διαδικασία και τον τρόπο προσωρινής σφράγισης των εγκαταστάσεων, καθώς και τα θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία που ακολουθείται μετά τη σφράγιση των εγκαταστάσεων. Στην απόφαση προσδιορίζονται ανά κατηγορία τα όρια των προστίμων, που κυμαίνονται από πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ έως και ενάμισι εκατομμύριο (1.500.000) ευρώ, ενώ περιγράφονται αναλυτικά οι διαδικασίες, με τις οποίες αντιμετωπίζονται αυστηρά όλες οι περιπτώσεις κατ’ εξακολούθηση παραβατικής συμπεριφοράς στον τομέα της διακίνησης πετρελαιοειδών προϊόντων, με την παροχή ακόμη και της δυνατότητας σφράγισης. http://news247.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Το διάβασα κι εγώ σήμερα Καλά να τους κάνουν... θα πληρώνουμε που θα πληρώνουμε τη βενζίνη χρυσή, να μας βάζουνε και νοθευμένη απο πάνω??:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Τι θα κάνουν από την στιγμή που αυτοί οι ίδιοι την βαράνε....Έχεις το κράτος να έχει μέρος και στο χονδρεμπόριο (διυλιστήρια) και στον λιανεμπόριο (ΕΚΟ+BP) και πίσω να ακολουθεί αντίστοιχα αλλά με μικρότερο ποσοστό η avin (πήρε το δίκτυο της shell) και να ανεβάζει και την φορολογία....Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει... Αυξάνουν τα πάντα ενώ τα έσοδα στα αυτοκίνητα έχουν πέσει χωρίς να υπολογιστεί η αύξηση του ΦΠΑ. Τώρα που μπήκε να δούμε τι θα πουληθεί...Να θεωρούν πολυτελείας αμάξι 1500ευρώ εργοστασιακής αξίας... Ισχύει ότι στα 1.40 που πληρώνουμε πχ για αμόλυβδη το 1 ευρώ είναι φόροι??:blink: Μας βλέπω από καλοκαίρι να κυκλοφορούμε με ποδήλατα. Και μετά θα θεωρηθούν είδος πολυτελείας, θα αποκτήσουν πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας (μπορεί να σου ζητάνε και δίπλωμα για οδηγάς ποδήλατο ευκαιρία άλλωστε αφού θα έχουν οι περισσότεροι παρατήσει αυτοκίνητα και μηχανες) :lol::lol: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Δεν έχω το link εύκαιρο, αλλά η νοθεία έχει ανέβει καθώς τα περιθώρια κέρδους με αυτές τις ληστρικές τιμές αυξήθηκαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ισχύει ότι στα 1.40 που πληρώνουμε πχ για αμόλυβδη το 1 ευρώ είναι φόροι??:blink: Μας βλέπω από καλοκαίρι να κυκλοφορούμε με ποδήλατα. Και μετά θα θεωρηθούν είδος πολυτελείας, θα αποκτήσουν πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας (μπορεί να σου ζητάνε και δίπλωμα για οδηγάς ποδήλατο ευκαιρία άλλωστε αφού θα έχουν οι περισσότεροι παρατήσει αυτοκίνητα και μηχανες) :lol::lol: Ναι ισχυει!!! Αυτη την στιγμη 67 λεπτα του ευρω ειναι ο Ειδικος Φορος Καταναλωσης (ΕΦΚ) στα καυσιμα... Παμε να δουμε λοιπον τα κοστη της βενζινης: Κοστος καυσιμου: 0,45€ Κερδος εταιριας:0,06€ Κερδος πρατηριου:0,06€ ΕΦΚ Αμολυβδης:0,67 --------------------------------- Συνολο:1,24€ ΦΠΑ (21%): 0,26€ --------------------------------- Τελικη τιμη πρατηριου: 1,50€ (που ειναι και η μεση τιμη που επικρατει στα πρατηρια!) Αρα συνολικα οι φοροι που εχει 1 λιτρο βενζινης που κοστιζει αυτη την στιγμη 1,50€ φτανουν τα 0,93€!!!! Για καθε λιτρο που καιμε αυτη την στιγμη το κρατος εισπρατει σχεδον 1€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2010 http://3.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/S_O51vLrA1I/AAAAAAADDAM/Rym2MB7G0o4/s1600/ANA.jpg βεβαια αρκετα πρατηρια εχουν αλλες τιμες αναλογα με τις παραγγελιες(τονους) τους... μετα παιζει ρολο αν το βενζιναδικο ειναι κεντρικο παιζει να τους το φτιαξουν/ανακαινησουν σχεδον τσαμπα σαν διαφημηση.οποτε εκει υπαρχει αλλο συμβολαιο και αλλο τιμες απο το να εισαι ιδιωτης και να βαζεις οποια εταιρια θες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2013 Δεν εχει σχολιαστει καθολου το γεγονος της μεγαλης, ομολογουμενω, πτωσης των τιμων τους τελευταιους μηνες. Στο diesel που βαζω εγω, οι τιμες εχουν φτασει σε επιπεδα 2010 και αν το συνδυασεις με την προσφορα της vpower μια φορα την εβδομαδα+το κουπονι απο το πρωτο θεμα φτανεις στο 1,09 την τιμη της vpower, καθολου ασχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts