BASSstarlet Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το Norton Ghost? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2005 Γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα (όχι απαραίτητα freeware) που να μετονομάζει αυτοματα αρχεία απο ελληνικά σε greeklish;; Έκανα τόσο κόπο να φτιάξω 15GB mp3 με πλήρη tags/filenames και τωρα βλέπω οτι το DVD deck που μόλις αγόρασα δεν βλέπει ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το Norton Ghost? Acronis True Image Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα (όχι απαραίτητα freeware) που να μετονομάζει αυτοματα αρχεία απο ελληνικά σε greeklish;; Έκανα τόσο κόπο να φτιάξω 15GB mp3 με πλήρη tags/filenames και τωρα βλέπω οτι το DVD deck που μόλις αγόρασα δεν βλέπει ελληνικά... Greeklish converter, χειροκίνητο (κοπυ-πέιστ), αυτό ψάχνεις ; (υπάρχουν dvd players που βλέπουν ελληνικά ?) :blink: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Φίλε ta_neyra_mou έχω χρησιμοποιήσει το mp3DirectCut, είναι φρη και εύκολο, πάρτο από εδώ Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Acronis True Image Nα είναι free... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Greeklish converter, χειροκίνητο (κοπυ-πέιστ), αυτό ψάχνεις ; (υπάρχουν dvd players που βλέπουν ελληνικά ?) :blink: Ψάχνω ενα προγραμμα που να του λέω: πάρε αυτους του καταλόγους/αρχεία και ότι filename βρείς με ελληνικούς χαρακτήρες μετέτρεψε το σε αγγλικούς. Οχι, φυσικά και δεν υπάρχει DVD που να βλέπει ελληνικα, και αυτο είναι το πρόβλημα μου. Καθησα και έφτιαξα όλα μου τα mp3 με ελληνικά tags/filenames όστε να είναι άψογα οργανωμένα στο media library του winamp αλλα τώρα δεν τα βλέπει το DVD... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klainmein Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 oson afora to Skype egw to xrhsimopoiw edw kai ena xrono... ;) hmoun apo toys tyxerous pou to brhka prin akomh ginei gnwsto apo periodika klp :cool: eimai ypereyxaristhmenos!!!eimai se esties me 33ara syndesh kai milaw me 56ara syndesh (komothnh - thessalonikh) kyrile kai me polu kalh poiothta.prepei apla na exei egkatasthsei kai o allos to programmataki gia na milas mesw net,den mporeis na kaleseis dwrean se stathero.to mono arnitiko tou einai oti den exei grhgorh metafora arxeiwn,alla mh ta theloume kai ola dika mas! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 Ψάχνω ενα προγραμμα που να του λέω: πάρε αυτους του καταλόγους/αρχεία και ότι filename βρείς με ελληνικούς χαρακτήρες μετέτρεψε το σε αγγλικούς. Οχι, φυσικά και δεν υπάρχει DVD που να βλέπει ελληνικα, και αυτο είναι το πρόβλημα μου. Καθησα και έφτιαξα όλα μου τα mp3 με ελληνικά tags/filenames όστε να είναι άψογα οργανωμένα στο media library του winamp αλλα τώρα δεν τα βλέπει το DVD... Πολύ χρήσιμο θα ήταν κάτι τέτοιο, καθώς ούτε ο mp3player (AIWA) του αυτοκινήτου διαβάζει ελληνικά, μου τα βγάζει αστεράκια :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Ένα decent free πρόγραμμα για μετατροπή αρχείων από και προς Greeklish είναι εδώ http://www.code.gr/repchars/ Δεν μετατρέπει όμως υποκαταλόγους. Αν έχετε όμως κάποιο renamer που να δίνει την δυνατότητα να διαμορφώνεις την λίστα των replace τότε γίνεται πολύ άνετα να δώσετε προς αντικατάσταση όλο το ελληνικό αλφάβητο με την επιθυμιτή "μετάφραση" δίπλα. Και φυσικά να scannάρει όλους τους υποφακέλους. Ένα που χρησιμοποιώ εγώ κι έχει αυτή την δυνατότητα είναι το FlashRenamer που δυστυχώς δεν είναι free. Aφού μετονομαστούν τα αρχεία μας είναι πλέον παιχνιδάκι να αλλάξουν και τα tags. Ένας πολύ καλός και δωρεάν tagger είναι ο The GodFather. Yποστηρίζει κι αυτός την μετατροπή σε Greeklish μέσω κάποιου script αλλά δεν το έχω ψάξει. Όσοι από σας ενδιαφέρεστε για το αντίστροφο (GRL->Ελλ) που είναι και το πακέτο της υπόθεσης, δείτε έναν οδηγό που έχω φτιάξει σε ένα άλλο forum: Greeklish MP3 σε σωστά Ελληνικά, σχεδόν αυτόματα! Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Να προσθέσω και το top αγαπημένο μου freeware: StrokeIt Aναγνωρίζει mouse gestures σε όλα τα windows/προγράμματα, είναι πανάλαφρο και παραμετροποιήσιμο όσο δεν πάει. Δοκιμάστε το θα εκπλαγείτε. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Ψάχνω κάτι σαν LagMeter, αντίστοιχο ας πούμε με το dumeter... Σκέφτηκα και έφτιαξα ένα .bat που κάνει ping το http://www.ntua.gr, αλλά δεν είναι και τόσο χρήσιμο.. :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Kalligator, ευχαριστουμε!!!! Πραγματικά ότι έψαχνα, άψογο! Τωρα πριν γράψω κατι σε MP3 CD απλα θα μαζεύω όλα τα MP3 σε έναν temp φακελο, θα χρησιμοποιώ το repchars και μετα το tag&rename για να γινουν όλα greeklish! ΥΓ.Όσο για το "αντιστροφο", εγω το κάνω χειροκινητα με το tag&rename. Κουραστιό, αλλα τι να κανουμε, τουλάχιστον τα φτιάχνω άψογα και μονο μια φορά. ΥΓ2. Μα γιατι όλι τα κανουν rip/share σε greeklish;! Σε ποιον αρέσει να έχει μια τεράστια media library και να μη μπορεί να βρεί άμεσα ένα τραγούδι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnGeo_7 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Γεια σε όλους, Θέλω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω μέσω δορυφόρου διάφορα μέρη της Αθήνας. Όχι κάτι τεράστιο γιατί η σύνδεση δεν πολυβοηθάει.. thx in advance... :) Παράθεση Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 γεια,υπαρχει καποιο προγραμμα οπου μπορω να παιζω μουσικη online και να με ακουν και αλλοι?κατι ειχα ακουσει...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Γεια σε όλους, Θέλω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω μέσω δορυφόρου διάφορα μέρη της Αθήνας. Όχι κάτι τεράστιο γιατί η σύνδεση δεν πολυβοηθάει.. thx in advance... :) Ριξε μια ματια στο Nasa World Wind αλλα αφου οπως λες δεν σε βοηθαει η συνδεση σου ειναι δυσκολα τα πραγματα. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Γεια σε όλους, Θέλω πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να βλέπω μέσω δορυφόρου διάφορα μέρη της Αθήνας. Όχι κάτι τεράστιο γιατί η σύνδεση δεν πολυβοηθάει.. thx in advance... :) Kαι εγω ψαχνω κατι τετοιο σαν τρισδιαστατο χαρτη. Κανει αυτο? Θελω μονο της Αθηνας η εστω ολης της Ελλαδας και αρκετα μεγαλη ικανοτητα "ζουμ". (Το ΝΑSA WORLD WIND ειναι για ολο τον κοσμο. Εγω θελω μονο για Αθηνα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. February 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Έπεσα τυχαία σήμερα σε ένα προγραμματάκι που εδώ και καιρό αναζητούσα. Ο λόγος... για ένα απλό ρολόι με αρκετά έξτρα πλεονεκτήματα. Εφαρμογή: Sun Clock v6.0 Περιγραφή: Η εφαρμογή εμφανίζει τον παγκόσμιο (ανάγλυφο) χάρτη. Η περιοχή του πλανήτη στην οποία είναι νύχτα... εμφανίζεται υπό σκιά με τα φώτα των πόλεων ενεργά και πανέμορφα. Η υπόλοιπη περιοχή του πλανήτη απλά εμφανίζεται χωρίς τα φώτα και χωρίς σκιά. Η ανανέωση γίνεται σε πραγματικό χρόνο. Υπάρχει η δυνατότητα για fast forward, επιλογής του κέντρου του χάρτη είτε με γεωγραφικές συντεταγμένες είτε με το όνομα της πόλης κ.α. Εντυπωσιακή και δωρεάν εφαρμογή (free Map Maker Edition): Screenshot: http://www.mapmaker.com/shadowfacts/sc6_default.JPG Download: http://www.mapmaker.com/shadowfacts/sunClock6.asp Συμβατότητα: Windows 98/ME/XP/2000 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 πολυ καλο msk :D κανεις για το προγραμμα που ζητησα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2005 Kalligator, ευχαριστουμε!!!! Πραγματικά ότι έψαχνα, άψογο! Τωρα πριν γράψω κατι σε MP3 CD απλα θα μαζεύω όλα τα MP3 σε έναν temp φακελο, θα χρησιμοποιώ το repchars και μετα το tag&rename για να γινουν όλα greeklish! ΥΓ.Όσο για το "αντιστροφο", εγω το κάνω χειροκινητα με το tag&rename. Κουραστιό, αλλα τι να κανουμε, τουλάχιστον τα φτιάχνω άψογα και μονο μια φορά. ΥΓ2. Μα γιατι όλι τα κανουν rip/share σε greeklish;! Σε ποιον αρέσει να έχει μια τεράστια media library και να μη μπορεί να βρεί άμεσα ένα τραγούδι; papajohn δοκίμασε μια φορά τον οδηγό μου για τα Ελληνικά και δεν θα το ξανακάνεις με το χέρι.. :D Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 υπαρχει καποιο προγραμμα freeware που να μετραει τις ημερες που απομενουν για μια ημερομηνια και της ημερες που εχουν περασεις απο μια ημερομηνια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 υπαρχει καποιο προγραμμα freeware που να μετραει τις ημερες που απομενουν για μια ημερομηνια και της ημερες που εχουν περασεις απο μια ημερομηνια ? αν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει ένα extension που βγήκε πρόσφατα και κάνει αυτήν την δουλειά...αν όχι...sorry...:O let me know,αν είναι για να το ψάξω και να σου δώσω link...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 αν χρησιμοποιείς firefox, υπάρχει ένα extension που βγήκε πρόσφατα και κάνει αυτήν την δουλειά...αν όχι...sorry...:O let me know,αν είναι για να το ψάξω και να σου δώσω link...:) χμμμ με ψιλοχαλαει που θα πρεπει να ανοιγω το firefox αλλα αν σου ειναι ευκολο δωσε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω extensions...:) Clocker 0.2.1 CountdownClock 0.9.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 για ρίξε μια ματιά στα παρακάτω extensions...:) Clocker 0.2.1 CountdownClock 0.9.0 σε ευχαριστω , εβαλλα το CountdownClock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts