Jump to content

Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

uparxei kapio programa pou na svinei ta junk files kai to history tou internet opws to system mechanic 5? alla free e...
I don't live in Greece, Greece lives in me...

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

uparxei kapio programa pou na svinei ta junk files kai to history tou internet opws to system mechanic 5? alla free e...

Registry Mechanic 4

Σύμφωνα με το download.com έχει τα περισσότερα κατεβάσματα και τις περισσότερες θετικές γνώμες. Εγώ που το δοκίμασα μου βrήκε πολλά περισσότερα σφάλματα από άλλα "καθαριστικά" και τα διόρθωσε. Δεν είναι free αλλά το κάνεις. ;) Περισσότερα με ΡΜ αν θέλεις. :)

καλο προγραμμα για να σβηνεις αρχεια , φακελους.Που δεν σβηνονται.....

CopyLock - Version 1.08

CopyLock is a small program that allows the replacement of one or many files

which are currently in use by the system or any other running process.

Click Add > Files to replace, select the new file and the destination folder,

click Apply, restart when invited to do so and that's it!

pou mporw na vrw auto to programa ?einai freeware?

:shoot: Lan Games? ONLY Medal of Honor

Εχετε να προτεινεται κανενα freeware μετατροπεα *.chm -> *.pdf;;;

Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Εχετε να προτεινεται κανενα freeware μετατροπεα *.chm -> *.pdf;;;

Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα τιποτα. :O

Τα chm αρχεία είναι Compiled HTML αρχεία που ανοίγουν με το πρόγραμμα βοήθειας των Windows. Πρέπει πρώτα να τα κάνεις decompile με το πρόγραμμα KeyTools και κατόπιν PDF.

Παιδια θα ηθελα ενα προγραμματακι για να κανω system restore απο δισκετα ms-dos γιατι εβαλα καποιο πραγραμμα που πρεπει να ειχε virus :shifty:

thanks

mariosnikolaou2003@yahoo.gr

• 2 weeks later...

Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά μια μίνι αναζήτηση που έκανε δεν με βοήθησε...

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να μου δείχνει πόσο όγκο δεδομένων κάνω download & upload από το internet σε ημερήσια/εβδομαδιαία κλπ βάση?

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Να ζητήσω προκαταβολικά συγνώμη, αν έχει απαντηθεί ήδη, αλλά μια μίνι αναζήτηση που έκανε δεν με βοήθησε...

Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να μου δείχνει πόσο όγκο δεδομένων κάνω download & upload από το internet σε ημερήσια/εβδομαδιαία κλπ βάση?

Αν και δεν είναι free,υπάρχει το DU Meter για αυτή τη δουλειά το οποίο είναι αρκετά καλό.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Αν και δεν είναι free,υπάρχει το DU Meter για αυτή τη δουλειά το οποίο είναι αρκετά καλό.

Το κάνεις free φίλε bel . ;)

Dumeter rulezzz. :D Έχει στατιστικά, ωραία γραφικά, απλά το καλύτερο. To Net Limiter κολλάει και ενδείκνυται μόνο για περιορισμό του bandwidth και καταμερισμό όπως θέλετε εσείς. ;)

Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να καταγράφει τις κινήσεις που γίνονται στον υπολογιστή μου.

Είναι μάλλον ο μόνος τρόπος να καταλάβω τι βλακεία κάνει ο αδελφός μου και μου ####$^&&%#@ τον υπολογιστή.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Εψαξα και αλλου αλλα δεν βρηκα καποιο thread για να με βολεψει στο θεμα μου.Ετσι για να μην ανοιξω αλλο κατεληξα εδω το οποιο ομως εχει καποια σχεση.

Εχω στον υπολογιστη πολλα προγραμματα. Μερικα τα σβηνω .Οταν παω στην εναρξη - εκτελεση msconfig και παταω στην καρτελα εκκινηση τοτε μου βγαζει τα κλειδια των προγραμματων τα οποια εχω σβησει. Εχω χρεισιμοποιοεισει αρκετα προγραμματα για τον καθαρισμο της registry αλλα μου σβηνανε και αλλα τα οποια τα υπεθετε οτι δεν χρειαζοντουσαν. Η ερωτηση μου ειναι με ποιο προγραμματακι μπορω να αφαιρεσω μονο τα κλειδια των προγραμματων που εχω σβησει.

Προς mods .Αν το posτ μου δεν επρεπε να το βαλο εδω παρακαλω να μου το βαλετε στην καταληλη θεση.Διοτι δεν βρηκα αλλο με την αναζητηση

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εψαξα και αλλου αλλα δεν βρηκα καποιο thread για να με βολεψει στο θεμα μου.Ετσι για να μην ανοιξω αλλο κατεληξα εδω το οποιο ομως εχει καποια σχεση.

Εχω στον υπολογιστη πολλα προγραμματα. Μερικα τα σβηνω .Οταν παω στην εναρξη - εκτελεση msconfig και παταω στην καρτελα εκκινηση τοτε μου βγαζει τα κλειδια των προγραμματων τα οποια εχω σβησει. Εχω χρεισιμοποιοεισει αρκετα προγραμματα για τον καθαρισμο της registry αλλα μου σβηνανε και αλλα τα οποια τα υπεθετε οτι δεν χρειαζοντουσαν. Η ερωτηση μου ειναι με ποιο προγραμματακι μπορω να αφαιρεσω μονο τα κλειδια των προγραμματων που εχω σβησει.

Προς mods .Αν το posτ μου δεν επρεπε να το βαλο εδω παρακαλω να μου το βαλετε στην καταληλη θεση.Διοτι δεν βρηκα αλλο με την αναζητηση

Άμα θέλεις να βγάζεις τα προγράμματα και να τα αφαιρείς εξολοκλήρου (και καλά θα κάνεις να το κάνεις πάντα αυτό) θα πηγαίνεις από Έναρξη-Εκτέλεση και θα πατάς regedit. Μετά από κει θα αναζητάς με λέξεις-κλειδιά που θα περιέχουν το πρόγραμμα που έσβησες και ό,τι βρίσκει θα το σβήνεις. ;)

Προσωπικά χρησιμοποίησα το Registry Mechanic 4 για καθαρισμό της registry αλλά - το έχω και σε άλλο τόπικ - μου σβήνει και απαραίτητα αρχεία που μου καταστρέφει και κανονικά προγράμματα :down: (πχ Yahoo messenger, DAP κλπ)

Προσωπικά χρησιμοποίησα το Registry Mechanic 4 για καθαρισμό της registry αλλά - το έχω και σε άλλο τόπικ - μου σβήνει και απαραίτητα αρχεία που μου καταστρέφει και κανονικά προγράμματα :down: (πχ Yahoo messenger, DAP κλπ)

Πόσο δίκιο έχεις.....θέλει πολύ προσοχή με το Registry Mechanic.

Πολύ καλύτερο και ασφαλέσταστο είναι το Regcleaner και καλό είναι να χρησιμοποιείς την απεγκατάσταση προγραμμάτων του Regcleaner....τα σβύνει όλα αρκεί να έχουν εγκατασταθεί μετά το Regcleaner. ;)

YΓ ξέχασα το link, το πρόγραμμα είναι Free.

http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm

Πολύ καλύτερο και ασφαλέσταστο είναι το Regcleaner και καλό είναι να χρησιμοποιείς την απεγκατάσταση προγραμμάτων του Regcleaner....τα σβύνει όλα αρκεί να έχουν εγκατασταθεί μετά το Regcleaner. ;)

YΓ ξέχασα το link, το πρόγραμμα είναι Free.

http://www.worldstart.com/weekly-download/archives/reg-cleaner4.3.htm

Αρχηγός. :up: Θα το δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. :)

Τι είναι το oggplayer; :O

Παιζει αρχεια ηχου *.ogg.Δες ΕΔΩ . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

46 freeware utilities αυτό δουλεύει.. :)

παιδιά ενδιαφέρομαι για

1.defrag/scandisk κυρίως

2.registry cleaner αυτόματο..

3.μετρητή σύνδεσης στο ΝΕΤ με PSDN.. :)

αν τυχόν υπάρχουν retail πολύ καλύτερα πείτε τα, πλην nor ton..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

psaxnw ena programa na katharisei to pc mou yiati einai argo..eidika sto dc ++mou kanei mia wra na katevasei ena tragoudi an kai exw kalh sundesh...poio programa xreiazomai na to kanw speed up? plz voithiste mou exei spasei ta neura
I don't live in Greece, Greece lives in me...