HellasLover Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 uparxei kapio programa pou na svinei ta junk files kai to history tou internet opws to system mechanic 5? alla free e... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 uparxei kapio programa pou na svinei ta junk files kai to history tou internet opws to system mechanic 5? alla free e... Registry Mechanic 4 Σύμφωνα με το download.com έχει τα περισσότερα κατεβάσματα και τις περισσότερες θετικές γνώμες. Εγώ που το δοκίμασα μου βrήκε πολλά περισσότερα σφάλματα από άλλα "καθαριστικά" και τα διόρθωσε. Δεν είναι free αλλά το κάνεις. ;) Περισσότερα με ΡΜ αν θέλεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenmileqtek Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 καλο προγραμμα για να σβηνεις αρχεια , φακελους.Που δεν σβηνονται..... CopyLock - Version 1.08 CopyLock is a small program that allows the replacement of one or many files which are currently in use by the system or any other running process. Click Add > Files to replace, select the new file and the destination folder, click Apply, restart when invited to do so and that's it! pou mporw na vrw auto to programa ?einai freeware? Παράθεση :shoot: Lan Games? ONLY Medal of Honor Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εχετε να προτεινεται κανενα freeware μετατροπεα *.chm -> *.pdf;;; Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Εχετε να προτεινεται κανενα freeware μετατροπεα *.chm -> *.pdf;;; Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα. :O Τα chm αρχεία είναι Compiled HTML αρχεία που ανοίγουν με το πρόγραμμα βοήθειας των Windows. Πρέπει πρώτα να τα κάνεις decompile με το πρόγραμμα KeyTools και κατόπιν PDF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios2003 Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Παιδια θα ηθελα ενα προγραμματακι για να κανω system restore απο δισκετα ms-dos γιατι εβαλα καποιο πραγραμμα που πρεπει να ειχε virus :shifty: Παράθεση thanks mariosnikolaou2003@yahoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά μια μίνι αναζήτηση που έκανε δεν με βοήθησε... Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να μου δείχνει πόσο όγκο δεδομένων κάνω download & upload από το internet σε ημερήσια/εβδομαδιαία κλπ βάση? Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Du meter και netlimiter Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά μια μίνι αναζήτηση που έκανε δεν με βοήθησε... Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να μου δείχνει πόσο όγκο δεδομένων κάνω download & upload από το internet σε ημερήσια/εβδομαδιαία κλπ βάση? Αν και δεν είναι free,υπάρχει το DU Meter για αυτή τη δουλειά το οποίο είναι αρκετά καλό. Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Thank you both guys! :) :D Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Αν και δεν είναι free,υπάρχει το DU Meter για αυτή τη δουλειά το οποίο είναι αρκετά καλό. Το κάνεις free φίλε bel . ;) Dumeter rulezzz. :D Έχει στατιστικά, ωραία γραφικά, απλά το καλύτερο. To Net Limiter κολλάει και ενδείκνυται μόνο για περιορισμό του bandwidth και καταμερισμό όπως θέλετε εσείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsi Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να καταγράφει τις κινήσεις που γίνονται στον υπολογιστή μου. Είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να καταλάβω τι βλακεία κάνει ο αδελφός μου και μου ####$^&&%#@ τον υπολογιστή. Παράθεση In my dream I was drowning my sorrows But my sorrows, they learned to swim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Εψαξα και αλλου αλλα δεν βρηκα καποιο thread για να με βολεψει στο θεμα μου.Ετσι για να μην ανοιξω αλλο κατεληξα εδω το οποιο ομως εχει καποια σχεση. Εχω στον υπολογιστη πολλα προγραμματα. Μερικα τα σβηνω .Οταν παω στην εναρξη - εκτελεση msconfig και παταω στην καρτελα εκκινηση τοτε μου βγαζει τα κλειδια των προγραμματων τα οποια εχω σβησει. Εχω χρεισιμοποιοεισει αρκετα προγραμματα για τον καθαρισμο της registry αλλα μου σβηνανε και αλλα τα οποια τα υπεθετε οτι δεν χρειαζοντουσαν. Η ερωτηση μου ειναι με ποιο προγραμματακι μπορω να αφαιρεσω μονο τα κλειδια των προγραμματων που εχω σβησει. Προς mods .Αν το posτ μου δεν επρεπε να το βαλο εδω παρακαλω να μου το βαλετε στην καταληλη θεση.Διοτι δεν βρηκα αλλο με την αναζητηση Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Εψαξα και αλλου αλλα δεν βρηκα καποιο thread για να με βολεψει στο θεμα μου.Ετσι για να μην ανοιξω αλλο κατεληξα εδω το οποιο ομως εχει καποια σχεση. Εχω στον υπολογιστη πολλα προγραμματα. Μερικα τα σβηνω .Οταν παω στην εναρξη - εκτελεση msconfig και παταω στην καρτελα εκκινηση τοτε μου βγαζει τα κλειδια των προγραμματων τα οποια εχω σβησει. Εχω χρεισιμοποιοεισει αρκετα προγραμματα για τον καθαρισμο της registry αλλα μου σβηνανε και αλλα τα οποια τα υπεθετε οτι δεν χρειαζοντουσαν. Η ερωτηση μου ειναι με ποιο προγραμματακι μπορω να αφαιρεσω μονο τα κλειδια των προγραμματων που εχω σβησει. Προς mods .Αν το posτ μου δεν επρεπε να το βαλο εδω παρακαλω να μου το βαλετε στην καταληλη θεση.Διοτι δεν βρηκα αλλο με την αναζητηση Άμα θέλεις να βγάζεις τα προγράμματα και να τα αφαιρείς εξολοκλήρου (και καλά θα κάνεις να το κάνεις πάντα αυτό) θα πηγαίνεις από Έναρξη-Εκτέλεση και θα πατάς regedit. Μετά από κει θα αναζητάς με λέξεις-κλειδιά που θα περιέχουν το πρόγραμμα που έσβησες και ό,τι βρίσκει θα το σβήνεις. ;) Προσωπικά χρησιμοποίησα το Registry Mechanic 4 για καθαρισμό της registry αλλά - το έχω και σε άλλο τόπικ - μου σβήνει και απαραίτητα αρχεία που μου καταστρέφει και κανονικά προγράμματα :down: (πχ Yahoo messenger, DAP κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Προσωπικά χρησιμοποίησα το Registry Mechanic 4 για καθαρισμό της registry αλλά - το έχω και σε άλλο τόπικ - μου σβήνει και απαραίτητα αρχεία που μου καταστρέφει και κανονικά προγράμματα :down: (πχ Yahoo messenger, DAP κλπ) Πόσο δίκιο έχεις.....θέλει πολύ προσοχή με το Registry Mechanic. Πολύ καλύτερο και ασφαλέσταστο είναι το Regcleaner και καλό είναι να χρησιμοποιείς την απεγκατάσταση προγραμμάτων του Regcleaner....τα σβύνει όλα αρκεί να έχουν εγκατασταθεί μετά το Regcleaner. ;) YΓ ξέχασα το link, το πρόγραμμα είναι Free. http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Πολύ καλύτερο και ασφαλέσταστο είναι το Regcleaner και καλό είναι να χρησιμοποιείς την απεγκατάσταση προγραμμάτων του Regcleaner....τα σβύνει όλα αρκεί να έχουν εγκατασταθεί μετά το Regcleaner. ;) YΓ ξέχασα το link, το πρόγραμμα είναι Free. http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm Αρχηγός. :up: Θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια υπαρχει κανενας oggplayer για το pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια υπαρχει κανενας oggplayer για το pc; Ναι, το Winamp, με το Ogg vorbis plugin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 παιδια υπαρχει κανενας oggplayer για το pc; Τι είναι το oggplayer; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Τι είναι το oggplayer; :O Παιζει αρχεια ηχου *.ogg.Δες ΕΔΩ . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Ναι, το Winamp, με το Ogg vorbis plugin. ευχαριστω ηλεκτρικο ματι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 paidai kanena programa pou na ftiaxnei eikones .gif? Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 46 freeware utilities αυτό δουλεύει.. :) παιδιά ενδιαφέρομαι για 1.defrag/scandisk κυρίως 2.registry cleaner αυτόματο.. 3.μετρητή σύνδεσης στο ΝΕΤ με PSDN.. :) αν τυχόν υπάρχουν retail πολύ καλύτερα πείτε τα, πλην nor ton.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 psaxnw ena programa na katharisei to pc mou yiati einai argo..eidika sto dc ++mou kanei mia wra na katevasei ena tragoudi an kai exw kalh sundesh...poio programa xreiazomai na to kanw speed up? plz voithiste mou exei spasei ta neura Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 46 freeware utilities 404 Not Found... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts